Obama . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Chicago1Ray“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Obama . . .

 1. Rini Stegeman zegt:

  en die kreeg ooit de NobelPrijs voor de Vrede? had die nog niks gedaan……….

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Het is wel weer heel typerend, want zelfs in DONKER AFRIKA zijn de presidenten actiever.
  Maar eenmaal in de westerse wereld, dan worden ze lui, en deze heeft een andere agenda dat was wel duidelijk, Arabische lente oa. en de uitverkoop naar China.
  De grootste rotzakken vinden hem juist goed.
  Oa. Rutte, Merkel, Macron. Ik haat ze !!! Om één ding, ik weet het er zijn er meer, maar ze zijn NIET EERLIJK, en daar heb ik een bloed hekel aan.

  Like

 3. David zegt:

  Zijn vrouw is niet eens wat hij lijkt te zijn

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  Blm….
  Gewelddadige criminelen vallen politieagenten in De Blasio’s New York City openlijk aan omdat ze hen nu verwijten wegens parkeerovertredingen. Deze man parkeerde bij een brandkraan en viel politieagenten brutaal aan

  En wanneer hij een wapen tevoorschijn haalt om een ​​politieagent te vermoorden, en daardoor zijn eigen hersens over het trottoir ziet spatten, zullen we meer verbrandingen, plunderingen en chaos moeten doorstaan

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik volg de USA politiek al van in de jaren 60 en ik moet bekennen dat die zwarte de grootste ramp is geweest voor de USA, de verantwoordelijkheid ligt in handen van de inwoners van de USA.

  Like

 7. Bas zegt:

  Blanke Trump supporter op straat vermoord, blm en antifa vieren feest….

  Het klinkt alsof iemand roept: “We hebben hier een Trumper”, net voordat de schoten worden afgevuurd en de man wordt gedood.

  Een Trump-supporter die deelnam aan de karavaanrally in Portland werd doodgeschoten in het centrum van Portland. Antifa & BLM-extremisten blokkeerden hen fysiek op de weg en gooiden projectielen. Nadat de dood van de man bekend was, vierde en danste antifa.

  https://t.co/Pk3QpjMbeQ?amp=1

  ‘Ik ben niet verdrietig dat er vanavond een fascist is overleden’, zegt een vrouw op de antifa-bijeenkomst in het centrum van Portland. Het publiek lacht en juicht. De ID van de overledene is niet bevestigd, maar er wordt aangenomen dat hij een supporter van Trump & Blue is

  ‘Hij was een fucking nazi! Onze gemeenschap hield stand. ”
  Antifa en BLM in Portland vieren de moord op een vermeende Trump-supporter die was aangesloten bij Patriot Prayer, een conservatieve groep in Portland en omgeving.

  Het slachtoffer van de schietpartij in het centrum van Portland had vanavond een zijtas met een vlag in “blue lives matter” -stijl. Veel antifa op sociale media vieren zijn dood, ook al is zijn ID nog niet bekend. De verdachte van de schietpartij is nog op vrije voeten.

  https://pbs.twimg.com/media/EgpZ3yJUMAAFapx?format=jpg&name=large

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/door-soros-gefinancierde-amerikaanse-officier-van-justitie-politieagenten-moeten-eerst-beslissen-of-plunderaars-de-gestolen-items-nodig-hebben-voordat-ze-worden-gearresteerd/

  Door Soros gefinancierde Amerikaanse officier van justitie: Politieagenten moeten eerst beslissen of plunderaars de gestolen items ‘nodig’ hebben voordat ze worden beschuldigd

  De ambtenaren van de wetshandhaving moeten eerst overwegen of de plunderaars de gestolen goederen “nodig” hebben alvorens hen te beschuldigen, volgens de nieuwe richtlijn die door zwarte Diana Becton werd uitgevaardigd, de eerste-termijn procureur van het Costa County district (San Francisco), die door de ultralinkse Democraten-gezinde miljardair George Soros wordt gesteund.

  In contrast werd een koppel die de marxistische straatschildering “Black Lives Matter” overschilderde op de weg voor de Wakefield Taylor rechtbank, het kantoor van de officier van justitie Diana Becton in het Costa County district, vervolgd voor “haatmisdaad”, schrijft Newspunch.

  Like

 9. Bas zegt:

  Life matters?
  https://www.frontnieuws.com/mainstream-media-hullen-zich-wederom-in-stilzwijgen-blanke-studente-en-vader-door-zwarte-doodgeschoten-in-hun-voortuin/

  Mainstream media hullen zich wederom in stilzwijgen: Blanke studente en vader door zwarte doodgeschoten in hun voortuin

  “Laura Ashley Anderson, 21, en Charles Nicholas Wall, 45, werden op maandag doodgeschoten buiten het huis dat Anderson net had gekocht in Georgetown, Zuid-Carolina, waar Wall arriveerde om reservesleutels te brengen.

  Om ongeveer 17:00 uur maandag reed Wall de oprijlaan in de voortuin op om een set reservesleutels aan zijn dochter Laura af te leveren die buiten stond te wachten. Toen Wall de oprijlaan indraaide raakte iemand zijn achterbumber.

  De politie zegt dat de andere bestuurder, Walters, toen in woede uitbarstte en in plaats van het uitwisselen van verzekeringsinformatie en het indienen van een eenvoudig politierapport over een onbelangrijke bumperbotsing, meteen het vuur opende.

  Volgens het arrestatiebevel schoot Walters met een pistool op Wall en raakte hem minstens tweemaal, in het hoofd en het torso, terwijl hij Anderson minstens eenmaal in het hoofd schoot. Zowel de stiefvader als de stiefdochter werden gedood.

  Een derde persoon, Paul McConnell, werd minstens eenmaal door pistoolvuur geraakt alvorens met het vuurwapen op zijn hoofd werd geslagen door de schutter, maar zou naar verluidt zijn verwondingen overleven.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s