Bagatelliseren

(Door: “Henk der Niederländer”)

Met verbazing zit ik hier te kijken naar de discussie die zich aan het ontplooien is in Nederland over de onzin die verkocht wordt waarbij de vergelijking tussen de Holocaust en de tweedeling van de maatschappij die momenteel plaats vindt ter sprake komt. Iedereen die maar wil mag komen vertellen dat de mensen die zich niet willen vol willen laten spuiten met een experimenteel goedje niet naar een concentratiekamp gestuurd zullen worden. Maar dan denk ik, ho even, dat werden de joden, zigeuners en anderen in 1933 ook nog niet, want daar was namelijk de nodige voorbereiding voor nodig en waar de eerste discriminatie van voornoemde groepen pas feitelijk in de jaren 1934 en 1935 serieus begon. 

Laten we even een vergelijking maken met het hedendaagse. Op dit eigenste moment zijn bedrijven bezig om mensen min of meer te dwingen te gaan “vaccineren” door ze de vraag te stellen of je al gespoten bent. Het gajes in Den Haag heeft ze daarvoor een mandaat gegeven en de eerste, met name grote bedrijven zijn er al mee bezig om mensen die niet geprikt zijn te dreigen dat ze niet meer op hun werk kunnen (mogen) komen. 

Kijk wat momenteel in Australië speelt. Bouwvakkers mogen niet meer naar hun werk komen als ze niet geprikt zijn en je mag van mij aannemen dat vergelijkbare zaken binnen niet al te lange tijd overal ingevoerd gaan worden, want deze politiek wordt niet alleen in Australië en Nederland gevolgd, maar als je goed rondkijkt, is hetzelfde in veel landen aan de gang. 

Anderzijds zijn er ook landen, met name armere landen, die het hele corona prikgebeuren over boord hebben gegooid en overgegaan zijn op alternatieven zoals Ivermectine en HCQ met de nodige andere middelen, wat uiteraard niet terug te vinden is in de MSM en zeker niet omdat deze alternatieve geneeswijzen geweldige resultaten opleveren zoals in India, waar grote delen van het land covid vrij zijn verklaard. Dit zijn allemaal zaken die door veel regeringen worden verzwegen en daarmee het volk dus van den domme houden. 

Ondertussen gaat de tweedeling van veel maatschappijen onverminderd door en mag er niet gesproken worden over het feit dat er op grote schaal discriminatie plaatsvindt naar de bevolking toe en met name naar de autochtone bevolking, want nergens in de media vind je terug dat moslims zich weigeren in te laten spuiten. 

Toeval, zou je kunnen denken. Helaas niet waar, want discriminatie van de autochtone bevolkingen vindt met name in Nederland op ongekende schaal plaats, kijk naar het woningen toewijzingen en kijk naar de subsidies die moslims en hun organisaties krijgen en je ogen gaan rap open. 

Maar vergelijken met 1933 en 1934 is helemaal uit den boze, want er zijn te veel organisaties die een dikke boterham verdienen aan het verhaal van de Holocaust en die allemaal aan de subsidietiet hangen. Wil Ik nog even toevoegen dat ik het verhaal van de minderheden in de vroege jaren-30 van de vorige eeuw niet wil bagatelliseren, maar ik wil ook zeker het hedendaagse verhaal niet gebagatelliseerd zien. 

Door:
“Henk der Niederländer”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bagatelliseren

 1. Jan zegt:

  BREAKING PART 2:
  @US_FDA
  Official: ‘Blow Darting African Americans Is Where We’re Going…Just Shoot Everyone’

  ‘Nazi Germany Registry’ of Unvaccinated Americans: “Think About It Like The Jewish Star”

  ‘Go Door-To-Door & Stab Everyone’

  video

  De tweede 10 minuten durende video toont een FDA-medewerker – Taylor Lee – die spreekt over gruwelijke manieren waarop ze mensen zouden dwingen om te voldoen aan vaccinmandaten.

  Aan het begin van het undercover-interview praat Lee over de terughoudendheid van vaccins onder Afro-Amerikanen en geeft hij toe dat ze het volste recht hebben om voorzichtig te zijn, maar legt uit dat de Feds gewoon de blaaspijltjes moeten uitbreken, ze met het vaccin moeten vullen en ze op de grond moeten schieten. de zwarte andersdenkenden of iemand anders die niet wil voldoen aan het vax-mandaat. “Daar gaan we naar toe.” Hij voegde toe.

  “Je krijgt darts van J&J (Johnson & Johnson Covid-vaccin) – en ga graag naar de niet-gevaccineerde en blaas het erin

  Schiet gewoon iedereen neer.”

  Oh, en gebruik ook gewoon drones om het te doen. Blijkbaar hebben ze de financiering.

  “Drones… Drone darts. Eenvoudig. Alsof de financiering er is. Het is gemakkelijk om te doen.

  Op dit moment geef ik niet om je lichamelijke autonomie.”

  Wat een psychopaat… Deze man is duidelijk losgeslagen.

  Wanneer de interviewer Lee vraagt ​​hoe ze de aarzelende minderheidsbevolking kunnen bereiken om hen te overtuigen om de prik te nemen, biedt hij een niet-verrassende, maar gruwelijke oplossing: “Het is prima, we gaan eerst voor de blanken.”

  Wat volgens hem geen probleem zal zijn voor de liberale propagandamachine.

  “We zullen eerst videocampagnes plaatsen om het blanken aan te doen, en dan kunnen ze het niet [racistisch] noemen”

  Zoals te verwachten was, was deze bootlickende FDA-goon er ook voorstander van om van deur tot deur te gaan om mensen tegen hun wil te laten vaccineren. Hij stelt voor om hiervoor dezelfde federale middelen te gebruiken die worden gebruikt voor de volkstelling.

  Volgens Lee is het tijd voor de federale regering om een ​​register in nazi-stijl samen te stellen (zelfs hij erkent dat zo veel) van niet-gevaccineerde Amerikanen.

  “Ik bedoel, Census gaat van deur tot deur als je niet reageert, dus we hebben de infrastructuur om het te doen.

  Het zal een hoop geld kosten, maar op dat moment moet er een register zijn van mensen die niet zijn gevaccineerd. – Hoewel dat op hetzelfde punt erg [nazi-]Duitsland klinkt.”

  Hoeveel meer Taylor LEE’s zijn in dienst van de FDA? Laat staan, bij alle andere instanties in het tirannieke gezondheidsregime?
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/just-part-ii-project-veritas-bombshell-covid-vaccine-recordings-fda-employee-feds-need-create-nazi-germany-style-registry-unvaccinated-americans-go-door-door-stab-eve/

  Like

 2. Jan zegt:

  FDA gaat volledig nazi:

  FDA machtigt Pfizer Covid Booster Shot voor 65-plussers en Amerikanen met een “hoog risico”
  https://www.cnbc.com/2021/09/22/fda-authorizes-pfizers-covid-booster-shots-in-people-65-and-older-and-other-vulnerable-americans.html

  Aan die parasieten heb je immers niks

  Like

 3. Johan zegt:

  Een goed voorbeeld vind je hier : De clash tussen Jetten en Baudet om een tweet van Baudet over de holocaust :

  https://www.tubantia.nl/video/productie/jetten-en-baudet-botsen-om-holocaust-tweet-251260

  Schandalig hoe die Jetten hier te keer gaat.

  Like

 4. Bas zegt:

  Voor jonge mensen vind ik het toch het allerergst.
  Na alle corona-ellende met online colleges, eenzaamheid en opsluitingen, krijgen studenten nu alsnog het coronames op de strot gezet.
  Studenten staan steeds meer onder zware druk, het wordt onmogelijk gemaakt om mee te kunnen doen met de rest.
  De sneltesten zijn óók ineens geen 40 uur meer geldig, maar slechts 24 uur, dus dan zouden ze elke dag door de steststraat moeten om aan te tonen dat ze gezond zijn.
  Steeds meer studenten die tegen het vaccin zijn hebben geen andere keuze meer dan zich te laten vaccineren, anders is het voorbij met hun studentenleven, hun vriendschappen en zelfs voorbij met hun hele studie.
  Gedwongen worden om een zogenaamd vaccin te nemen waar je 100% tegen bent is kwaadaardig en onmenselijk .

  Like

 5. Rien E zegt:

  De linksche partijenkliek is goed in het uit hun verband halen van wat er gezegd is. Er is door dhr van Meieren van de FvD geen enkel verband gelegd met de holocaust is zijn bijdrage in de tweede slaapkamer. Die woorden werden hem in de mond gelegd door de kamervoorzitster Bergkamp(ook d666), gevolgd door ettelijke hinderlijke onderbrekingen van haar kant. Haar inbreng kan je met de beste wil van de wereld niet onafhankelijk noemen. Vervolgens haakte de linksche goegemeente in de kamer natuurlijk “dapper” in

  Like

 6. Bob zegt:

  Henk
  Er zijn verscillen met 1933-1945.
  In de 29e eeuw was het gebeuren en de proeftuin Europa.
  Nu is de proeftuin globaal.
  De afglijdende schaal het ontnemen van de vrijheid
  is minder zichtbaar.
  Austalie en Canada de isoleer cel voor niet gevaccineerden.
  Frankrijk verplichte vaccintie voor zorg.
  In Nederland voor als je uitgaat een paspoort om naar de wc
  te kunnen.
  Het afglijden naar een systeem als in WOII is daarom minder
  zichtbaar.
  In WOII hadden de joden die de Jodenraad bevolkten die net
  als Kaín hun broeder vermoorden. De joodse organisaties die
  tegen de vergelijk met WOII zijn hebben deze zelf niet meegemaakt
  en zijn colleborateur met de regeringen die het veroorzaken.
  Paternotte van D666 is lid van een partij die via subsidies aan
  terroristische organisaties joden laat vermoorden, maar keurt
  de vergelijking met WOII af
  Halsema GL werkt samen met de BDS, die de vernietiging van
  Israel wil, dus van het jodendom, maar vindt het zogenaamd erg
  van het dragen van de gele ster.
  Halsema die de heer Michael Jacobs door de politie laat arresteren
  omdat die protesteerd tegen de BDS op de Dam.
  Geen van de protesterende organisaties en enkelingen die
  tegen dit anti semitistische gedoe protesteerd.
  Zij behoren op zijn minst de afglijdende schaal uit WOII
  te kennen.
  Tegen het dragen van de sterprotesteren lijkt correct.

  Like

 7. Ravian zegt:

  Wat je momenteel ziet gebeuren is een snel toenemende discriminatie, en demonisering, van “ongevaccineerden” (lees: mensen die weigeren om zich als proefkonijn voor levensgevaarlijke medische experimenten te laten misbruiken).
  Gezien het hier een groep autochtonen betreft, en er geen “lege” continenten meer bestaan om deze groep naar toe te deporteren, gaat dit gewoon minimaal tot concentratiekampen leiden.
  En als er maar hard genoeg gedemoniseerd wordt dan komen de vernietigingskampen vanzelf ook weer in beeld.
  Maar een veel acuter gevaar is dat als eerstdaags, bij de eerstvolgende griepgolf bijvoorbeeld, de “gevaccineerden” met de bosjes omvallen er een zondebok gevonden zal moeten worden.
  En die zondebok gaat dan geheid de groep “ongevaccineerden” wezen.
  Samen met de reeds in stelling gebrachte demonisering gaat dat dan zeer wel mogelijk tot woedende meutes en lynchpartijen leiden.
  Als je niet in staat bent je tegen zo’n meute te verdedigen, of er de benen voor te nemen, dan kun je dus maar beter voorzichtig worden aangaande degenen met wie je je status als “ongevaccineerde” deelt.
  Want voor je het weet staat de een of andere “beste buur” de lynch- meute naar jou voordeur te verwijzen.
  Ja ja, zover is het al gekomen in Nederland…

  Like

 8. Qvic zegt:

  Wat weinig weten is dat de frontale aanval op de bloedgroep ” nul of O ” is geopend. Deze bloedgroep betreft alleen het blanke ras. Bij gemengde huwelijken met blanke zullen de nakomelingen altijd de bloedgroep van de andere kleur krijgen. Zo wordt de bloedgroep O of nul ook bij de volgende generatie weggevaagd. Alle landen die nu extreme corona maatregelen uitvoeren op de ongevaccineerde is de meerderheid van de bevolking blank. Diegene die al wel gevaccineerd zijn en die van allerlei ernstige bijwerkingen krijgen en er uiteindelijk aan dood gaan hebben een gemeenschappelijk overeenkomst. Het betreft alle dat zij bloedgroep O of nul hebben. Dit begint gewoon op te vallen. Daar het bekent is dat bloedgroep O of nul de vleeseters zijn en een enorme behoefte aan vitamine B12 en ijzer hebben, die zullen dan ook nooit op enkel plantaardige voedsel kunnen overleven. Waar mensen met bloedgroep A of B of AB daar helemaal geen moeite mee hebben. Maar dat plantaardige voedsel wordt nu wel overal er door gedrukt, zoals de zogenaamde vleesvervangers op plantaardige basis of kunstmatig synthetisch vlees, die de plaats van vlees of vis moet gaan vervangen. Zo zijn de massa immigraties ook deel van het plan om het blanke ras uit te roeien. Door nu alle vrij beschikbare woningen aan de immigranten te geven en de autochtonen blanken die hoofdzakelijk bloedgroep O of nul hebben te kunnen tegen houden van gezinsuitbreiding. Op deze manier worden landen bij elke generatie steeds meer verdrongen door de massale immigratie. Het blanken ras wordt wereldwijd het meeste gediscrimineerd en uitgemoord onder het mom van dat zij christenen zijn. Ik heb mij afgevraagd van waarom deze uitroeiing, het schijnt dat de bloedgroep O of nul het meest intelligentie heeft en dat deze bloedgroep wel eens een bedreiging kunnen vormen voor de nu heersende machtselite. Want deze machtselite willen geen intelligente bevolkingen, maar juist domme naïeve volgers. Die ze makkelijk kunnen beheersen. Door nu blanken landen te overspoelen met immigranten zal het school onderwijs ook stagneren in het hogere ontwikkelen van de intelligentie. Dat zie ik al jaren hier in Nederland, wat je vroeger op de LTS leerde leren zij nu op de HTS. Daar zie je dat de ontwikkeling van de bevolking met rasse snelheid naar beneden wordt bijgesteld door de regeringen.

  Like

  • Bert zegt:

   En die bloedgroep heb ik, O negatief.
   Als je ma een ander heb gaat er iets mis met de zwangerschap.
   Vroeger werden ze daar op getest.
   Ben inderdaad wel eens B12 tekort genomen.
   Kreeg ik een kuur voor van meerdere B12 prikken per week, een paar weken lang.
   Werden boven in je bil geplaats.
   Ik begreep er niks van waarom ik dat in eens had.
   Ik, eet best wel veel vlees.

   Like

 9. Julia zegt:

  Dat hebben nu juist al die onderdanige goedgelovige schaapjes niet door maar zijn blijkbaar zo dom dat zij onbewust hieraan meewerken en te lui zijn om de geschiedenisboeken open te slaan. Is dit wegkijken of lafheid en de realiteit niet onder ogen durven te zien? Gelukkig blijft er hoop en licht aan het einde van de tunnel aan dit soort dictatuur is altijd een einde gemaakt maar helaas heeft dit al miljoenen mensen het leven gekost.

  Like

 10. Jan zegt:

  In Oostenrijk, het land waar Spuuglok vandaan kwam, herleeft zijn geest
  (mag ik dat zeggen?)

  Dr. Alexander Van der Bellen, die op 26 januari 2017 werd ingehuldigd als de federale president van de Republiek Oostenrijk, heeft een ander ondemocratisch, autoritair standpunt ingenomen dat iedereen die werkloos is vanwege de lockdowns van de staat en het vaccin weigert, ALLE voordelen zal verliezen. Dit is absolute tirannie en een schande voor elk land dat pretendeert vrij te zijn. Het is gerapporteerd:

  “Ongebruikelijke maatregel: de Oostenrijkse minister van Arbeid Martin Kocher (ÖVP) heeft besloten de werkloosheidsuitkeringen voor werkzoekenden te blokkeren als ze niet solliciteren naar een redelijke functie omdat daar een vaccinatie vereist is of omdat ze een aangeboden functie simpelweg niet accepteren.”

  Er is iets serieus mis. De vaccinatie moest je beschermen, maar nu bedreigen de niet-gevaccineerden de gevaccineerden. Bewijst dat dan dat de vaccinaties niet werken? Als het sterftecijfer minder dan 1% is, waarom dwingen regeringen dan dergelijke vaccins af?

  Het doel lijkt te zijn om het volgen van alle mensen te rechtvaardigen. Als we niets kunnen doen zonder een COVID-paspoort, dan zijn we terug bij hetzelfde type controle als Adolf Hitler. Zonder COVID-paspoort kunt u in Frankrijk niet op de trein stappen. Canada doet hetzelfde voor reizen. Australië verandert het land in een concentratiekamp waar je niet meer dan 5 km van je woonplaats kunt reizen, zelfs als je bent gevaccineerd.

  Ondertussen hebben we met dit experimentele vaccin geen idee van de langetermijneffecten. We zouden mensen als Bill Gates moeten vertrouwen, een schoolverlater zonder enige medische achtergrond. Onze politici proberen geen mensen te vermoorden, maar ze proberen de samenleving te veranderen van het land van vrijheid naar een volledig gevolgd concentratiekamp waar ze alles moeten weten wat we doen. Dit komt allemaal omdat ze van plan zijn de democratie te elimineren en de 2030-agenda van Klaus Schwab aan te nemen, van wie ik je kan zeggen dat hij een beruchte controlefreak is.

  Europa verandert stilaan in een concentratiekamp. Sommigen denken dat het snel weer normaal zal worden als ze zich hieraan houden, maar GEEN VACCIN zal ooit een coronavirus elimineren, hetzelfde geldt voor griep of verkoudheid. Het is ONMOGELIJK, want het komt ook voor bij dieren. Dus dit is een gigantische leugen geweest, en ze voeren het ons stap voor stap uit. Dan zijn ze compleet en is het te laat om weerstand te bieden.

  Terwijl onze politici gewoon op zoek zijn naar controle, heeft Gates een heel andere agenda, doet alsof hij om de samenleving geeft en houdt tegelijkertijd geheime bijeenkomsten over het verminderen van de wereldbevolking. En dit is de man die onze politici omhelzen? Ik denk dat ze het te druk hebben met het tellen van hun geld en dromen van absolute macht. Het maken van COVID-paspoorten zal hetzelfde zijn als de inkomstenbelasting in 1913, die alleen voor de rijken 1% was. COVID-paspoorten zullen permanent zijn – ze zullen niet verdwijnen omdat er NOOIT een terugkeer naar NORMAAL zal zijn. Iedereen die de regering gelooft, is gewoon een sublieme dwaas.
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/austria-denies-social-programs-to-non-vaccinated/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_v7dlRUYxslBQvldtQ2Q6MBY6J0iiptRroDiF4sKOQl8-1632416526-0-gqNtZGzNApCjcnBszQhl

  Like

 11. Jan zegt:

  Bill Whittle beschouwt sociale conformiteit als een uitstekend instrument om het publiek te manipuleren tot zelfvernietiging

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s