Japan begint met de schadeloosstelling van nabestaanden van vaccinatiedoden

(Door: Willi Huber – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl in veel landen door de politiek nog steeds ontkend wordt dat er op grond van de vaccinatiepolitiek talrijke mensen stierven – respectievelijk dat onderzoekingen na de dood actief worden verboden – begint Japan met de uitbetaling van schadevergoedingen. In het geval van een onverwacht overleden 91-jarige wordt een compensatie betaald. Deze kan oplopen tot € 330.000,-

Een commissie van het Japanse Ministerie van Gezondheid heeft aan de familie van een vrouw, die aan een allergische reactie en een plotseling hartinfarct in verband met de Covid-vaccinatie stierf, voor het eerst een algemene schadevergoeding toegekend. De commissie stelde vast dat een causaal verband waarschijnlijk is. Er zou niet eens een “strikt causaal verband” nodig zijn om aanspraak te kunnen maken op de schadevergoeding. Het gaat om het eerste sterfgeval waar een schadevergoeding werd toegekend.

Het ging om een 91-jarige vrouw, die talrijke onderliggende ziektes had. Over wanneer en hoe vaak ze gevaccineerd was, werden geen details bekendgemaakt.

In totaal werden er 3680 aanvragen in behandeling genomen. Tot nu toe werden daarvan 850 toegekend en 62 afgewezen.

Volgens Japans recht kan in gevallen, waarin een vaccinatie bewijsbaar tot de dood geleid heeft, een schadevergoeding van tot 44,2 miljoen Yen uitbetaald worden, nog eens 220.000 Yen kunnen voor de begrafenis worden uitbetaald. Dat is omgerekend samen € 327.227,-

Bron:
wochenblick.at
Door: Willi Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Japan begint met de schadeloosstelling van nabestaanden van vaccinatiedoden

 1. De Japanse regering betaald geen ene flikker.
  Het is namelijk de Japanse belastingbetaler die betaald en daarmee dus de ellende veroorzaakt door de regering mag ophoesten.
  In andere landen hetzelfde zoals Groot Brittanië en de slapende burger heeft het allemaal nog steeds niet begrepen.
  Als Zweedse artsen weten te melden dat agressieve kankers sinds de prikken de pan uit rijzen ligt het waarschijnlijk aan van alles volgens de WHO maar niet aan het vergif dat voor veel geld verkocht wordt door big farma.
  In Israel wordt op dit eigenste moment een van de meest gerespecteerde wetenschappers gecencureerd omdat hij de juiste vragen steld bij deze zogenaamde vaccins en stelt dat de uitbraak van apenpokken aan een zekerheid grenzend gevolg is van het vergif dat gekocht is met belastinggeld dus shoot the messenger, in plaats van gedegen onderzoek te doen.
  Om het echt duidelijk te stellen.
  De wereldbevolking is door hun regeringen bestolen van belastinggeld en nou de schade gedownplayd moet worden worden ze weer bestolen van hun belastinggeld.
  Weet iedereen nog dat Schwab wist te vertellen dat Covid een Great opportunity was om de greet reset door te drukken.
  Het wordt echt hoog tijd om wereldwijd de regeringsmaffia’s opte ruimen en een goed begin zou zijn om te beginnen in Davos.
  Velen hebben het nog steeds niet begrepen ook hier op deze site en lullen nog steeds over corona, waarbij ze nog steeds niet door hebben dat de werkelijke ziekte in de koppen van regeringsleiders zit die graag aanschuiven aan tafel bij de grootste crimineel uit Davos om zich te verzekeren van nog meer macht.
  Kijk om je heen en zie wat gebeurd in Australie, Nieuw zeeland Canada USA Nederland Duitsland en nog veel meer westerse landen die afgebroken worden tot ver beneden hun fundamenten waarvan het merendeel van de regeringleiders vaste klant zijn in Davos.
  Helaas duidelijker kan Ik het niet maken.
  Gelukkig is er wel een conflict in Oekraine en gaat het Pelosivel op bezoek in Taiwan.
  Doe godverdomme met zijn allen de oogkleppen af en kijk rond en met name over de grens.

  Geliked door 4 people

 2. Julia zegt:

  Allemaal goed en wel die zogenoemde schadevergoedingen maar het gaat uiteraard via de ruggen van de belastingbetalers terwijl de big pharma miljarden winsten draaien en de gifprikken onverminderd doorzetten uiteraard in opdracht van de smerige WEF globalisten. Doelstelling de bevolking moet worden gereduceerd vandaar al deze maatregelen zoals ook voedselschaarste, onbetaalbare energie, etc. Zo dunt men aardig de bevolking uit over een jaar kan meer dan de helft überhaupt geen gezond voedsel meer betalen en letterlijk en figuurlijk sterven van de kou. De bevolking wordt nu al flink uitgebuit zodat er geen cent meer over blijft en straks misschien in aanmerking kunnen komen voor een schaars vegan voedselbonnetje. Miljoenen mensen zijn bedrogen, onderdrukt en misleid door de smerige globalisten die de oorlog aan het volk hebben verklaard.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s