Duitse regering weigert uitspraak te doen over “islamistisch” gebruikt onroerend goed in Duitsland

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de Duitse regering gedetailleerde informatie kan geven over onroerend goed van de rechts- en links-extreme scene, weigert ze informatie te geven over onroerend goed dat door de “islamistische” scene gebruikt wordt, onder verwijzing dat dit te veel werk zou vergen.

 

In heel Duitsland werden 146 onroerende goederen gekwalificeerd als rechts-extremistisch gebruikt; 51 objecten als links-extremistisch gebruikte onroerende goederen.

Stephan Brandner, plaatsvervangend woordvoerder juridische zaken van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, die de vragen aan de Duitse regering opstelde, is boos over de versluieringtactiek van de Duitse regering:

“Eens temeer zien we dat de Duitse regering aan één oog blind is. ´Islamisme´ wordt in ons land totaal onderschat. Men vindt het zelfs niet eens nodig om het werk te doen om het aantal onroerende goederen dat door de scene gebruikt wordt, te openbaren. Terwijl iedere burger zou moeten weten of er in het huis naast hem radicale ´islamisten´ aanslagen plannen of dat er een fatsoenlijk gezin zit te dineren.

Wanneer de verhouding van het aantal onroerende goederen dezelfde is als dat van de openstaande arrestatiebevelen, waarbij de ´islamistische´  scene ongeveer tienmaal zo sterk vertegenwoordigd is als de rechts- en links-extremistische scene samen, dan kun je je voorstellen dat er in Duitsland vermoedelijk duizenden onroerende goederen door ´islamisten´ gebruikt worden. Dat betekent: duizenden potentiële terreurnesten – en het interesseert de Duitse regering niets. Dat is gewoonweg onverantwoordelijk.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Duitse regering weigert uitspraak te doen over “islamistisch” gebruikt onroerend goed in Duitsland

  1. Willem zegt:

    Wanneer komt het tot een uitbarsting. De Duitse regering is pro-islam, waarom is mij niet helemaal duidelijk, olie, het C.Kalergie plan etc.? Een ding is wel duidelijk, het broeit ondergronds en dat broeien breidt zich snel uit. En niet alleen in Duitsland.

    Geliked door 3 people

  2. scherpschutter1943 zegt:

    Laat het dan maar snel ontploffen willem. Hoe eerder hoe beter. Langer wachten op de burgeroorlog maakt de schade alleen maar groter, ook in nedeland

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s