Vernieling . . .

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Vernieling . . .

 1. Pingback: VERNIELING… | eunmask

 2. Julia zegt:

  Vooral als we dergelijke bagger zoals gisteravond bij RTL Jinek nog blijven kijken en vooral blijven geloven. Links bij dit soort bagger is prima maar iemand met een andere mening wordt totaal weggezet en overruled. Schandalig het gedrag alleen al van dat links schepsel Jinek zij zat gisteravond als een viswijf tussen Thierry Baudet heen te tetteren geen enkel vakmanschap dan alleen een gedrag als een ordinair viswijf die haar mening aan haar gasten opdringt. Dan nog in de uitzending die walgelijke haatclown Martijn Koning die alle podium kreeg om Baudet te beledigen dan ben je als zender RTL toch wel heel diep gezonken. Kortom Nederland wordt vergiftigd door links bagger zowel in de praatprogramma’s als linkse media. Het is ongelooflijk dat zoveel mensen überhaupt nog willen kijken naar dit soort bagger dat alleen linkse bull shit verkoopt. Zolang de massa blijft geloven in de linkse bagger en de linkse politiek vol leugens en zelf zich niet meer verdiepen wat ons daadwerkelijk is aangedaan en nog door vaccinatie wordt aangedaan zullen wij nimmer onze vrijheden terug krijgen. Het enige wat nog kan helpen is massaal keihard verzet tegen alle de desastreuze maatregelen van dit kabinet en de verplichte vaccinaties waardoor wij op zak moeten lopen met een vaccinatiepaspoort in ruil voor een beetje vrijheid. Links heeft al meer kapot gemaakt dan ons lief is en het linkse beleid leidt ons allen de armoede in door verspilling van miljarden aan de compleet doorgeslagen klimaathysterie, het massaal baanverlies en talloze faillissementen. Alleen de rijke zullen rijker worden. Nederland was een mooi en welvarend land maar waar nog heel weinig van over is en waar de democratie is vermoord.

  Geliked door 9 people

 3. Knalkopje1 zegt:

  Bekijk de volgende video eens, het gaat over het eindeloos rekken én versterken van de maatregelen; ook het experiment van Milgram komt ter sprake: https://www.youtube.com/watch?v=hMmNJAl1VPA ‘Hoe lang gaat dit nog door?’

  Like

 4. Pingback: Vernieling . . . | eunmask

 5. delamontagne zegt:

  Hetzelfde geldt voor de meeste WEST-Europese landen:
  HET NIEUWE EUROPA ! !
  Een Noorse vrouw wordt eerst door MOSLIMS uitgescholden voor RACISTE, daarna wordt ze verschriokkelijk tegen de grond getrapt op een Spoorstation nabij Oslo.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Frankrijk:
   Het ONVEILLIGE openbaar vervooer in Parijs.
   Een vrouw krijgt een ontvlambare vloeistof in gezicht gespoten en daarna aangestoken………

   Like

   • delamontagne zegt:

    Saint-Denis, Parijs, Frankrijk.
    In de beruchte wijk Saint Denis [ Noord-Parijs en voornamenlijk Moslims ! ]
    Wordt een Directrice van een Middelbare //school aangevallen door een leerling en raakt verwondt aan haar nek.
    Ze moet naar Ziekenhuis voor behandeling en moet een week thuis blijven om te genezxzen.
    Assistenten moeten de vrouw ontzetten en de leerling maîtreseren voordat de politie komt om hem te arresteren.
    Is eerder in aanraking met politie geweest.
    BRON:
    Actu Seine-Saint-Denis
    BFMTV

    Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Kijk, dit zijn nu die zielige “minderjarige vluchtelingen” die we moeten gaan redden.
   In werkelijkheid is het gewoon al tot op het bot verrot tuig, en niets laat dat beter zien dan dit filmpje.
   Het enige dat hier realistisch bezien nog gaat helpen is een nekschot, en gezien dat niet mag rest dus niets anders dan ze terug te trappen naar het strontgat waar ze ooit vandaan gekomen zijn.

   Geliked door 2 people

 6. Jules Vismale zegt:

  Ook links komt en gaat en het volk zal altijd bestaan tot de dag des oordeel!

  Like

 7. koosv8 zegt:

  GEEF NOOOOIT OP!!!!

  Like

 8. M. zegt:

  Als mensen nou eens wat minder hard voor die linkse waanzin zouden kruipen kwamen we al een heel eind.
  Persoonlijk denk ik dat die ene niet werkende hersencel van velen ook niet meer gaat werken aangezien men zich massaal een ziekmakende muilkorf laat opdringen waarvan de minister van volksgezondheid zelf heeft gezegd dat het geen reet helpt, niets toevoegt en schijnveiligheid geeft.
  Dan ben je toch niet goed wijs?
  Alle andere corona gangsters op uw tv die men als werelddeskundigen opvoert ook al zitten ze er altijd naast hebben ook al laten weten dat er geen bewijs is dat een muilkorf nut heeft.
  Het enige nut dat de muilkorf heeft is uw gezondheid verslechteren en uw denkvermogen verminderen en dat u zichzelf continu laat weten dat u voor waanzin kruipt, zelfs als dat uw gezondheid schaadt.

  Omdat de hersendooie mens zichzelf blijkbaar graag laat vernederen krijgen ze er nog verplichte testen bij zodat men naar believen even de wattenstaaf pijnlijk tegen de hersenen aan kan roeren of de swap even asociaal door uw reet kan trekken, voor maximale vernedering.

  Door dat ‘beschermen’ van de burger met die opgedrongen medische behandeling krijgen nog een hoop mensen corona terwijl ze dat niet hadden en rollen ze ook bij bosjes om.
  Dat ligt niet aan de spuit uiteraard, maar aan onderliggend lijden vandaar dat men graag onze bevolking (10 miljoen chronisch zieken) met onderliggend lijden wil spuiten zodat het niet aan de spuit ligt.
  Maar het volk zag dat het goed was en laat zich massaal ziek maken met een schijnveiligheid gevende muilkorf en willen zelf ook graag corona krijgen of omrollen na de spuit om hun vrijheid terug te krijgen in een gesloten en tot armoede gebracht land.

  Like

 9. sandora0803 zegt:

  Rutte komt gewoon weer terug op zijn zetel, wordt daar gewoon weer geplaatst
  door de Elite want hij moet afmaken waar ie aan begonnen is,de agenda verder uitrollen,The Great Reset.
  De kwal met zijn duivelse lach.
  Werkt echt voor Satan.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Niet alleen linkse stemmers zuigen Nederland de afgrond in want de stembusfraude doet de rest. Nu voor alle zekerheid via Amerikaans model, over 3 dagen (+ 1 ??) uitgesmeerd. Compleet met stemmen over de post. Komt links na de eerste verkiezingsdag stemmen tekort, dan zijn de overige dagen om dit in hun voordeel om te laten slaan. Gelijk wat Trump overkwam. Veruit de meesten wilden Trump nog een termijn geven, maar er kwamen ALLEEN maar stemmen van Biden binnen. Nog meer stemmen dat er inwoners waren van enkele staten. Een gang naar de rechter werd een zeperd want die waren ook al niet meer te vertrouwen. Gelijk de situatie hier in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • Triumph zegt:

   Zal dat serpent van Kaag wel worden komt natuurlijk stemmen tekort maar die vinden ze wel net zoals die van Biden.Mooi de reset met Pinokkio uitvoeren.Maar geef niet op stem Geert of Thierry want eens komt de tijd dat de linkse oplichters op het schavot staan.Kort of lang het gaat gebeuren.Een volk laat zich niet altijd bedonderen.Zo is het maar net.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s