CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON . . .

  1. Yvonne zegt:

    De firma list & bedrog is weer te zien en heel Holland (bakt) kijkt, dwazen ze slikken alles wat de komieken ons weer op de mouw spelden, ik kijk nooit ik word misselijk als ik ze zie met hun rot tronies, zal wel verplichte mondkapjes plicht worden vrees ik
    In België een kapster van 24 zelfmoord gepleegd door geldzorgen nadat ze pas een kapsalon was begonnen

    Geliked door 2 people

    • Yvonne zegt:

      Ja hoor mondkapjes per 1 december verplicht !! Stel rotzakken
      Met die Belgische kapster bedoel ik dat door die K.. Corona ze haar zaak moest sluiten en in haar wanhoop heeft ze zelfmoord gepleegd

      Geliked door 1 persoon

  2. Gienekehado St. zegt:

    Ik heb nog geen enkele persco gevolgd. Even later hoor je alle in / ouds in de Journaals. Kan Lellebel ook niet voor mijn ogen verdragen. Ik neem Corona wél serieus en houd mij uit vrije wil aan de adviezen. Het knuffelen mis ik flink, 1,5 KM afstandhouden van het Sufkuttenvolk juich ik alleen maar toe!! Laat mij ook uit vrije wil wel / niet prikken! Lieden die anderen neersabelen omdat ze zich wél aan de adviezen willen houden, mogen van mij de CoronaTIEF krijgen asap!

    Like

  3. Monalisa zegt:

    zal wel verplichte mondkapjes plicht worden vrees ik Per 1 december gaat dat in voor bepaalde zaken

    Like

  4. J. C. Th. Köhler zegt:

    Ik wil niemand neersabelen, maar vandaag staat er een artikel, hier op de site van E. J. Bron, uit het New England Journal of Medicine (wereldwijd een zeer gerespecteerd medisch vakblad, dat geen spaan heel laat van al die schijnmaatregelen. Niet alleen werken al die dingen zoals lockdowns, social distancing, testen en mondkapjes etc. niet, ze zijn zelfs contraproductief.
    Lockdowns zijn géén wetenschap, en zijn dat ook nooit geweest. Ze zijn een socio-politiek top-down experiment in het onder totale controle en gehoorzaamheid proberen te brengen van miljarden mensen. Nogmaals, ik sabel niemand neer, maar er is ons steeds verteld dat we moeten luisteren naar de wetenschap. Hier is een artikel van de hand van wereldwijd bekende, gezaghebbende en gerespecteerde wetenschappers. En ik luister daar liever naar dan naar de leugens die Rutte ons nu al tien jaar voorschotelt.
    WORD WAKKER !

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

  5. Bob zegt:

    Eens per week wordt door de
    meewerkende geoorlofde pers het
    morbide cabaret van Hein gepresenteerd.
    Ze proberen zijn zeis zelfte handteren.

    Like

Plaats een reactie