De islam, een antiwesterse veroveringsideologie, wordt in Nederland al jaren geknuffeld

(Door: “Balkanske priče”)

De islam roept al 1400 jaar op tot wereldverovering door middel van de jihad. Massale migratie is een onderdeel van deze jihad, die wordt ingezet door middel van een demografisch aspect en met hogere geboortecijfers onder moslims. Op deze manier is de positie van de islam in gebieden ‘dar al-harb’ (huis van de oorlog – huis van de ongelovigen) zeer effectief. In grote steden als Marseille, Lyon, Parijs, Lille, Brussel, Antwerpen, Londen, Rotterdam, Amsterdam, Bremen en Hamburg zijn al wijken waar de sharia, het islamitisch recht, wordt gehanteerd en waar de westerse overheid niet meer durft in te grijpen. In steden als Den Haag, Amsterdam en Rotterdam is inmiddels meer dan de helft van de Nederlandse bevolking vervangen door mensen uit andere landen, hoofdzakelijk moslimlanden. En wanneer de islamitische massa-immigratie en de daaruit voortkomende islamisering geen halt worden toegeroepen, belanden we over enkele decennia in het soort maatschappij dat in Afrika, het Midden-Oosten schering en inslag is: een geïslamiseerde samenleving…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op De islam, een antiwesterse veroveringsideologie, wordt in Nederland al jaren geknuffeld

 1. Bas zegt:

  We zijn ordinair verkocht!

  https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/06/de-resolutie-van-straatsburg-olie-in-ruil-voor-moslim-immigratie-en-islamisering/

  DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG (OLIE IN RUIL VOOR MOSLIM-IMMIGRATIE EN ISLAMISERING).

  Na de Arabisch-Israëlische oorlog in 1973 en de daaruit voortvloeiende olieboycot is destijds – uit angst dat de oliekraan opnieuw dicht zou gaan – op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. In juni 1975 rolde daar een convenant uit waar de West-Europese landen nog steeds de vruchten van plukken: 200 zaakgelastigden namen toen met algemene stemmen, en uit naam van de hele Europese gemeenschap, de zogeheten ‘Resolutie van Straatsburg’ aan. In het document beloofde de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen, en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. Degene die de stukken destijds nauwkeurig heeft bestudeerd en erover heeft geschreven is de in 2009 overleden ANP- en AD-journaliste Pamela Hemelrijk

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   Zo dus Wilders heeft 100% gelijk ik moet deze tekst uit tikken en op de luigen krant de Telegraaf zien te plaatsen.

   Like

  • Monalisa zegt:

   RAAD VAN EUROPA: RESOLUTIE 1743 OVER ISLAM, ISLAMISME EN ISLAMOFOBIE IN EUROPA.

   In juni 2010 nam de Raad van Europa Resolutie 1743 aan, waarin moslims alle ruimte en middelen kregen om hun religie, cultuur en tradities in Europa te belijden en om kritiek op de islam te bestrijden. Deze resolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken sindsdien daar beleid op.
   Enkele punten uit resolutie 1743 zijn:
   1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.
   1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.
   1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.
   1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.
   1743-11: De islam is een religie van vrede.
   1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.
   1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.
   1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.
   1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.
   1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.
   1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.
   1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    De EU zal godzijdank NOOIT in die akelige regels van hen slagen omdat heel dat EU-circus thans een ware tijdbom is geworden daar de anti-islamitische landen in het voormalige Oostblok dat tuig niet binnenlaten en zich steeds meer blijven afzetten tegen de islam! Alle Europeanen tot de islam bekeren zal zelfs dat uitschot in Brussel in geen eeuwigheid gaan lukken!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Jules Vismale Ik hoop het voor u, ik zal het niet meer meemaken

    Like

  • Julia zegt:

   Bas wij als volk hebben ons zonder enig verzet laten verkopen en zoals wij zonder verzet onze vrijheden hebben opgegeven door onderdanigheid en al jaren de slaven van de overheid te zijn. Betalen, betalen voor al dat binnenkomende islam tuig blijven betalen gediscrimineerd worden en onderaan de rij staan voor een woning waarom denkt u dat onze gezondheidszorg is afgeschaald waarvoor wij ons ook blauw betalen dat is namelijk om ruimte te maken om al die woestijnratten en zwarten te kunnen behandelen dus hiervoor al alle voorbereidingen treffen omdat die massale ongewenste invasie van profiteurs een zware druk zullen gaan leggen op onze reeds kapot bezuinigde en schaarse zorg. Wij betaal slaven gaan failliet door dit desastreuze smerige politieke spel.

   Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Uit 2018
  https://www.ewmagazine.nl/nederland/opinie/2018/12/660590-660590/

  Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek

  Het omstreden pact van Marrakesh vormt een ernstige inbreuk op de westerse persvrijheid, constateert Afshin Ellian. Nieuwsmedia krijgen tussen de zinnen door een nieuwe ideologische taak toebedeeld: het propageren van massa-immigratie als positief en gewenst fenomeen.

  Onwelgevallige journalisten moeten ‘educatie’ ondergaan
  Is dat nu niet het geval? Dat woordje ‘evidence-based’ komen we vaak tegen. Daarom willen ze dit: ‘Bevorder onafhankelijke, objectieve en kwalitatieve berichtgeving van mediakanalen, inclusief op internet gebaseerde informatie, onder meer door mediaprofessionals te sensibiliseren en voor te lichten over migratiegerelateerde kwesties en terminologie, te investeren in ethische rapportagestandaarden en reclame, en het stoppen van de toewijzing van overheidsfinanciering of materiële steun aan media die systematisch onverdraagzaamheid, vreemdelingenhaat, racisme en andere vormen van discriminatie jegens migranten promoten, met volledige eerbiediging van de vrijheid van de media.’

  De onwelgevallige journalisten en opiniemakers moeten kortom een ​​educatie ondergaan.

  De heropvoeding van journalisten wordt in één adem genoemd met strafbare feiten als racisme, haatzaaien, et cetera. Natuurlijk hebben de meeste landen op aarde, die ook nog eens niet-democratisch zijn, geen probleem met de heropvoeding van journalisten en de controle op internet. Dit pact is een ernstige aantasting van vrijheid van meningsuiting.

  Media een nieuwe ideologische taak toebedeeld: ‘Bevorder bewustmakingscampagnes gericht op gemeenschappen van herkomst, doorreis en bestemming om publieke percepties te informeren over de positieve bijdragen van veilige, ordelijke en reguliere migratie, op basis van bewijs en feiten, en om een ​​einde te maken aan racisme, vreemdelingenhaat en stigmatisering tegen alle migranten.’

  Dit is geen journalistiek meer, maar een despotische propagandamachine. Vreemd dat de Nederlandse journalisten nog geen bezwaar hebben gemaakt, tegen deze geschillen op hun persvrijheid.

  Like

 3. karton zegt:

  Vandaag , 26-6-2021 , diverse Duitse “politici” op tv gehoord/gezien m.b.t. de slachtpartij in Würzburg. Wat een vies stelletje hypocriete jankbekken ! Ze lopen over van “het medeleven” met de slachtoffers. Ze zouden moeten vertellen dat hún handelen heeft geleid tot de vele slacht- en steekpartijen binnen de EUSSR, maar daar is dat zootje veel te laf voor ! Gatver. de gatver.

  Geliked door 3 people

 4. Vrijheid zegt:

  Nu ook net weer in de krant gelezen, nooit meer aanbiedingen op alcoholhoudende dranken. Wat is de volgende stap? Een algeheel verkoopverbod op alcohol? Zelf ben ik geen drinker, maar als er eens een mooi moment is om er mee te beginnen, dan is het nu wel!

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Vrijheid De doorgeslagen linkse waanzin knuffelt nu niet bepaald eigen volk nee dat zijn de vogelvrije betalers om deze algehele geïmporteerde chaos te bekostigen maar hebben zelf het nakijken en dienen te knikken en te buigen en absoluut geen tegenspraak te hebben dat wordt door die ziekelijke lamzakken en linkse aanhangers niet geduld of wordt men beschuldigd van discriminatie. Dit land alsmede Duitsland, Frankrijk en België zijn vergiftigd met deze uitnemers en gelukzoekers die volop worden gefaciliteerd door de rotte appels in Brussel en Den Haag. Maar zolang het volk haar stem niet laat horen gaat de import van woestijnratten en zwarten gewoon door. Hoogste tijd om dan maar eens flink de vlam in de pan te laten staan en dat zooitje linkse politieke criminelen in Den Haag eens en voor goed wakker te schudden dat dit desastreuze wanbeleid niet meer wordt getolereerd. Een politiek die in een zogenoemd democratisch land en die andere landen durven aan te spreken terwijl in eigen land nog altijd kinderen worden uitgehuwelijkt, vrouwen onderdrukt en eerwraak voor komt alsmede de misdaad door het zooitje import wordt gepleegd, AZC’s een ongecontroleerde puinbak zijn voert de grootste praatjes maar hebben zelf over alles de macht verloren is en een puinbak binnen eigen overheid hebben gecreëerd. Corruptie en fraudes binnen de Haagse maffia zijn de orde van de dag een rechtstaat die discrimineert en klasse justitie voert en niet te vergeten waar alles is kapot bezuinigd en miljarden zijn weggesmeten aan de import van al die woestijnratten en zwarten. Dit land is een verloren land en te vergelijken met een corrupte bananenrepubliek dat ten onder is gegaan door al jaren links wanbeleid en door de massa linkse aanhang die alles maar best vonden en nog schouders blijven ophalen en blijven geloven dat alles nog goed komt.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Vrijheid op 26-6-2021 om 15.17 u.
   Geen reclame voor alcoholhoudende dranken ? Zónder reclame koop/consumeer ik ’t ook wel. Maar het gaat intussen al zover dat dat moslim-gajes óns voorschrijft wat wél of niet te doen, en dat is schandelijk, schandelijk omdat de “leiders” het laten gebeuren. In mijn werkzaam leven zag ik dat `vrome moslim-zootje` dagelijks, hun `rozenkrans` biddend langs de `etalages` met hoeren lopen, maar dat zootje droeg lange witte jurken dus er was op enige opwinding gerekend, schat ik in.
   Een nóg viezer en gevaarlijker volkje als islamieten moet nog uitgevonden worden.
   Als je bij hen thuiskomt kun je je schoenen bij de deur uittrekken anders komt er mogelijk vuil binnen, maar……….het échte vuil……zijn zij zélf !

   Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen, alles afbreken..

  De CRT vindt alles racistisch wat door het Westen geproduceerd wordt. Vandaar ook aanvallen op Aristoteles, Hume, Hobbes, IQ testen enz enz. Er staat overigens niets tegenover. Het is alleen maar destructie.

  Tja, als je wiskunde een te moeilijk vak op school vond, kraam je deze onzin kennelijk uit. Maar wat is eigenlijk koloniaal aan wiskunde? Het tientallig stelsel? De Griekse letters? De 180 gradenboog? Hooguit de afspraken die vanuit voornamelijk westerse begrippen bestaan.

  Like

  • karton zegt:

   @ Bas op 26-6-2021 om 16.06 u.
   Wat inboorlinge Sylvaantje van wiskunde vindt interesseert toch niemand iets.
   Zij zal denken dat `wiskunde` betekent hoeveel kokosnoten iemand in z´n armen kan dragen.
   Ik las in uw reactie tevens de naam Aristoteles, schiet mij plots te binnen ±
   Ari Stoteles was de aller-eerste biljard-leraar !

   Like

 6. Bas zegt:

  Jihaat-daad
  De steek-Somaliër te Wurzburg meldde dat hij met het doden van Europeanen zijn Jihad had volbracht.

  https://www.msn.com/de-de/nachrichten/welt/t-c3-b6dlicher-angriff-in-w-c3-bcrzburg-verd-c3-a4chtiger-bezeichnet-messerattacke-als-seinen-e2-80-9edschihad-e2-80-9c/ar-AALt06X

  Dodelijke mesaanval in Würzburg: arrestatiebevel uitgevaardigd voor vermeende dader

  Een 24-jarige stak willekeurig mensen neer in Würzburg. Blijkbaar combineert de dader een psychische stoornis met fanatiek islamisme.

  Het motief voor de dodelijke mesaanval in Würzburg op vrijdag is nog steeds niet helemaal opgehelderd. Nu moet worden vastgesteld in hoeverre de psyche van de 24-jarige Somaliër een rol heeft gespeeld en in hoeverre de islamistische houding heeft bijgedragen aan de daad, zei de Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann (CSU) zaterdag op een persconferentie in Würzburg.

  De rechercheurs gingen er ook vanuit dat het een eenzame dader was. De Somalische Jibril A. zei tijdens het verhoor door de politie dat hij zijn “jihad” had uitgevoerd, zeiden veiligheidskringen zaterdag tegen de Tagesspiegel. Jihad betekent de heilige oorlog tegen ongelovigen.

  Like

 7. Bob zegt:

  Journalisten zijn net mensen, waar ik
  het voer verwacht loop ik mee met de kudde.
  Een journalist die geen objectieve nieuws
  geeft is een meeloper en een laffe hond.
  Hiermee beledig ik de honden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Dr Jan van de Beek en
  Daar is hij dan, het rapport over de kosten en baten van immigratie voor de schatkist dat ik schreef met Hans Roodenburg, Joop Hartog en Gerrit Kreffer.
  Totale nettokosten over de jaren 1995-2019: € 400 miljard, evenveel als alle Nederlandse aardgasbaten.

  Klik om toegang te krijgen tot Grenzeloze_Verzorgingsstaat.pdf

  https://pbs.twimg.com/media/EviX47hXEAYOyZm?format=png&name=small

  Like

 9. Verwardeman zegt:

  We hebben nu al 15 jaar de PVV , en ze blijven alleen
  maar komen , er gaan er geen weg .
  Geen flikker heb je aan die mooipraters !
  Ik ben klaar met stemmen , en mocht het nodig zijn ,
  mijn steekringsleutels 32 liggen gereed .
  Lang leve de lol en wie na mij leeft , die dan zorgt .

  Like

 10. Jan zegt:

  Het is duidelijk, Baudet is gek geworden (en Bergma (PVV’s voeren een show op in de Kamer) is ook meshuge)
  “Ik voel mij helemaal niet meer verbonden met anti-islam rechts”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s