Sterftecijfers exploderen in Spanje

(Door: “DissidentNL”)

Volgens officiële verklaringen zijn de hoge temperaturen verantwoordelijk voor meer dan 20.000 extra sterfgevallen van januari tot juli 2022. Maar deze verklaring lijkt niet erg geloofwaardig, meldt Transition News.

In Spanje heeft meer dan 90 procent van de mensen boven de 12 jaar de experimentele “vaccins” ingespoten gekregen. Nu exploderen de sterftecijfers. Officieel wordt beweerd dat de hoge temperaturen de schuldige zijn, maar er zijn gerede twijfels over deze verklaring.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Sterftecijfers exploderen in Spanje

 1. droevige mof zegt:

  Ook in Duitsland. Hier is het persbericht van het Federale Bureau voor de Statistiek:
  “Persbericht nr. 295 van 12 juli 2022. WIESBADEN – In juni 2022 zijn in Duitsland volgens een
  extrapolatie van het Bundesamt für Statistik (Destatis) 78 298 mensen om het leven gekomen. Dit cijfer is 8% of 5 477 gevallen boven de gemiddelde (mediaan) waarde voor 2018 tot 2021 voor die maand.”
  Er wordt echter verder gezegd dat deze verhoging niets te maken heeft met Covid. Dat kan zo zijn. Maar de olifant in de kamer heet: Vaccin neveneffect of beter vaccin hoofdeffect.
  Wie met open ogen door de stad loopt, ziet op de deuren van winkels en restaurants de mededeling “Werknemers dringend gezocht”. In het centraal station van Keulen hoor je verschillende keren per dag de aankondiging “De trein is geannuleerd wegens ziekte van de machinist”
  En weer wisten we niets en merkten we niets? SCHANDE.
  https://www.destatis.de/DE/Presse/Pressemitteilungen/2022/07/PD22_295_126.html#:~:text=Pressemitteilung%20Nr.,bis%202021%20f%C3%BCr%20diesen%20Monat.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Als het aantal inwoners nét zo explosief is gestegen, t.g.v. de illegale immigratie, dan is ’t geen wonder dat er óók meer mensen sterven, misschien t.g.v. Knokkelkoorts, Biri-biri, Malaria, Apenpokken of het Negeritusvirus.
  Gaat in NL ook gebeuren !

  Like

 3. Htskday zegt:

  Dit is nog maar het begin, de grote klap moet nog komen.
  Het is een tijdbom..

  Hoelang kan dit nog met allerlei smoesjes verborgen gehouden worden.

  Taiwan geeft al toe dat er meer mensen dood zijn gegaan door de prikjes dan door het coronavirus.

  https://t.co/fz9JsYDel8
  (https://twitter.com/itsmeSZ/status/1556744557739606017?t=4WGam0TA47-43Fl3BmvCPg&s=03)

  Geliked door 1 persoon

 4. BosscheBol zegt:

  Climate change, hè, daar gaan al die mensen aan dood. Ze hebben stikstof ingeademd. Het woord zegt het al: STIKstof, dus daar zijn ze van gestikt.
  Binnenkort in dit theater: het vierde (of vijfde?) spuitje van gehoorzaamheid!

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   BosscheBol; de lucht die we inademen bestaat voor 80% uit stikstof. Uche, kuche, kuche. Dan hebben ze nog een hele klus om ook nog eens de lucht stikstofvrij te maken voor 2030. En mogelijk komen er ook nog eens vaccinaties tegen de stikstof……Zelf kreeg ik vorig jaar al enkele uitnodigingen van de huisarts voor vaccinaties; 1 tegen de Corona plus nadien een herrinnering, 1 tegen de griep, en 1 tegen de pneumokokken. Om van te kokken. Onze huisarts denkt zeker dat ik mijn eigen net zo vol laat spuiten als zo’n overheerlijke Bossche Bol (chocoladebol, of moorkop).

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   BosscheBol; Het Telegraaf artikel mocht ik niet lezen. Eerst ingelogd met mijn gegevens tot het ingekorte artikel verscheen wat een premieartikel is en voor 81 cent per week gelezen kan worden. Jammer.

   Like

   • hannah zegt:

    Bijna alle kranten bestaan uit “premie” artikelen, met name het ED maakt er een potje van ….. wat interressant lijkt… daar moet je voor betalen …. ik dus niet

    Geliked door 1 persoon

   • BosscheBol zegt:

    AMSTERDAM – Ook zonder één koe, varken of kip uit Nederland te verwijderen is een drastische verlaging van de stikstofuitstoot mogelijk. De Nederlandse overheid moet daarvoor wel bereid zijn te investeren in verfijning van nieuw beschikbare technologieën. Dat blijkt uit een nieuw plan om de stikstofcrisis aan te pakken, dat vandaag op Texel wordt gepresenteerd.

    Initiatiefnemers zijn de stikstofprofessoren Han Lindeboom en Johan Sanders, die deel uitmaken van de oorspronkelijk aan D66 gelieerde Focusgroep Stikstof, aangevuld met bijdragen van andere wetenschappers. Vandaag presenteert Lindeboom het aan onder meer de VVD-Kamerleden Sophie Hermans en Thom van Campen.

    „Zonder moeite kunnen we achter het doel van het kabinet staan om 39.000 ton stikstof emissiereductie te bereiken voor 2034”, stelt Sanders, emeritus hoogleraar biobased economy aan de Wageningen Universiteit. Dat kan door met veel minder stikstof uit kunstmest en geïmporteerd veevoer toch dezelfde landbouwopbrengsten te halen, zowel in de veehouderij als de akkerbouw.

    Aminozuren
    Negen innovaties beschrijft het rapport die vrijwel gebruiksklaar liggen om de stikstofuitstoot te reduceren. Zo zouden meer essentiële aminozuren in het voer voor varkens en kippen het stikstofgehalte in de mest flink verlagen. Het gebruik van bietenloof als veevoer helpt winst te boeken en als gras met vlinderbloemigen (zoals klaver) wordt geteeld, is minder kunstmest nodig voor eiwitrijk voer. „Dat is in Ierland al aangetoond”, aldus Sanders.

    BEKIJK OOK:

    Milieuactivist bezorgd: ’Pak stikstof aan, maar breek innovatiekracht niet af!’
    Meer dan de helft van de technologieën ligt klaar op de plank. Andere hebben volgens het plan een duwtje nodig via extra onderzoek. Als het Rijk helpt 100 miljoen euro te investeren voor 3 tot 5 jaar kunnen ook die technieken breed worden uitgerold. „Zo creëer je strategische waarde. Want andere landen in de wereld zullen ons willen kopiëren.”

    Kritiek
    In het plan klinkt ook kritiek op de missers in de huidige kabinetsaanpak. Zo wordt de inmiddels brede kritiek herhaald dat de huidige modellen Aerius en OPS om uitstootemissies en neerslag van stikstof te schatten absoluut niet geschikt zijn. Ze zijn veel te onnauwkeurig en geven een onzekerheid tot 95%. Het maakt onteigening van veehouderijen op basis van dergelijke modellen uiterst dubieus.

    Lindeboom, emeritus hoogleraar mariene ecologie, kritiseert op zijn beurt het gemak waarmee de rijksoverheid stikstofoxiden (uitgestoten door verkeer en industrie) verrekent met ammoniak (uit de landbouw). Die twee stoffen gedragen zich volstrekt verschillend. Ammoniak slaat in de hoogste concentraties dicht neer bij de bron terwijl stikstofoxiden langere afstanden overbruggen. Schiphol helpen door boerderijen uit te kopen, vindt hij daarom onbegrijpelijk. „Dat is leuk voor boekhouders, maar de natuur heeft er geen bal aan. Voor hetzelfde geld heeft het zelfs een slechtere uitkomst.”

    BEKIJK OOK:

    Kenners weerleggen moderne misvattingen: ’De natuur kan tegen stootje’

    Mantra
    De kritiek van Lindeboom en Sanders is opvallend omdat zij gelden als belangrijke stikstofdeskundigen binnen regeringspartij D66. In de podcast Op z’n kop van Marianne Zwagerman en Rick van Veldhuysen stelde Lindeboom al eerder dat D66-Kamerlid Tjeerd de Groot niets van deze kennis uit de zogenoemde Focusgroep Stikstof wilde weten. De Groot wenste vast te houden aan zijn mantra ’halvering van de veestapel’.

    In de inleiding van het nieuwe plan ’Kritische kanttekeningen bij aanpak stikstofcrisis en handreikingen voor oplossingen’ is Lindeboom kritisch op het vermogen van Den Haag om voorbij de eigen overtuigingen te kijken. „Er zijn geluiden dat er verborgen agenda’s onder de huidige maatregelen liggen. Zo zouden veganistische utopisten het overheidsbeleid onevenredig beïnvloeden. Kritische wetenschappers worden doodgezwegen of krijgen een spreekverbod. Nieuwe informatie wordt genegeerd of geminimaliseerd. Dit verdient nadere aandacht.”

    Like

 5. Zoals boven in dereacties aangegeven.
  Het ligt aan van alles maar gelukkig niet aan de heilige spuit.
  Dat dan wel weer.

  Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  Het was niet de bedoeling van de satanische globalistische elite dat er miljoenen mensen wereldwijd binnen een paar maanden zouden sterven.De bedoeling was dat mensen over een paar jaar zouden sterven zodat de link tussen de dodelijke corona vaccinazi,s en het overlijden nooit gemaakt zou worden.Omdat er nogal wat oude fossielen tussen de satanische globalistische elite zitten heben ze de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 vervroegd,daarom gaat het nu fout dat mensen al binnen een paar maanden overlijden.De dodelijke corona vaccinazi,s waren nog niet geperfectioneerd.Geen dank.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Die dooie op de foto die op een tafel ligt heeft geen identiteit. Hij heeft geen kaartje aan zijn grote teen hangen. Zo’n kaartje word losjes met een touwtje aan de grote teen opgehangen. Mogelijk is hier sprake van een zwerver.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s