Britse corona-adviseur heeft belang van 6 ton in fabrikant coronavaccins

(Door: “9ForNews”)

Ook in Groot-Brittannië klinkt steeds dezelfde mantra: ‘We zijn pas beschermd tegen corona als er een vaccin is’. De Britse premier Boris Johnson kondigde deze week strengere regels aan, nadat de belangrijkste wetenschappelijk adviseur van het kabinet, Sir Patrick Vallance (foto), had gewaarschuwd voor 50.000 nieuwe coronabesmettingen per dag als er geen extra maatregelen zouden worden genomen. Diezelfde Vallance blijkt voor 600.000 pond (656.000 euro) aan aandelen te hebben in een farma-reus die coronavaccins ontwikkelt voor de Britse overheid, onthult de Daily Telegraph.

Volgens de overheid is er geen sprake van belangenverstrengeling.

Vallance, voorzitter van een panel dat de overheid adviseert over vaccins, heeft 43.111 aandelen GlaxoSmithKline (GSK) die zes ton waard zijn. Hij kreeg de aandelen toen hij topman van de farmaceut was.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Desinformatie, Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Britse corona-adviseur heeft belang van 6 ton in fabrikant coronavaccins

 1. Johan zegt:

  Laat je niet in de luren leggen door de vaccinazi’s .

  Geliked door 3 people

 2. jantjeuitnl zegt:

  hier is de broer van Hugo de Jonge farmacie directeur.
  Feike Sijbesma, de corona gazant (ex dsm directeur) zit tot zijn kin in deze business.
  Ab Osterhaus probeerde de Mexicaanse griep dmv van vaccins op te lossen. Vaccins gekocht, Osterhaus binnen, vaccins nutteloos. Maar hij mag het gewoon weer proberen.

  Geliked door 4 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Ziek zijn en “er beter van worden”. Gezondheid is een product dat voor de maximale prijs wordt verkocht. U hoeft al die troep van medicijnen en behandelingen niet te kopen. De industrie drijft op angst van de klanten, dit alles aangewakkerd door propagandaspecialisten van de reclamejongens. Allemaal klonen van Joseph Gubbels. “Herhaling is de toverkracht van de reclame”. Het volk gelooft nog steeds dat “Vloeibaar Dreft gaat langer mee”. Een inmiddels bewezen leugen. Toch wordt die reclamespot nog steeds uitgezonden en mensen geloven er in.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  Geld en macht is belagrijker dan een
  leven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Opnieuw een bewijs dat ALLES om geld draait. Het heeft niets meer met de volksgezondheid te maken, want dan zou de overheid wel aanbevelingen doen voor een gezond leven. Voeding, sport, ontspanning, etc.
  Nee, aan gezonde mensen valt niets te verdienen. Dus fabriceren we vaccins waarvan de inhoud STAATSGEHEIM is…! Niemand is aansprakelijk voor de gevolgen. Gaat het ‘goed’, dan hebben ze mazzel; gaat het fout, dan is dat pech.

  Wie vertrouwt dit alles nog?

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  94% van de zgn coronadoden waren geen coronadoden, hadden andere oorzaak

  FOX News Rick Leventhal Confirms Our Prior Reporting – 94% of COVID-19 Deaths Had “On Average 2-3 Other Potential Causes of Death”

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/fox-news-rick-leventhal-confirms-prior-reporting-94-covid-19-deaths-average-2-3-potential-causes-death/

  Like

 7. Julia zegt:

  De algehele vaccinatie troep is puur begonnen om geld de kwaliteit is niet belangrijk als het de rijke maar rijker maakt. De volksgezondheid interesseert ze toch helemaal niets kijk eens hoe al jaren de ouderenzorg is verarmd, alsmede de gehandicapten zorg en geestelijke gezondheidszorg. En nu hebben ze de arrogantie om ons wijs te maken dat het om de ouderen en kwetsbaren te beschermen is hoe doorzichtig en ongeloofwaardig. Belangenverstrengelingen en geld is wat dat algehele vaccin uit bestaat. Let op vaccinatie wordt in 2021 verplicht omdat het om miljarden gaat.

  Like

 8. karton zegt:

  Ik weet welhaast zeker dat heel veel Nederlandse “corona-adviseurs” óók stinkend rijk worden van het gehele corona-gebeuren.
  Hugo Bloemschoen blijft niet voor niks zo lang haspelen en aarzelen met het nemen van échte maatregelen, gezien de positie van z’n broer.
  De gehele Haagse Bende is zo corrupt als de neten.

  Like

  • Er zijn momenteel mensen aan het onderzoeken hoe het zit en of er onder ministers en dergelijke veel aandelen aangekocht zijn in de Pharma industrie en Ik hoop en denk dat daar wel iets uit komt Karton.

   Like

   • karton zegt:

    @ Henk der Niederlánder. Mooi dat er mensen aan ‘t onderzoeken zijn hoe ‘t in NL zit met de belangenverstrengeling binnen de “elite”. Ik ben bang dat een dergelijk onderzoek niet tot veel duidelijkheid zal leiden , tenzij uitgevoerd door niet-belanghebbenden en beslist ook niet door ambtenaren.

    Like

 9. M. zegt:

  Goed kijken op 12.54 t/m 13.22……en de rest ook natuurlijk.

  Like

 10. M. zegt:

  Misschien de beelden vanaf 12.54 t/m 13.22 even aan Hugo en Mark laten zien eens kijken wat voor antwoord ze er op hebben ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s