Pijnlijk: Slechts 6% van de medewerkers van de WDR kwam voor de vaccinatie

(Door: Christoph Uhlmann – Vertaling: E.J. Bron)

Interne mail “uitgelekt”

De vaccinatiepropaganda van de WDR (Westdeutscher Rundfunk) schijnt in het eigen huis niet te functioneren. Zoals blijkt uit een gelekte e-mail van de WDR is de vaccinatiebereidheid van de werknemers met maar 6% uitermate gering. Van de kant van de zender lijkt men teleurgesteld en verzoekt erom toch gebruik te maken van het vaccinatieaanbod – “tot bijna iedereen volledig gevaccineerd is”.

Propaganda van de zaak werkt blijkbaar niet

Pijnlijk, pijnlijk! In een rondgestuurde e-mail van de publiekrechtelijke omroep van donderdag beklaagt men zich over een “naar verhouding geringe aanname” van het eigen vaccinatieaanbod van de zender. Volgens het schrijven werden e rin totaal 6500 medewerkers uitgenodigd om zich te laten vaccineren. Daarvan maakten slechts 400 gebruik van het aanbod – dat zijn een magere 6%. Ook in het vaccinatiecentrum in Keulen zou men 400 medewerkers hebben uitgenodigd voor de vaccinatie, maar slechts een zesde deel van hen zou de uitnodiging hebben aangenomen.

Dr. Neuber: bedrijfsarts of farmaceutisch referent?

Als je bedenkt dat volgens de Duitse regering zogenaamd al meer dan 60 miljoen Duitsers tenminste één “corona-shot” hebben gekregen, is deze extreem geringe deelname een enorme blamage voor de vaccinatiefanatieke zender. Daar zoekt men naar verklaringen voor “deze naar verhouding geringe aanname van het aanbod” en speculeert: “In het gunstigste geval zijn de meesten van hen al gevaccineerd; enkelen mogen zich waarschijnlijk om medische redenen niet of nog niet laten vaccineren, anderen willen wellicht niet?” Wie op grond van de lage incidenties zou geloven dat de vaccinatie niet meer nodig zou zijn, zou bij de bedrijfsarts deze “tand … heel snel kunnen laten trekken.” Daarop wordt de bedrijfsarts Dr. Michael Neuber met de op dit moment in de mainstream gebruikelijke paniekzaaierij van de Deltavariant geciteerd: “Het Deltavirus zal nog tijdens de zomervakantie de veroorzaker voor een besmetting zijn. In Duitsland hebben zich op dit moment 15% van de geïnfecteerde personen met het Deltavirus besmet. We zien dat dit aantal wekelijks minstens verdubbelt.”

Versoepeling pas na volledige vaccinatie

Dan komt er een zin van Dr. Neuber die de interne marsrichting en organisatie openbaart: “Als we ons strikt aan onze AHAL-regels blijven houden, zijn we prima beschermd – totdat bijna iedereen volledig gevaccineerd is”, want dan pas zou men over “versoepelingen kunnen nadenken, zowel wat betreft de bescherming op kantoor, in de studio´s en buiten, evenals de testplicht.” Aan het eind van het schrijven smeekt de zender met de woorden “neemt u alstublieft het aanbod aan” zijn werknemers bijna om toch nog naar de vaccinatie te komen. Op “enkele uitzonderingen” na zouden alle medewerkers een uitnodiging gekregen hebben en zou men nog een keer zijn mailbox moeten checken.

Kom kindertjes… naar de vaccinatie

Het zal interessant zijn om te zien of de berichtgeving van de WDR zich zal aanpassen aan de duidelijke overtuigingen van de medewerkers. Als de vaccinatiepropaganda bij de eigen medewerkers niet functioneert, die echter voor het redactionele werk verantwoordelijk zijn, blijft het te hopen dat dit op een gegeven moment in de berichten tot uitdrukking komt. Wellicht is het onder de werknemers van de WDR bekend geworden dat de vaccinaties vaak gevaarlijke bijwerkingen veroorzaken? Dat is weliswaar pure speculatie, maar niet geheel onwaarschijnlijk. In ieder geval: om de eigen medewerkers met zulke circulaires betuttelend als kinderen te behandelen, zal waarschijnlijk niet tot het gewenste doel leiden.

Bron:
wochenblick.at
Door: Christoph Uhlmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Pijnlijk: Slechts 6% van de medewerkers van de WDR kwam voor de vaccinatie

  1. Peter Rissing zegt:

    Heeeeel interessant: “Het zal interessant zijn om te zien of de berichtgeving van de WDR zich zal aanpassen aan de duidelijke overtuigingen van de medewerkers.” “Wellicht is het onder de werknemers van de WDR bekend geworden dat de vaccinaties vaak gevaarlijke bijwerkingen veroorzaken? Dat is weliswaar pure speculatie, maar niet geheel onwaarschijnlijk. In ieder geval: om de eigen medewerkers met zulke circulaires betuttelend als kinderen te behandelen, zal waarschijnlijk niet tot het gewenste doel leiden.”
    Maarrrr, wat weten die medewerkers wél ? ! Waarom dit lage percentage bij hen ? Waarom ? ?

    Geliked door 1 persoon

  2. Xander zegt:

    In Nederland zijn ondertussen 14 miljoen prikken gezet, sick!
    Volgens mijn inschatting moeten er dan types zijn die er minimaal een stuk of 3000 genomen/gekregen hebben 🙂
    E.J. Bron bedankt voor de content, zonder deze site zou ik minder munitie hebben tegen de onzin en misleiding welke er rondgaat in NL.

    Geliked door 1 persoon

  3. vangie1206j zegt:

    Er zijn toch blijkbaar meer verstandige mensen die hun hersens gebruiken dan ik dacht.

    Like

  4. Jan zegt:


    Heeft een zendo (meditatieschool)* binnen het bedrijf
    https://zen-kloster.de/meditationslehrer/

    Neuber:
    “Op de Zen Leadership Way leren we ons EIGEN innerlijke pad te volgen, een lijn in de chaos te vinden die MEER is dan een lijn, maar een brede, stabiele, BETROUWBARE weg.”
    Zen Leadership und Coronakrise – Erfahrungsbericht von Dr. Michael Neuber
    https://zen-leadership.de/zen-leadership-und-coronakrise-erfahrungsbericht-von-dr-michael-neuber/

    Tja Neuber, je hebt je klanten kritisch denken bijgebracht, dus nu niet jammeren

    Like

  5. Jan zegt:

    De ‘Delta’ variant is gemuteerd tot ‘Delta-plus’ variant

    Delta Covid variant heeft een nieuwe mutatie, de ‘delta plus’ en die is nog veééééééééél besmettelijker en die zit al in Polen (en veel Polen werken als aspergesteker in Brabant. Dus, het virus is ook al hier*)
    https://www.cnbc.com/2021/06/24/delta-plus-covid-variant-heres-what-you-need-to-know.html

    * …..
    Herfst 2021 wordt momenteel beschouwd als een mogelijke reden tot bezorgdheid als de delta-variant de dominante stam wordt. Het seizoenseffect zal ook leiden tot meer besmettingen. Als dat gebeurt, kan de meer besmettelijke deltavariant leiden tot een nieuwe golf van besmettingen, aangezien dan niet iedereen in Nederland volledig is ingeënt. Een toename van infecties kan leiden tot een toename van ziekenhuis- en IC-opnames. Onderzoekers onderzoeken momenteel of de deltavariant niet alleen meer overdraagbaar is, maar ook virulenter (meer kans op ernstige ziekte).
    De situatie in Nederland in de zomer van 2020 was anders dan de situatie waar we nu mee te maken hebben. De vaccinatiecampagne is in een stroomversnelling geraakt en er zijn bijna 14 miljoen vaccinaties toegediend. Vaccinatie biedt bescherming tegen alle varianten, ook de deltavariant.
    https://www.rivm.nl/en/news/delta-variant-on-rise

    Mooi argument om iedereen weer op te hokken en te muilkorven en de naald in de arm te steken (hoewel bekend is dat de injecties nergens tegen helpen)

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Wereldwijd een onbetrouwbare overheid die de bevolking probeert uit te roeien.

    Like

Plaats een reactie