Biden wordt steeds populairder: opdracht tot vrijlating van meer dan 14.000 illegalen – waaronder criminelen (+ video)

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De presentator van Fox News, Tucker Carlson, heeft exclusief een “choquerend” intern memo gekregen dat naar alle ICE-agenten werd gestuurd en hen beveelt om alle in de gevangenis zittende illegale immigranten vrij te laten, bericht “the gatewaypundit.com”.

Op Joe Biden´s eerste dag in functie vaardigde het ministerie van Homeland Security een verstrekkend bevel uit om “alle uitzettingen” 100 dagen stop te zetten. Uit een interne e-mail aan ICE-agenten blijkt dat Joe Biden opdracht gaf tot de vrijlating van meer dan 14.000 illegale immigranten.

Volgens “Breitbart News” zijn 71,45% van de op dit moment gevangen zittende illegalen veroordeelde criminelen en een gevaar voor de samenleving.

Tucker Carlson zei dat het interne memo laat zien dat de Biden-regering in volledige chaos verkeert wanneer het een politiek zo enorm verandert zonder uit te leggen wat het betekent.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Biden wordt steeds populairder: opdracht tot vrijlating van meer dan 14.000 illegalen – waaronder criminelen (+ video)

 1. Hovawart zegt:

  Regeren vanuit chaos, daar hopen de democrats op, net zo’n puinhoop en armoede creëren als in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  Tja dementie kan een hoop ellende veroorzaken, straks een druk op de rode knop. 😂😂

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Die Joe Biden zal zich hierdoor nog sneller verguisd en gehater gaan maken dan Donald Trump! Denkt hij nou werkelijk dat die 14.000 illegalen hem dankbaar zullen zijn voor al die vrijlatingen en dat hij uiteindelijk het Amerikaanse volk zal herenigen! Hij gaat hiermee een burgeroorlog ontketenen waar de honden geen brood meer van zullen lusten maar de Amerikanen die op hem stemmen moeten dan wel een wijze les uit het verleden goed leren kennen en die luidt: ‘Een volk krijgt de leider die het verdient of verdraagt.’
   Ook in het Oude Testament wilde het joodse volk graag koningen hebben, nadat ze genoeg hadden van Richters, en ze kregen daar geregeld allerlei koningen op hun dak die totaal niet deugden daar zij zich vaak schuldig maakten aan afgoderij, moordpartijen, bloedige oorlogen, verwaarlozing van hun land etc.!
   Het lijkt haast alsof Biden is te vergelijken met de (fictieve) president Lancelot R. Gillegras uit het boek van Roald Dahl, ‘Sjakie en de grote glazen lift’ (1972). Deze president werd in dit boek overheerst en gekleineerd door zijn voormalige kinderjuffrouw, juffrouw Trip, en hij had een soort van hofhouding in dienst die bestonden uit volwassenen terwijl dezen zich gewoon meer gedroegen als kleine kinderen of een stel kleuters!
   Laat die Biden hopelijk dit jaar nog zo snel mogelijk uit het Witte Huis worden gegooid omdat hij, gelijk naar Donald Duck, een ware meester is in (zelf)bedrog en gekhouderij!

   Geliked door 2 people

 3. antiislamnu zegt:

  Het zijn zijn vrienden hij zit zelf ook illegaal in het witte huis en crimineel is hij zeker

  Geliked door 2 people

 4. andre zegt:

  14000 gekken en dwazen weer de maatschappij in = anarchie natuurlijk. Biden wil 100 dagen diepe ellende en dan komt de great reset nazi Klaus Schwab ergens half mei niet vanuit Davos maar vanuit Singapore. Is het nog uit te leggen? Marina Bay Sands is van Sheldon Aldeson de man achter Trump.

  Geliked door 2 people

 5. TL zegt:

  Hoe ver mogen ze in het zicht doordrukken totdat hun tijdlijn gebroken wordt?

  We zitten in Aquarius alles zal zichtbaar worden, pas als het besef er bij de meerderheid van de systeemvolgers is die geloven dat Biden oprecht gewonnen heeft Trump een bad guy is en Corona echt is wat ze zeggen dat het is,

  Kunnen we wellicht op verandering rekenen of zouden er schokkende gebeurtenissen komen die deze groep hard wakker schud en een groot gedeelte van hun in onherstelbare shock
  achterlaten in dit leven…….

  Like

 6. John 3:16 zegt:

  Hij voert gewoon uit wat zijn meesters hem opdragen. Hun gaan allemaal naar De Hel.

  Geliked door 3 people

 7. ronjaspers zegt:

  Die biden is een pedofiele corrupte rat,en een marionetpop van de deepstate (khazariaanse mafia) Zijn opdracht is amerika slopen voor de installatie van een N.W.O./great reset.

  Geliked door 1 persoon

 8. Derk zegt:

  Wereldleiders gaan altijd op bezoek bij “Octopus” in Rome. Slechts om een kopje thee te drinken?
  “Octopus” bepaalt, de “tentakels” voeren uit. ( en krijgen de schuld als het misloopt)

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Leider van de oppositie????????
  Welkom in bananenrepubliek Amerika

  Like

 10. Jan zegt:

  Moments after President Biden took office, China sanctioned 28 members of the outgoing administration. These sanctions were a warning, an attempt to blackmail Biden administration officials with personal financial ruin if they dare to stand up to the Chinese Communist Party.

  video

  Zodra Joe Biden was beëdigd , begon het Chinese regime Amerikanen en Taiwan te bedreigen
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/soon-joe-biden-sworn-chinese-regime-started-threatening-americans-taiwan/

  Like

 11. Jan zegt:

  De communisten maken jacht op Trumps aanhang

  Dominion Voting Systems heeft een enorme rechtszaak aangespannen van $ 1,3 miljard tegen Rudy Giuliani.
  Het controversiële bedrijf spande voor hetzelfde bedrag een rechtszaak aan tegen pro-Trump-advocaat Sidney Powell

  Lees even mee (men waant zich in de sovjet unie en in nazi Duitsland:

  Dominion’s directeur productstrategie en beveiliging, Eric Coomer, spande in december ook een rechtszaak aan tegen de presidentiële campagne van president Donald Trump, Giuliani, Powell, Newsmax, One America News Network, OANN-verslaggever Chanel Rion, Michelle Malkin en anderen die hij beschuldigd heeft van burgerlijke samenzwering en het opzettelijk toebrengen van emotioneel leed.

  “Als gevolg van de lasterlijke leugens die door Giuliani werden uitgelokt – in overleg met Sidney Powell, Russell Ramsland, L. Lin Wood, Mike Lindell, Patrick Byrne, Lou Dobbs, Fox News, Fox Business, Newsmax, One America News Network (‘OAN ‘), The Epoch Times en andere gelijkgestemde bondgenoten en mediakanalen die vastbesloten zijn om een vals vooroordeel over de verkiezingen van 2020 te promoten – de oprichter en medewerkers van Dominion zijn lastiggevallen en met de dood bedreigd, en Dominion heeft ongekende en onherstelbare schade geleden”
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/breaking-dominion-files-1-3-billion-lawsuit-rudy-giuliani/

  Grote bek, Dominion zal nooit een forensisch team hun computers laten onderzoeken en bovendien dienen zij nu alle gevallen van fraude die ontdekt zijn via justitie te behandelen wat door alle rechters is geweigerd omdat deze uit de hand van de staatsgreepplegers zitten

  Like

 12. Jan zegt:

  Senaat-parlementariër Elizabeth MacDonough oordeelde zondag dat de Democraten geen amnestie kunnen opnemen in hun ‘infrastructuurwet’ omdat dit er simpelweg niet in thuis hoort.

  De Democratische wetgevers probeerden immigratiehervorming in de infrastructuurwet onder te brengen omdat ze weten dat het anders nooit zal worden aangenomen in een stemming waarvoor ten minste 60 stemmen nodig zijn om te slagen.

  De parlementariërs van de Senaat verwierpen de poging van de Democraten om illegalen een weg naar burgerschap te geven omdat dit de maatschappij en staten enorm zou belasten
  https://www.politico.com/news/2021/09/19/democrats-immigration-reform-spending-bill-512898

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s