Professor van de Yale University choqueert: “60% van de nieuwe patiënten is gevaccineerd”

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron

Vaccinatie beschermt wellicht niet voldoende voor verbreiding

Steeds opnieuw gebeurt datgene dat eigenlijk volgens de vertelling van de machtigen niet mag gebeuren: iemand die al een vaccinatiedosis – of zelfs allebei – kreeg, besmet zich met het coronavirus. Harvey Risch, een gerenommeerde professor in de epidemiologie van de Amerikaanse elite-universiteit Yale, doet nu van zich spreken. Hij beweert namelijk dat zelfs de meerderheid van de nieuwe coronagevallen al een vaccinatie gehad zou hebben!

Risch geldt in de VS als prominent deskundig criticus van het officiële corona-narratief. In deze functie trad hij nu in het programma “War Room” van de voormalige strateeg van Donald Trump, Steve Bannon, op – en verblufte met zijn informatie. Hij is ervan overtuigd dat men de Amerikaanse bevolking bij de vaccins met betrekking tot hun werkzaamheid iets op de mouw speldt. Men zou de bevolking namelijk achter zich hebben gekregen met de bewering dat de eigen bescherming tegen een infectie na een vaccinatie tussen 60% en 90% zou liggen.

Damt virusverspreiding niet voldoende in

Dat zou echter sowieso niet de maatstaf zijn waarop men zich zou moeten oriënteren. Het enige belangrijke zou de vraag zijn of de vaccinatie tegen de verspreiding van het virus zou beschermen. Hierover zouden grote farmaceutische concerns geen datamateriaal beschikbaar stellen. Daarom zou men de landen waar de vaccinaties het meest toegepast werden empirisch moeten bekijken. Dat zou vooral Israël zijn – waar de verspreiding nu ongeveer met de helft ingedamd zou zijn.

Omdat de verspreiding daarmee niet zomaar in één klap zou ophouden, zou dit als wekroep moeten dienen voor al diegenen die dachten dat de vaccinatie hen van alle beperkingen zou bevrijden. Want wanneer het infectiegebeuren maar met de helft ingedamd zou worden, dan zou dat niet het logische gevolg daarvan zijn. De betrokkenen zouden slechts mildere of helemaal geen symptomen meer hebben. Risch gelooft weliswaar dat daardoor naar een groepsimmuniteit toegewerkt kan worden – andere onderzoekers zijn daarover echter minder optimistisch.

Meer dan 60% van de nieuwe gevallen was gevaccineerd

Bijzonder explosief is echter dat blijkbaar veel personen ondanks een vaccinatie nog positieve testresultaten afleverden. Daarbij verwees Risch naar de omstandigheid dat medici in ziekenhuizen tegenover hem bevestigden dat meer dan de helft van alle nieuwe coronagevallen gevaccineerde personen zijn: “Zij schatten dat meer dan 60% van de nieuwe patiënten die zij behandelen al een vaccinatie tegen het coronavirus ontvingen.”

Risch wierf voor het gebruik van hydroxychloroquine

Dat Risch er wellicht aan twijfelt of de vaccinatie het meest zinvolle uitgangspunt is om het virus te bestrijden, is niet nieuw. Vorig jaar adviseerde hij om coronapatiënten te behandelen met hydroxychloroquine. Dit zou in het bijzonder gelden voor personen uit hoge risicogroepen. Enige tijd nadat zijn artikel in de “American Journal of Epidemiology” voor ophef zorgde – ook aan zijn eigen universiteit – herhaalde hij zijn inschatting op “Fox News”.

Risch sprak destijds van “overweldigende” data, die een reductie van het risico om vanwege een coronabesmetting naar het ziekenhuis te moeten of te sterven, bewezen. Hij staat niet alleen met deze inschatting – ook Dr. Simone Gold, de oprichtster van “America´s Frontline Doctors”, die er in januari in een toespraak toe opriep om te beslissen tegen een vaccinatie met het coronavirus vaccin en voor het natuurlijke medicijn hydroxychloroquine. Meerdere Afrikaanse landen zetten zelfs officieel in op het middel om Covid-19 in te dammen.

Niet de enige kritische Amerikaanse onderzoeker

Dat een gerenommeerde Amerikaanse epidemioloog uit de dekking durft te komen en vragen stelt bij de publieke weergaven, is geen op zichzelf staand geval. Sinds de herfst inspireerde bijvoorbeeld John P. Ioannidis van de Stanford University met meerdere onderzoeken, die bewezen dat lockdowns geen positief effect op het infectiegebeuren zouden hebben. Diens evaluaties zorgden bovendien voor opzien, omdat hij het sterftecijfer van het coronavirus op slechts 0,15% becijferde.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Professor van de Yale University choqueert: “60% van de nieuwe patiënten is gevaccineerd”

 1. Jan zegt:

  Ook schokkend.
  Canadese Gestapo: “Laat mij de papieren zien die jou het recht geven om buiten te zijn”

  Like

 2. Peter. zegt:

  Hugo mag die van mij in zijn achterwerk steken,maar ik betwijfel of hij er zelf een neemt ,Medicijnen neem je niet ,die verkoop je ,zei ooit een top advocaat van een Farmaceutische industrie tegen mij,en dat ben ik nooit vergeten .

  Like

 3. Jan zegt:

  Ook aan Astra Zeneca gaat men een beetje dood

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Professor van de Yale University choqueert: “60% van de nieuwe patiënten is gevaccineerd” | eunmask

 5. Pingback: Professor van de Yale University choqueert: “60% van de nieuwe patiënten is gevaccineerd” | eunmask

 6. vangie1206j zegt:

  Mensen die zich vrijwillig laten vaccineren zijn volgens mij levensmoe.

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  De volgzame angstige goedgelovige schaapjes die denken dat alles weer goed komt blijven er voor zorgen dat de corrupte politieke bende en veel virologen en artsen over hun rug haar saldo kunnen aan blijven vullen. Puur een miljarden verdienmodel maar ondertussen een zeer gevaarlijk experiment waarvoor miljoenen mensen worden gebruikt of eerder gezegd misbruikt. Ook dat verplicht testen wie denkt u dat daar aan verdienen nu weer een voorstel vandaag binnen de Haagse Maffia om een wet in elkaar te slaan dat testen voor theater, bioscopen en horeca verplicht kan worden gesteld. Nog zin in een terrasje of bioscoop. Het is waanzin en krankzinnig wat die ziekelijke machtswellustelingen ons denken voor te schrijven. Ze zouden eens kunnen beginnen om de invasie van ongecontroleerde migranten die Europa en ons land bestormen plat te prikken en te testen. Dit soort ongecontroleerde migranten brengen nog veel meer ziekte met zich mee dan zogenoemd covid wat te denken van tbc en andere besmettelijke ziekten.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Oeps…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/vaccinatiechaos-we-missen-30-van-de-data-rivm-wijst-naar-de-tientallen-registratiesystemen-ggd-en-huisartsen/

  Vaccinatiechaos: ‘We missen 30% van de data’, RIVM wijst naar de tientallen registratiesystemen, GGD en huisartsen

  Tot grote verontwaardiging van vele Nederlanders werd gisteren duidelijk dat het ministerie van Volksgezondheid en het RIVM de vaccinatiedata niet op orde hebben, omdat concrete cijfers ontbraken. Het blijkt nu dat zo’n 30 procent van de data kwijt is. Volgens het RIVM komt dit door de vele nieuwe registratiesystemen, en dat de GGD’s en huisartsen hieraan moeten wennen

  Like

 9. Bob zegt:

  Rupjes nooit genoeg geeft je een immuniteit
  waar je een nieuwe immuniteit voor nodig hebt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s