FOTOSHOPPER Biden

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op FOTOSHOPPER Biden

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Met Biden heeft de oorlogswapenlobby weer een fortuinlijke toekomst voor zich, terwijl het bezit van vuurwapens in de USA door de Democrats zal worden verboden……you do the math.
  “Guns Don’t Kill People, People Kill People”

  Like

 3. Groene Leeuw zegt:

  Hij weigerde gisteren als president de Erewacht van de Mariniers te groeten. Dat zal ongetwijfeld veel kwaad bloed hebben gezet bij de mariniers. Zo doorgaan en hij hoeft niet op hun eeuwige trouw te rekenen…..

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Die biden is een smerige pedofiele corrupte deep state puppet en zijn opdracht is amerika en de amerikanen slopen.Over een tijdje zal hij wegens gezondheidsredenen terug treden,en zal die corrupte criminele deep state puppet kameel harris de eerste vrouwelijke president van amerika worden en biden zijn beleid voortzetten.

  Like

 5. Jan zegt:

  De sloop en uitverkoop van Amerika is op volle toeren. Biden geeft toestemming aan China om ook het electriciteitsnetwerk mee helpen verder ontwikkelen
  De vraag is, hoeveel heeft hij nu weer van de Chicoms op zijn rekening gekregen

  President Biden heeft een uitvoerend bevel uit het Trump-tijdperk ingetrokken dat tot doel had het buitenland en bedrijven uit de grote energiesystemen van Amerika te houden – voornamelijk bedrijven die geassocieerd zijn met de Chinese Communistische Partij. Het is onderdeel van zijn ‘Uitvoeringsbevel over de bescherming van de volksgezondheid en het milieu en het herstel Wetenschap om de klimaatcrisis aan te pakken.
  ….
  Het bevel uit het Trump-tijdperk was bedoeld om elektrische apparatuur uit het buitenland of een staatsburger die een nationale veiligheidsbedreiging vormt, te verbieden, te vervangen en nieuwe criteria vast te stellen voor bulk-power system (BPS).
  ….
  “Het bevel verbiedt nutsbedrijven die kritieke defensiefaciliteiten (CDF) leveren om uit de Volksrepubliek China specifieke BPS-elektrische apparatuur aan te schaffen die een onnodig risico vormt voor het BPS, de veiligheid of veerkracht van kritieke infrastructuur, de economie, de nationale veiligheid of veiligheid en beveiliging van Amerikanen, ”voegt een persbericht toe.
  ….
  https://thenationalpulse.com/news/biden-revokes-trump-energy-eo/

  Like

 6. Jan zegt:

  Rode Psaki.
  Listen! She almost said OBAMA! 😳
  video

  Nog een:
  What president Obama is going to do …..

  https://vladtepesblog.com/wp-content/uploads//2021/01/Biden-is-Obamas-literal-puppet.mp4?_=1

  Like

 7. Jan zegt:

  Biden een levende dode

  White House Cuts Feed of Virtual Event After Joe Biden Says, “I’m Happy to Take Questions if That’s What I’m Supposed to Do” (VIDEO)

  Like

 8. Jan zegt:

  Biden maakt Texas en Missisippi bestuur uit voor Neanderthalers omdat zij een eind maken aan de lockdown

  “Neanderthal Thinking” – Joe Biden Trashes Texas and Mississippi Governors For Allowing Businesses to Reopen, Ending Mask Mandates (VIDEO)

  Like

 9. Jan zegt:

  Californië glijdt steeds verder de afgrond in

  Het door Californië voorgestelde curriculum ‘Etnische studies’ spoort studenten aan om de Azteekse godheid van menselijk offer en kannibalisme te aanbidden en roept op tot ‘contra-genocide’ tegen blanke christenen

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/californias-proposed-ethnic-studies-curriculum-urges-students-chant-aztec-deity-human-sacrifice-cannibalism-calls-counter-genocide-white-christians/

  Like

 10. Jan zegt:

  Bden voert genocidewet op blanken in

  Liberal Boston Hospital to Set Up Preferential Treatment Based on Race, Whites Last – Want to Make This a National Policy
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/liberal-boston-hospital-set-preferential-treatment-based-race-whites-last-want-make-national-policy/

  Like

 11. Jan zegt:

  Acher het prikkeldraad jullie!

  Biden Sends Unaccompanied Migrant Children to Former Japanese Internment Camp – Media and Democrat Frauds are Silent
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/biden-sends-unaccompanied-migrant-children-former-japanese-internment-camp-media-democrat-frauds-silent/

  Like

 12. Jan zegt:

  Kritiek opgeschifte Alexandria Ocasio-Cortez? Dan komt de politie bij je op bezoek

  Two plainclothes California police officers showed up to the home of an anti-war activist over a harmless tweet criticizing Democrat Rep. Alexandria Ocasio-Cortez.

  The police officers were sent to the Los Angeles home of Ryan Wentz, an anti-war activist on April 8 on behalf of the Capitol Police.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/police-officers-pay-visit-home-anti-war-activist-harmless-tweet-criticizing-aoc/

  Like

 13. Jan zegt:

  Dementerende Biden en communist Harris laten mpvan Japan barsten. Daarna tirade hoe vreselijk Amerika wel niet is

  ..the poor form began with no-one greeting the head of the Japanese government upon arrival. When you consider the leftist narrative about stopping Asian hate, there is a rather ironic aspect to this visit and snub.

  Once Prime Minister Suga was inside the White House he was shunned for the greeting by his diplomatic peer, Joe Biden. Instead, Kamala Harris was dispatched to deliver introductory remarks. 

  Then when Vice President Kamala was sent down to greet the Japanese Prime Minister she spent more than a full minute trashing the US as a violent place

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/stop-asian-hate-no-one-met-japanese-prime-minister-white-house-door-except-stationary-marine/

  Like

 14. Jan zegt:

  Voorgekookte vragen en aflezen van papiertje

  Iedere regering lacht dit rondtourend circus uit

  Like

 15. Jan zegt:

  Nog meer idiotie bij de Biden-dictatuur

  “De inflatie zal stijgen, maar dat is positief voor de samenleving”

  Financiële leiders van de G7-groep van geavanceerde economieën zeiden zaterdag dat ze een akkoord hadden bereikt over het vaststellen van een wereldwijd minimumtarief voor vennootschapsbelasting, een belangrijke stap voorwaarts in de inspanningen van de regering-Biden om belastingontwijking door grote bedrijven terug te dringen.

  Volgens de overeenkomst die is aangekondigd door de G7-landen – Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten – zouden multinationals een belasting moeten betalen van ten minste 15% in elk land waarin ze actief zijn, minder dan de Het eerdere voorstel van de regering Biden van 21%, maar nog steeds binnen het bereik van wat het Witte Huis zei te accepteren.

  Minister van Financiën Janet Yellen zou naar verluidt een belangrijke rol hebben gespeeld in de poging om een ​​consensus te bereiken over een kwestie die al tien jaar of langer aan de gang is. “Die wereldwijde minimumbelasting zou een einde maken aan de race naar de bodem in de vennootschapsbelasting en zorgen voor eerlijkheid voor de middenklasse en werkende mensen in de VS en over de hele wereld”, zei ze in een verklaring. “De wereldwijde minimumbelasting zou ook de wereldeconomie helpen bloeien, door het speelveld voor bedrijven gelijk te maken en landen aan te moedigen om op positieve basis te concurreren, zoals het opleiden en trainen van onze arbeidskrachten en het investeren in onderzoek en ontwikkeling en infrastructuur.”
  https://news.yahoo.com/biden-yellen-notch-win-push-224244873.html

  De achterlijke NOS verkondigde hetzelfde.

  Het probleem hiermee is dat de belastingen op bedrijven zullen stijgen, wat een negatief effect zal hebben op de bedrijfswinsten en geld voor R&D en andere activiteiten die waarde toevoegen. Tegelijkertijd zullen consumenten meer betalen omdat deze belastingen naar de consumenten worden afgewenteld. Ten slotte zullen de belastingdollars naar landen gaan en worden verspild door corrupte politici zoals die in de regering-Obama/Biden.

  Een hogere inflatie zou uiteindelijk een netto positief effect kunnen hebben op de Amerikaanse economie en grote overheidsuitgaven zullen de economie niet oververhitten, zei minister van Financiën Janet Yellen tegen Bloomberg.

  Minister van Financiën Janet Yellen, die eerder voorzitter was van de Federal Reserve, zei dat de centrale bank zich volgens Bloomberg meer zorgen maakt over te lage inflatieniveaus. Stijgende consumentenprijzen zouden kunnen wijzen op een terugkeer naar normaal, zei ze.

  “We vechten al tien jaar tegen een te lage inflatie en een te lage rente”, zei Yellen zondag in een interview met Bloomberg.

  Yellen erkende dat er mogelijk een ‘spurt’ in de prijzen komt als gevolg van hogere bestedingen, maar dat dit tijdelijk zou zijn. Een hogere inflatie zou ertoe kunnen leiden dat de Fed besluit om uiteindelijk de rente te verhogen, wat op de lange termijn ‘een goede zaak’ zou zijn voor de economie, zei Yellen.

  “Als we een iets hogere rente zouden krijgen, zou dat een pluspunt zijn voor het standpunt van de samenleving en dat van de Fed”, zei Yellen tegen Bloomberg.
  https://dailycaller.com/2021/06/07/janet-yellen-treasury-department-joe-biden-inflation-interest-rates/

  Met dergelijke idioten heeft Alzheimer-patiënt zich ingekapseld. Een bende criminelen die zijn gelijke vindt in Maduro van Venezuela

  Like

 16. Jan zegt:

  Pedo Biden bepotelt als het even kan de jonge vrouw van Boris Johnson

  video met 4 debielen, Biden en zijn vrouw Jill (leugenaar) en nul Johnson en zijn machtsgeile trutje Carrie

  Marrying above your station=boven je stand trouwen.
  Jill Biden en Joe Biden zijn echter beide charlatans, fraudeurs

  Like

 17. Jan zegt:

  Dementerende gek Biden heeft geen benul waar hij het over heeft

  Like

 18. Jan zegt:

  De SA van Amerika in actie

  Portland’s BLM en Antifa richten zich op woonwijken en dreigen huizen met Amerikaanse vlag in brand te steken

  https://www.lawenforcementtoday.com/portland-protestors-target-residential-areas-threaten-to-burn-home/

  Like

 19. Jan zegt:

  Biden: Ik maak maak van Amerika Rusland 1914 versie 2.0. Iedereen heeft een paar benen om op te lopen

  Biden belooft belastingen op fossiele brandstofbedrijven te verhogen terwijl de gasprijzen stijgen (VIDEO)

  Like

 20. Jan zegt:

  Journalist stelt vraag aan persvoorlichster Jen Psaki.
  Jen Pasaki: “Why do you need to have that information?”
  video

  Like

 21. Jan zegt:

  Pedo Biden door kinderen voor de gek gehouden waar hij bij staat

  Like

 22. Jan zegt:

  Biden, trekpop van maffialeider Putain en zijn bende, zegt dat Amerikaanse basis in Centraal Azië moeten worden weggehaald
  https://apnews.com/article/joe-biden-government-and-politics-russia-europe-afghanistan-b1cc3ba07b4ebcdaa44a7af69ea3f90c

  Like

 23. Jan zegt:

  Zelfs Maher heeft schoon genoeg van de linkse gekken

  Bill Maher zei dat hij doorgaat met het bespotten van links omdat ze hem “in verlegenheid brengen”.
  In de laatste aflevering van Real Time met Bill Maher schold de komiek en politiek commentator de door ras geobsedeerde linkerzijde uit wegens het promoten van het “Black National Anthem (volkslied)” en het promoten van segregatie op scholen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s