Koopmans’ queeste naar haar waarheid

(Door: Leon de Winter)

Doet het er toe of iets een feit is? Marion Koopmans ging naar Wuhan en bezocht daar de markt. Er was niets te zien, de markt is gesloten, maar dat was voor haar geen belemmering er uitspraken over te doen. Ze heeft er met kaarten rondgelopen waarop de locaties waren aangegeven waar de kramen met levende dieren hadden gestaan. Die kramen zijn al lang weg. Al heb je duizend kaarten bij je, er was niets te zien.

Het bezoek aan Wuhan was een misleidingoperatie van de World Health Organization, waarop China grote invloed heeft. Een van de leiders van het team was Peter Daszak, een Amerikaan die betrokken is bij een organisatie die miljoenen heeft gegeven voor virusonderzoek aan het Wuhan Institute of Virology, dat toevallig niet ver van die markt is gevestigd. Naar verluidt heeft de delegatie enkele uren in het instituut mogen doorbrengen.

Chinese Communistische Partij

Afgelopen zondag in een uitzending van Op1 wijdde dr. Koopmans geen woord aan het volstrekte ontbreken van vrijheid in China voor wetenschappers; geen enkele Chinese collega heeft haar zonder toeziende blikken van overheidsfunctionarissen (lees: geheime politie) kunnen spreken. Het was een farce. Dr. Koopmans leek er niet onder te lijden.

Het gaat om het verhaal, ook voor dr. Koopmans. En dat luidt: de kans dat iemand in dat instituut het virus per ongeluk naar buiten heeft laten lekken, is minimaal. Het is het verhaal van de Chinese Communistische Partij, en de WHO wil dat verhaal niet afbreken.

Een ander verhaal? De inval in het Capitool van honderden doorgedraaide types, een curieuze mix van Trump-aanhangers en rel beluste vermeende Antifa’s, leidde tot vijf doden, zo vertellen de media ons sinds 6 januari. Het is niet waar, er was geen staatsgreep, er zijn niet vijf doden in het Capitool gevallen, maar wat doet het ertoe? De media willen dat hun verhaal waar is, en dat verhaal luidt dat Trump een staatsgreep heeft willen plegen. Echt?

Een staatsgreep door een man met een plastic Vikinghelm op z’n kop en een halvegare die het spreekgestoelte van de Senaat op een andere plek zet (nee, hij heeft dat ding niet gestolen)? Waar zijn de doordachte coupplannen met massa-arrestaties, executies, tanks in de straten? Die waren er niet. Wel chaos en een ongewapende vrouw die zomaar door een politieman van dichtbij werd doodgeschoten. Dat had het bepalende beeld van die dag moeten zijn, maar werd dat niet; een ongewapende dode vrouw vertelt het verkeerde verhaal.

Brandblusser

Het juiste verhaal was het verhaal van een agent die in het Capitool met een brandblusser was geslagen en daaraan was overleden. Dat verhaal is fake, maar, ach, wat doet het ertoe? De agent is niet geslagen, was die avond nog gezond aan het werk, en is ’s nachts aan, vermoedelijk, een hersenbloeding overleden. De politie weigert het autopsierapport vrij te geven. Het onderzoek naar de dood van die ongewapende vrouw, zo op het oog een moord in koelen bloede, wordt evenmin gedeeld. Dit zijn vervelende details die het grote verhaal van de staatsgreep kunnen ondermijnen, dus zwijgen de media.

De urn van de agent is in het Capitool gewijd, president Biden kwam hem eren. Maar de gestorven agent, een Trump-fan, is niet aan geweld in het Capitool overleden. Who cares? Het verhaal doet z’n werk. Er is in het Capitool die dag een persoon overleden, een ongewapende vrouwelijke Trump-fan en dat kwam door een politiekogel. De andere doden vielen door natuurlijke oorzaken buiten het gebouw. Maar in het verhaal gaat het om een staatsgreep met vijf doden. Niet kapot-checken, heet dat in de media, want stel je voor dat we onthullen dat het een fakeverhaal is.

George Floyd

Er zijn veel fakeverhalen waarop hele legendes zijn gebouwd. George Floyd, een crimineel en drugsverslaafde, was al stervende voordat die politieman in Minneapolis zijn tirannieke knie in Floyds nek legde. Michael Brown, de “vriendelijke” reus die bij zijn arrestatie zou hebben geroepen “hands up don’t shoot”, heeft dat nooit geroepen, maar viel een politieman aan en stierf in de worsteling om het dienstwapen. Maakt niet uit. Het verhaal is te goed en vervult een functie. De Black Lives Matter beweging is gestoeld op de Michael Brown legende.

Donald Trump heeft neonazi’s “fine people” genoemd, zeggen de media. Joe Biden heeft er zelfs zijn besluit om president te worden op gebaseerd, zo zei hij. Trump heeft dat nooit gezegd, het is fake, maar hé, het zou waar kunnen zijn, we willen dat het waar is, toch? Dus doen we alsof dat verhaal waar is.

Wat zijn de feiten rond het virus? We hebben geen idee. Dr. Koopmans wekt de indruk vooral het verhaal van de WHO te dienen, en zolang het virus rondgaat, is zij iemand met ongekende macht. Het wordt weer tijd de kale feiten voor zich te laten spreken. Al die verhalen hebben een functie, willen onze perceptie sturen, voor een of andere agenda.

Maar gaat er iets boven vrijheid?

Bron:
De Telegraaf (Premium-artikel)
(Met dank aan “Blaffertje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Koopmans’ queeste naar haar waarheid

 1. Dr. Heinz zegt:

  Die is wereldvreemd, dom, hersendood, geschift, gek, en noem maar op!!!
  En dat soort volk zit op belangrijke posten, maken hier de dienst uit!!!
  De tijd is daar om dat te veranderen!!!
  En het moet snel gebeuren, want dit volk zit overal in héél Europa!!!

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Lang leve de MSM 🥴🤮
  De propaganda machine werkt op volle toeren.

  Like

 3. Bas zegt:

  Gratis snoepreisje, duidelijk.

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Woordenspielerei; Van Koopmanqueeste naar Koopmangeest(e)….met de complimenten van Lucia;

  Wat is het toppunt van een Koopmansgeest???
  Jezelf in de uitverkoop gooien!!!
  Zelfs als je de verpersoonlijking bent
  van een aangereden VuilnisVat
  en nog erger bad bent
  dan een WUHAN-BAT

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Hmmm…”.Peter Daszak, een Amerikaan die betrokken is bij een organisatie die miljoenen heeft gegeven voor virusonderzoek aan het Wuhan Institute of Virology, dat toevallig niet ver van die markt is gevestigd”
  De naam verraadt VOC -genen van het slechtste soort… oftewel de Hoofd-Rat , die zijn eigen HUIS-Bat, keurt.

  Like

 6. M. zegt:

  Ze willen geen kale feiten maar alleen behaarde leugens die ze kaal scheren zodat het kale feiten lijken.
  Uiteraard omdat ze het beste met het volk voor hebben tijdens het afbreken van hun leven in vrijheid.
  U zal niets hebben en gelukkig zijn want anders krijgt u gewoon klappen.
  Dat is het voordeel van noodwetten dan kan men u in nood brengen zonder dat daar iemand over kan zeuren.

  Het addergebroed heeft het zo geregeld dat een kuchje al gauw een pandemie word zodat de noodwet voor altijd nodig blijft en uw slavernij een feit is geworden.
  U stond er voor te juichen en te klappen en u liet zichzelf de mond snoeren met schijnveiligheid zodat u schijnheilig net kan doen alsof u verantwoording voor anderen neemt terwijl u gewoon ordinair achter de eigen angst aan kruipt en zich blijkbaar graag laat onderwerpen als slaaf van de leugen.

  “Indien u zich als slaaf blijft aanbieden, slaaf zal u zijn.” (J)

  Geliked door 1 persoon

 7. karton zegt:

  Toch wel geruststellend om te weten dat Mario Koopmans in Wuhan op de vleermuizenmarkt is geweest maar NIETS heeft kunnen ontdekken, want álle kraampjes, vleermuizen én handelaren waren al maanden geleden verdwenen. Waarom was die vent eigenlijk in China ? Moest zij/zij zichzelf laten controleren in een ziekenhuis om te bekijken of de laatste genderoperatie goed geslaagd was ? Een zéér vreemde verschijning, dit mens, maar óók nog eens niet-betrouwbaar, kennelijk !
  Over enige tijd bestijgt hetzelfde zootje weer een vliegtuigtrap om naar Groenland te vliegen want ook dáár is een verdachte vleermuis gezien , een spierwitte muis mét vleugeltjes, volgens Mario K. zou dát de verwekker van het Covid-19-virus kunnen zijn , dus………huppeté , op kosten van anderen achter die vleermuis aan. Trouwens , nu ik dit zo nalees, meneer/mevr. Koopmans lijkt eigenlijk wel verdacht veel op een vleermuis , een soort Vampier zeg maar; ik begin ernstige vermoedens te krijgen dat zij is geïnfecteerd en daardoor vleermuizerig gedrag en uiterlijke kenmerken gaat vertonen. Misschien was dát de reden om nar China te reizen ?

  Like

 8. Lilith zegt:

  Koopmans werkte in 2008 voor de WHO….

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Smerig wijf ! Ze loopt in de pas met al die andere volksverlakkers. Maar wat doe je er aan ? Zelfs de aanstaande verkiezingen willen ze naar hun hand zetten ! Een boer die haar beeltenis als vogelverschrikker in zijn akker plaatst zal nooit meer last hebben van vogels op zijn akker. Haar uiterlijk weerspiegelt haar innerlijk !

  Geliked door 1 persoon

 10. Ravian zegt:

  Zo, het Beijing / Deep State onderonsje om van Trump af te geraken heeft het gewenste resultaat opgeleverd, en nu moeten er enkel nog even wat vervelende feiten onder de mat geveegd worden.
  En daar hebben ze dan wat van die al dan niet als wetenschappers vermomde linkse activisten voor op de loonlijst staan.
  Namen en rugnummers noteren…

  Geliked door 1 persoon

 11. fredjohan zegt:

  Het is zo eenvoudig. In een laboratorium werken niet alleen zgn. Wetenschappers, maar ook mensen die de corvee doen. Schoonmaken van apparatuur, tafels en vloeren reinigen enz. Ook proefdieren gaan in de vernietiger, maar als je niet zo goed betaald wordt neem je zo’n proefdier mee en verkoopt het op de markt. Ziedaar hoe een infectiehaard ontstaat. De markt is inmiddels gesloten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s