WE GAAN ER ALLEMAAL AAN…!

Het volgende vaccin-slachtoffer – 2021

(Door: “Driek”)

Straks zitten al die trouwhartige Nederlanders die hun stem op verkeerde partijen hebben uitgebracht de komende winter in kou en duisternis. Want het plan van de Nieuwe Wereldorde is dat wij allemaal armlastig zijn en gas en elektra voor de burger onbetaalbaar wordt. Wij mogen binnenkort slechts een enkele keer onder de douche.

Doch als tegemoetkoming krijgen we een chip in ons hoofd, waardoor we moeiteloos zijn te manipuleren en te bedriegen. Onze bezittingen zijn ons dan wel afgenomen, we zijn dan volkomen kaalgeplukt, maar we zijn allemaal dolgelukkig. Dit is wat ons te wachten staat, doordat het merendeel der Nederlandse burgers gehoorzaam de bevelen opvolgt van de Haagse criminelen.

Wij gaan met een sneltreinvaart naar een onherstelbare armoede, een niet meer te stuiten ellende is onze toekomst. Doch blijkbaar willen die Haagse patjepeeërs de komende ramp verdoezelen. Want onze minister-president Mark Rutte (1967) toont zoals gewoonlijk een lachend smoelwerk. Dat die man niet doodmoe is van zich zelf.

Waar ik mij ten zeerste ongerust over maak, is het feit dat de Nederlandse burger de vreselijke ramp die zich voltrekt niet ziet aankomen. De zon straalt voor die lieden aan een wolkeloze hemel. Uitgelaten wordt er door figuren van divers pluimage de zotskap opgezet. Duizenden burgers aanschouwden de vaartuigen waarop werd feestgevierd. Ook de politie en de Rijksoverheid en Gemeente Amsterdam hadden een eigen boot.

Haal de vijand maar binnen – 2020

Edoch, geachte lezer, het gruwelijk noodlot dat boven ons aller hoofden hangt, zal binnenkort het uitbundig feestgedruis overstemmen. De apekool die onze volksvertegenwoordigers uitkramen om het volk rustig te houden, is flagrante leugenpraat. Wij allen gaan geruisloos het schip in. Onze zuurverdiende centen zijn door het Haagse geboefte verkwist. Het is meer dan misdadig dat de geboren en getogen Nederlanders vele jaren op een wachtlijst staan voor een woning. Onze nijvere boeren zijn ten einde raad en blokkeren de wegen. Ook de opvang van het islamitisch gespuis is vastgelopen, want er zijn geen huizen voor die duizenden zandhazen die in een Luilekkerland dachten te arriveren.

In 1942 gingen de Duitsers van huis tot huis en van deur tot deur om de Joodse burgers in concentratiekampen te vernietigen. Zij werden de gaskamer ingedreven of gedood met een injectie. In het jaar 2020 dreigde onze minister van Gezondheid Hugo de Jonge: Wij weten jullie postcode, wij gaan van deur tot deur en van arm naar arm. De gehoorzame burgers worden met een giftig mengsel geïnjecteerd, waardoor velen ernstig ziek worden. In veel gevallen moeten zij die prik met de dood bekopen.

Wanneer komen de burgers eindelijk in opstand tegen deze Satanische methoden? Want er is niets veranderd. Nog altijd zijn het gewetenloze sujetten die de spuit hanteren en hun medemens veroordelen tot een leven van kwelling. De Tweede Wereldoorlog heeft de mensheid niets, maar dan ook niets geleerd. Als het aan de boven ons gestelde lieden ligt, eten wij binnen afzienbare tijd droog brood.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2022. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op WE GAAN ER ALLEMAAL AAN…!

 1. Julia zegt:

  Weldenkende realistische mensen die niet de oren laten hangen naar de staats propagandazenders en de links msm hebben dit al langere tijd door. Helaas zijn weldenkende mensen met gezond verstand in de minderheid en worden mee gesleurd in de ellende die ons staat te wachten. Let maar op hoeveel domoren er onder de bevolking zit dat zijn degenen die in het najaar wederom trouw in de rij staan om een experimenteel vaccin te halen en vooral een mondmuil zullen gaan dragen. Wel is het makkelijk om te herkennen dat dit juist de verkeerde mensen zijn die er mede voor hebben gezorgd dat de tirannie kan blijven zegevieren en het klimaatterreur ons allen de das om zal gaan doen. https://www.telegraaf.nl/financieel/1925657975/ben-woldring-over-dure-energiecontracten-het-wordt-nog-erger Kortom de koude douche zal keihard aankomen bij de onderdanige mede verraders maar helaas dan is het te laat.

  Geliked door 3 people

 2. Olie bol zegt:

  Tja ik weet niet hoe oud de heer Driek is volgens mij behoort hij bij de oude garde, weer een stukje van de mooie waarheid. Eigenlijk wil ik dit wel plaatsen op de Telegraaf. Dus zegt u met maar ik wacht op Toesteming

  Like

 3. JooJootje zegt:

  De hoop op een opstand heb ik allang opgegeven Driek, hiervoor is de gemiddelde Nederlander te gemakzuchtig geworden, bereid je er op voor en laat de rest hun zelf gekozen lot ondergaan.

  Geliked door 3 people

 4. peresyehuda zegt:

  Daarom de boeren blijven ondersteunen. Zij zijn en worden de voortrekkers. Genoeg is genoeg. Deze politici en politieke partijen heeft de bevolking niet gekozen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Eppo zegt:

  Opgeruimd met die die Tokkies onder de tattoos en hun grote muilen en denkend dat Ze de gangster zijn .

  Geliked door 2 people

 6. jungleelephant zegt:

  Als er uberhaupt nog brood te koop is!

  Like

 7. Jean zegt:

  En ze blijven maar vreemdelingen importeren “op onze kosten”.
  Hoelang gaat die misdaad nog verder???
  Laten we massaal strijden voor onze vrijheid veiligheid en leefbaarheid want daar hebben onze ouders en grootouders hun leven voor gegeven in 14-18 en 40-45

  Like

 8. bobzelf zegt:

  heerlijk toch dat sommige mensen u . in een Kort stukkie proza

  KUNNEN VERTELLEN WAT U AAN KLOOTZAKKEN IN BRUSSEL HEEFT ZITTEN ??

  LEES EFFE MEE. NEEM EEN KANO ……..

  journalist Willy Van Damme: “Het wordt komisch met de EU en haar sanctiebeleid. In onderlinge gesprekken hadden de vorige Amerikaanse centrale bankier en minister van Financiën onder Biden Janet Yellen, Cynthia Freeland vicepremier en supporter van het Oekraïense fascisme, Mario Draghi de Italiaanse ontslagnemende premier en ex-voorzitter van de Europese Centrale Bank en Ursula von der Leyen voorzitter van de Europese Commissie nog voor de Russische inval klaarblijkelijk al een plan klaar voor sancties tegen Rusland.
  Eindelijk ging men Rusland op de knieën krijgen. Eerst had men via provocaties een aanval op Oekraïne door Rusland uitgelokt en dan kwam de EU met de meest draconische maatregelen tegen Rusland ooit. Behalve misschien tegen Syrië en Jemen waar men de mensen letterlijk poogt te verhongeren.
  Al decennia, feitelijk sinds 1917, wil men het land vernielen en nu, dacht men, zou het lukken. Na het falen in 1990 en de opkomst van Vladimir Poetin die de westerse parasieten buiten gooide en alleen op voet van gelijkheid nog wou spreken. Gedaan met de zatlap genaamd Boris Jeltsin die uit de Amerikaanse hand at en vooral dronk.
  Nu ging het komen en, stelde men intern, zou Rusland op zijn knieën komen smeken om braaf mee aan tafel te zitten met Uncle Sam om wat kruimeltjes toegeworpen te krijgen. Het draaide echter geheel verkeerd uit. Het Oekraïense leger en het staatsapparaat klapte al snel in elkaar. In totaal bijna vier provincies en economische zwaargewichten zijn nu grotendeels onder Russische controle.
  Een groot deel van de economische macht is nu Russisch en als Odessa valt is het helemaal gedaan. Dan moet Zelenski of zijn opvolger in Moskou smeken om het Oekraïense graan te kunnen uitvoeren. Van vernedering gesproken. En de val van Odessa is geen utopie als men ziet dat men nu ook al zeventigjarigen en zelfs kinderen mobiliseert. Verder rekenend op de Wunderwaffen. Hitler achterna.
  Krankzinnig is het ook met de Russische export van olie. Die gaat nu naar vooral Indië die ze dan raffineert en tegen een hoge prijs uitvoert naar…. Europa. Het Europese schaamrood op de wangen. Met de VS die zijn strategische reserves zonder enig resultaat op de markt gooide en tevergeefs ging smeken bij de aartsvijand geworden Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman.
  Als het een blad als De Morgen – Hier de voorpagina van 26 juli – past ageren zij paginalang tegen kindsoldaten en fascistische groepen. Hier plaatsen zij een foto met de rood-zwarte vlag van de UPA, het hulpleger uit W.O. II van de Duitse Einsatzgruppen van de SS gekend van de holocaust. Met daarbij kinderen van 11 jaar. Met verder als boodschap: “Wij boeken vooruitgang”. Vraag: Waar? In een bar?
  En helemaal zot is het gesteld met de Europese sancties tegen Rusland. Zo tikte men eerder al Litouwen op de vingers in verband met de spoorverbinding naar de geografisch van Rusland gescheiden streek rond Kaliningrad. Litouwen verbood de doorgang per trein naar Kaliningrad van o.m. staalproducten. Litouwen moest onder Brusselse druk inbinden. Hetzelfde met de export van granen en meststoffen.
  De EU dacht via financiële sancties ook hier Rusland kapot te maken. De slimmeriken van de EU en de VS hadden echter iets cruciaals vergeten. Door de uitgelokte oorlog kon ook Oekraïne geen graan meer uitvoeren. En samen met Rusland betekende dat op termijn een grote hongersnood in veel landen en daarbij politieke instabiliteit. Oeps vergeten.
  Vandaar dat de huidige voorzitter van de Afrikaanse unie op bezoek trok naar Moskou, en niet naar Brussel, Washington of Kiev, om het probleem te bespreken. En zie, Turkije en de VN, niet de EU of de VS, gingen samen met Rusland met Oekraïne praten en kijk ook hier klapten de sancties tegen Rusland in elkaar. Want zonder meststoffen geen graan.
  In alle stilte werden de westerse obstakels tegen de Russische uitvoer van granen en meststoffen opgeborgen. Helemaal grappig is het echter met de gasbevoorrading van West-Europa. Deze loopt grotendeels via Nordstream I en aangezien deze werkt met enorme turbines van Siemens dienden die ook wel eens een onderhoudsbeurt te krijgen en bij Siemens bekeken te worden. Maar? Oeps die sancties toch.
  De Canadese vicepremier Cynthia Freeland (midden in de foto) tijdens een Canadese betoging. Stop war zegt een van de borden. Maar het UPA wil niets liever dan oorlog. Ondertussen heeft zij omwille van die gasturbine een stroom van scheldwoorden uit Kiev naar haar kop gekregen. Dankzij haar beleid sneuvelden er al duizenden Oekraïners en is haar “geliefde” land failliet. Proficiat.
  Die turbines dienden naar Canada bij een dochter van Siemens te gaan en waren daar al toen de oorlog uitbrak. Het Canada van UPA-fan, Cynthia Freeland. En dan begonnen ook hier de problemen. Rusland stelde heel simpel: geen gasturbine is geen of zeer weinig gas. Zonder die turbine lukt het niet.
  Waarna achter de schermen in het Westen overal paniek uitbrak. Waarop het Canada van Cynthia Freeland onder Europese druk niet veel meer kon doen dan toegeven. Waarop in Kiev tegen haar een grote scheldpartij uitbrak. Extremisten onder elkaar.
  Zonder gas is er immers geen BASF en andere chemiereuzen en ook bijvoorbeeld geen plastics om maar iets te noemen. Oeps door Brussel vergeten. En nu zegt Rusland we nemen die turbine pas terug maar alleen als officieel de sancties worden gestopt. Waarop men in Berlijn smekend stelt: “Maar neem die turbine toch.”
  Enkele grote lichten binnen de Europese intelligentsia zoals een Guy Verhofstadt en Geert Mak riepen meerdere weken geleden al op om de invoer van Russisch gas geheel te verbieden. Gelukkig voor hen deed men dat in Brussel niet. Het leven voor die geniën zou immers een groot stuk moeilijker geweest zijn.
  Het enige resultaat is dat massa’s mensen hier naar de bedelstaf worden gedreven om hun energierekening te betalen en duizenden Oekraïners worden afgeslacht en het land bankroet is. Maar gelukkig kregen ze veel westerse wapens die ze in bepaalde gevallen dan elders verkopen. Zelfs aan de Russen.
  En misschien begint men bij de EU nu eindelijk te beseffen dat de wereldeconomie onlosmakelijk met elkaar verbonden is. En dat haal je ongestraft niet uit elkaar. En dit allemaal om Rusland op de knieën te krijgen. En wat heeft Rusland de EU misdaan? Te goedkoop gas verkocht misschien?
  En kijk wie smeekt nu bij Rusland? Ja, de Duitse kanselier die zich op foto voor die turbine stelt als het ware smekend: “Maar neem hem dan toch alstublieft”. Gelukkig weet onze pers die ultieme vernedering nog te verbergen. Voor hoelang?
  De Duitse kanselier Olaf Scholz met de nu al wereldberoemde gasturbine van Siemens. Iemand een idee wat er mee te doen? Als versiering voor de tuin? Of op eBay zetten misschien? Wat een clown.
  Van een farce gesproken. En die herhaalt zich nu in China. Wat als China Volkswagen buiten gooit uit wat voor de wagenbouwer en Duitse trots haar grootste markt is? Misschien dat de Duitse bondskanselier dan richting Beijing kan toeren met een Volkswagen. Succes? Maar intussen slagen veel Europeanen er niet meer in hun energierekeningen te betalen. Sturen naar Ursula von der Leyen?.

  OOM 100.000 NOORD KOREANEN KOMEN OOM VLADY HELPEN ?? WAT LEUK

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Ik had ’t verhaal van de zielige Duitsers hier vanmorgen al gelezen met de foto van Scholz voor het “turbinetje”.
   Dat was nadat hij de smeekbede naar Poutin had gestuurd:”Kom alstublieft het ding ophalen”.

   Met z’n turbine neemt Poutin de EU / NATO in de maling.
   Iedereen weet dat Poutin een groot schaakspeler is en nu heeft hij met deze turbine een meester zet gemaakt in ’t spel van leven op dood.
   Gericht tegen de EU de lakei van de U.S. via de NATO.
   De turbine staat nog steeds in dtsland en de Bondskanselier heeft een dringend beroep op President Poutin gedaan om alles in ’t werk te stellen om het ding naar Rusland te verschepen.
   Voor de Press poseerde hij voor de turbine nadat hij z’n smeekbede naar Rusland had verstuurd.

   Geliked door 2 people

 9. Qvic zegt:

  @ Driek,
  ” In 1942 gingen de Duitsers van huis tot huis en van deur tot deur om de Joodse burgers in concentratiekampen te vernietigen. Zij werden de gaskamer ingedreven of gedood met een injectie.”
  Ik weet niet waar je deze wijsheid vandaan hebt, maar die is foutief.
  Want in oorlogen is brandstof altijd schaars, dan ga je niet landen af om zoveel mogelijk Joden te vangen. Om ze vervolgens 100 tot 1000den km ze vervoeren om ze daarna te vergassen. Wie hierin gelooft, kan niet logische nadenken. Want als ze toch dood moeten, schiet je direct dood ter plaatse.

  Joodse burgers werden in Getto,s geplaatst en/of met vrachttreinen opgehaald toen alle ontsmet met het middel cycloon-B. Want toen kwam luizen en andere mijten op de mens veel voor. Daarna naar de concentratie kampen, waar ze te werk gesteld werden voor de oorlogsindustrie van 18 uur per dag. Doordat ze weinig te eten kregen, overleden er velen. Om besmettingen te voorkomen, werden de lijken verbrandt.

  Het is algemeen bekent dat hongerige mensen harder werken, dan vol gevreten mensen. Zo ook zijn arme en hongerige mensen gehoorzamer aan de autoriteiten, dan vol gevreten mensen. Niet voor niets wordt onze samenleving gesloopt, om zo iedereen weer arm en afhankelijk te maken van de staat. Zodat iedereen weer gehoorzaamd aan de autoriteiten en harder gaat werken voor de autoriteiten. Hopen dat zij gespaard worden en/of meer privileges krijgen dan andere. Niet voor niets is er in Afrika altijd hongernood, want anders krijg je die bewoners niet van hun plek af en blijven zij werkschuw.

  Like

  • Ravian zegt:

   “Ik weet niet waar je deze wijsheid vandaan hebt, maar die is foutief.
   Want in oorlogen is brandstof altijd schaars, dan ga je niet landen af om zoveel mogelijk Joden te vangen. Om ze vervolgens 100 tot 1000den km ze vervoeren om ze daarna te vergassen. Wie hierin gelooft, kan niet logische nadenken. Want als ze toch dood moeten, schiet je direct dood ter plaatse.”

   Yeah, niet dus, doodschieten en daarna van de lijken af zien te geraken is gewoon een relatief dure grap.
   En Zyklon B is een cyanide gas, dat werd origineel inderdaad gebruikt om ongedierte te bestrijden, maar bleek tegen mensen ook prima te werken.
   Verder reden de treinen destijds op kolen, waar Duitsland geen tekort aan had.

   Geliked door 1 persoon

 10. Ton Ruygrok zegt:

  Beste Driek…, zo te lezen begrijpt u er helemaal niets van ..
  Kijk .., in de Ukraïne waar we het allemaal voor doen die hebben het pas slecht.
  De vaccins zijn er voor ons aller welzijn..
  En de islamitische instroom is er om ons te verzorgen en te onderhouden want we vergrijzen namelijk in sneltrein vaart.. , en men wil natuurlijk niet dat de Ouwetjes lijden , maar heerlijk onbezorgd oud worden.. vandaar ook dat de prikken bij beschikbaarheid eerst naar de grijze massa gaan..
  Driek.., nuchter blijven aub..!
  Ton Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  You’ll own nothing and you’ll be happy de welbekende uitspraak van herr Klaus Schwab. De marionetten Rutte en Kaag werken volop hieraan mee. Nu gaat de meest belangrijke levensbehoefte onbetaalbaar worden https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/volgend-jaar-rekening-drinkwater-fors-hoger De gewetenloze WEF schoften gaat geen zee meer te hoog. Energie onbetaalbaar, vlees onbetaalbaar, vis onbetaalbaar, overige voedsel onbetaalbaar, continu verhogingen van vaste lasten en nu als klap op de vuurpijl het drinkwater. Ongehoord en ongelooflijk dat het WEF tuig de burgers tot op het bot uitkleden. Nu ontneemt men het land en eigendommen van boeren wat denkt u over een paar jaar is ons eigendom aan de beurt. Kortom de Staat is onze grootste vijand geworden. Onze economie wordt gesloopt geen burger kan over een aantal maanden niets meer kopen of een pleziertje betalen zodat ook het MKB, de horeca. de evenementen sector alvast hun faillissementen kunnen gaan aanvragen. Miljarden worden alleen nog geïnvesteerd in het binnenhalen van migranten om de omvolking te realiseren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s