HANDBOEK VOOR KRIJGSKUNDE…

Screenshot_42

(Door: “Driek”)

Wat zijn toch in hemelsnaam de beweegredenen van onze bewindslieden om een christelijk en modern Nederland om te vormen tot een wreed en achterlijk kalifaat? Waarom moeten wij straks buigen voor een misdadige religie die de naam godsdienst onwaardig is en de burger in dit piepkleine landje doodongelukkig maakt? Dat hele mohammedaanse gedoe vergalt ons leven en drijft ons allen naar de bittere armoe. Nederland is straks een onleefbaar land. Lezer, ik lig er ‘s nachts wakker van.

Onze ambtsdragers in Den Haag hebben blijkbaar geen weet van de ellende die de Nederlandse bevolking wordt aangedaan door de komst van al die asielzoekers uit Afrikaanse contreien. Die Haagse lieden verzinnen steeds meer methoden om de burger te ketenen en monddood te maken. Zij begrijpen blijkbaar niet dat de islam een religie is van verovering – in tegenstelling tot het christendom, dat een religie is van bekering. De islam is een misdadige en leugenachtige ideologie die de Nederlandse burger al die rot minaretten in de maag heeft gesplitst. Nederland is door de komst van die islamieten een lelijk land geworden.

Doch de eerste moskeeën kenden geen minaret, dat is pas veel later gekomen. Zwitserland heeft slechts vier moskeeën, waarvan één met een minaret. Inmiddels heeft Nederland vijfenzeventig minaretten. Dagelijks verpesten die met hun galmend geschreeuw de levenssfeer der Nederlandse burger. Doch de Nederlander kiest zelf voor die ellende. Stem eens op de partij van Geert Wilders in plaats van op die Haagse oplichters. Nederland komt er dan heel anders uit te zien.

De volgelingen van Mohammed zijn niets meer dan een roversbende verpakt in een religieus jasje. Wanneer zijn volgelingen zich niet houden aan de wetten der koran worden zij zonder scrupules onthoofd, gestenigd of opgehangen. Deze afschuwelijke misdaden tegen hun eigen burgers zijn in deze tijd van verlichting en emancipatie een abnormaal verschijnsel.

Straks is het onze dagelijkse plicht om vijf maal daags op een kleedje te bidden tot een niet bestaande god – te buigen voor een verzinsel dat ontsproten is aan het zieke brein van een moordende psychopaat. De ineenstorting van Nederland komt met de dag naderbij.

Ik wens U allen nog een vredige dag.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS.: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Fascisme, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, PVV, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op HANDBOEK VOOR KRIJGSKUNDE…

 1. Eppo zegt:

  Het gaat lang duren hier hoor voor eindelijk eens de Oogjes eens open gaan bij die Nederlander.
  Ze blijven lang stoten tegen die zelfde steen dat die zolang om hun nek vast zit als een molensteen.
  Voor dat ze eens wat anders stemmen .

  Like

 2. Julia zegt:

  Helaas ons land is al voor zeker drie kwart de diepte ingezakt. We hebben allen teveel weg gekeken, gefaciliteerd en de invasies van nieuwkomers niet gestopt, sterker nog deze gaat ongehinderd door. Het is inmiddels al kwart over twaalf en een algehele overlevering is inderdaad niet ver meer weg. Met dank aan Merkel en ons kabinet. Zij zelf zullen er niet veel van merken maar het klootjesvolk is de sigaar grote deels door eigen schuld.

  Geliked door 1 persoon

 3. verwardeman zegt:

  Dat boekie is prima brandstof voor in de biocentrales , opstoken die zooi en de
  aanhangers van die kutreligie er ZONDER MEER UITFLIKKEREN !

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  De ambstdragers hebben alle weet en werken bewust in opdracht van de elitaire machtswellustelingen mee om de Nederlands tot een Islamitische staat om te vormen en eigen volk aan de kant te zetten. Ook is het walgelijk dat de zogenoemde ambstdragers zelf nog een stapje verder gaan nog zo een dictator die wijst naar het volk om zich aan de regels te houden maar zelf net als ons Koningspaar de coronaregels aan de laars lapt zie de beelden ( https://t.me/NL_Burgerfront ) Bruiloft GRAPPERHAUS waar gasten zich absoluut niet aan de 1,5 meter afstand houden maar ons wel torenhoge boetes oplegt als wij de regels niet in acht nemen. Kortom we worden niet alleen onderdrukt door Islam terreur maar zelfs de de Haagse Maffia die zich alles permitteren maar ondertussen het volk onderdrukt en zelfs nog economisch en maatschappelijk kapot maakt.

  Like

 5. sjuad zegt:

  David Wood yt kanaal vertaald verklaard en weegt af de koran tov de bijbel.
  In duidelijke taal !

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  De regering en de politiek heeft ons al in de steek gelaten en staat vijandig tegenover de eigen burhgers. Laten we beseffen dat we als burgers er helemaal alleen voor staan en dat de gewapende macht van nl en de ordehandhavers van de politie niets voor ons betekenen. Daar m oeten we dus naar handelen.

  Geliked door 1 persoon

 7. vangie1206j zegt:

  En dan MOETEN wij ons ook nog arm betalen om deze pandemie te bekostigen tegen onze wil in.
  En als dank worden wij overspoeld met haat en verachting.
  Dat zelfde overkomt ons vanuit Den Haag ook minachting en zelfs haat (antifa).
  Misschien heel misschien laten we hopen gaan in maart 2021 de ogen open en het gezonde verstand weer zegevieren hoop hoop hoop.

  Like

 8. Jean zegt:

  Beste Driek,
  NOOIT zal ik buigen of respect tonen voor die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij, het enige wat ik ze zal tonen is mijn achterste.
  Een gewelddadigere smeerlapperij is onvindbaar, perversiteit wordt bewonderd naar hun voorbeeld Mo, verkrachtingen en huwen met 5 vrouwen is in hun ogen geen misdaad…..
  Totaal verbod op ons grondgebied van die zwijnerij is de enige positieve oplossing en de aanhangers ervan verplichten op te krassen.
  Op ons grondgebied gelden ONZE seculiere wetten én ONZE normen & waarden en wie dat respecteert verdient respect.

  Like

 9. Tim zegt:

  Ze weten heel goed wat ze doen schrijver want in 460 na christus kwamen ze ook al naar Rome om eerst te werken en daarna de boel over te nemen dus al vaker gebeurt en liep altijd slecht af dus kijk naar de geschiedenis. En als de wereld God verwerpt dan stuurt Hij de vijand op ze af en is een heel oud verhaal en dit keer zal de Islam samen met de RK hoerenkerk heersen in het herstelde Romeinse rijk dat 7 jaar duurt en met satan als leider….

  Geliked door 1 persoon

 10. andre zegt:

  Het is andersom Driek. Dat religieus jasje is op maat gemaakt zodat de volgelingen van Mohammed zich kunnen ontwikkelen tot roversbende in dienst van links.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Er is maar één conclusie……… we worden geregeerd door narcistische idioten, die schijt hebben aan de autochtone bevolking en zelfs aan hun eigen familie !!

  Like

 12. Tigron zegt:

  Beste Driek,
  Uw vraag: “Wat zijn toch in hemelsnaam de beweegredenen van onze bewindslieden om een christelijk en modern Nederland om te vormen tot een wreed en achterlijk kalifaat?”
  Het antwoord hierop:
  https://meervrijheid.nl/?pagina=1391
  Of zoek naar:
  Het verdrag van Straatsburg uit 1975
  Vriendelijke groet,

  Tigron

  Geliked door 1 persoon

 13. bobzelf zegt:

  het sprookje van Ali baba en zijn 40 ?? ja aan me hoela miljoenen ..ROVERS “”

  IS NAAR MIJN IDEE , OPGESTART EN BEGONNEN , TOEN DE AUTOLOZE ZONDAGEN ER WAREN …….

  DUS DE OLIE WAS OP ???? , danwel de kranen gingen dicht in de oile landen … ofzoiets !!!
  want we waren voor israel ……….EN DAT MAG NU NOG NIET , WHAHAHAHAH

  DUS MOESTEN ZE OP HUN KNIEEN , NAAR DE ISLAM COUNTRIES, WAAR BEA GRIF TEKENDE VOOR EEN MILJARD OF 60 ??? AAN SHELL AANDELEN

  ZE NOEMDEN HET ISLAM VOOR OLIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  en alles en iedereen kreeg de opdracht om die gewledige nieuwe cultuur te omarmen en in hun hart te sluiten, het moest ook overal in de kranten en het nieuws gepromoot worden

  IK ROEP DAN , ZO UIT MIJN HOOFD ?? 1973
  MET MIJN EX……. NET VERKERING, EN OP ZONDAGOCHTEND MET DE TAXI NAAR ROTTERDAM-ZUID OM TE VOETBALLEN

  EN DAARNA IS ALLES ALLEEN MAAR SLECHTER EN ROTTER GEWORDEN

  ZO ERG DAT IK 11 JAAR GELEDEN ,

  het eens mooiste landje ter wereld heb verlaten , 14 dagen per jaar in UW COMPLETE GEKKENHUIS IS MEER DAN LANG ZAT

  IK HUIL MET U MEE, ,maar wanneer dacht u wakker te worden ???

  NOOIT HE, HELEMAAL NOOIT , DUS ,,zoek het dan ook maar lekker zelf uit .

  huggie

  oom vladimirich

  P.S. misschien een gekke vraag hoor ??
  maar waarom heeft de god van het uitverkoren volk , ze op de enige plek ter wereld neergepleurd ?????
  WAAR GEEN DRUPPEL OLIE ZIT ???

  GEBOD , 11 U ZULT ER NIET OM LACHEN ??

  Like

 14. Republikein zegt:

  De jeugd van tegenwoordig is niet geïnteresseerd.

  Geliked door 1 persoon

 15. Kees zegt:

  “Onze ambtsdragers in Den Haag hebben blijkbaar geen weet van de ellende die de Nederlandse bevolking wordt aangedaan door de komst van al die asielzoekers uit Afrikaanse contreien”? Nou, het sterke vermoeden bij mij is dat ze gewoon de andere kant op kijken! Ze weten het heel goed, maar het interesseert hen helemaal niets.

  Like

 16. Jan zegt:

  (Machinevertaling)

  Edward S. May: »Gedwongen migraties hebben de ongecontroleerde islamisering van de westerse beschaving mogelijk gemaakt!«

  Edward S. May is beter bekend bij het publiek onder het pseudoniem Baron Bodissey. De Amerikaanse auteur redigeert de online blog Gates of Vienna. Hij schrijft voornamelijk over de gevaren van islamisering, cultureel marxisme en andere verschijnselen die de toekomst van de westerse wereld vandaag bedreigen. Hij geeft zelden interviews.

  Vertel ons alstublieft wanneer en onder welke omstandigheden u voor het eerst politiek actief werd, hoe zou u uw mening omschrijven en welke auteurs en denkers u het meest hebben beïnvloed?

  Ik ben niet echt politiek actief; Ik bewerk en schrijf gewoon voor een blog die politieke inhoud plaatst. De primaire focus ligt op het gevaar van de islam.

  Mijn overleden vrouw en ik begonnen de blog in oktober 2004. Nadat ik in 2006 ontslagen was van mijn baan, raakte ik er fulltime bij betrokken.

  Ik ben een conservatief met libertaire neigingen, zonder enige trouw aan een politieke partij. Wat de kwestie van de islam betreft, werd ik sterk beïnvloed door VS Naipaul (zijn boek Among the Believers ) Srdja Trifkovic en majoor Stephen Coughlin. Wat meer algemene politieke kwesties betreft, noem ik Thomas Sowell en Mark Steyn als belangrijke invloeden.

  Kun je ons wat meer vertellen over je blog »Gates of Vienna? Het doel, de belangrijkste onderwerpen, het aantal auteurs en het verhaal achter de naam?

  De missie van Gates of Vienna is het verspreiden van betrouwbare, uitgebreide informatie over de islam en de islamisering van het Westen. Om dit grondig te kunnen doen, heeft het te maken met andere culturele en politieke kwesties, in het bijzonder de “lange mars door de instellingen” van de Frankfurter Schule, die de islamisering de afgelopen vijftig jaar mogelijk heeft gemaakt en ondersteund.
  ….
  verder op:
  https://tinyurl.com/y5zn4o42

  Geliked door 1 persoon

 17. delamontagne zegt:

  De Fransen zitten in dezelfde positie als de Duitse Joden in 1933……………

  Coraneries du Jour [ Linksboven ! ] is een verbastering van “conneries” en Koran.
  In het Nederlands: “De dagelijkse kelerezooi van de Koran”…………….
  / / /
  Misschien vindt men dit wellicht overtrokken om de Verschrikkelijke positie van de Joden onder de Nazis vanaf de jaren ’30 te vergelijken met de autochtone Fransen [ zelfde geldt voor Nederlanders ! ], maar de “incidentjes” met de nieuwe verrijking van muslims uit vooral Afrikaanse landen ( waaronder veel voormalige Franse koloniën ) , gaan dag in, dag uit door.
  Voornamelijk in de grote steden en dan ook nog eens vélen tegen één persoon, een autochtone Fransman/vrouw.
  Eergisteren weer, s’avonds laat, 2 jonge vrouwen worden lastig gevallen door het NIEUWE Racaille.
  Een jongeman van 17 jaar komt tussenbeide en wil hen helpen. 5 [ VIJF ! ] tegen één.
  Resultaat: de jongen ligt in ziekenhuis, hersenschudding, gebroken kaak en mist tanden.
  De daders zijn spoorloo

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Zwitserse mensen moeten lessen volgen over integratie met buitenlanders om er aan te wennen “een minderheid te worden” in hun eigen land, zei een socioloog.

  Ganga Jey Aratnam, die 25 jaar geleden naar Zwitserland migreerde, vertelde in een interview met Tages-Anzeiger dat massamigratie naar de Zwitserse natie een “eenrichtingsverkeer is, er is geen weg terug”.

  “We hebben al inburgeringscursussen voor immigranten. Dat is iets goeds. Dergelijke cursussen zijn ook nodig voor de lokale bevolking, omdat ze langzaamaan een minderheid worden.”

  Het is “in [het Zwitserse] belang” om meer vertrouwd te raken met migranten, aldus de socioloog, die beweerde dat “als de lokale bevolking zich niet aanpast, ze parasieten, klootzakken in hun eigen land zullen worden”.
  ….
  https://www.breitbart.com/europe/2020/08/25/swiss-classes-integrate-mass-migration/

  Like

 19. bozeoudeman zegt:

  Amen!
  Wat kan ik hier anders op zeggen. Het is triest maar waar, het leeuwendeel van de Nederlanders kiest, door niet voor hun eigen belang te durven/willen kiezen voor hun eigen ondergang.
  Maar zo vallen ze niet buiten boord. Zo zijn ze politiek correct!
  Stel je voor wat de buren zullen zeggen of de familie of collega’s als je de waarheid durft te spreken: dat vrijwel alle islamieten en in ieder geval alle black lives matter typetjes egocentrische narcisten, racisten en fascisten zijn die enkel en alleen met eigen belang en niets anders dan eigen belang bezig zijn.
  Foei, jaag die vrijdenker de straat uit, trap die vrijdenker de familie uit, pak die vrijdenker zijn baan af.
  Helder denkende personen, dat willen wij linkse meelopers en andere imbecielen niet, helder denkende mensen in ons midden zouden wel eens kunnen betekenen dat wij ook het licht gaan zien, en dat willen wij betweterige linkse mensjes niet.
  Bovendien dat mag links klootjesvolk niet van hun partijcommissarissen, zelf denken is uit den boze! Dus wat dat betreft zitten linkse mensjes al aardig in de richting van de islam gedachten.

  Geliked door 1 persoon

 20. Meine zegt:

  Van die minaret wordt via een luidspreker de belediging naar “ongelovigen” verspreid. “Onze god is de beste, of zoiets..” en dat onder het mom van gelijke rechten, want kerkklokken…

  Nou kerkklokken zijn niet bedoeld om andere religies te beledigen, geven de tijd aan, en andere dingen zoals herdenkingen, huwelijken, noodsituaties enz… Multifunctioneel, dus niet vergelijkbaar !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s