VROEGER . . .

Vroeger… gaven we binnendringers geen gratis woningen en sociale uitkeringen. We bevochten ze!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VROEGER . . .

 1. Hovawart zegt:

  De gevaccineerde bevolking vecht niet, lopen als zombies op straat en vinden alles wel prima,…..
  Dat het vaccin zorgt voor trombose in de hersenen mag dan niet genoemd worden maar voor het overgrote deel van de bevolking in de Pays-Bah sorteert dit geen schadelijke effecten,….

  Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  En wat deden we vroeger dan met bewindslieden die trouw hebben gezworen aan een buitenlandse marxistische organisatie zoals het WEF?

  En met bewindslieden die je grondrechten ontkennen?

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De oplossing waarmee de politiek het Caroladebacle wil beslechten is massa-immigratie, toename in bevolkingsdichtheid en beperkingen in de openingstijden van winkels en horeca, het word overall drukker in kortere tijd, en met de stijgende brandstofprijzen ook drukker in het OV, wat een visie.
  Dat er een lockdown aankomt is te voorspellen, vaccinatieplicht en blijvende maatregelen, een geheel nieuwe normaal…….vind het kabinet.
  Het bewierookte pauperisme is kennelijk onze toekomst, het niet kunnen voorzien in de primaire levensbehoeften, noodzakelijk om een menswaardig bestaan te kunnen leiden. Primaire levensbehoeften zoals schoon en drinkbaar water, voedsel, kleding, huisvesting en gezondheidszorg, worden niet meer vanzelfsprekend…………………………enkel voor de elite..

  Like

 4. Ravian zegt:

  Yep, tijd dat we weer eens wat staken aanpunten, en ze er aan laten herinneren hoe Europeanen in de goede oude tijd hele grote shish-kebab’s maakten …

  Like

 5. Julia zegt:

  Vroeger wisten ze ook wel raad met dictators en ziekelijke politieke machtswellustelingen. Maar dat was vroeger nu kunnen zij geheel vrij en blij hun macht uitoefenen en miljoenen mensen onderdrukken. Waarom omdat vroeger mensen meer moed hadden, niet laf waren en de strijd met dergelijk tuig aan gingen. Helaas dat was vroeger, vroeger hadden wij ook vrijheid en leefden wij in een democratie. Maar helaas ook vroeger. Tegenwoordig leven wij in een vreselijke tijd vol met vaccinatie zombies die blijkbaar niet meer beseffen wat er daadwerkelijk om hun heen gebeurt. Maar ja dat is tegenwoordig.

  Like

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  We hadden er in 1985 nooit in moeten trappen met het achterbakse open grenzen verdrag van Schengen waardoor Nederland geen enkel controlemiddel meer had wie er allemaal, om wat voor reden dan ook, binnen kwamen, In wezen had er toen al een tribunaal ingesteld moeten worden tegen de verantwoordelijke Nederlandse politici.

  Like

 7. De mensen van nu laten zich gedwee manipuleren en gaan zonder enig protest hun ondergang tegemoet! Waar blijven de helden van vroeger, die voor hun land en voor hun nageslacht vochten?
  May God help us…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s