Geen stapels lijken, geen stijging van besmettingen: Texas leeft goed – zonder coronahysterie

(Vertaling: E.J. Bron)

Het gaat ook zonder “lockdown”. De Amerikaanse staat Texas doet het op dit moment voor en logenstraft daarmee alle coronahysterici hier in het land. Want noch de besmettingscijfers noch de sterftecijfers zijn in Texas gestegen.

Begin maart stelde de Republikeinse gouverneur Greg Abbott van Texas alle coronabeperkingen van zijn staat buiten werking. De mondkapjesplicht werd afgeschaft. Bovendien werd het aan de detailhandel en de gastronomie toegestaan om weer in volle omvang klanten te verwelkomen. Ettelijke andere staten sloten zich inmiddels bij Texas aan.

Onmiddellijk waarschuwden critici dat Abbott daarmee een catastrofe voor de “openbare gezondheid” zou veroorzaken. De Amerikaanse president Biden wist zelfs zeker dat achter dit onverantwoorde handelen alleen maar “Neanderthaler denken” zou kunnen zitten. Gilberto Hinojosa, voorzitter van de Amerikaansee Democraten in Texas, verklaarde dat het afscheid van de staat van het corona narratief van de Amerikaanse regering “buitengewoon gevaarlijk” zou zijn en “inwoners van Texas zou doden”.

Daarvan niet echt onder de indruk deed de Republikeinse gouverneur er een schepje bovenop en verkondigde ook nog een verbod van zogenaamde coronapaspoorten. De vaccinatie zou “altijd vrijwillig zijn en nooit opgedrongen” worden, zei Abbott.

Intussen geeft de ontwikkeling hem gelijk. Zo moest zelfs de “Washington Times” op 29 maart toegeven: “Inderdaad zijn de coronavirus gevallen voor de 18e opeenvolgende dag gedaald. Texas heeft 10 miljoen vaccinaties toegediend, bijna 13% van de bevolking is volledig gevaccineerd, de ziekenhuisopnames zijn gedaald en de sterftecijfers zijn duidelijk gezonken.”

De trend houdt ondanks geopende gastronomie, talrijke evenementen in de open lucht en het compleet afzien van het mondkapjescircus stabiel aan: tussen 1 maart en 3 april nam het aantal nieuwe besmettingen met 56% af, het aantal sterfgevallen dat met corona in verband werd gebracht, daalde zelfs met 64%.

Gelijksoortige waarnemingen worden ook uit andere Amerikaanse staten gemeld. De cijfers in de inmiddels 18 staten, waarin geen mondkapjesplicht meer bestaat, dalen of zijn constant. Duitse (Nederlandse!) paniekzaaiers zullen van zulke cijfers uiteraard niet onder de indruk zijn.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geen stapels lijken, geen stijging van besmettingen: Texas leeft goed – zonder coronahysterie

 1. fredjohan zegt:

  We zullen het echt zelf moeten doen.

  Geliked door 3 people

 2. Blaffertje zegt:

  Natuurlijk gaat dat niet slechter in Texas, eerder beter omdat de mensen daar niet gevangen worden gehouden door nutteloze coronamaatregelen.

  Ik hoop dat mensen inmiddels ook de ogen open hebben gekregen met het aantal doden die opgestapeld lagen in kerken en hallen in Italië, dat had niets te maken met het hoge sterftecijfer, maar met het feit dat ze vanwege de maatregelen niet mochten begraven of cremeren, dat had de staat immers verboden.

  Die maatregelen veroorzaken veel, heel veel nevenschade.
  Velen sterven onnodig vanwege het afschalen van de zorg waardoor mensen hun controle afspraken missen of niet bijtijds bij een specialist terecht komen en daardoor kanker of hartproblemen gemist worden.
  En vergeet ook niet de drama’s in de geestelijke zorg.
  Mensen die met hun depressie niet geholpen worden en zelfmoord plegen.

  Geliked door 3 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  op naar Texas

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Niet alleen Texas, ook Florida doet mee. En veel Amerikaanse staten schaffen de mondkapjesplicht af. Hier in het achterlijke Nederland, met zijn Haagse Kouwe Kak, natuurlijk weer niet ! Mijn overleden vader noemde die figuren van boven de rivieren Houteren Hammen, mensen waar je als Brabander niets als last van kon ondervinden.

  https://www.fvd.nl/amerika-bewijst-mondkapjesplicht-totaal-zinloos

  Geliked door 1 persoon

 5. Leo 1 zegt:

  In Texas is de griep gewoon voorbij.

  In de griep periode van dec./jan.1968 hadden we de Hong Kong griep, was ook een pittige variant
  Velen hebben dit ook niet overleefd, vooral ouderen.

  Nix lockdown, nix mondkapje, nix bedrijvensluiting, nix I.C, problemen, flink uitzieken en weer opkrabbelen.

  De toenmalige slachtoffers ( vooral oudere ) stierven aan longontsteking.
  Natuurlijke selectie dus.

  Meer info ?? Wikipedia – Hong Kong griep

  Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   Inderdaad, de Hong Kong griep eind jaren-60. Het was alsof heel Walcheren (Zld) toen geveld was door die griep. De nuchterheid was in die jaren toch heel veel meer aanwezig, in het Haagse Binnenhof. Geen paniek, geen angstzaaiers die hyperactief via de media aan het werk waren. Niets van die nonsens…Wáár is de nuchtere Nederlander naar toe gegaan…

   Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Geen stapels lijken, geen stijging van besmettingen: Texas leeft goed – zonder coronahysterie! | eunmask

 7. Andre zegt:

  Ja Blaffertje je hebt helemaal gelijk. Thailand op een populatie van 70 miljoen heeft nog geen eens 100 cojona doden maar wel 10.000 mensen die zelfmoord hebben gepleegd uit wanhoop.

  https://thediplomat.com/2020/05/thailand-the-coronavirus-suicides/

  Terwijl in Duitsland ipv eens iets oplossen nee Steinmeyer gaat cojona doden herdenken maar ter ere van wat? Op 1 dag tikt Merkel er 30.000 besmettingen bij………waar dan? en wat vindt BLM hier van? man man dat virsus is rassistisch en kan ook nog eens klok kijken of toch weer niet? Duitsland centrum 24 uur buiten verplicht “GOEDGEKEURD΅ mondkapje en avondklok, zo dat zal het virus leren. Knettergek.

  Geliked door 1 persoon

 8. Kees zegt:

  We moeten ons diep schamen met dit kabinet dat enorme bedragen over de balk gooit ipv te besteden waaraan nu juist nood is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s