De staatsgreep is gelukt

(Door: H. Numan)

Ik woon 25 jaar in Thailand en heb drie succesvolle staatsgrepen en minstens vier mislukte pogingen meegemaakt. Nog afgezien van vele verkapte pogingen via de rechter. Ik zal niet zeggen dat ik nu expert in staatsgrepen ben, maar ik heb er zo onderhand wel enige ervaring mee. In Amerika is de staatsgreep gelukt. Het enige wat de ‘Democratische’ Partij van Biden verwacht, is dat hij de ambtseed aflegt. Dat zal hem wel lukken. Zo seniel is hij nog (net) niet. Zelfs als hij ter plekke dood neervalt, geen probleem. Dan wordt Harris automatisch president. De facto wordt ze dat sowieso.

Staatsgrepen komen niet uit de lucht vallen. Zelfs in Thailand, waar de staatsgreep zo’n beetje de regeringsvorm is, worden generaals (of in Amerika linkse activisten) niet wakker en denken: de vogeltjes fluiten, het is mooi weer. Tijd voor een staatsgreep! Er is steun voor nodig. Het is een verzinsel dat dit wijdverbreide steun onder het volk moet zijn. In Thailand komt die steun grotendeels ‘van bovenaf’ (ik heb geen trek in 15 jaar gevangenisstraf), het leger en de elite. In Amerika komt die steun van extreemlinks, de grote tech-bedrijven, de media en het overheidsapparaat. Gewoon uit puur ordinair eigen belang.

Dezelfde mensen die vier jaar lang niets anders gedaan hebben dan oproepen tot het afzetten van de president en het creëren van rellen, roepen nu op om elkaar de hand te reiken. Tegelijkertijd maken ze lijstjes met namen van mensen die heropgevoed moeten worden. Niet alleen Republikeinse toppers willen ze vervolgen. Ook gewone kiezers. Iemand die enkel een bord Trump-Pence in de tuin had staan, moet zijn lesje leren. Hoe? Door hem publiek te vernederen. Zijn baas moet hem ontslaan, of zijn klanten moeten ergens anders naar toe. De gewone Republikeinse kiezer die meer deed dan stemmen, moet kapot. Iets waar links meer dan genoeg ervaring in heeft.

De “verkiezing” van Biden gaat enorme gevolgen hebben. Er komt geen ‘volgende keer beter’. De eerste maatregel die Biden Harris gaat nemen, is het verhogen van het aantal rechters in het Hooggerechtshof. Waarschijnlijk van negen naar vijftien. Er was een conservatieve meerderheid van zes rechters. Die krijgen nu gezelschap van zes ‘Democratische’ rechters, zodat de verhouding 6-9 wordt. Het is vrijwel onmogelijk om dat op democratische wijze te veranderen, terug te draaien of tegen te houden.

De volgende stap die Biden Harris gaat nemen, is twee nieuwe staten creëren; Washington DC en Puerto Rico. Die twee staten leveren twee ‘Democratische’ senatoren elk. Daarmee krijgt de DNC (Democratische Partij) een absolute meerderheid in de Senaat. Het is volstrekt onmogelijk om dat op democratische wijze te veranderen, terug te draaien of tegen te houden. Op 20 januari wordt Amerika een volksrepubliek in wording.

En de laptop van Hunter Biden? Wat hoort u daarover in de media? Niets. Dat is niet toevallig. De media weigeren elk stukje nieuws daarover te publiceren. De ‘Democraten’ hebben de Senaatsverkiezingen in Georgia op dezelfde manier geritseld als de verkiezing van Harris Biden. Ze hebben nu een meerderheid in het Congres èn de Senaat. Dus gesteld dat er een aanklacht zou kunnen komen: die komt er niet. Het maakt totaal niets uit wat er op die laptop staat. De FBI houdt alles netjes onder de pet. Het Congres zal geen aanklacht indienen. En de Senaat zou die aanklacht afwijzen. Hij gaat dus vrijuit. Hoe dan ook. Misdaad loont!

Het is een zeer oud militair en politiek principe dat je je tegenstanders altijd ergens een uitvlucht moet geven. Een tegenstander die niet kan vluchten, is levensgevaarlijk! Vandaar het sprookje van ‘de volgende keer beter’ en bij ons ‘het is vijf voor twaalf’. Dat geeft het volk hoop. Valse hoop. Er komt geen volgende keer. Zekers, over vier jaar zijn er weer verkiezingen. Maar die zijn voor de vaak. De volgende president is een ‘Democraat’. Hoe dan ook. Hoeven ze niet eens voor te frauderen. Het Hooggerechtshof en de Senaat zijn na 20 januari ‘Democratisch’. Voor altijd.

Trump is dan vier jaar ouder. Vergeet niet dat hij nu 75 jaar is. Dan is hij 79. Niet onmogelijk dat hij alsnog president probeert te worden, maar redelijk onwaarschijnlijk. Wie gaat het van hem overnemen? MAGA (Make America Great Again) is een slogan, geen politieke partij. Mike Pence, de vicepresident, stak Trump een dolk in de rug. Voor hoeveel zilverlingen weet ik niet. Er zijn verder meer dan genoeg Republikeinse politici die Trump niet zagen zitten. Die hoeven niet eens omgekocht te worden. De rest? Ach. Politici, hè? Duur of goedkoop maakt niet uit, het volk betaalt dat toch. Iets waar Biden zich over uitliet, is dat hij in ieder geval de belasting fors gaat verhogen.

Wen er maar aan, Amerika is nu een volksrepubliek in wording. Aan de ene kant zien we de Volksrepubliek China iets meer kapitalistisch worden, aan de andere kant wordt het kapitalisme een volksrepubliek. Mogelijk geen echte volksrepubliek, maar de ‘Democraten’ timmerden het systeem volledig dicht. Het heeft 158 jaar geduurd, maar de Democratische slavenhouders hebben uiteindelijk toch gewonnen. De Democraten zijn slavenhouders? Jazeker. De Democratische Partij werd opgericht om slavernij te behouden. Mensen met zo absurd veel aandacht voor racisme hebben of een fobie of zijn racisten. Een fobie hebben ze niet, dus maak het verhaaltje af en kleur de plaatjes.

Precies zoals onze elite dat bij ons aan het doen is. Ons systeem is allang dichtgetimmerd. Daar hoeven ze niet eens voor te frauderen, of Wilders een Volkertje te bezorgen. Sterker nog: Wilders moet in leven blijven. Want dan LIJKT het alsof er verandering mogelijk is. Vijf voor twaalf, mensen! De volgende keer beter!

Ik kan u nu al de uitslag van de verkiezingen geven: De PVV wordt de grootste of tweede partij. De VVD en het CDA verliezen, maar blijven groot genoeg. De politiek houdt vast aan haar boycot, dus zelfs als de PVV de grootste partij wordt, komt er geen kabinet Wilders. De onderhandelingen gaan heel lang duren. Het volgende kabinet wordt Rutte IV, met een coalitie waarin GL opgenomen wordt. Een ander combinatie is niet mogelijk, want onze elite weigert dat.

De keuze voor eerst Hugo de Clown en nu Wuppie Hoekstra i.p.v.  Omtzigt toont overduidelijk aan dat het CDA hoe dan ook elke coalitie waarin de PVV zit zal blokkeren. Het was allang een zekerheid dat Hugo het CDA veel stemmen zou gaan kosten, en Omtzigt veel stemmen opleveren. Dat interesseerde het CDA bestuur geen moer. Geen PVV, koste wat kost!

De ‘Democratische’ overwinning is flinke steun voor Rutte en Yasser Feras. Niet dat Trump zich zou bemoeien met onze (voor hem) onbetekenende verkiezingen. Ze weten nu dat ze ongestraft hun gang kunnen gaan.

Het was vijf voor twaalf toen Pim Fortuyn vermoord werd. De tijd heeft niet stil gestaan na zijn moord. Alle grote en de meeste middelgrote steden hebben een meerderheid van migranten. Dat is niet de schuld van de PvdA en het CDA. Daar is Rutte voor 100% schuldig aan. Onder zijn ‘bekwame’ leiding zijn er meer migranten Nederland binnengehaald dan in alle voorgaande kabinetten bij elkaar. Rutte wordt daar niet op afgerekend, net als in Amerika Biden met zijn fraude wegkomt. We leven nu in een maatschappij, waarin misdaad loont.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op De staatsgreep is gelukt

 1. Sabeltant zegt:

  Wie geloofd nog in eerlijke verkiezingen?
  Als je de afzetting van Trump hebt gevolgd kun je er vergif op innemen dat er in Europa nooit meer een leider met gezond verstand en realisme op de eerste plek komt.
  De globalisten zijn zo sterk, ze bezitten de media, de bestuurlijke macht, en zelfs regeringen van alle landen. Ze doen hooguit een beetje alsof om ons het idee te geven dat er wat te kiezen valt.
  De arrogantie waarmee sommigen in het zadel zitten is werkelijk tenenkrommend.

  Geliked door 3 people

 2. benkokjoodschrpastor zegt:

  Dag H.Numan,
  Leuk iets meer over jou als mens te lezen. Met wat je schrijft ben ik eens, met dan wel de kanttekening dat Trump nog. niet weg is, hij kan voor enorme verrassingen zorgen, als ik de diverse bronnen op internet serieus neem.
  En verder is dan wel de conclusie, dat we in een rampzalige chaos verzeilen als we , zoals het lijkt, aan de mensen zijn overgeleverd, het slechtste komt boven.
  In mijn ervaring bestaat er gelukkig ook nog een Schepper, JHWH, die ons in de menselijke verschijning van Yeshua is verschenen en Hij weet wanneer Hij ingrijpt om met elk mens, die op Hem vertrouwt, door de dood heen Zijn Koninkrijk te volvoeren.
  Dus daarom is er alle hoop, elk mens is welkom in dat Koninkrijk.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Geliked door 2 people

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 3 people

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Lilith zegt:

  Hulde en blij dat er tenminste iemand door heen kan kijken! Het Licht is uitgegaan ook al zijn de mensen verblind.Leugens en misdaad lonen degenen die ertegen streden zijn monddood gemaakt en dat vindt iedereen heel gewoon..Geen krant die er nog over schrijft want het grote geld bepaalt wat je nog mag zeggen en leugen is waarheid geworden.

  Geliked door 3 people

 6. andre zegt:

  Wat U hier omschrijft klinkt niet best dit is een voorbode van burgeroorlog. Het is de wereld op zn kop. Inderdaad een Pence die alleen maar terug had hoeven geven en erbij zeggen kunnen we alles even tegen het licht houden. Niets blokkeren ofzo, net als William Barr die zag er ook niets in net als de laptop daar stond ook niets geks op of raars. Ook in de US moet kennelijk de middenstand het MKB de gewone man kapot. Net als in Europa en Azie.

  Thailand is dicht gegooid, je kan er wel in maar alleen met het Brulls effect. De boel in stukjes knippen en alles naar je hand zetten zoals links het uitkomt. Je moet familie hebben eerste lijn, tests weerleggen en 2 weken het Quarantaine hotel in voor 50.000 bht. Ze moeten het je ook nog eens gunnen en het mogen niet meer dan 300 mensen per week zijn. Thailand heeft veel Chinezen met fabrieken voor export. Dit zijn allemaal Taiwan Chinezen en wat doet de BoT? Export moet kapot voor 1 euro krijg je maar 27 bht Dit was in mijn tijd bijna het dubbele.

  Ik denk dat Trump het verder wel ok vindt. Hij heeft iets in beweging gezet wat nog eens heel groot kan gaan worden en Jozef Biden met Kameel staan op een giga achterstand. Wat heeft Trump er een wetten doorgedrukt. Deze is van zn eerste 2 jaar.

  https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/the-historic-results-of-president-donald-j-trumps-first-two-years-in-office/

  Die beweging van Trump is bij ons ook in gang gezet. Ik zal het lijstje van nieuwe kandidaten er even bij zoeken……….

  https://www.kiesraad.nl/actueel/nieuws/2020/12/30/89-partijnamen-geregistreerd-voor-tweede-kamerverkiezing-2021

  Rutte heeft ooit gezegd tegen Wilders, met jou nooit meer. Nou prima toch dan rot Rutte toch lekker op. PVV en FvD met nog iets nieuws kleins en Rutte kan naar huis. Het ligt echt aan ons of wij ook de boel laten jatten door Kaag en Rutte of niet.

  De nazi Schwab club roept build back better, nee gewoon build back!

  https://pbs.twimg.com/media/ErRE59rXAAEcrxX?format=jpg&name=small

  Er komt steeds meer bagger van China naar buiten maar is dit wel China?

  Geliked door 2 people

 7. Qvic zegt:

  Het zal mij niet verbazen dat 20 januari of er al voor zowel Biden als Harris opgepakt worden, wegens hoogverraad. Dan zijn ze president en vicepresident van hun eigen cel.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Laat ik het even bij de Nederlandse situatie houden, de VVD wordt de grootste en de PVV tweede, hoe je ook gaat wenden of keren Nederland wordt daarbij zo goed als onbestuurbaar, kijk naar de laatste peilingen en stelt u maar een mogelijke en werkbare coalitie voor.
  Ik zou er niet één kunnen noemen, gevolg zal zijn dat de volgende regeringscoalitie uit tenminste vijf partijen zal bestaan waarbij van beleid geen sprake kan zijn, het wordt een grote lappendeken, een grote grijze brei waar kop nog staart aan zit.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Inderdaad Tijl een hele grote lappendeken.
   En Rutte, die start weer gewoon een nieuwe coalitie met als het moet 7 partijen en flikkert even later op naar een baan waar hij meer macht heeft en een veel betere betaling als loon voor de zaken die hij er heeft weten door te drukken

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   En wat voor kop zit er nu aan een met horens er op en dan hebben we het niet eens over de staart en de hoeven, ieder alternatief hierop zelfs een grijze lappendeken is een verbetering. Ik ben niet vergeten hoe Rutte ons al lachend naar de absolute afgrond gebracht heeft.

   Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Als het volk zijn of haar stem heeft gegeven. Dient er eigenlijk alleen maar gekeken te worden naar de eerste drie grootste partijen.
   En die zullen moeten samenwerken. WIE NIET WIL, prima dan komt de volgende in aanmerking. Maar niet van tevoren al zeggen, ik niet met die of die, dat noem ik géén democratie. Maar dat hebben we ook al jarenlang niet meer. En de verkiezingen worden hier ook gestolen dacht u dat het hier eerlijk ging.😂😂😂😂😂

   Geliked door 2 people

  • Qvic zegt:

   Stemmen is een illusie, de uitkomst is tegenwoordig al op voorhand bepaalt. De media hanteert weer de zogenaamde exitpoll, zodat de gewenste zetel verdeling al tot stand komt.

   Geliked door 1 persoon

 9. Stef zegt:

  Geachte Heer Numan,
  Dank u voor de heldere uiteenzetting van onze toekomst die mijn reeds enkele jaren vaste gedachten sterk bevestigd. Wij zijn reeds enkele jaren naar Polen verhuisd . Dit om een rustige oude dag te hebben in een prachtige natuur en volk.
  Helaas moeten we constateren dat op een of andere manier de jongeren ook reeds linkse denkwijzen ingeplant krijgen. Voorlopig houd de regering nog stand maar het ziet er naar uit dat dit eens afgelopen zal zijn. Dan zullen ook hier de moslims binnendringen. ( als de turken al niet de slag hebben geslagen om incl. duitsland en omringende landen in te nemen
  Het is vreselijk jammer voor de toekomst van onze kleinkinderen.
  Maar stemmen op de PVV is moreel noodzakelijk.

  Geliked door 1 persoon

 10. oudmarinier zegt:

  @H. Numan ..GELOOF het nou maar NIET !!! Trump blijft nog 4 jaar president . Tussen nu en 20 Januari 2021 , zullen ALLE verraders en corrupte politici in de USA , worden gearresteerd etc etc etc …. Nog even geduld aub. ???

  Like

 11. Bob zegt:

  Staats grepen zijn goed georganiseerde
  fenomenen die tot stand komen met de hulp
  van alle regeringen in de wereld.
  Justitie moet onafhankelijk zijn maar die is
  nergens.
  Iedereeen met een eigen mening wordt
  uitgestoten.
  Neem face book,twitter, enz enz.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  HUNTER BIDENS LAPTOP!

  zie hier de schokkende beelden!

  Ongeveer een derde van de expliciete foto’s van minderjarigen op de laptop van Hunter Biden waren van hetzelfde 14-jarige meisje, een van zijn familieleden, volgens een schokkend nieuw rapport

  https://thejusticeheroes.wordpress.com/2020/12/10/hunterbidenslaptop/amp/?__twitter_impression=true&s=07

  Geliked door 1 persoon

 13. Eppo zegt:

  bij de verkiezingen van 2020, won Trump 25 staten en won Biden er 16. Volgens gegevens van Associated Press won Trump 2.586 county’s voor Biden’s 527. wat aantoont dat Trump 84% van Amerika won en Biden 16%.

  Trump is natuurlijk gedist in die Grote steden die Democraat zijn ,voor mij is hij de Waarlijke winnaar en de echte President van de USA .
  Biden zal het valsspelen nooit van zich af kunnen schudden.
  Trouwens het 1e plan en idee van Tump heeft die al overgenomen steuncheque 2000 dollar.

  Like

 14. Meine zegt:

  Mooi artikel, Politiek = Oorlog, geen regels, over lijken gaan….
  En er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen.

  Ik ben bang dat het klopt, de stemcomputers van Dominion blijven, de stembiljetten die 2 jaar bewaard moeten worden, worden “toevallig” vernietigd in de plekken waar het meeste gefraudeerd is. De enige weg nu is een militaire interventie, maar dat zie ik echt niet gebeuren. Joe Dementia wordt een soort sockpop voor die marxistische dame. Soros heeft z’n zin gekregen, en mocht het een burgeroorlog worden, dat was Soros zijn eerste doel.

  Geliked door 1 persoon

 15. Gerrit zegt:

  Kleine partijen als de ChristenUnie spinnen garen bij het streven om Wilders niet aan een regering deel te laten nemen. Die Blokhuis en Schouten die dan Minister mogen worden zetten de knoet op de burgers.Blokhuis met zijn hetze tegen roken en Schouten die andere belangen heeft dan de vissers en boeren zelf. Streng in de leer maar ook streng en hard voor anderen.

  Like

 16. cornelis zegt:

  Italy goes down. Washington goes down. London goes down. Donald wins.

  Geliked door 1 persoon

 17. cornelis zegt:

  Italy goes down . Washington goes down. London goes down. Donald wins.

  Like

 18. Bas zegt:

  ‘Bijna elke oorlog in de afgelopen 50 jaar was het resultaat van leugens door de media…’

  Like

 19. BigLJohn zegt:

  ….We leven nu in een maatschappij, waarin misdaad loont….Je kunt het gezegde; al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel net zo goed omdraaien. Geruchten gaan er dat Trump in deze laatste 10 dagen (in samenwerking met het leger) nog met een klapper komt. Hij had allang de noodtoestand moeten uitroepen. Nu is alles een dubbeltje op zijn kant. In deze laatste dagen zou er nog verandering ten goede moeten komen. Eerst zien, dan geloven zegt men wel eens !

  Like

 20. Jan zegt:

  Ook de Gestapo, herstel, FBI betrokken bij staatsgreep

  De FBI in Georgië hield de forensische analyse van versnipperde stembiljetten tegen, nam de stembiljetten van het forensische team in beslag en bracht ze terug naar de versnipperaar.

  De Deep State steelt bewijsmateriaal in Georgië met betrekking tot de verkiezingen van 2020. Patrick Byrne twitterde een paar tellen geleden.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-fbi-claims-jurisdiction-yesterday-took-control-shredded-ballots-analyzed-georgia-sends-back-shredder/

  Like

 21. Jan zegt:

  Terroristengroepering BLM en antifa gaan vrijuit

  Antifa deelt wapens uit uit zak tijdens de bestorming van het Capitool

  video
  [video src="https://video.parler.com/8t/vE/8tvE9XJjPtzd_small.mp4" /]

  Ik kwam net John Sullivan tegen, de vermoedelijke BLM-activist die een van de demonstranten was die het Capitool bestormden en gisteren werd gearresteerd. Hij lijkt te zijn vrijgelaten!

  Tijdens een telefoongesprek kan men hem horen zeggen: “nee, er wordt geen aanklacht tegen hem ingediend”. pic.twitter.com/ZM11JpYk3J
  video

  – Millie Weaver 🇺🇸 (@Millie__Weaver) 9 januari 2021

  Beide terreurorganisaties werken samen, BLM en antifa

  Like

 22. Jan zegt:

  Biden en zijn terroristen, antifa en BLM, deed met het Capitool hetzelfde als Hitler en zijn bende in 1933 met het Rijksdaggebouw

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Politie sluit aanhangers van Trump op in hotel, barricadeert uitgang
  Vrijheidsberoving, mensenlevens in gevaar brengen in geval van brand geen probleem van socialisten

  The police locked Trump supporters in their hotels in DC at night.

  ACAF pic.twitter.com/KCTg7neyKg

  — Yo Dat Elefent (@YoDatElefent) January 8, 2021

  Like

 24. Jan zegt:

  Nazi-lulletje van Canada meent:

  Moet alles oplezen anders weet hij niet meer wat voor onzin hij moet uitkramen

  Like

 25. Groene Leeuw zegt:

  Daarom niet stemmen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s