Overweldigend succes voor Orbán in Dallas: “Praat gewoon niet met de linksen!” – “Minder Drag Queens, meer Chuck Norris”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft voor zijn gasttoespraak op het jaarcongres van de Conservative Political Action Conference (CPAC) in Dallas veel bijval gekregen. Orbán sprak daar onder het motto “How we Fight” en kon zich aan zijn enthousiaste Amerikaanse publiek presenteren als succesvolle en onverschrokken strijder voor vrijheid, familie en vaderland. “Praat gewoon niet met de linksen, doe je eigen ding, anders zal het niet functioneren”, zei de gast uit Hongarije. “Dit is een cultuuroorlog”, argumenteerde hij en zei dat de linksen “Marxistische plannen” zouden hebben. Het zou zaak zijn om daartegenover “onze kerken, families en instellingen weer tot leven te wekken”.

Hongarije zou een “David-natie tegen woest tekeergaande globalisten” zijn. De basis van de politieke strijd zouden gemeenschappelijke christelijke waarden zijn. “Politiek links kent geen grenzen en wil de westelijke civilisatie scheiden van haar christelijke wortels.”

Orbán liet het zich niet nemen om ook aan de successen van zijn politiek als minister-president te refereren, zoals “zero illegale immigratie”, omdat Hongarije op tijd besloten zou hebben voor beproefde grensversterkingen. De migratie zou de “beslissende en laatste slag voor de toekomst” zijn, het belangrijkste wat Hongarije aan zijn kinderen en kleinkinderen zou kunnen nalaten. Bovendien zou Hongarije een “wetsmuur” rondom deze kinderen hebben opgericht om hen tegen de gender-ideologie te beschermen; er zou geen seksuele opvoeding op school plaatsvinden zonder toestemming van de ouders. Door de staat gereguleerd onderwijs zou “een oude communistische truc” zijn.

Enorm applaus kreeg in Dallas een zinsnede toen Orbán een korte passage uit de Hongaarse grondwet citeerde, waarin wordt gezegd dat het gezin als verbinding tussen man en vrouw gedefinieerd wordt. Het aantal huwelijken zou in de afgelopen tien jaar verdubbeld zijn, verklaarde de gast uit Boedapest, en het aantal abortussen gehalveerd. Als het gezin ten onder gaat, zou ook het Westen ondergaan, onderstreepte hij.

“Minder Drag Queens, meer Chuck Norris”, zo vatte hij de veiligheidspolitiek van zijn land samen en wierf ermee dat Boedapest “een van de weinige grote Europese steden” zou zijn, waarin men ´s nachts veilig over straat zou kunnen lopen. Niet zonder trots sprak hij ook van een slanke staat, lage belastingen en belastingvrijstelling voor vrouwen met veel kinderen. “Als u dus nog niet getrouwd bent, zou u direct een Hongaarse vrouw moeten zoeken”, zei hij.

De CPAC staat bekend als grootste bijeenkomst van conservatieve activisten en politici uit de hele wereld.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Overweldigend succes voor Orbán in Dallas: “Praat gewoon niet met de linksen!” – “Minder Drag Queens, meer Chuck Norris”

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Hadden wij maar zo’n leider als Orban. Geweldige man, helaas wij hebbe rutte.

  Geliked door 3 people

 2. Ronald zegt:

  Respect voor deze ECHTE man!!! Nu hopen dat Italië een ECHTE vrouw als leider krijgt en dat ALLE ILLEGALE ISLAMITISCHE MIGRATIE wordt gestopt en dat ze worden teruggestuurd naar eerst veilige land dat is doorkruist!!!

  Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  En het beest von der Leyen maar schuimbekken van woede als ze dit leest.

  Geliked door 4 people

 4. Julia zegt:

  Orban een man naar mijn hart. Maar goed Nederland kan zaterdagmiddag weer genieten van de 80 bootjes met aandacht trekkende LBHT-ers waar uiteraard door de NPO uitgebreid aandacht aan wordt geschonken. Het aanzien is te triest en te zielig voor woorden. Een ieder kan en mag zijn wat hij of zij wil maar om nu dat LBHT carnaval te moeten aanschouwen is een straf voor een weldenkend normaal mens. Ons land staat op springen vanwege de torenhoge inflatie maar dat schijnt de meerderheid geen bal te interesseren. Nou maak de borst dan maar vast nat want er wacht ons nu een hel Als u net terugkomt van uw favoriete terras in Bloemendaal aan zee en platzak bent omdat de drankjes eigenlijk veel te duur waren, maar u de gezelligheid niet wilde missen en dan geconfronteerd wordt met het nieuws dat uw energierekening duizenden euro’s duurder gaat worden, vergeef uzelf dan dat u boos wordt. Herinner u dan wel even boos te worden op Putin, want het komt allemaal door die Russische invasie in Oekraïne!
  Wie nu nog niet ziet dat dat Putin-argument klinkklare onzin is, verdient het bijna om een extra grote kater te hebben, na dat dagje strand met die veel te dure drankjes. Dan zie je niet dat het hele spel al jarenlang voorbereid is en dat die oorlog al sinds 2014 gepland is. Volkomen de waarheid lees artikel maar eens aandachtig door https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/nieuw-energiecontract-4-000-euro-duurder-op-wie-u-boos-zou-moeten-worden/. Ongehoord Shell boekte een winst van maar liefst 18 miljard dollar https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5323690/duizelingwekkende-winst-voor-shell-van-18-miljard-dollar. Supermarkten hebben vooral tijdens de corona dictatuur grote winsten geboekt maar gooien glashard dagelijks de prijs omhoog. Dan worden wij nog leeg gezogen om de duizenden binnengehaalde profiteurs te onderhouden ja dan kun je toch echt wel zeggen hadden wij maar een leider als Orban in plaats van dit smerig WEF kabinet en de totaal ontspoorde woke tirannie dat zelfs bij jonge kinderen door de keel wordt gedramd. Veel genot allemaal maar weer a.s. zaterdag maar ik hoop dat het pride carnaval vanwege de enorme inflatie n ieder geval niet meer plaats kan vinden en dit het laatste pride carnaval is.

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ Julia op 5-8-2022 om 11.12 u.
   Kunt u óók zo genieten van al die bootjes , beladen met mannen in zomerse jurkjes of opgevulde bikini’s of in enkel een hemdje waardoor hun pielemuisje vrolijk heen en weer wappert in de frissde wind ? Vrouwen tegen andere vrouwen staan te rijen totdat hun dijen rood zijn gekleurd ? Met oranje/groen/blauwe pruiken op van 2 meter doorsnede ? Geniet u daar óók zo van ?
   Ik wacht nog steeds op ’t moment dat een aantal bootje met man/vrouw & muis/muizin naar de bodem zinkt en volledig vergaat ! En de beelden van deze lachwekkende “parade” kunnen zelfs op tv worden bekeken; als Nederlander schaam je je toch kapot om in zo’n land te leven ?!
   Er is nu zelfs een camping voor kinder-LBHKUTR’ers die daar “gelijkgestemden” kunnen ontmoeten om te praten over hun problemen !
   Als je al niet doodziek bént dan word je het hiervan wel !

   Geliked door 5 people

   • Julia zegt:

    karton Inderdaad ik zal pas genieten als al die carnavalbootjes met de aandacht trekkende mafklappers aan boord in no time tot op de bodem zinken. Kerels verschrikkelijk je zou er een leger van moeten samenstellen dat wordt nog wat roze rokjes, roze pief paf geweertjes meer zal er niet van komen. Die zwabbers hebben het alleen druk met zichzelf net als die lesbische wijven. Het zou in een normaal land strikt verboden moeten worden pure provocatie en ziekelijke aandachtstrekkerij.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Alleen ouderwetse mensen zoals U [ en ik ! ] denken er zo over.
    B.t.w !, doen er ook muslim bootjes mee ?

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Is er ook ’n NL-site LIVE waarop ik kan meegenieten van dit spektakel.
    Veel iets doen kan ik toch niet met al die hitte hier.
    Geleuvig ben ik niet zo, maar begin haast te denken; “dit is ’t einde der tijden” en zou zo haast gaan bidden naar allahaha om regen en sneeuw……………

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ delamontagne op 6-8-2022 om 15.36 u. Ik heb géén moslimbootjes gezien, maar ik heb niet de gehele voorstelling gevolgd. Wát ik zag was ruim voldoende om te kunnen zeggen : “Dit landje is ziek, doodziek !”

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ delamontagne op 6-8-2022 om 15.41 u. Ik ben geheel en al niet technisch, ik kan u derhalve niet helpen, maar uhh……heeft u geen schotel a.d. muur (buitenmuur !) ? U zou dan álle vunzigheid hebben kunnen zien , maar volgens enkele “hoogleraren in de vunzigheden”loopt Nederland vóórop in de acceptatie van die vunzigheden. Daar zijn we mooi klaar mee, heer @dela….

    Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    🤣👍🏻

    Like

   • Blaffertje zegt:

    delamontagne zegt:
    6 augustus 2022 om 15:36

    “Alleen ouderwetse mensen zoals U [ en ik ! ] denken er zo over.”

    Nee hoor.
    Belegen meisjes als ik ook hoor.😉

    Like

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 7-8-2022 om 09.26 u.
    Met “belegen meisjes” is niks mis, Blafje !

    Like

  • Harry zegt:

   Heb er even naar zitten kijken op TV .
   Tjonge , wat een boel verknipten hebben we toch !
   Hele grachten vól !
   In mijn dagelijkse leven tref ik het zelden dat ik iemand verdenk van homoseksualiteit .
   Maar Amsterdam is er van vergeven !
   En deden ze nou nog normaal , zou je je schouders op kunnen halen , maar als ik dan steeds kerels zie , vaak oud en met een baard , dwaas uitgedost , die demonstratief gaan staan te tongzoenen , dan draait mijn maag om !

   Dit moet toch wel een degeneratieverschijnsel zijn ?
   Dit komt nooit meer goed , tenzij de overheid beslist om te gaan ruimen .
   Óp naar de volgende covid opleving !
   En een gratis apenpokken enting .

   Hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen ?
   Volgende keer maar mijnen leggen in de gracht ?

   Geliked door 2 people

   • Boike zegt:

    @ Harry 6 augustus 2022 om 16:56

    Zo’n 40 à 50 jaar of nog langer geleden is de homobeweging ontstaan, met het doel erkenning, acceptatie en recht te verkrijgen voor homo’s en een einde te maken aan stigmatisering, de beruchte kast en potenrammerij.

    Inmiddels is de beweging geïnfiltreerd en overgenomen door de duivelse extreem linkse politiek, die het homo-zijn als een “nieuwe normaliteit” opdringt. De gay-pride en grachtenparade zijn uitingen van homo-porno geworden.

    De homo-pride is helemaal doorgeslagen. Dit is niet wat homo’s voor ogen stond. Veel homo’s voelen zich hier ook helemaal niet happy bij. Dit kan ook niet goed blijven gaan.

    Alles dat doorslaat roept een reactie op. Het is nu wachten op het moment waarop het tij gaat keren. Dan zal het razendsnel bergafwaards gaan voor de homo-vrijheid. En eer we het beseffen, zijn we terug bij af.

    Zij die nu voorop lopen, zullen ook de eersten zijn, die niet weten hoe snel ze terug in de kast moeten kruipen.

    Like

 5. Dewaere zegt:

  Een zeer goed advies, maar even samengevat: niet-linksen zijn al decennia bezig om zich te verdedigen en te argumenteren, vooral op links-groene mainstream-media. Die krijgen daardoor de kans om hen belachelijk te maken omdat ze er wel voor zorgen dat er altijd een meerderheid aanwezig is die totaal anders denkt, dat is zo geframed dat dan iedereen denkt dat dát de meerderheid is. Gewoon niet meer praten met die figuren, niet meer verschijnen in die media, er niet meer naar kijken, alleen nog als er een film van Chuck Norris op te zien is en zo wie zo de héle NPO totáál boycotten, ze staan nu eenmaal op de kabel, maar als ik kon kiezen zou ik ze eraf halen. Maar als velen niet meer daarnaar kijken is dat te merken aan de kijkcijfers, die die kabelbedrijven bijhouden. En verder:
  banden verbreken met de meest ‘gelovigen’ van die types in je omgeving als je ze nog kent, of het nu familie, ‘vrienden’ of wat dan ook zijn, als ze écht helemaal gehersenspoelt zijn moet je de banden ermee verbreken, zachtjes en onopvallend, ruzie is zinloos, maar gewoon níet meer reageren. Dát is wat Orban zegt:

  ‘Praat gewoon niet met de linksen, doe je eigen ding’

  Geliked door 2 people

 6. Ravian zegt:

  Veel vraagtekens tussen de regels door.
  De auteur van dit stukje is duidelijk geen fan van Orban…

  Geliked door 1 persoon

 7. oudmarinier zegt:

  Juist …: Minder DRAG QUEENS & meer CHUCK NORRIS !!! Een man naar mijn hart .

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ oudmarinier op 6-8-2022 om 04.57 u.
   Minder DRAG QUEENS ? Ik weet niet of en wannéér u iets kunt zien betr. de blote bootjes parade door Sodom & Gomorra in uw woonplaats, maar u zult uw ogen uitkijken.
   Ik zag vanmiddag ff een stukje, zag ik potverdorie een bootje met in uniform geklede homofiele politiemannen en -vrouwen ; óók een bootje van de brandweer en van het “leger” voeren door de grachten ! Om te huilen ! Een “leger”, tankchauffeurs in een tutu, pontonniers in bikini en een aantal cavaleristen met een hoedje op ! De brandweer, zowel mannen als vrouwen, stonden helemaal gereed met hun spuitjes richting vuur gericht en die politiemensen eiseten zebrapaden die alleen maar de regenboogkleuren mogen vertonen. Wát een trieste bedoening als je dat vreemde volkje, half gekleed op een bootje ziet staan heen-en-weer schuiven.
   Ik schaam me kapot dat zoiets vunzigs in óns landje kan plaatsvinden !
   Wat heeft dhr. Orbán toch gróót gelijk om die smeerlapperij NIET te willen toestaan in zijn land.

   Geliked door 3 people

   • oudmarinier zegt:

    Geachte Karton…. Die “parade” …al kon ik het zien/volgen via de media , heb er totaal geen interesse in . en wat mij betreft , zou men dit soort “parades” , zonder pardon , moeten verbieden. Die speciale “aandacht” is nergens voor nodig . Het is HUN eigen keuze om zo te zijn…aanvaardt dan ook de consequenties , wanneer de NORMALE (hetero) mensen er NIETS van moeten hebben. (Het enige wat ik kan bedenken , waarom men deze parades accepteert is , dat ’t geld in het laatje brengt van een stad of stadsdeel/wijk . Als men daar zo nodig in mee wil lopen , die “parade” … Vind ik dat prima..ieders eigen keus …. Maar NIET in uniform (welk dan ook ) en betreffende personen , zouden op staande voet ontslagen moeten worden. (Wanneer iemand homo of lesbisch is , mag hij/zij , daar gerust voor uitkomen , zonder bang te zijn voor represailles, ook als collega zijnde in uniform . Maar je PRIVE…hou dat aub gescheiden van je beroep en zeker wanneer je een UNIFORM draagt. … Persoonlijk respecteer ik ieders KEUZE als MENS zijnde ..dat is namelijk ieders recht. Echter …het betekent NIET , dat ik het met hun levensstijl EENS ben , (Voor mij persoonlijk , wanneer ik zulk gedrag in het openbaar zie , krijg ik echt braakneigingen. Kijk elkaars hand vast houden of een arm om de schouder …Niks mis mee…Maar elkaar openlijk aflebberen … zum kotzen….dat geldt overigens ook voor hetero stellen/gevallen…. Doe normaal in het openbaar )

    Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ oudmarinier op 7-8-2022 om 05.25 u. Mijn “interesse” in die blote-bootjes-parade is begrensd tot een aantal van die vaartuigen met geüniformeerde niet-normalen !! Ik kan, als ik bijv. vandaag zou worden staande gehouden in m’n auto, door een politieagent, dan als openingszin gebruiken ; “Toedeloe amice met je lekkere politietoet, zag ik jou gisteren niet met een paar vriendjes neukerige beweginkjes maken op dat koddige bootje van jullie ?” Kijk,oudmarinier, wat moet zo’n mietje dan nog zeggen ? Dáárom bekijk ik een stukje van dat trieste gebeuren.

    Geliked door 1 persoon

 8. oudmarinier zegt:

  karton zegt:
  7 augustus 2022 om 13:11 :
  “Toedeloe amice met je lekkere politietoet, zag ik jou gisteren niet met een paar vriendjes neukerige beweginkjes maken op dat koddige bootje van jullie ?”
  Zou wel een leuke BINNENKOMER zijn in geval van die HOMEO’s …euh ik bedoel natuurlijk “romeo’s” die bij protesten onschuldige demonstranten in elkaar meppen. Toch ??

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ oudmarinier op 8-8-2022 om 05.36 u.
   Ik weet niet zeker of de politie-watjes die op die boten stonden, wel onschuldige demonstranten in elkaar meppen.
   Áls ze dat al deden/doen, dan flikken ze dat met hun handtasje.
   Het overige politie-tuig gebruikt liever lange latten/waterkanonnen.

   Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: Trump op CPAC-conferentie in Dallas: Uitval tegen links en gender-propagandisten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s