Aan de ketting gelegd! Haven van Palermo: migrantenveerboot “Sea-Watch 4” stilgelegd


(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De vrees van de exploitanten en de bemanning werd waar: de Italiaanse haveninspecteurs voerden een minutieuze controle van de “Sea-Watch 4” uit, stootten op iets en legden de migrantenveerboot vast.

 

[…] “De ongeloofwaardige motiveringen laten opnieuw zien dat het niet om de controle van de scheepsveiligheid gaat, maar om een doelbewuste verhindering van civiele redding uit zeenood in de centrale Middellandse Zee”, verklaarde operatieleider Philipp Hahn vandaag.

In het kader van een zogeheten havenstaatscontrole zouden Italiaanse inspecteurs elf uur lang naar onvolkomenheden op het schip hebben gezocht, op grond waarvan zij de “Sea-Watch 4”daarna stil legden, verklaarden de hulporganisaties “Sea-Watch”, “United4Rescue” en “Artsen zonder Grenzen”.

Het belangrijkste verwijt zou geluid hebben dat de redding van mensenlevens niet zou overeenkomen met de registratie van het schip. De “Sea-Watch 4” zou te veel reddingsvesten aan boord hebben, het afvalwatersysteem zou niet gebouwd zijn voor het aantal geredde personen. […] Bron: “Welt.de

Dit zou de kans zijn om de watertaxi uit roulatie te nemen, alleen zo kan het moeras van de smokkel onder de dekmantel van “zeenood redding” via de Middellandse Zee drooggelegd en de illegale immigratie van cultuurvreemde mensen met een overwegend onbekende identiteit ingedamd worden.

Deze zelfbenoemde zeenood redders zijn gewoon geen “zeenood redders”, maar een onderdeel van de smokkelketen, die met chantage op het binnenlopen van een Europese haven via tranentactiek en humaniteitgezever staan, in plaats van de verzorgingzoekers die in de rubberboot zitten te wachten om opgepikt te worden terug te brengen naar hun vertrekpunt of als alternatief een Noord-Afrikaanse haven.

Het stilleggen van de “Sea-Watch 4” kan alleen maar de eerste handeling zijn, verdere stappen zullen volgen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, moralisme, NGO´s, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Aan de ketting gelegd! Haven van Palermo: migrantenveerboot “Sea-Watch 4” stilgelegd

 1. vangie1206j zegt:

  Waarom worden dat gajes niet verboden de territoriale wateren van Italië binnen te varen.
  En waarom worden ze door de marine niet terug gesleept naar Afrika.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Sluit het tuig op !!

  Like

 3. Cleo zegt:

  Goed zo! Allemaal uit de vaart nemen die migranten-veerdiensten!
  Stop de invasie van Europa!

  Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Met een kleefmijn onder de kiel. voorzien van een tijd ontsteking weet je zeker dat dit reddingsschip nooit meer een haven zal binnen lopen . Tijd zodanig instellen dat je zeker weet dat het schip beladen met vluchtelingen op de terugweg is, anders heb je nog niets. Daarna eens zien of de vluchtelingen nog graag aan boord van een dergelijk reddingsschip gaan. Komen ze met reddingsvlotten over zee, die dingen aan elkaar knopen en retour afzender, uiteraard met alle opvarenden, zonder uitzondering.

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Scherpschutter wat dacht u van met een zender op afstand laten exploderen.
   Kan je exact bepalen waar het volgeladen moet zinken.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    radiosignalen werken niet onder water of in een volledig stalen omgeving. Een bom aan boord brengen is lastig en valt op. Een kleefmijn kan ongezien door een duiker worden aangebracht.

    Like

 5. Ravian zegt:

  Goh, een stelletje linkse activisten verneukt het zeerecht om mensensmokkelaars te faciliteren, en de Europese welvaartsstaten op hun knieën te krijgen, en als de beoogde slachtoffers de regels dan ook een beetje “oprekken”, met het doel hun vieze spelletje te dwarsbomen, dan zijn ze vervolgens verbolgen.
  Het zijn feitelijk gewoon piraten natuurlijk, in de goede oude tijd werden die bij de haven ingang te drogen gehangen.
  Dat is een onderdeel van het zeerecht dat eens dringend in ere hersteld moet worden.

  Geliked door 3 people

 6. Cathja zegt:

  Het is de hoogste tijd dat deze grootschalige mensensmokkel aan banden wordt gelegd. Helaas is het zo dat Merkel deze ongewenste ‘gasten’ via luchtbruggen toch Europa binnen haalt.
  Ik vind het daarom dweilen met de kraan open. Toch is het positief dat dit schip aan de ketting gelegd is.
  Hopelijk is dit een duidelijk signaal richting de smokkelaars dat hun duistere handel aangepakt gaat worden.

  Like

  • karton zegt:

   @ Cathja.
   Adolfina Merkel is een groot deel, zoniet de oorzaak, van het probleem, als dat serpent van ’t toneel zou zijn verdwenen, was het probleem niet zó groot geweest.

   Like

 7. Marc zegt:

  Waar is dat particuliere initiatief waarbij illegale acties door landgenoten letterlijke worden getorpedeerd?

  Like

 8. Harry zegt:

  Als ze vele jaren geleden gedaan hadden wat een Italiaanse admiraal voorstelde , om eerst eens een paar van die boten “ uit het water te schieten “ , dan hadden we nu miljoenen van die parasieten minder gehad !

  Ik snap echt niet waarom er niet alsnog voor die oplossing gekozen wordt !
  Die verdomde EU helpt ons finaal naar de bliksem !
  Zo hebben we twee vijanden , waar we van verlost moeten worden .

  Geliked door 3 people

 9. Peter zegt:

  Alleen nog maar gebruiken om die lui terug te varen,met al die politieke klunzen die zo gek op Afrikanen zijn ,kunnen ze daar de lijnen uit gaan zetten ,kunnen ze toch zo goed .

  Like

 10. Nou zal Ik eens een verhaal vertellen dat een waarheid is niet als een koe maar als een hele kudde koeien
  Nou is die smokkelboot dus aan de ketting gelegd in Italie en laten we er even vanuit gaan dat het risico bestaat dat dat smokkelschip verbeurd verklaard wordt.
  Zou je denken dat ze daar bij Seawatch wel van wakker zouden liggen, maar niks is minder waar.
  Want wat gaat er dan gebeuren’\.
  Dan komen de sponsors in actie namelijk en die betalen gewoon met een bedrijf, Organisatie en nog wat mensen met teveel geld gewoon genoeg om een andere te kopen, die wat ze volgend jaar als aftrekpost bij de belasting neer leggen, met het gevolg dat Jan lul de werkman op het einde van de rit deze boot betaald heeft en diezelfde Jan lul krijgt dan ook weer al die asielzoekers in de straten die ook met de volgende boot weer binnen gesmokkeld worden, en dan zijn er nog een paar Foundations die graag inspringen zoals die van Soros en zo.
  Begrijpen we het verhaaltje nou zo een beetje.
  In ieder geval hoe je het ook wendt of keert de eenvoudige burger is dus de klos maar dan wel aan alle kanten.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Henk, een zeer duidelijk verhaal met alle consequenties daarvan. Dus, de staat is je ergste vijand, ook van jan lul de werkman, zoals je de zwaar onder druk staande belastingbetaler betiteld.

   Like

  • antiislamnu zegt:

   wij hebben onze eigen Soros hij heet jhony de Mol

   Like

  • vangie1206j zegt:

   Daarom niet verbeurt verklaren maar vernietigen.
   En nu duidelijk stellen elk schip wat ongevraagd de territoriale wateren van Italië Griekenland of Spanje binnen te varen gelijk torpederen met (man ik bedoel rat) en muis.
   Dit is volgens mij de enige methode om dat schorem te stoppen want luisteren doen ze niet.

   Geliked door 1 persoon

 11. klaas zegt:

  Like

 12. Ravian zegt:

  Het werkelijke probleem is gewoon dat de EU dit tuig in grote aantallen de EU wil binnenslepen maar met een EU bevolking zit die dit niet wil.
  En dus protesteert men enkel voor de vorm tegen deze mensensmokkel die hen eigenlijk prima uitkomt.
  Er wordt gewoon een vies politiek spelletje gespeeld om de EU bevolking een oor aan te naaien.
  Als de EU deze mensenhandel werkelijk zou willen beëindigen dan kon ze dat op heel veel manieren realiseren.
  Zo is bijvoorbeeld heel gemakkelijk vast te stellen dat het hier geen vluchtelingen betreft, en is het ook heel gemakkelijk vast te stellen dat het hier geen drenkelingen betreft.
  En dan kun je het gajes dus gewoon simpelweg de toegang tot de EU weigeren.
  Het is voor de betrokken staten zelfs betrekkelijk gemakkelijk om harde bewijzen dat het hier mensensmokkel betreft te verkrijgen.
  Het enige wat ze daarvoor hoeven te doen is een tijdje een paar duikboten in het betreffende gebied stationeren.
  Die zijn namelijk met video apparatuur uitgerust waarmee ze ongezien in HD video kunnen vastleggen hoe het er bij deze “scheepsrampen” werkelijk aan toe gaat.
  Daarna kun je dan het hele mensensmokkelaars zooitje, inclusief als die NGO veerboten, door de marine laten opbrengen.
  Je kunt dan de schepen vervolgens verbeurt verklaren en de smokkelaars in de bak gooien.
  En je kun de organisaties die er achter zitten, inclusief hun “sponsors” dan ook wettelijk aanpakken.
  Maar zoals gezegd, men wil dit probleem dus helemaal niet oplossen, omdat het voor de EU geen probleem is maar een manier om massa immigratie te faciliteren zonder daar de verantwoording voor te hoeven nemen.
  En de linkse media zorgt er vervolgens wel voor dat ze daar mee weg komen.

  Geliked door 1 persoon

 13. antiislamnu zegt:

  In het Europees meerjarenplan staat dat het binnen halen van miljoenen asielparasieten gewoon beleid is van de Eu het is een van hun doelstellingen.
  Dit wat nu gebeurt is alleen maar het voorgerecht

  Geliked door 1 persoon

 14. Ben zegt:

  Is de Franse geheime dienst afgeschaft?.

  Like

 15. Bas zegt:

  Brandstichting in het vluchtelingenkamp van Samos

  Eerder had EODY 22 nieuwe gevallen in Samos aangekondigd, waarvan er 21 in het kamp werden bevestigd.

  De brand verbrandde 3 containers in het gebied van de “niet-begeleide” migranten en werd snel onder controle gebracht.

  De brand rond dinsdag was de generale repetitie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s