Na Arizona en Georgia: Nu ook verkiezingsonderzoek in Wisconsin en New Hampshire

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Republikeinen onderzoeken in meerdere Amerikaanse staten de omstandigheden van de verkiezingen in het jaar 2020, om gelijksoortig onderzoek uit te voeren zoals in Maricopa County in Arizona, waar op dit moment de handmatige telling van 2,1 miljoen stembiljetten plaatsvindt, die tot eind juni zal zijn afgesloten. Bovendien overweegt de Senaat van Arizona een extra controle van de verkiezingsresultaten in Maricopa County om het huidige onderzoek aan te vullen en nogmaals te bevestigen.

Deze controle zou volledig elektronisch zijn door digitale beelden van stembiljetten door een programma te laten lopen om alle stemmen te tellen die in Maricopa County werden afgegeven. Dit is vermoedelijk een beveiliging met het oog op de controleresultaten en met betrekking tot de boze Democraten.

In Georgia ging een rechter al akkoord met de controle van 145.000 stembiljetten om deze te ontzegelen en hun legitimiteit vast te stellen. Het gaat om 145.000 stembiljetten in het district Fulton, waar in het verkiezingscentrum State Farm Arena midden in de nacht koffers vol stembiljetten opdoken, die ertoe geleid hebben dat Joe Biden deze Amerikaanse staat toch nog won.

Just the News” bericht: In Wisconsin heeft de woordvoerder van de staatsvergadering, Robin Vos, opdracht gegeven aan meerdere gepensioneerde ambtenaren van het Openbaar Ministerie  om onderzoek te doen naar potentiële gevallen van verkiezingsfraude en naar privégeld, dat in deze staat naar lokale politieke machines in gestroomd.

Arizona en Wisconsin behoren tot de meest omstreden staten van de verkiezingen in 2020. De presidentsverkiezingen verleden jaar werden grotendeels door een historisch uniek aantal briefstemmen beslist. Onder verwijzing naar bedenkingen met betrekking tot de mogelijke verbreiding van Covid-19 drongen democratisch gekozen leiders, verkiezingsambtenaren en activisten in de weken en maanden voor de verkiezingen aan op het stemmen per brief.

In New Hampshire hebben accountants in de stad Windham moeilijkheden om te verklaren waarom meerdere Republikeinen samen meerdere honderden stemmen te weinig kregen. De accountants beweerden vastgesteld te hebben dat door een fout in een vouwmachine  stemmen ten onrechte naar Democratische kandidaten waren gegaan. (het onderzoek naar de stembiljetten die per brief binnenkwamen, vindt al in Windham plaats).

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Na Arizona en Georgia: Nu ook verkiezingsonderzoek in Wisconsin en New Hampshire

 1. Stefan zegt:

  Wat nu als er idd massale fraude aangetoond word ? Gaat biden dan de bak in ? Word de media bestraft ?
  Persoonlijk denk ik dat de haat tegen Trump zo groot is, dat het nooit toegegeven zal worden. Links heeft veel meer baat bij de oorloghitsende biden. Trump was er voor zijn eigen volk, en dat wil links niet.

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   Dat er fraude is gepleegd door de democraten durft ik mijn hand voor in het vuur te steken, maar ook al word het bewijs geleverd, ze wippen Biden echt niet.

   Geliked door 1 persoon

   • Peter Heijnen zegt:

    Biden is nooit officieel geïnaugureerd. De bij de plechtigheid officieel aanwezige militairen droegen uniformen zonder strepen. Die strepen zijn echter verplicht protocol, maw Biden hoeft niet eens te worden afgezet.

    Like

 2. Marinus Hoogedoorn zegt:

  ”Eerlijk duurt het langst”……gaat tóch uit komen.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Een grote democratische zwendel….
  Augiasstal die wordt uitgemest… maar zal dit nog tot correctionele maatregelen kunnen leiden….?

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Dan hebben we het nog niet gehad over het programma hammer and scorecard dat gebruikt wordt door de CIA. De CIA is een staat in de staat die niet in dienst is van het Amerikaanse volk maar in dienst van de zogenaamde 1% die de wereld grotendeels bezit. Toen JFK aangaf de CIA te willen ontmantelen was zij doodvonnis getekend.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  BREAKING: Alarm Went Off at Secure Building in Fulton County Georgia Where Ballots Are Kept – Building Found Wide Open
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/breaking-alarm-went-off-secure-building-fulton-county-georgia-ballots-kept-building-found-wide-open/

  Observer at Windham, NH ‘Audit’ Identifies Auditors Backdating Voting Machines and Performing Additional Suspicious Actions
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/breaking-observers-windham-nh-audit-identify-auditors-backdating-voting-machines-audit-performing-additional-suspicious-actions/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s