CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CARTOON

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Bas zegt:

  Verschil in schade

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Is bij mij geen hoofdzoekmachine.. het boycot ook gebruik van je VPN, kun je iedere keer invullen dat je geen robot bent, laten ze toch lekker de klere krijgen…

  Like

 4. Jan zegt:

  Mooi om te lezen hoe de rooien zichzelf iedere keer weer in hun voet schieten

  Twitter smijt 70.000 van kwekprogramma die berichten van ‘QAnon’ deelden na protesten van het Capitool, zelfs als ze er niet waren en NIETS te maken hadden met het geweld

  Twitter kondigde maandag aan 70.000 accounts te hebben verboden die “QAnon-inhoud” delen na het protest bij het Capitool.
  Het behoeft geen betoog dat ze niet hetzelfde hebben gedaan voor accounts die Black Lives Matter-content deelden tijdens de dodelijke rellen vorig jaar.

  Twitter zei in een verklaring dat de massacensuur is “om het gesprek op onze service te beschermen tegen pogingen om aan te zetten tot geweld, aanvallen te organiseren en opzettelijk misleidende informatie over de verkiezingsuitslag te delen.”

  “Het is ons duidelijk geweest dat we krachtig zullen optreden tegen gedrag dat offline schade kan veroorzaken. Gezien de gewelddadige gebeurtenissen in Washington, DC, en het verhoogde risico op schade, zijn we begonnen met het permanent opschorten van duizenden accounts die voornamelijk waren gewijd aan het delen van QAnon-inhoud op vrijdagmiddag, ”aldus de blogpost.

  Het platform voegde eraan toe dat de accounts “bezig waren met het op grote schaal delen van schadelijke QAnon-gerelateerde inhoud en primair gewijd waren aan de verspreiding van deze complottheorie.”

  Het verbod had niet alleen betrekking op onopvallende personen, maar ook op pro-Trump-advocaat Lin Wood, generaal Michael Flynn, pro-Trump-advocaat Sidney Powell en Ron Watkins.

  Ze hebben ook de president zelf er af gegooid.

  De aanval van Big Tech op de vrijheid van meningsuiting hield daar niet op.

  Apple, Google, Amazon, liberale media en andere bedrijven werkten allemaal samen om Parler effectief te sluiten – een platform voor vrijheid van meningsuiting waar mensen massaal naar toe waren gegaan om censuur te voorkomen. Het platform was nummer één in de Apple App Store toen het offline werd gehaald.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/twitter-banned-70000-people-sharing-qanon-content-following-capitol-protest-even-werent/

  Like

 5. Jan zegt:

  GAB Social Media voegt bijna EEN MILJOEN gebruikers per dag toe
  (https://gab.com/)

  We ontvangen verschillende e-mails van onze lezers die ze vandaag niet op hun Gab-account kunnen krijgen.
  Gab-gebruikers vermoedden dat het platform was neergehaald door de anti-Amerikaanse technologiegiganten.

  Dit kan verklaren waarom – Gab voegt momenteel bijna een miljoen mensen per dag toe. Gab-verkeer voegt elke paar uur miljoenen toe. Conservatieven ontvluchten het Twitter-moeras nadat ze de president van de Verenigde Staten van het platform hebben verwijderd.

  En Parler werkt eraan om de service te herstellen nadat de fascistische techreuzen samenspannen om het failliet te laten gaan.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/gab-social-media-adding-nearly-one-million-users-day-traffic-adding-millions-every-hours-users-flee-twitter-swamp/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s