Kijkje in de nabije toekomst . . .

Als je auto er halverwege naar huis mee ophoudt, omdat de chip heeft geconstateerd dat je maandelijkse rantsoen benzine verbruikt is, denk er dan aan dat het begon met een mondkapje en een prikje, en dat jij meewerkte…

Geplaatst vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Marnix Rijpma)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Kijkje in de nabije toekomst . . .

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  En dan nog even doorgaan met de corruptie in samenhang met de Pharmabedrijven.

  Corruptie te midden van pandemie: regering betaalt $ 1,2 miljard voor $ 30 miljoen aan behandelingskuren met nieuw covid-medicijn

  Verwacht niet dat Big Pharma-bedrijven stoppen met het ontwikkelen van nieuwe behandelingen voor het Wuhan-coronavirus (COVID-19). Niet als ze een productieprijs van $ 17,74 kunnen omzetten in een verkoopprijs van $ 712 .

  Molnupiravir van Merck is het laatste vermeende antwoord op het beëindigen van de pandemie en volgens rapporten kan het ziekenhuisopnames en sterfgevallen van niet-gevaccineerde mensen die besmet zijn met het coronavirus met ten minste 50 procent verminderen. En in tegenstelling tot vaccins kan molnupiravir gewoon thuis worden ingenomen voor een vijfdaagse behandelingskuur.

  Maar de regering tekende in juni op onverklaarbare wijze een contract dat Merck meer dan 1,2 miljard dollar zal betalen voor 1,7 miljoen kuren van de medicatie – 712 dollar per kuur. De transactie zal plaatsvinden nadat molnupiravir toestemming heeft gekregen voor noodgebruik van de Food and Drug Administration (FDA).

  https://outbreak.news/2021-10-14-corruption-in-the-midst-of-pandemic.html

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Henk der Niederlánder 14 oktober 2021 om 22:40

   Er bestaan al goedkope middelen tegen “Covid”; die kosten ongeveer 20 euro per behandeling
   Ik wed dat die ook uitstekend werken tegen de “gewone” griep.

   Nooit zou ik een “nieuw medicijn tegen corona” nemen, NOOIT!
   Ik vertrouw pharmakeia voor geen halve cent.

   https://biblehub.com/greek/5331.htm

   Strong’s Concordance
   pharmakeia: the use of medicine, drugs or spells
   Original Word: φαρμακεία, ας, ἡ
   Part of Speech: Noun, Feminine
   Transliteration: pharmakeia
   Phonetic Spelling: (far-mak-i’-ah)
   Definition: the use of medicine, drugs or spells
   Usage: magic, sorcery, enchantment.

   Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Ja, daar gaat het naartoe; er is geen ontkomen meer aan.
  Het merendeel van het volk heeft erom gesmeekt.
  En ik denk dat ze het nog prachtig zullen vinden ook.

  Like

 3. Ravian zegt:

  En een andere chip had net dat maandelijkse rantsoen gehalveerd omdat deze ontdekt had dat je op E.J. Bron iets onaardigs over Kaag gezegd had…
  Gelukkig was dat de eerste keer, anders was niet de motor maar het remsysteem uitgeschakeld…

  Geliked door 2 people

 4. pepo Copyright zegt:

  Ik zal je vertellen dat je geen auto kunt bezitten in de goals van de NWO, BBB, WEF, agenda 2030.

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Sarah Lee-Heinrich is woordvoerster van de jongerenorganisatie van de Duitse Groenen. Ze is eerlijk en zegt wat ze denkt, en dat is zeldzaam in de politiek. Zij is een mulat en een raciste, in die zin dat zij de verdrijving van alle blanken uit Afrika prima vindt. Ze wil “op een dag een bezem pakken en alle blanken uit Afrika wegvegen”. “Ik ga je vinden en op je spugen, dan hang ik je op met een mes en prik je en laat je bloeden.”
  En over homo’s: : “Die flikker moet ook haar bek houden”. Of: “Jouw schoenen zijn homo, mijn schoenen zijn duurder”.
  Uit de laatste zin blijkt dat ze waarschijnlijk problemen heeft met taal. De Duitse MSM beschermen haar en verwijzen naar haar moeilijke jeugd.

  https://www.derwesten.de/politik/gruene-jugend-sarah-lee-heinrich-tweets-twitter-wahlrecht-kinder-jugendliche-partei-heil-id233549869.html

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ja Droevige de laatste hakt er vooral in.
   Je moet je tweets uit je jeugd vergeten. Maar tegelijkertijd moet Heinrich afscheid nemen van het stemrecht voor kinderen. Deze eis van de Groene Jeugd is levensvreemd!
   Niet veel anders als Goerman die het nodig vond om demonstranten tegen de coronadictatuur af te branden.
   Vrij makkelijk vanachter een toetsenbord waar zelfs geen reacties geplaatst kunnen worden.
   Om het maar eens duidelijk uit te drukken.
   DE VOLGENDE LAMLUL.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Vind het eerlijk gezegd nog niet zo’n slecht idee mits dit ook zou betekenen dat alle gekleurde mensen in Europa naar hun land van oorsprong teruggaan.
   Tegelijkertijd stoppen we per direct met alle ontwikkelingshulp en ook bij de onvermijdelijk komende hongersnoden steken we geen vinger uit.
   Benieuwd hoelang ze dat uithouden en of het toegestaan wordt of we daar weddenschappen op af te sluiten.
   Nog even denken of ik inzet op dagen, weken, maanden of jaren.

   Like

 6. Bas zegt:

  GB
  Het VK zal een gezichtsherkenningssysteem voor openbare diensten implementeren nadat het de technologie voor zijn vaccinpaspoort-app al heeft geïntroduceerd.

  breitbart.com
  Definitely Not Authoritarian: UK to use Facial Recognition for Govt Services
  The UK will implement a facial recognition system for public services after already introducing the technology for its vaccine passport app.

  Like

 7. Bas zegt:

  Maar het is tijdelijk….

  telegraaf.nl
  ’QR-code blijft mogelijk tot april of mei 2022’
  Terwijl het aantal besmettingen weer toeneemt, stagneren de prikgetallen. De boost na de invoering van de coronapas lijkt voorbij. En mede daardoor dreigen we langer aan die pas vast te blijven…

  Like

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. Peter zegt:

  Je wordt beroerd van die sukkels die zo blij zijn met hun pasje.Wat een stel kuikens .Ja ,anders kan ik niet meer op vakantie,nou als alles uitkomt van wat erin zit heb je dan de meeste vakanties achter de rug .

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Peter Inderdaad de sukkels gaan gewapend met corona pasje deze herfst weer massaal een weekje naar de zon. Dan staan die onderdanige prik sukkels vandaag al te verkondigen dat het weer gezellig druk is op Schiphol. Maar ja het is een keuze je kiest voor je gezondheid of je laat het vernietigen voor een weekje zon. Hoe triest is het dat miljoenen mensen zo dom zijn en onderdanig blijven aan de prikpooier De Jonge zelfs hun kinderen offeren ze er aan op. Straks komen ze allemaal besmet terug maar dan hebben wel de weldenkende ongevaccineerden het gedaan. Kortom we wachten de komende winter af hoe het met het immuun is gesteld van al die gevaccineerden.

   Like

 10. Bas zegt:

  Er komt véél meer persoonlijke info op de app in GB, en echt niet alleen of je twee spuiten gehad hebt….

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  We’re now on day 570 of three weeks to flatten the curve.

  We zijn nu op dag 570 van de drie weken om de curve af te vlakken.

  Geliked door 2 people

 12. Tistochwat zegt:

  Openbaring 13:16-17

  16 En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd,
  17 en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam.

  Geliked door 2 people

 13. Boike zegt:

  Daarom heb ik een gruwelijke hekel aan ”smart” en ”Apps”.

  Het gemak dient de mens. Maar ”smarttechnologie” kon wel eens de ergste ramp zijn, die we zelf over ons afroepen.

  Bij mij in de meterkast hangt nog steeds de oude meter. Ik neem op de eerste van de maand de meterstand op en noteer dat in een schriftje. Ik weet precies wat ik verbruik. Ik hoef ook niet te weten, wat mijn buurman verbruikt.

  Ik heb geen ”tomtom”. Als ik ergens naar toe moet, waar ik de weg niet ken, kijk ik wel op een wegenkaart. Niemand hoeft mij te volgen, waar ik naar toe ga.

  Ik gebruik mijn bankpas alleen om geld uit de muur te halen. Ik betaal de winkel met contant geld. Niemand hoeft te weten wat ik koop.

  Ik hoef niet vanuit de file de verwarming thuis aan te zetten, het koffieapparaat te starten of wat dan ook. Als ik thuis kom, draai ik de thermostaat omhoog en de kamer is warm, als de koffie klaar is. Werkt prima.

  Als er om mijn QRpas wordt gevraagd, draai ik me om en loop weg, terwijl ik de uitbater een voorspoedig faillissement toewens.

  Ik ben een mens van vlees en bloed. Ik heb gevoelens en ik ken emoties. Niets menselijks is mij vreemd. Ik ben geen robot en geen verlengstuk van een computer. Mijn privacy en mijn vrijheden staan hoog in mijn vaandel. En dat wil ik graag zo houden. Ik heb een gezond naprakkedenkizeerverstand en een goede intuïtie. Ik bepaal zelf wat ik wel en niet wil en doe.

  Er wordt zoveel gelogen en bedrogen, dat het vertrouwen is geschonden. Ik ben nu achterdochtig en wantrouwig. Ik geloof niets en niemand niet meer. En zeker geen goede bedoelingen van snuivende onderwijzers, sorry knuffelaars, WEF-schurken, vergeetachtige duivelaanbidders en necrofiele computer-nurds. De hel met ze.

  Geliked door 5 people

 14. Julia zegt:

  Het is een feit Jan Modaal rijdt überhaupt over een paar jaar geen auto meer. De beter gestelden rijden elektrisch dat wordt gesubsidieerd en Jan Modaal betaalt hier uitsluitend nog aan mee. De algehele opzet volgens de NWO agenda dat auto rijden alleen nog voor elite is bestemd en Jan Modaal op de fiets door weer en wind naar zijn werk mag gewapend met een corona paspoort om überhaupt nog deel te mogen nemen aan het arbeidsproces zo niet dan straf en thuis zonder uitkering.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s