BREAKING!: Tweet van Donald Trump

I will be leaving the great Walter Reed Medical Center today at 6:30 P.M. Feeling really good! Don’t be afraid of Covid. Don’t let it dominate your life. We have developed, under the Trump Administration, some really great drugs & knowledge. I feel better than I did 20 years ago!

Ik zal het geweldige Walter Reed Medical Center vandaag om 6:30 PM verlaten. Ik voel me echt goed! Wees niet bang voor Covid. Laat het je leven niet domineren. We hebben onder de Trump-regering geweldige medicijnen & kennis ontwikkeld. Ik voel me beter dan 20 jaar geleden!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Donald J. Trump)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump. Bookmark de permalink .

16 reacties op BREAKING!: Tweet van Donald Trump

 1. guusvelraeds zegt:

  LETS GO TRUMPIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Vind het nogal een sneu gebeuren, Ronald Trump Circus!

  Like

 3. M. zegt:

  Laat je inderdaad niet bang maken door die corona zwendelaars en hun gewapende prostituees zonder ruggengraat die helemaal niets met de gezondheid van de wereld op hebben, integendeel.
  Als men ook maar iets op had met uw gezondheid zou men u geen muilkorf willen laten dragen want ALLE deskundigen en ALLE medici weten dat een mondkapje heel slecht is voor je gezondheid omdat je letterlijk jezelf vergiftigd.
  Ze lachen zich de krullen in hun lul die corona zwendelaars om zo’n domme wereldbevolking van egotrippende angsthazen.
  Angsthazen die ook nog opgezet kunnen worden tegen de mensen die weten hoe schadelijk zo’n mondkapje dragen is en niet wensen mee te werken aan het ziek maken en het afsterven van zichzelf met een mondkapje terwijl het 0 bescherming biedt.
  Ook dat weten ALLE medici en deskundige als geen ander.
  En u heeft het de corona zwendelaars allemaal kunnen horen zeggen dat een muilkorf geen bescherming biedt.

  Hoeveel dode kinderen moeten er nog komen door de mondkapjes voordat u de basis kennis van het in de eigen asem zitten weer wil herinneren?
  Of zitten uw ego en de door de zwendelaars op uw tv aangejaagde angst u in de weg?
  Benauwde bejaarden doen we een muilkorf om want dan gaan ze sneller dood ?
  Zogenaamd om ze te beschermen?
  En baby’s liggen met een spatscherm op hun hoofd en beginnen hun leven met waanzin en sadistische hufters en mensen die deze hufters ook nog steunen en ze de hel op aarde geven.
  Is er geen liefde meer voor de onschuldige medemens en de hulpbehoevenden?
  Of telt alleen uw eigen gore egocentrische door uw leugenaars op tv aangeprate angst nog ?
  Ga je dood schamen.

  Het moet allemaal maar gerechtvaardigd zijn omdat u mogelijk ziek kan worden of zou kunnen sterven?
  Als u dit normaal vind en met droge ogen kan aanzien omdat u zichzelf graag beschermd waant, bent u dan niet gewoon een stuk vuilnis?

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   M. Het blijkt dat 71% voor het dragen van smetlappen is en dus heilig volgen wat de elitaire macht zich oplegt koste wat het kost. Je bent toch ook wel een angstige lafaard om kinderen zelfs dit op te gaan leggen op naar de volgende bacteriële infectie namelijk impetigo De bultjes ontwikkelen zich tot blaasjes gevuld met gelig vocht. Wanneer deze blaasjes opengaan, kunnen vochtige plekjes en geelbruine korstjes ontstaan. De huid kan jeuken of pijnlijk zijn. Naast de verschijnselen in het gezicht kunnen ook (grotere) plekken ontstaan op armen en benen. Een krentenbaardinfectie kan behandeld worden met een antibioticumzalf, eventueel aangevuld met een antibioticakuur.Hoe gaan we deze bacterie aanpakken onder de mondkapjes terwijl het dragen van mondkapjes zelfs het risico kan vergroten om impetigo op te lopen wordt de zalf onder het mondkapje aangebracht? Nou succes. Wat doet men de kinderen aan. 71% beseffen niet dat zij niet de juiste middelen hebben en het gereedschap om mondkapjes op de juiste manier te verwijderen en veilig weg te gooien zonder dat het virus alsnog verspreidt. Gebruikte maskers zijn mogelijk vervuild met het virus. Bij aanraking van het masker en niet goed handen wassen is er kans op verspreiding . Kortom we hebben met 71% angstige volgelingen te maken. Uiteraard werkt de linkse media vooral NPO hier aan mee WNL elke ochtend uitsluitend links gezwam en gedram tot de late avond in Op1 toe. Geen nadelen worden in het licht gesteld en aan de tand gevoeld nu wordt er werd vanochtend weer gesproken in WNL dat er nog meer angst gezaaid moet worden om mensen tot besef en bezinning te laten komen. Vandaar dat het grootste deel geen eigen mening meer heeft, zich alles wijs laten maken en geen realiteitszin meer hebben door dom te worden gehouden Tja wat moet je nog met deze domme meerderheid. Triest voor de mensen die zijn overleden aan covid, maar ook triest voor de mensen (dat zijn er 200 tot 300 per dag) die overlijden aan ziekten of ongevallen. Covid wordt gebruikt om het volk te heropvoeden voor de NWO maar 71% beseffen niet wat de desastreuze gevolgen voor hun zelf zijn en wat zij hun kinderen aan doen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Volgens mij was Trump niet eens verkouden.
  En indien hij wél COVID-19 zou hebben gehad, heeft hij bewezen dat het VEKSÍÉN van Bill Prick grote waanzin is.

  Dat vergif is nergens voor nodig!

  Geliked door 3 people

 5. johannes zegt:

  nog een ding om te overdenken : waarom moet iedereen 1,5m afstand houden terwijl ze om te testen centimeters in je neus moeten , er klopt allemaal geen reet van, even in een zakdoek snuiten zou meer dan te over testmateriaal zijn , of verzwijgt men wel degelijk zaken waar ook het medisch grondpersoneel niets van mag weten………

  Like

  • LUCIA zegt:

   Meeste medische middelen komen uit China, wie weet waarmee de stokjes voorbehandeld zijn, bovendien zit er hoog in je neus een taaie slijmprop, die de weg naar je hersenen afsluit zodat er geen ziekteverwekkers van je neus naar je hersenen toe kunnen… dat wordt vernietigd met deze lange stokjes tests…. tel daar dan bij op dat je voor je werk en met het OV een masker om moet…. dan kunnen ze na 1 jaar of twee, nadat alle extra bacteriën & virussen & CO2 je hersenen beschadigd hebben, ook nog zeggen; ” Corona zorgt op grote schaal voor hersenbeschadigingen, ” nadat ze de weg naar je hersens, ook nog eens extra toegankelijk hebben gemaakt.
   En dat allemaal omdat ze zoooooveel om je geven en bezorgd om je zijn.

   Like

 6. pepo Copyright zegt:

  Beste president ever ❤️🙏

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Hoor net op de buis dat een of andere gek meer angst wil zaaien zodat kinderen de ernst van corona inzien. Brrrrr Als dit zo doorgaat hebben we straks een totale geestelijke zieke bevolking. Idd laat deze ziekte je leven niet beheersen, maar het lijkt er op dat mensen beginnen te schreeuwen en roepen: alsjeblief geef ons een dictatuur en verplicht zoveel mogelijk. (avondklok/verplichting mondlap waar de virussen dwars doorheen gaan etc) De chirurgische mondkapjes zijn alleen om zo steriel mogelijk te werken in het kader van bacterieen en geen virussen, want daar zijn ze niet geschikt voor.
  Jammer dat Einstein niet meer leeft. Zou erg benieuwd zijn wat die man van deze hysterie zou zeggen. Ja er worden mensen goed ziek van, maar niet in die zin dat je de levens van anderen compleet kapot maakt. Alles wat Rutte nu doet is in het teken van stemmetjes vergaren. Vreselijk om dat aan te zien.

  Like

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s