FOTOSHOPPER Biden

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER Biden

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Met Biden heeft de oorlogswapenlobby weer een fortuinlijke toekomst voor zich, terwijl het bezit van vuurwapens in de USA door de Democrats zal worden verboden……you do the math.
  “Guns Don’t Kill People, People Kill People”

  Like

 3. Groene Leeuw zegt:

  Hij weigerde gisteren als president de Erewacht van de Mariniers te groeten. Dat zal ongetwijfeld veel kwaad bloed hebben gezet bij de mariniers. Zo doorgaan en hij hoeft niet op hun eeuwige trouw te rekenen…..

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Die biden is een smerige pedofiele corrupte deep state puppet en zijn opdracht is amerika en de amerikanen slopen.Over een tijdje zal hij wegens gezondheidsredenen terug treden,en zal die corrupte criminele deep state puppet kameel harris de eerste vrouwelijke president van amerika worden en biden zijn beleid voortzetten.

  Like

 5. Jan zegt:

  De sloop en uitverkoop van Amerika is op volle toeren. Biden geeft toestemming aan China om ook het electriciteitsnetwerk mee helpen verder ontwikkelen
  De vraag is, hoeveel heeft hij nu weer van de Chicoms op zijn rekening gekregen

  President Biden heeft een uitvoerend bevel uit het Trump-tijdperk ingetrokken dat tot doel had het buitenland en bedrijven uit de grote energiesystemen van Amerika te houden – voornamelijk bedrijven die geassocieerd zijn met de Chinese Communistische Partij. Het is onderdeel van zijn ‘Uitvoeringsbevel over de bescherming van de volksgezondheid en het milieu en het herstel Wetenschap om de klimaatcrisis aan te pakken.
  ….
  Het bevel uit het Trump-tijdperk was bedoeld om elektrische apparatuur uit het buitenland of een staatsburger die een nationale veiligheidsbedreiging vormt, te verbieden, te vervangen en nieuwe criteria vast te stellen voor bulk-power system (BPS).
  ….
  “Het bevel verbiedt nutsbedrijven die kritieke defensiefaciliteiten (CDF) leveren om uit de Volksrepubliek China specifieke BPS-elektrische apparatuur aan te schaffen die een onnodig risico vormt voor het BPS, de veiligheid of veerkracht van kritieke infrastructuur, de economie, de nationale veiligheid of veiligheid en beveiliging van Amerikanen, ”voegt een persbericht toe.
  ….
  https://thenationalpulse.com/news/biden-revokes-trump-energy-eo/

  Like

 6. Jan zegt:

  Rode Psaki.
  Listen! She almost said OBAMA! 😳
  video

  Nog een:
  What president Obama is going to do …..

  https://vladtepesblog.com/wp-content/uploads//2021/01/Biden-is-Obamas-literal-puppet.mp4?_=1

  Like

 7. Jan zegt:

  Biden een levende dode

  White House Cuts Feed of Virtual Event After Joe Biden Says, “I’m Happy to Take Questions if That’s What I’m Supposed to Do” (VIDEO)

  Like

 8. Jan zegt:

  Biden maakt Texas en Missisippi bestuur uit voor Neanderthalers omdat zij een eind maken aan de lockdown

  “Neanderthal Thinking” – Joe Biden Trashes Texas and Mississippi Governors For Allowing Businesses to Reopen, Ending Mask Mandates (VIDEO)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s