Het is een scam, een hoax, gewoonweg niet waar!

(Door: “Elise Nijmegen”)

De overheid heeft beleid gebaseerd op het aantal besmettingen gemeten met de PCR-test die een foutmarge heeft van 95%. Cola, zo heeft een parlementariër in Oostenrijk laten zien, test ook positief, net zoals appelmoes en ijsthee.  
www.frontnieuw.com

De Nederlandse regering heeft de economie gesloopt, de Nederlandse bevolking voorgelogen, mensen financieel naar de afgrond gebracht, ouderen opgesloten en u voorgelogen omdat ze gelooft in een  onrealistische mondiale ideologie. Door al deze ongegronde maatregelen zijn er nu veel meer mensen afhankelijk van de voedselbank die, zo heb ik ondervonden, gewoon meewerken aan deze mondkapjes waanzin. Onderstaand bericht laat ons weten dat er een stijging bij de voedselbank is van 45%. Schande, aangezien er wel miljarden naar de EU gaan die weer uitgegeven worden aan mondiale doelstellingen.
JDreport.com

Een verpleegster waarschuwt dat we worden voorgelogen en bedrogen door de regering. Ze hebben hele andere plannen met ons.
www.ej.bron@wordpress.com

Ook systemen en de daarbij behorende geüniformeerde mensen worden misbruikt, de eed die velen hebben afgelegd, medisch dan wel voor het dienen van de mens en het land, is mijn inziens niet meer aan de orde. In Canada wordt de politie opgeroepen om te stoppen met het dictatoriale beleid en weer achter de bevolking te gaan staan in plaats van tegen de bevolking te werken in opdracht van de regering.
YouTube.be

Zoals u misschien in de alternatieve media heeft kunnen lezen, is er in Amerika gefraudeerd met de stemcomputer en met de mail-in stembewijzen. Deze “smartmatic” computer kan stemmen van de ene naar de andere kandidaat omzetten. Diezelfde stemcomputer wordt door Rutte en de rest van het communistische politieke kartel aangeprezen. Ook wordt aangeraden om stembewijzen te gaan opsturen… Vragen worden door De Jonge niet echt op prijs gesteld, zo laat het artikel weten. Zouden de verkiezingen dan eerlijk verlopen? Dat denk ik niet… Zijn de vorige verkiezingen eigenlijk eerlijk verlopen? Ik vraag het me af.
JDreport.com

Analist John Hopkins  zegt terecht dat het een scam is deze Covid-19 waanzin. Het aantal sterfgevallen door dit zo “gevaarlijke” virus is namelijk niet alarmerend. De wakkere mensen wisten dit natuurlijk al.
healthbytes.me

De noodwet is niet ondertekend, het is een verordening. Een verordening mag nooit de grondwet schaden en dat doet deze wel. Het verplichten van een muilkorf gaat in tegen de Neurenbergcode, gaat in tegen artikel 1,10 en 11 van de grondwet en gaat in tegen het verdrag van de rechten van de mens.  

Wij zijn soeverein, ons land zou dat ook moeten zijn en mijns inziens zouden we per direct uit de communistische organisaties moeten stappen die ons dicteren hoe we moeten denken, leven en ons moeten gedragen. Genoeg is genoeg!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het is een scam, een hoax, gewoonweg niet waar!

 1. Mary zegt:

  Inderdaad, die noodwet is waardeloos maar mensen trappen er in thats all, dat is het enige wat criminele Rutte nodig heeft angst en domme volgers……….

  Geliked door 4 people

 2. BigLJohn zegt:

  Elise Nijmegen; Genoeg is genoeg!! Zeg dat maar eens tegen dat rariteiten-kabinet. Of zeg dat maar eens tegen de bevolking die zich vanavond alweer laat bangmaken door Rutte. Zo komen we er nooit uit en word het van kwaad tot erger. Het kabinet wil de verkiezingen van 2020 over 3 dagen gaan uitsmeren en net als in Amerika stemmen per post gaan inzetten. En voor het resultaat hoef je geen helderziende te zijn; Rutte 4….Overigens; stembusfraude is hier al vele jaren gaande, Rutte komt sowieso weer terug met een grote VVD. En over 2 jaar krijgen we een Covidpas (staat in de E.U notulen) met daarin je gehele doopceel, compleet met inentingsbewijs tegen Corona en foto met mondkapje. Ik dacht dat alleen honden zoiets hadden. In deze krijgen wij van de E.U. een status die nog lager is als van een hond. Kopen en verkopen zal alleen nog kunnen met deze pas. Aan die Corona leugen komt dus nooit een eind, eerder aan ons. Omdat iedereen er zijn welwillende medewerking aan blijft verlenen. Met dank aan die ministers van rare zaken in het Haagse met hun Corona-politiek. Maar niet heus !

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Wat nu nog wat blijft er nog over wat mij betreft dan maar een echte oorlog omdat de staat ons nu compleet de oorlog heeft verklaard. Het is werkelijk niet meer normaal wat er op dit moment gebeurt alles maar dan alles moet de nek worden omgedraaid om de waanzin van de klimaatdoelstellingen te halen. Het is niet te bevatten wat in 2020 gewetenloos in gang is gezet. Sinds wanneer moet de algehele economie, het maatschappelijk en sociaal leven kapot omdat voornamelijk mensen boven de 80 met onderliggende ziekten te redden. De dood hoort nu eenmaal bij het leven. Weet niemand dat er dagelijks 200 tot 300 mensen sterven aan de vreselijke ziekte, longinfecties en hartfalen dan praten we nog niet over dodelijke slachtoffers als gevolg van verkeersongevallen. In ieder geval wordt alles in de cijfers verwerkt en zeer zeker ook de ouderen die door longontstekingen of longinfecties overlijden als overleden door corona worden meegeteld. De algehele boel hang van leugens aan elkaar hoe kan men over besmettingen spreken als mensen zijn getest maar geen klachten hebben. Een ieder heeft een vorm van het coronavirus onder de leden. Dit is de waarheid helaas geloven mensen in de grote leugens rondom de hoax Corona. Ben over een paar jaar benieuwd hoeveel mensen zijn overleden aan gevolgen van afgeschaalde gezondheidszorg en hierdoor de broodnodige behandelingen te laat hebben gekregen en hoeveel mensen er uit wanhoop zelfmoord hebben gepleegd, hoeveel mensen door het vaccineren van het gif vaccin nadelige gezondheidsschade hebben ondervonden. Ik vrees dat deze cijfers nimmer vrijgegeven zullen worden want dan schrikken we massaal hoeveel mensen onnodig zijn overleden door de krankzinnigheid van o.a. de gewetenloze Rutte. De Jonge en een paar artsen en virologen die zitting hebben in het OMT die uiteraard in opdracht hebben gehandeld onder druk van de elitaire waanzin en de EU. Dan zal het dagelijks sterftecijfer dat helaas nu al enkele jaren hoog is een drastisch dagelijkse vermeerdering van sterftecijfer weergeven sinds het ingaan van de ongekende schadelijke maatregelen en de misdaad tegen de menselijkheid.

  Geliked door 3 people

 4. Bas zegt:

  Piers Morgan
  @piersmorgan
  · 2 u
  BREAKING: Wetenschappers hebben een nieuwe variant van #coronavirus ontdekt die mogelijk verantwoordelijk is voor de “snellere verspreiding” in Zuidoost-Engeland, zegt gezondheidssecretaris @MattHancock tegen het parlement.
  Zorgwekkende ontwikkeling.

  Like

  • htskday zegt:

   Nog meer bangmakerij…
   Hoeveel nieuwe “ziekte’s” hebben we de laatste tijd al niet voorbij zien komen?
   Ik ben de tel al kwijt..
   En vergeet ook al die zogenaamde “mutatie’s” en “varianten” niet, om de verwarring nog een beetje meer op te stoken.

   TRAP ER NIET IN!
   Er is níets aan de hand!
   Valt allemaal onder het kopje PROPAGANDA!!!

   Geef de griep een andere naam,.. gooi er een flinke schep propaganda overheen, en heel de wereld staat op z’n kop…
   Maar,……. gelukkig hebben onze lijers daar wel een oplossing voor,….kijk maar eens om u heen hoe geweldig dat werkt..

   En,..zij willen graag nog véél meer voor u oplossen, dus,.. kom maar op,.. met al die nieuwe enge ziektes, mutatie’s en varianten.

   Gaat u maar rustig slapen
   Komt allemaal goed,….. als u maar bang bent!!

   Geliked door 4 people

   • ronjaspers zegt:

    htskday.Goed gezien,en straks gaan veel schapen de dodelijke vaccinazi,s halen en wordt hun verteld,ga maar rustig slapen en wordt nooit meer wakker.

    Geliked door 2 people

 5. Skeptic70 zegt:

  Er zijn voldoende onderbouwde argumenten te vinden tegen de PCR test. Onder andere Peter Borger heeft deze rest volledig gefileerd. Het verhaal met de cola is daarentegen volledig onzinnig. Het ging daar om een sneltest en de PH waarde van cola is dusdanig dat deze de test volledig vernietigt. Voor mij valt dit in dezelfde categorie als dat verhaal over die papaya en die geit. Niet verifieerbaar en geeft slechts argumenten aan tegenstanders om de gebruikers daarvan in het kamp van de “wappies” , anti 5G activisten etc. te plaatsen.

  Geliked door 2 people

 6. oudmarinier zegt:

  Ik begrijp nog steeds NIET waarom er geen oud militairen /-politie mensen opstaan om gezamelijk met gelijkgezinden een militie te starten en desnoods de gewapende strijd aan te gaan . DIT kan zo NIET langer !!! Mensen …in 40 -45 , hebben miljoenen mensen hun leven gegeven , opdat WIJ , niet alleen in NL , maar wereldwijd , in VREDE konden leven….is dat dan allemaal voor noppes geweest ?? Als je dus je vrijheid , je rechten en privileges e,d, wil behouden , zul je “offers’ moeten brengen….je krijgt het NIET voor niets , noch vanzelfsprekend.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s