De hypocriete moralist . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De hypocriete moralist . . .

 1. Er was ook (jarenlang) een TWEEDE huis, in (ooit eens) La Douce France! Lekker SALON-socialistisch!!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Een vervelende seniele linkse zak en een waardeloze cabaretier !!

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Deze vent is het voorbeeld van gevaarlijk links dat zo langzaamaan de algehele welvaart naar de knoppen helpen. Zelf in alle vrijheid geleefd en nu ziekelijk links. Dit soort onbenullen zouden überhaupt geen podium meer moeten krijgen lees eens goed wat de ziekelijke linkse bende en mede aanhangers alles naar de afgrond helpen https://www.xandernieuws.net/algemeen/deutsche-bank-green-deal-eu-betekent-mega-crisis-eco-dictatuur-en-groot-verlies-van-welvaart/ Het grote gevaar zit niet in het virus met het smerige politieke spel door o.a. een onhaalbare klimaathysterie waar idioten als Frans Timmermans een ongekende dictatuur voeren. Onbegrijpelijk en niet meer te bevatten dat het overgrote deel van onze bevolking en de Europese bevolking totaal blind zijn en alles voor zoete koek aannemen terwijl ze drastisch bezig zijn hun eigen ondergang te tekenen. Dit flut falend kabinet verschuilt zich achter de desastreuze maatregelen onder het mom van corona en voeren uit wat Bilderberg en de grootste misdadigers Bill Gates en Soros hun oplegt maar ondertussen worden de meest vernietigende maatregelen genomen. Links is het grootste gevaarlijke gevaar dat alleen maar ellende veroorzaakt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Met zo’n aangeboren afkeer jegens de spruitjescultuur en het Hollandse klootjesvolk als tweede en derde generaties van moslims die, hoewel hier geboren, altijd zullen blijven ageren tegen de vrijheden, tegen normen en waarden, zelfs tegen rechten, plichten en wetten van de Pays-Bah, omdat ze zelf nooit deel willen uitmaken van de samenleving, om hun status aparte niet te verloochenen,……noem het links of allochtoon het blijft het absolute toppunt van intolerantie….stelletje fascisten.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het is opmerkelijk dat de Linksche Looney Brigade nog geen actiegroep of comité is gestart om het Carolavirus te beschermen tegen alle bedreigingen, ‘Red het Virus’ vanwege wereldwijde vaccinaties die bedreigen het virus met uitroeiing,…..inzamelacties en tv-marathon-uitzendingen in het belang van ‘Free the Virus’,……je verwacht het toch van zo’n stelletje linksche omroepers.

  Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen….een van Freeks vriendjes!

  https://mobile.twitter.com/thedukeoriginal

  Een 33 jaar oud Syriër werd gearresteerd op beschuldiging van terrorisme in een migrantenkamp in Thessaloniki.

  Hij werd gezocht voor deelname aan jihadistische Al Nusra-operaties.

  Eerder woonde hij als erkend vluchteling in Nederland, waar zijn vrouw en 2 kinderen zijn.

  Hij wordt naar NL gedeporteerd

  Like

 7. Peter zegt:

  Socialisten zijn ordinaire zakkevullers,met een grote bek over andere,delegeren, iedereen vertellen hoe het moet ,de gemeenschap opzadelen met rotzooi,maar asielzoekers zelf in huis nemen ,of een windmolen plaatsen in eigen achtertuin, zijn ze niet thuis .Een rooie broek trekken ze aan ,dan weet ik genoeg .

  Like

  • karton zegt:

   @ Peter op 15-1-2021 om 11.59 u.
   Socialisten hebben een grote bek over anderen , helemaal juist.
   Socialisten roepen om de haverklap naar de heer Wilders, dat hij discrimineert, in de Toeslagen-affaire blijkt dat de overheid (ministers , “hoge” ambtenaren enz.) hebben gediscrimineerd “bij ’t leven” !!!
   Ze zijn het grootste vullis dat in “Den Haag” rond loopt !

   Like

 8. karton zegt:

  Ach die Freekie toch. ! Zielig figuurtje geworden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s