Slowaakse parlementsleden lopen weg bij speech president Zelensky: “Hij is een oorlogshitser en een leugenaar”

(Door: “9ForNews”)

De Slowaakse oud-premier Robert Fico, leider van oppositiepartij Smer, verliet dinsdag demonstratief de parlementszaal tijdens een toespraak van de Oekraïense president Zelenski. Hij noemde Zelenski een ‘oorlogshitser’ en een ‘leugenaar’.

Fico zei dat de woorden van Zelenski haaks staan op de belangen van Slowakije en er om die reden voor heeft gekozen om hem te negeren.

Criminelen

Slowakije is volgens Fico ‘het kankergezwel van de EU’. Het land is ‘ondemocratisch’ en wordt geleid door ‘criminelen met een president die alleen maar de belangen van Washington dient’.

Ook oud-minister Ladislav Kemenicky en andere fractieleden van Smer weigerden te luisteren naar de speech van de Oekraïense president. Kamenicky sprak van een ‘maskerade’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Slowaakse parlementsleden lopen weg bij speech president Zelensky: “Hij is een oorlogshitser en een leugenaar”

  1. Rene zegt:

    Eindelijk het duurt even maar langzaam word het Eu gebeuren en de stem van het volk wakker.

    Geliked door 2 people

  2. Julia zegt:

    Zelensky de door de EU heilig verklaarde en vooral door Rutte. Inmiddels komt Zelensky en de propaganda rondom de Oekraïne ook mijn keel uit. Zelfs het songfestival is al geïndoctrineerd en zal en moet de Oekraïne op 1 eindigen. Te ziek voor woorden. Kortom een heel goed besluit moeten meer landen doen. Zelensky heeft opdracht om de oorlog in stand te houden en het maakt ook de tot heilig verklaarde Zelensky helemaal niet uit hoeveel burgerslachtoffers dit kost. Het is te triest voor woorden waar de EU en de NAVO mee bezig zijn. Geheel Europa wordt tot de afgrond in gesleurd door de Westerse machtswaanzin en de desastreuze sancties tegen de Russen.

    Geliked door 3 people

    • R Thomasson zegt:

      @Julia. De Slowaken (en andere Oostblok landen) zijn niet voor de poes. Na tientallen jaren van Sovjet bezetting en non stop Sovjet Pravda-propaganda zijn ze heel goed geoefend in het schiften van werkelijkheid en goedkope propaganda-praatjes. Vooral als de praatjes afkomstig zijn van OMGEKOCHTE HANGDROLLEN DIE HEILIG GELOVEN dat zij met laagbegaafden te maken hebben. Jij hebt gelijk!!! Zelensky HEEFT OPDRACHT de oorlog in stand te houden: ONGEACHT HOEVEEL BURGER SLACHTOFFERS de oorlog kost. Een generaal uit de Pentagon heeft verklaard dat de VS heeft Oekraïne 8 jaar voorbereid op de oorlog met Rusland. https://ejbron.wordpress.com/2022/05/13/pentagon-we-hebben-de-oekraine-8-jaar-lang-voor-deze-oorlog-tegen-rusland-getraind/ Met andere woorden DE OORLOG MOEST PLAATSVINDEN: KOST WAT HET KOST. De oorlog met Rusland zit al meer dan een eeuw in de planning. https://www.youtube.com/watch?v=Mecmaw2IyAw (zie vanaf ong. min. 30.00)

      Geliked door 2 people

    • R Thomasson zegt:

      @Julia. “Het is te triest voor woorden waar de EU en NAVO mee bezig zijn”? Zij vinden van niet. De EU is een zwaar corrupte instituut dat werd opgericht. om ons in de tang te houden. Het heeft NIETS te maken met onze welzijn. Het staat in feite haaks tegenover vrijheid, democratie en onze soevereiniteit als vrije natiestaten. Toen de EU was nog EEG, genoten wij van veel meer vrijheid. Er zit in de EU ongekozen vullis die de bezetters bedient. De “Hoofd Siccario” van de NAVO, is een vent die een zwart blad schreef als een premier van Noorwegen. Hij liet in zijn land hele zwermen van bruine en zwarte kloten uit de Derde Wereld, die massaal vrouwen, meisje en kinderen verkrachten. HET DEED HEM, EN ZIJN LINKSE GAJES NIETS! Unni Wikan,een vrouwelijke professor aan de universiteit van Oslo, legde de schuld bij de Noorse vrouwen en meisjes. Zij moeten zich aan de nieuwkomers aanpassen http://globalpolitician.com/22792-norway en http://www.aftenposten.no/english/local/article190268.ece Het gedrag van de linkse regerende vullis, heeft geleid tot de verschrikkelijk moorden van Anders Behring Breivik. Het is heel vreemd hoe een premier die totaal onverschillig was tegenover de misdaden gepleegd tegen zijn volk, wordt secretaris generaal van de NAVO. WIE KAN ZO’N GEDROCHT VERDEDIGEN?

      Geliked door 1 persoon

  3. Hovawart zegt:

    Het wil wel eens gelijken op; if it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck,…….maar mijn Slowaaks is nog slechter als mijn Pays-Bahs….

    Geliked door 2 people

  4. Zou Zelenski de enige leugenaar zijn??
    Dacht het niet, want je moet Hoekstra horen.
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1454866719/live-hoekstra-aandringen-op-wapenstilstand-onverstandigDus de gore hond doet net of hij niet op de hoogte is van wat er echt speelt.
    Ten eerste mag Zelenski van de Yanks niet praten over een staakt het vuren en ten tweede Oekraine heeft het hele geschil feitelijk al verloren ondanks het schroot dat uit het westen gestuurd word.
    Net doen of hij niet weet waar de Nato op uit is.
    Geef de lul een geweer en stuur hem naar Oekraine om daar steun te verlenen.
    Zeker weten dat hij dan niet terug komt en dan zijn wij van die gore opportunist af.

    Geliked door 4 people

Plaats een reactie