De Deep State heeft de verkiezingen 2020 van Trump gestolen

(Door: “Balkanske priče”

Dagelijks lezen we (wij van de alternatieve media, want de reguliere MSM vinden het complot denken) over de “Deep State – schaduwregering”. Maar wie zijn zij eigenlijk en hoe beïnvloeden zij de regeringen, in de VS , maar ook in Europa en daarbuiten! Volgens politicoloog George Friedman bestaat de Deep State al sinds 1871 en gaat hij onder de federale regering verder, waarbij het beleid wordt gecontroleerd en regelmatig wordt hervormd; vanuit deze visie werd het Amerikaanse ambtenarenapparaat opgericht om de macht van de president te beperken. Poetin en Trump werken samen om de macht van de Deep State en zijn NWO te breken. De strijd om Poetin hebben ze inmiddels verloren. Hij is inmiddels tot 2036 herkozen middels wetswijziging in de grondwet. Dit is een zware mokerslag voor de Deep State. Trump blijft over (dat hij werd gekozen in 2016 was een fatale misrekening van de Deep State). Hij moet kapot en daar wordt alles voor uit de kast gehaald om het publiek bewust te desinformeren…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op De Deep State heeft de verkiezingen 2020 van Trump gestolen

 1. delamontagne zegt:

  De media is geschokt dat de Staat het overgangsteam van Biden weigert.
  Ze bedriegen je, hier is waarom

  De directeuren van Home Intelligence (DNI) en General Service Administration (GSA) weigeren hun dossiers en bestanden aan de teams van Biden over te dragen totdat duidelijk is wie er heeft gewonnen.
  De media is verrast, protesteren. Ze manipuleren je zonder dat je het beseft.

  Voorlopig is Joe Biden slechts “President elect ” = de ‘verkozen president van de media en dat is (nog) geen titel die wordt erkend door de grondwet van de Verenigde Staten.
  Biden is geen president van de Verenigde Staten, het pre-validatieproces is nog niet eens begonnen in de Verenigde Staten.
  Maar de media zien hun wens als de realiteit en democraten zijn niet gewend om tegengesproken te worden.

  Volgens de New York Post oefent het team van Biden ook druk uit op de regering-Trump om de overgang af te dwingen voordat de Staat het aantal stemmen heeft geratificeert.

  Camp Biden is zelfs zo ver gegaan dat het met gerechtelijke stappen dreigt als hij niet gehoorzaamt.
  Maar de administratie “Algemene-Dienst” geeft niet toe en zal dat niet doen. De DNI ook niet.

  Diit is de officiële werkwijze tot de officiële verkiezingswinnaar van de presidentsverkiezingen (sorry CNN, sorry BFM, sorry Le Monde, sorry New York Times, je beslist niet over de datum of de naam van de winnaar)

  Men verwacht dat de 50 Staten op 8 december alle geschillen hebben opgelost.
  A ) Op 14 december komen de “kiesmannen”, dat wil zeggen de leden van het kiescollege, bijeen in hun hoofdsteden, de hoofdsteden van de staat, en stemmen om de stemmen van die Staat definitief te maken.
  B ) Op 23 december brengt het Kiescollege zijn stem uit en stuurt het naar de Senaat.
  C ) Op 3 januari wordt een nieuw Congres beëdigd.
  D ) Op 6 januari komt een gezamenlijke zitting van het Huis en de Senaat bijeen de electorale stemmen om de resultaten van het land officieel bekend te maken.
  E ) Op 20 januari wordt de President beëdigd en treedt hij in functie.

  De verklaring van de winnaar van de presidentsverkiezingen wordt door de GSA naar het Witte Huis en de administraties [ Ambtenarij ] van het land gestuurd.

  Omdat hij geen recht heeft om te reageren en niet voortijdig kan reageren, blokkeert de GSA de toegang van Team Biden tot $ 6,3 miljoen aan federale fondsen, geheime informatie veiligheidsmachtigingen, achtergrondcontroles voor potentiële kandidaten voor zijn Cabinet.

  CONCLUSIE:
  Aan mijn collegae Journaille, die als een Idioot tekeer gaan dat de GSA en de Trump-administratie alles belemmeren en dat Trump de toegang blokkeert tot het transitieteam van de “President Elect” = de “verkozen president” Joe Biden, Jullie moeten niet zo lui zij, leer je werk te doen, informeer je over de onderwerpen waarover wordt geschreven en anders !
  schrijf over andere dingen..

  Ik weet zeker dat er tal van belangrijke onderwerpen zijn waar je goed in bent: de CO2-vervuiling die van jullie als je op het platteland fietst, of de superioriteit van alcoholvrij bier in een multiculturele stedelijke omgeving.

  Door de kritische Frans Journalist
  Grumberg
  Publié par Jean-Patrick Grumberg le 11 novembre 2020

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat klopt inderdaad @delamontagne ook op het NOS Journaal had men het vanavond al over de “nieuw gekozen president”.
   Die is er simpelweg nog niet maar de wens is de vader van de gedachte.

   Like

  • Jan zegt:

   Biden is geen ‘president elect’. Dat is hij pas als het ‘Electoral College’ hem deze ‘titel’ geeft, NADAT, in dit geval bij Trump, zij hebben besloten dat er geen fraude heeft plaats gevonden, dus nadat de stemmen opnieuw zijn geteld en dat zal nu handmatig moeten gebeuren en onder toezich van Republikeinen aangezien de software voor de machines verstrekt werden door de de Clinton Foundation en Soros

   Het duurt dus tot half december voor Biden toto ‘president elect’ wordt benoemd en pas half januar 2012 wordt hij beëdigd.

   Op bolsjewiekipedia staat dus onzin:
   https://en.wikipedia.org/wiki/President-elect_of_the_United_States

   Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Landslide Divide: Republicans and Democrats Physically Separate into Partisan Counties

   Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Op basis van de feitelijke resultaten en verantwoording voor staten die nog steeds tellen, hertellen, in onderzoek of audit, of staten met verkiezingskwesties die nu bij de rechtbank liggen, wint president Trump de presidentsverkiezingen van 2020.

   Alaska werd om duistere reden niet meegeteld (is pro Rep)

   President Trump wint momenteel de verkiezingen van 2020, de meeste staten hebben gewonnen en hij heeft de leiding bij de stemming in het Electoral College (EC).

   De president heeft nu 232 EC-stemmen voor Biden’s 226. De president heeft 25 staten gewonnen tegen Biden’s 19. Er zijn nog zes staten in het geding.
   ….
   https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/current-election-update-trump-ahead-states-ec-votes-legitimate-votes-history-biden-committing-greatest-fraud-ever/

   Dit is de mentaliteit van de Dems terwijl nog wordt geteld, herteld en rechtzaken zijn aangespannen

   Biden is GEEN president elect, pas nadat de electorale commissie dit heeft besloten. De huidige president is Trump en Biden is een willekeurige burger, lees: socialistische imbeciel

   Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  NEWSINSIDEOUT newsinsideout.com/2020/11/korean-time-traveler-who-accurately-predicted-april-2020-korean-election-predicts-trump-re-elected-2020-us-president

  Like

 3. Republikein zegt:

  l win!
  Date: November 11, 2020Author: Nwo Report 0 Comments
  Wallpaper Of The Day: Patriotic Trump – Common Sense …

  Source: nworeport

  ★★★ A NEW CONSERVATIVE AGE IS RISING ★★★ President Trump Declares ‘WE WILL WIN’ as the Results that are Coming In Next are promising to SHOCK the World! In this video, we’re going to look at the latest developments over the last 24 hours that are indeed signaling a major backlash at all levels of government against the Democrats’ and media’s attempt to steal this election, and how Trump’s confidence suggests that this battle is far from over!
  https://nworeport.me/2020/11/11/we-will-win-as-coming-revelations-may-shock-the-world-in-one-week-all-will-see-trump-will-win/

  Like

 4. Jan zegt:

  Wat Trump in 4 jaar heeft bereikt
  https://tinyurl.com/yyncr4ot en https://tinyurl.com/y4p7mg86
  (https://downloads.frcaction.org/EF/EF19L01.pdf)

  Wat Israël betreft: https://tinyurl.com/y2ywtjcp

  Socialisten in Nederland mogen graag zeggen dat Trump helemaal niets heeft bereikt wat komt omdat de media Trumphaters zijn en alles verdoezelen. Overigens twijfel ik er aan of zij wel iets weten. Binnen mijn kennissenkring hoor ik bijv. tot de dag van vandaag dat Hussein Obama een geweldige president was, want…. hij zorgde voor een ziektenkostenverzekering (niet waar, want onbetaalbaar en bovendien was het een verkapte belastingverhoging)

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Joe Biden says he’s built most extensive “voter fraud” org in history

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  Frauderen met een verkiezing is een terroristische daad.
  Als de democraten hiermee ongestraft wegkomen dan komt er nooit meer een eerlijke verkiezing, Nergens.

  Like

 7. Jan zegt:

  Weer fraude in Georgia want Trump staat voor. Nu breekt ineens de waterleiding en kan ‘dus’ niet meer worden geteld. Tellen wordt verspreid over de komende dagen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-exclusive-open-records-request-finds-no-invoices-work-orders-reported-election-day-water-main-break-atlanta-found/

  Toen deze standen bekend werden was er ‘covidalarm’ en een ‘gebroken waterleiding’ en werd niet meer geteld, besloot men de volgende dagen verder te tellen en kwamen ‘snachts honderdduizenden stemmen voor Biden er bij.

  Lees verder op https://tinyurl.com/y45dwfns over de enorme corruptie en belangenverstrengeling van de Dems

  Like

 8. Jan zegt:

  Honderden Pro-Trump IT-vrijwilligers doorzoeken kiezersgegevens – Er werden al bijna 300.000 stemverschillen vastgesteld in Pennsylvania alleen al
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/faith-hundreds-pro-trump-volunteers-scouring-voter-data-already-nearly-300000-vote-discrepancies-identified-pennsylvania-alone/

  Het aantal potentiële kiezers dat geen burger is, is hoger dan de voorsprong van Biden in de staat.
  Momenteel leidt Joe Biden de staat met 1.657.621 stemmen, terwijl president Donald Trump 12.828 stemmen achter heeft.

  There are 14,099 Federal only voters in Maricopa County alone, who are unable to establish their US citizenship, but still can vote in Federal elections. pic.twitter.com/cOZVz8aHfs

  — Rep. Kelly Townsend (@KellyTownsend11) November 12, 2020
  …..
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/arizona-rep-points-number-potential-non-citizen-voters-higher-bidens-lead-state/

  Like

 9. Jan zegt:

  Chiara De Blasio, de jonge radicale en politieagent, gaf in een interview toe dat “we de eerste vrouwelijke zwarte Aziatische president hebben” en dat Joe Biden “in staat was om de verkiezingen te stelen” – voordat ze zichzelf corrigeerde over de laatste vergissing.

  Dit is de dochter van burgemeester De Blasio in New York …
  en ik ben de dame met de gele hoed 👒 pic.twitter.com/0iY99PDHBS
  – Angela Stanton King 🇺🇸 (@theangiestanton) 10 november 2020

  Chiara de Blasio
  (kijken op eigen risico)
  [https://nypost.com/wp-content/uploads/sites/2/2020/05/chiara-de-blasio.jpg]

  Like

 10. Jan zegt:

  Wie over de corruptie en fraude spreekt krijgt ontslag

  richard baris (@Peoples_Pundit), one of the top pollsters in the united states, has been suspended by twitterhttps://ejbron.wordpress.com/
  to say that this is outrageous would be an understatement pic.twitter.com/KUrI373lRP
  — Thao Nguyen (@nguyenthevote) November 11, 2020

  his wife (@LauraBaris), polling agency (@BigDataPoll), and news site (@PPDNews) have all been suspended as well pic.twitter.com/PLs9z3L24W

  — Thao Nguyen (@nguyenthevote) November 12, 2020

  (het ontgaat mij waarom iemand op twitter zit)

  Like

 11. Jan zegt:

  EXCLUSIVE: MICHIGAN WITNESS Says Many Faked Ballots in Detroit, ZERO Trump Ballots, Even Among Military!
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/michigan-witness-many-faked-ballots-detroit-zero-trump-ballots-even-among-military/

  Biden’s Lead in Arizona Cut to 12,828 After Latest Ballot Dump Favors President Trump
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/bidens-lead-arizona-cut-12828-latest-ballot-dump-favors-president-trump/

  Intimidatie en terreur van Bidenmaffia
  Federal Agent Who Intimidated and Coerced Pennsylvania USPS Whistleblower is a Trump-Hating Biden Supporter
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/federal-agent-intimidated-coerced-pennsylvania-usps-whistleblower-trump-hating-biden-supporter/

  Like

 12. Jan zegt:

  De ‘Völkischer Beobachter’ beschuldigt TRmp van om touw zetten van staatsgreep

  Steeds openlijker speculeren Republikeinen over een tweede termijn voor Donald Trump, ook al heeft hij volgens de huidige tellingen van Joe Biden verloren en wijst niets op grootschalige stembusfraude. Daarmee zetten zij nieuwe stappen op het pad van een machtsgreep.
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/obstinate-verliezer-trump-krijgt-steeds-meer-steun-uit-republikeinse-partij~b90c2dca/

  Like

 13. Bas zegt:

  Begrijpt iedereen dat we momenteel in oorlog zijn? Het is een informatieoorlog tegen de Deep State en het verlengstuk van de Deep State, de nepnieuwsmedia. Begrijp alsjeblieft dat waarheden de komende dagen onthuld zullen worden die de wereld zullen choqueren. Doe uw geestelijke wapenrusting aan!

  Like

 14. fleckie zegt:

  Heer Bron, tot twee keer toe heb ik. een artikel uit het Nw.Isr.Weekblad van adjunct hoofdredacteur
  B.schut 8.1.2021, ‘NOBEL’, getracht onder interesse van ook andere lezers te brengen, ( de eerste keer ‘verdween’ alles al tijdens het typen, de tweede keer heb ik normaal verder getypt.
  In dit bericht wordt verteld dat Trump de twee belangrijkste terroristen ter wereld opruimde,n: Abu Bakr al Naghdadi, EN. Qassem. Soleimani., EN vrede faciliteerde/ stichtte tussen 4 Arabische Staten en ISRAËL. , verder er wordt er ook melding gemaakt van ‘ontvangers ‘ v.d.Nobelprijzen’, Etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s