Van corona-lockdown naar klimaat-lockdown . . .

(Door: “Elise Nijmegen”)

Van deze corona-lockdown gaan we direct door naar de klimaat-lockdown, die de consequentie zal zijn van de door de EU aangenomen klimaatwet van Frans Timmermans. Die wil dat Europa klimaatneutraal is in 2050, iets waar China, India en de VS niets in zien. Klimaatneutraal zijn, stoppen met fossiele brandstoffen, geen vlees eten e.d. is een grote “groene” leugen met nul kans van slagen en met catastrofale gevolgen voor onze economie en welvaart, zegt dr. Ferdinand Meeuws.

De kosten van windenergie zijn dubbel zo groot als die van fossiele brandstoffen en er moet steeds een even grote “back-up” met fossiel zijn om windstille periodes op te vangen. Meer windmolens maakt de groene energie prijs dus nog duurder.

Deze globalisten berekenen alles in hun voordeel; kernenergie wordt genegeerd, de biomassa-houtstook, die vele mooie en noodzakelijke bosgebieden uitroeit, stoot volgens deze “mensen” geen CO2 uit. Net zoals bij de covid-hoax is de klimaatonzin, het redden van de aarde, de grootste bullshit ooit. Een andere manier naar het wereldwijde communisme, dat is het streven van de WHO, de EU en het WEF.
(opiniez.com)

Het virus is zo dodelijk dat u getest moet worden om te kijken of u het heeft… 99,98% merkt er niets of weinig van en overleeft dit zo gevaarlijke virus. En wat heeft u dan eigenlijk als u positief getest bent? Want het zogenaamde gevaarlijke virus is nooit geïsoleerd, dus met andere woorden; “het bestaat niet”!!!.

Er wordt mijns inziens door de politiek, zoals ze dat op vele gebieden stimuleert, ongelijkheid, tweedeling en verdeeldheid gezaaid door het onzinnige testen met een test die niets aangeeft en het vaccineren van mensen en die dan vervolgens privileges te geven…. De politiek creëert, maar dat doet ze in mijn ogen al jaren, een verdeelde en ondemocratische samenleving.

Nu registreert het RIVM of en wanneer u gevaccineerd bent en de kleur is geel, net zoals de Jodensterren vroeger waren, maar dat even terzijde. Er vallen doden door de vaccinaties, mensen die kerngezond waren, vallen nu bij bosjes dood neer nadat ze gevaccineerd zijn met welk vaccin dan ook.
(herstelderepubliek.com)

Iemand die bij de Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO, heeft gewerkt, Astrid Stuckelberger, doet een boekje open over de echte plannen van de ongekozen satanistisch ingestelde wereldleiders die het wereldbeleid bepalen en de wereldbevolking niet als mensen, maar als gebruiksvoorwerpen zien.

Volgens Astrid is Zwitserland het centrum van de corruptie en zijn Bill Gates en zijn “GAVI”-onderneming, waar Rutte en ook Kaag zo vol lof over spreken, beiden, zowel Bill als GAVI schijnen immuniteit te bezitten en zijn vrijgesteld van elke schade die ze de mensheid aandoen.

De WHO neemt de leiding, aangezien de toepassing van de internationale Gezondheidsregeling (IHR) voor het gemak is opgenomen in de statuten van de WHO, wat betekent dat er niet over gestemd hoeft te worden en dat wat de WHO beslist per direct van kracht is… In 2016 werd een reglement aangepast dat ervoor zorgt dat de directeur-generaal in zijn eentje kan beslissen om vaccins toe te dienen aan de wereldbevolking of een “PCR-test te verkopen”.
(eindtijdnieuws.com)

Ik vind er wel wat van dat om reden van Covid, iets dat niet zichtbaar is én niet bestaat, ons onze vrijheden en privacy worden afgepakt. Ik vind er wel wat van dat onze ouderen nog steeds hun vrijheid niet terug hebben. Dat er nog steeds elke dag ondernemers failliet gaan. Dat er baby’s, kinderen en anderen getest worden met testen die nanotechnologie bevatten, zonder geldige reden, en velen zelfmoord plegen door de maatregelen.

Een bizarre situatie die wij, de Nederlandse bevolking, de gewone normale Nederlanders, de motorrijders, de hippies, de boeren, de voetbalfans, de zorg, de kermisexploitanten, de gepensioneerden, de leraren en alle mensen die onterecht gecensureerd worden en/of lastig worden gevallen door politiek geïnstrueerde intimidatieteams, omdat ze de waarheid laten zien of horen, met zijn allen kunnen stoppen. En dat gaan we ook doen, aangezien iedereen het erover eens kan zijn dat wij allemaal, maar speciaal onze kinderen, een toekomst verdienen waarin ze vrij kunnen zijn. En waar ze veilig zijn!

Er moet me toch nog even iets van het hart; ik vind het onbegrijpelijk, triest, treurig en zeer vreemd en echt, maar dan ook echt onbegrijpelijk dat er van de geüniformeerden en/of veteranen, die een eed hebben gezworen om anderen te helpen, of andere moedige mannen en of vrouwen die zich aan de grondwet houden en onrecht bestrijden; dat er van al die mensen niemand is, in al die jaren dat het al aan de gang is, die deze vreselijke satanische misdaden, gepleegd door hooggeplaatsten met kinderen, heeft onderzocht. Of die dusdanig geraakt is door het satanistisch misbruik in ons land, iets dat nog steeds gebeurt (zie het Red Pill Journaal met de overlevenden van satanistisch misbruik; Joost en Johan), het kinderleed, de kinderen die elk jaar opnieuw verdwijnen en/of worden geofferd. Hoe bizar is dat, dat iets dat vele kinderlevens, families en slachtoffers in de vernieling heeft geholpen of zelfs levens heeft beëindigd, nog steeds kan gebeuren? Hoe dan?

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Van corona-lockdown naar klimaat-lockdown . . .

  1. Julia zegt:

    Is er al een vaccin tegen de klimaat lockdown? Misschien kan Ab Osterhaus de bekende paniekzaaier en vaccinatie zakkenvuller hierop iets verzinnen. Welk gezond denkend mens gaat nog langer in deze volkomen krankzinnigheid en machtswaanzin mee het wordt met de dag gekker uitsluitend voor de grote zakkenvullers die heimelijk achter hun villa poorten vrijelijk hun gang gaan. Plezier wordt een burger niet meer gegund, goede gezondheidszorg is er niet meer bij wat een grove schande dat duizenden operaties inmiddels zijn uitgesteld en wie worden de dupe U en IK want reken maar dat voor al die elitaire misdadigers tegen de menselijkheid altijd een OK of een bedje is gereserveerd. Zelfs godsdienstvrijheid wordt ontnomen dat tegen alle regels binnen de grondwet indruist. Niet dat ik gelovig ben maar het is ongehoord. Kortom al die waanzinnige machtswellustelingen en de meewerkende hieraan dienen morgen nog voor een tribunaal te worden gedaagd en levenslang te krijgen. Het is onvergeeflijk en onmenselijk wat zij miljoenen mensen aandoen. Hoelang laten miljoenen mensen zich nog onder het bewind van pure tirannie zetten of komt er nu eindelijk eens flink verzet. De algehele Haagse politiek staat bol van leugens en misleiding het is zelfs al zover dat er geen fatsoenlijke formatie meer gevormd kan worden. De finale dient snel te komen namelijk de definitieve eindafrekening. Rutte, Hoekstra, Kaag moeten ten strengste worden veroordeeld er zit niets anders meer op.

    Like

  2. Hovawart zegt:

    Het ” sociale experiment” schrijft iedereen een verplicht prikkie voor, als graadmeter om de bereidwilligheid en gehoorzaamheid te toetsen, om ons binnenkort de dwangbuisjes aan te reiken, vanwege klimaatpolitieke verdragen die ons allen zullen gijzelen en gevangenhouden, iedereen een vaccinatie(gezondheids)paspoort om de restwaarde te kunnen bepalen…..we mogen ouder worden zolang we niets gaan mankeren….de zieke schaapjes en lammetjes kunnen weldra geslacht worden.

    Like

    • Julia zegt:

      Hovawart dat smerig elitair tuig moet niet alleen van oudere of zwakkere schaapjes af ook maar ook van de schaapjes in achterstandswijken want die kosten uiteraard geld en bezetten sociale huurwoningen die nu in de overspannen woningmarkt bitter hard nodig zijn om tegen extreem dure prijzen te worden verkocht. https://www.telegraaf.nl/nieuws/973217363/vaccin-argwaan-in-achterstandswijken-laagopgeleiden-begrijpen-niet-wat-rutte-zegt Je kunt je ook afvragen of die zogenoemde laagopgeleiden meer intelligentie bezitten en terecht wantrouwen hebben tegen een gif dat is ontwikkeld (maar het virus nimmer is geïsoleerd dus tot op heden geen enkele bewijs geleverd kan worden) dan al die onderdanige (hoog)opgeleide schaapjes die zich zonder meer laten prikken zonder dat er iets bewezen is en niet wetende of hij of zij wel gevoelig zijn voor eventuele bijwerkingen. Kortom zelfs de zogenoemde hoogopgeleiden hebben niet door dat het uiteraard niet om de volksgezondheid gaat maar om het reduceren van de wereldbevolking volgens de agende NWO. Het is zelfs het gewetenloze voorspel geweest ziekenhuizen kapot te bezuinigingen zodat heel veel mensen vervroegd zullen overlijden door o.a. uitgestelde operaties. Dus er zullen veel meer doden volgen maar niet door uitsluitend door corona. Op de gezondheidszorg had nimmer bezuinigd mogen en hoeven worden terwijl er geld genoeg was en al jaren miljarden zijn weggeschonken aan bodemloze putten. Dit politieke smerige schaakspel is al jaren geleden voorbereid. Denk o.a. aan de geheime Bilderberg conferenties, de doelen van Soros en Gates dat zegt meer dan genoeg. De tijd is nu aangebroken om het spel door te zetten 20 jaar geleden konden zij dat nog niet omdat men toen de mensen nog niet van alles wijs konden maken vandaar dat de linkse indoctrinatie al vanaf vroege leeftijd in het onderwijs plaats vindt en linkse berichtgevingen en linkse propaganda al jaren de boel verdoezelen en waarheden niet publiceren en mensen vooral dagelijks veel angst in zaaien zijn massa mensen dom gehouden en is het spel in volle gang. De komende jaren zullen wij allen hier keihard mee worden geconfronteerd.

      Like

      • Hovawart zegt:

        Juul, ik vraag u af of er iemand in de politiek een wenkbrauw oplicht over het massale injecteren van een experimenteel vaccin dat wellicht op de langere termijn een globale rampspoed zal opleveren aan bijwerkingen…………en verplichtingen.

        Like

  3. Bas zegt:

    Tijd voor een rectificatie in de volkskrant?
    https://www.volkskrant.nl/kijkverder/track-en-trace/v/eet-de-nederlandse-koe-de-braziliaanse-amazone-op/

    Eet de Nederlandse koe de Braziliaanse Amazone op?

    De Nederlandse koe is verslaafd aan de goedkope Braziliaans soja, althans haar boer is dat. Maar de scheepsladingen die de oceaan overgaan, kunnen alleen worden geproduceerd als stukken natuur worden geofferd. Kan Nederland wel tot kringlooplandbouw komen als soja een van de pijlers is?

    Antwoord:
    BBB
    Caroline van der Plas

    Wat een leugens weer. Groot deel sojaimport is doorvoer via Rotterdamse haven naar rest EU+.
    En NL melkvee eet nauwelijks soja(schroot!) en zeker niet uit gebied wat daarvoor wordt ontbost. Neem aan dat @NZOzuivel @LTONederland en @NMVnieuws rectificatie gaan eisen? twitter.com/ruudvdvelden01

    Wat eet een Nederlandse melkkoe
    https://pbs.twimg.com/media/EzksjcpWQAITySe?format=jpg&name=medium

    Caroline van der Plas.
    Varkens eten meest voer uit reststromen levensmiddelenindustrie, daarnaast granen en eiwitrijke producten. Voer van varkens bestaat voor slechts 8 procent uit soja, waarvan het grootste deel sojaschroot. 8 procent. En dat is meest RTRS soja, dus waarvoor GEEN bossen zijn gekapt.

    Like

  4. Bas zegt:

    Biden’s klimaat vereisten:

    https://pbs.twimg.com/media/Ezsj0d9XMAUvSTs?format=jpg&name=medium

    90% minder rood vlees consumptie
    Maar 1 burger per maand

    Like

  5. Bob zegt:

    Van 7.00 tot 2200 uur luchten.
    Daarna terug in je gehuurde of
    gekochte cel.

    Like

  6. Jan zegt:

    Een tegenvaller voor de klimaatalarmisten die dachten ‘het klimaat te redden’. Nu moeten zij alle zeilen bijzetten om hun huis te redden

    Isolatie moest ons geld besparen, maar het ruïneerde onze huizen: Miljoenen mensen worden geconfronteerd met torenhoge reparatiekosten nadat groene verbeteringen werden uitgevoerd

    Goedkoop aan te brengen spouwmuurisolatie van sprayschuim kan vocht en schimmel veroorzaken
    Het isolatiemateriaal kan het water via de spouw naar binnen brengen
    Een deskundige schat dat tot twee miljoen huizen problemen kunnen hebben.
    Men vreest dat de haast om in Groot-Brittannië huizen te isoleren enorme schade zal veroorzaken

    Het isoleren van de Britse huizen is de hoeksteen van het groene energiebeleid van de regering en een obsessie voor milieuactivisten die de weg versperren.

    Maar de omvang van vochtgerelateerde problemen in verband met spouwmuurisolatie is zo ernstig dat een parlementslid oproept tot een onafhankelijk onderzoek om de bescherming van huiseigenaren te verbeteren.

    Een deskundige heeft berekend dat tot twee miljoen huizen problemen kunnen ondervinden als gevolg van isolatie die in de spouw tussen buiten- en binnenmuren wordt gepompt.

    In sommige extreme gevallen hebben de daaruit voortvloeiende problemen van vocht en schimmel in het huis ervoor gezorgd dat huizen waardeloos en onverkoopbaar zijn geworden.

    Critici beweren dat de slachtoffers van verknoeide renovaties zijn genegeerd en dat er niets is gedaan om het werkelijke aantal slachtoffers van de problemen vast te stellen, die vaak worden veroorzaakt door ondeskundige of ongeschikte bouwwerkzaamheden.

    Het herstellen van rampen met spouwmuurisolatie kan tienduizenden ponden kosten.

    In de afgelopen 35 jaar zijn in het Verenigd Koninkrijk ongeveer acht miljoen woningen achteraf van muurisolatie voorzien om de energie-efficiëntie te verbeteren. Meer dan zes miljoen daarvan zijn uitgevoerd in het kader van de CIGA-regeling (Cavity Insulation Guarantee Agency), die voorziet in een garantie van 25 jaar voor het werk.

    Hoewel het naar behoren aanbrengen van geschikte muurisolatie in een geschikt pand het warmteverlies vermindert, hebben duizenden mensen het isoleren van de spouwmuren als oorzaak van schimmel en vocht in de muren aangewezen.

    Meer dan 34.000 mensen hebben geprobeerd om in het kader van de CIGA-regeling herstelwerkzaamheden te claimen, waarbij slechts een klein percentage als “gerechtvaardigd” werd geaccepteerd.

    Afgewezen claims worden meestal toegeschreven aan de levensstijl van de bewoners of slecht onderhoud van het pand, in plaats van aan de nalatigheid van de installateurs.

    Chris Elmore, Labour-parlementslid voor Ogmore in Zuid-Wales, zegt dat er actie moet worden ondernomen om huiseigenaren te helpen.

    De heer Elmore voegt hieraan toe: “Ik dring er al lang op aan dat de regering fundamentele hervormingen doorvoert … om ervoor te zorgen dat de mensen de bescherming krijgen die zij verwachten en verdienen.

    De regering moet een onafhankelijk onderzoek instellen naar de manier waarop klachten over spouwmuurisolatie zijn afgehandeld, om de omvang van het probleem vast te stellen en een oplossing te vinden voor de getroffen mensen.

    Problemen ontstaan wanneer regen door de buitenmuur dringt en het isolatiemateriaal water via de spouw naar binnen kan afvoeren.

    Door puin kan de spouw ook worden overbrugd, terwijl gaten in de isolatie koude plekken creëren met meer condensatie binnenin. Het resultaat is schimmel, vocht en schade aan binnenmuren.

    In de loop der jaren heeft de overheid nagelaten een register op te zetten of onderzoek te doen om nauwkeurig vast te stellen hoeveel woningen problemen hebben met spouwmuurisolatie.

    Een vooraanstaande deskundige uit de sector, die de regering heeft geadviseerd, schat echter dat 20 tot 25 procent van de achteraf ingebouwde woningen – in totaal zo’n twee miljoen – op de een of andere manier problemen zou kunnen hebben. Andere schattingen binnen de sector komen uit op drie miljoen.

    Deskundigen zeggen dat alleen woningen die niet te veel aan de elementen zijn blootgesteld en waarvan de buitenmuren in goede staat verkeren, met een goede vochtbestendige laag, voor deze werkzaamheden geschikt moeten worden geacht, en dat idealiter eerst een onderzoek moet worden uitgevoerd.

    Maar omdat de overheidssubsidies voor groene energie de vraag hebben aangewakkerd, hebben onbezonnen installateurs werkzaamheden uitgevoerd aan tal van ongeschikte panden. Het resultaat is de geboorte van een nieuwe bedrijfstak van handelaars die worden betaald om isolatie uit binnenmuren te halen.

    Damian Mercer runt een in Lancashire gevestigd bedrijf met acht man personeel dat gespecialiseerd is in het verwijderen van mislukte spouwmuurisolatie – en hij heeft het drukker dan ooit.

    Hij zegt dat ‘standaard’ klussen ongeveer £3,500 kosten, maar het kan £65,000 kosten om sommige isolatie die stolt te verwijderen, omdat de buitenmuur moet worden ontmanteld.

    Hij zegt: “Installateurs worden niet gecontroleerd en zijn nooit gecontroleerd geweest. Als een installateur ter plaatse gaat, moet hij een zorgvuldigheidsonderzoek doen.

    Ze boren gaten in de muur, kijken naar de staat van het gebouw en controleren de spouw en of er puin in zit. Als er een probleem is, moeten ze vertrekken.

    Maar ze worden per vierkante meter betaald – en als ze het vullen en betaald krijgen, en vijf jaar later manifesteert zich vocht, dan zullen ze zeggen: “Het heeft niets met ons te maken”.

    De heer Mercer zegt dat bij veel van zijn klanten aanvragen bij CIGA voor werkzaamheden om vochtgerelateerde problemen te verhelpen, op oneigenlijke gronden zijn afgewezen.

    Hij zegt: “Te veel was aan de lijn drogen, te veel gekookte aardappelen en stoom van het koken die in de spouw komt, zijn allemaal smoesjes die CIGA aan klanten heeft verteld. Het is lachwekkend. Ze geven de schuld aan de levensstijl van de bewoners in plaats van aan de tekortkomingen van de installateur.

    De heer Mercer zegt dat de groene energiesubsidies voor sociale woningen het probleem hebben verergerd, omdat de bewoners vaak niet de middelen hebben om hun woningen in goede staat te houden om te voorkomen dat regenwater in de muren infiltreert.

    Pauline Saunders richtte de actiegroep ‘Cavity Insulation Victims’ Alliance’ (Civalli) op nadat ze last had gekregen van vocht in haar huis in Newport, Zuid-Wales.

    Vijf buren hadden hetzelfde probleem met vocht, en ze ontdekte dat blootstelling aan neerslag betekende dat de huizen ongeschikt waren voor de werkzaamheden.

    Ze zegt dat de groene energie van de regering de problemen kan verergeren.

    Wat ons zorgen baart, is dat de regering onder druk staat om de koolstofuitstoot te verminderen en dat ze dit als een gek aan het doordrukken zijn,’ zegt ze.

    Er zullen een heleboel beunhazen die op de kar springen om het werk te verrichten.

    Zij voegt eraan toe: “Mensen moeten eerst hun onderzoek doen, want we weten dat de regering het probleem door de vingers ziet, omdat het niet in hun boodschap past.

    Als reparaties niet worden uitgevoerd onder de garantieregeling, of als de oorspronkelijke installateur failliet gaat, kan de huiseigenaar blijven zitten met een huis dat niet kan worden verkocht of dat niet kan worden gehypothekeerd vanwege de benodigde reparatiewerkzaamheden.

    Degenen die ervoor gekozen hebben gerechtelijke stappen te ondernemen, krijgen te maken met juridische kosten die nog eens bovenop hun financiële ellende komen.

    Gavin Ward, een beveiligingsmanager, 43 jaar, werd gedwongen zijn huis in Bridgend, Wales, vier jaar lang te verlaten en verhuisde naar een huurwoning nadat het door de gemeente “onbewoonbaar” was verklaard vanwege vocht, schimmel en onveilige elektriciteit.

    Zijn isolatie was in 2011 aangebracht door Miller Pattison, een bedrijf dat het werk nooit had mogen uitvoeren omdat er te veel puin in de muurholte zat.

    De heer Ward zei: “Omdat ze het huis niet juist hadden beoordeeld, zijn ze doorgegaan met het aanbrengen van de isolatie. Vervolgens hebben ze het onzorgvuldig geïnstalleerd.

    Hij merkte pas in 2016 een vochtprobleem op – en tegen de tijd dat de volledige schade aan het licht was gekomen, werden de kosten voor het verwijderen van de isolatie en het herstellen van de schade geraamd op £63,000.

    Hij had nog steeds een geschil met Miller Pattison toen het bedrijf in 2019 vrijwillig onder curatele werd gesteld.

    Uiteindelijk heeft de heer Ward zijn verliezen beperkt omwille van de gezondheid van zijn gezin en is hij erin geslaagd om zijn huis te verkopen voor £120,000 – ongeveer £60,000 minder dan het in goede staat zou hebben opgebracht.

    Een woordvoerder van het Department for Business, Energy & Industrial Strategy zegt: “Goede woningisolatie speelt een cruciale rol bij het verminderen van de koolstofuitstoot en het laag houden van de energiekosten, en daarom zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden die in het kader van overheidsprogramma’s worden uitgevoerd, volgens de hoogste industriële normen worden uitgevoerd.

    Om klanten te beschermen, moeten isolatiewerkzaamheden in het kader van overheidsregelingen worden uitgevoerd door een TrustMark-erkende installateur, die een garantie van 25 jaar biedt en gecertificeerd is volgens de hoogste industriële normen.

    CIGA weigerde commentaar te geven.
    https://www.dailymail.co.uk/money/news/article-10390579/Botched-cavity-wall-insulation-ruining-homes-causing-damp-mould.html

    Zie ook: Spouwmuurisolatie nadelen: voorkomen en oplossingen
    https://www.spouwmuurisolatie-vergelijk.nl/spouwmuurisolatie-problemen/spouwmuurisolatie-nadelen/

    Like

Plaats een reactie