Amerikaanse senator Rand Paul: Bij de mondkapjes gaat het om onderwerping

(Vertaling: E.J. Bron)

Kritiek op Amerikaanse coronapolitiek en lockdown

“Het gaat alleen maar om onderwerping. Zij willen graag dat u zich onderwerpt aan hun wil, onafhankelijk van het feit of er wetenschappelijk bewijs bestaat.”

De Republikeinse Amerikaanse senator Rand Paul, de zoon van Ron Paul, heeft kritiek op de coronapolitiek van de Amerikaanse Democraten, van de Amerikaanse autoriteiten en van de Amerikaanse chef-viroloog Dr. Anthony Fauci.

Tegenover “Breitbart” verklaarde Rand Paul:

“Het gaat alleen maar om onderwerping. Zij willen graag dat u zich onderwerpt aan hun wil, onafhankelijk van het feit of er wetenschappelijk bewijs bestaat.”

Vorige week publiceerde CNN een artikel met de titel “Waarom een Covid-19 vaccin niet betekent dat u op kunt houden een mondkapje te dragen”. De vooraanstaande medische verslaggever van CNN, Dr. Sanjay Gupta, omschreef het coronavirus als “bijzonder dodelijk”, terwijl hij de mensen adviseerde “de gebruikelijke zes voet [afstand] naar twaalf voer” in fitnes-studio´s vanwege “zware ademhaling” te verdubbelen.

Wat betreft Rand Paul is dit paniekzaaierij om de burgers te intimideren en te hinderen aan de uitoefening van hun normale leven en vrijheidsrechten.

De Amerikaanse Democraten en linksen over het algemeen pleiten regelmatig voor de voortzetting en uitbreiding van de willekeurige uitgaansverboden en sluitingen van ondernemingen, religieuze organisaties en bepaalde politieke demonstraties. Maar het verzet neemt toe.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Amerikaanse senator Rand Paul: Bij de mondkapjes gaat het om onderwerping

 1. boorzalf zegt:

  Wat zijn er toch fijne mensen in deze wereld voor mijn ogen wordt mijn lapjes kat dood gereden. Zonder ook maar even te stoppen.
  Heb ze nog proberen te te redden, maar dat ging niet meer. De dader, die vang ik wel maar op mijn eigen manier.

  Geliked door 6 people

  • Yvonne zegt:

   Ik leef met u mee, ik ben zelf kattengek is het pas gebeurd? Vreselijk
   Mijn mooie pers is 3 jaar terug 6 januari na een bezoek aan de dierenarts overleden door dat rotwijf haar schuld ik ben er nog kapot van ik heb met wraakplannen gelopen maar zo zit ik niet in elkaar sterkte met het verlies groet Yvonne

   Geliked door 2 people

   • boorzalf zegt:

    Het was een hele mooie en grote lapjes kat, het gebeurde voor mijn ogen. Ze was bij de buren aan de overkant ik wilde ze binnen halen toen er een gek vol gas door de staat hen vloog daar is ze van geschrokken en wilde naar huis. Helaas, heb ik ze niet meer kunnen redden. Ook mijn buurman zei die reed wel erg hard door de straat. Die kat was me alles, echt een kroel kat.na de dood van mijn vrouw was die kat mijn steun en toeverlaat. De dader in een donker grijze bestel bus kom ik nog wel een keer tegen.

    Like

 2. Harry zegt:

  Wat me ook zo verbaast , is dat die stoffen mondkapjes nauwelijks werken volgens het rivm en dan alleen nog voor de héél korte termijn .
  Ál die Amerikanen op tv gebruiken die dingen .
  Hier moeten we nu allemaal medicinale maskers gaan dragen , maar het is toch niet meer te behappen wie er nu gelijk heeft ?
  Het is om gék van te worden .
  Ik denk dat die Chinezen het beter snappen , keiharde maatregelen bij een uitbraak van iets .
  De rottigheid in de kiem smoren .
  En wát het ook is , waardoor het ook komt , de boel bij het begin tackelen , lijkt mij nog steeds het beste .
  Kort , snel en hard .

  Helaas worden “ onze “ maatregelen ons opgelegd door een enorme leugenaar , een totale faalhaas-kluns en diverse instituten die regelmatig van mening veranderen .
  Dat schept geen vertrouwen ,

  Denk dat dáárom de mensen de regels aan hun laars lappen .
  Maar ik heb totaal geen begrip voor de “ jeugd “ die niet zonder feesten schijnen te kunnen , die hele loodsen vól idioten proppen die zo nodig hele nachten moeten gaan staan te hossen .
  Onze studenten , de Rutte ‘s en de De Jonge’s van de toekomst .
  Oftwel de Mongolen van de dertiger jaren van deze eeuw .

  En voor degenen , die nog steeds beweren dat het “ om een griepje “ gaat ………
  Mijn buurvrouw is verpleegster in een groot ziekenhuis , die ziet dat écht niet zo .
  Het is vréselijk , zegt ze .
  En dat is dan een praktijkervaring , van de werkvloer !

  Ik weet het ook niet , maar iets onderschatten is nog nooit een goede oplossing gebleken !

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Moet je eens aan buurvrouw de verpleegster vragen wie daar dan liggen en welke mensen het zijn waar het zo verschrikkelijk voor is.
   Dat zullen in ieder geval geen jongeren zijn of mensen van middelbare leeftijd zonder onderliggende ziekten.
   Je weet Harry dat Ik een paar jaar terug kampte met longkanker wat wel weg bestraald is maar het gevolg daarvan is dat Ik nog steeds regelmatig met mijn specialist in verbinding sta.
   Die heeft me gewoon gezegd zorg dat jeblijft bewegen goed veel vitaminen binnen krijgt en als het weer het toe laat naar buiten.
   Ik neem aan dat hij er wel iets van weet.

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    BTW het is wel een vorm van griep en in sommige gevallen inderdaad nogal heftig net zoals bij alle andere vormen van griep.
    Het ene jaar wat meer dan het andere zoals dat al is zolang mensen bestaan.

    Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Het is zo ‘ernstig’ dat men met valse testen de cijfers moet opkrikken en iedere dode aan andere ziektes covid doden noemen om de angst er maar in te krijgen.
   Angst is het virus een virus dat mensen tot afgunstige monsters maakt met afgunst op de jeugd die feestjes heeft terwijl de kroegen de laagste besmettingen hadden.
   Ook daar vierde men feestjes.
   Maar de afgunst tiert welig.
   De kerk is kut, de kroeg is goed maar de jeugd is weer slecht bezig.
   Ziet u de afgunst???
   Met de grens open voor iedere corona lijder staat men alleen het eigen volk te verneuken en te isoleren.
   En het ziekste is dat ze het daar nog mee eens zijn ook.
   De eigen jeugd verneuken dat is belangrijker dan na te denken
   Als mevrouw praktijkervaring heeft weet ze ook dat er mensen de dood in gejaagd worden terwijl men ze met medicatie gewoon zou kunnen genezen.

   Mevrouw zou ook weten dat men een beetje naar het protocolletje lult en anders gewoon kan vertrekken dan wel het ontslag tegemoet kan zien.

   Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Zolang het volk die steeds verdergaande onderwerping blijft pikken zullen Rutte en de Jonge steeds zwaardere maatregelen gaan toepassen. Want bij die avondklok blijft het niet. Op de TV word de Coronaspuit de hemel in geprezen met de vermelding erbij; Als we ons laten vaccineren kunnen de maatregelen flink versoepeld worden. Een pertinente leugen, want wij weten wel beter. Als het volk steeds maar die dictaten van Rutte en de Jonge kritiekloos c.q. gedachtenloos blijft opvolgen zullen we in no-time in een echte dictatuur beland zijn. En zie er dan maar eens vanaf te komen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Svalbard zegt:

  Nee Harry, een onschuldig griepje is het zeker niet, maar we kunnen wel heel erg overdrijven met de idiote maatregelen die men nu treft.
  Mondkapjes werken averechts, de meesten gebruiken ze verkeerd, en zo worden het broeinesten van ziekteverwekkers. De lucht die wij inademen bevat 21% zuurstof en daar is ons lichaam prima op ingesteld. De ARBO wet schrijft o.a. voor dat als de lucht in een ruimte minder dan 19% zuurstof bevat, de mensen die daar werken die ruimte moeten verlaten voor hun veiligheid. Bij een mondkapje adem je ook steeds een deel van je uitgeademde lucht opnieuw in. Ga je met een sonde onder je mondkapje meten, dan stijgt de hoeveelheid CO2 enorm, terwijl de zuurstof afneemt tot 17,4%!
  Verder kan men veel doen door te zorgen voor voldoende vitamine D.
  Bewoners van verzorgingshuizen in Andalucië, in Zuid Spanje, krijgen sinds november allemaal extra vitamine D.
  Het resultaat is 82% minder sterfte!
  Mijn conclusie: onmiddellijk terug naar het oude normaal en patiënten behandelen met HCQ en zink tijdens de beginfase van hun ziekte.

  Like

 5. John 3:16 zegt:

  Dat is precies wat het is.
  Het is een coup op onze vrijheden.
  Maar er komt een bovennatuurlijke afrekening.
  Even geduld.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Die slavenmaskers zijn symbolisch bedoeld,onderwerping,onderdrukking mensen monddood maken.En je hoeft echt geen arts te zijn om te weten dat het zeer slecht is voor je gezondheid,je krijgt veel te weinig zuurstof binnen,en de bacterieen verzamelen zich in dat slavenmasker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s