Activist

Als je in deze periode van de geschiedenis geen activist bent, houd dan je mond dicht en ga aan de kant voor diegenen van ons die ook jouw oorlogen vechten.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Activist

 1. Andre zegt:


  Zoiets?

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Yuval Noah Harari, historicus, futurist en adviseur van het World Economic Forum (WEF), zei: “We
  hebben de overgrote meerderheid van de bevolking niet nodig” aan het begin van de 21e eeuw, omdat moderne technologieën menselijke arbeid economisch en militair “overbodig” maken.

  Deze futuristen zijn activisten die ons hun paranoïde ideeën willen opdringen. En zij hebben een deel van de machtigen achter zich, maar ook een sterke groep tegen hen, onder andere de “overgrote meerderheid van de bevolking”, als ze begrijpen wat er op het spel staat. Neutraal blijven in deze strijd is niet meer mogelijk.
  https://www.breitbart.com/economy/2022/08/10/wef-adviser-yuval-harari-we-just-dont-need-the-vast-majority-of-the-population-in-todays-world/

  Geliked door 2 people

 3. Ik voer geen oorlog en wil ook geen oorlog voeren. Helaas sleurt onze regering de burgers van nederland ongevraagd een oorlog in. Ook voert de regering een oorlog tegen de eigen burgers door al onze rijkdom weg te geven aan het oorlog voerende buitenland waar dan ook ter wereld, het onder dwang afnemen van het bezit van de burgers om dat daarna gratis door te geven aan zogenaamde vluchtelingen die hier niet thuis horen. Ik kan nog wel zo door gaan met het opnoemen van ongerechtigheden van de nl.regering maar dit zijn wel de hoofdzaken.

  Geliked door 1 persoon

 4. saddy zegt:

  Deze is nieuw voor me:

  Een duitse vroedvrouw vertelt:

  6 Fehlgeburten und fehlende Gliedmaße nach der Corona Impfung

  Ich habe den großen Verdacht – und zwar wenn sich die Frauen in der Frühschwangerschaft impfen lassen. Das bedeutet in den ersten Wochen, wo sie noch nicht wissen, dass sie schwanger sind, diese Impfung zu Fruchtschäden führen kann. Das heißt die Kinder können Fehlbildungen entwickeln. Ich habe drei solcher Schwangerschaft begleitet.

  Leuke boodschap: Goed nieuws, uw baby mist weliswaar wat ledematen maar u heeft toch maar mooi een paar weken lang ietsjes minder kans op een loopneus gehad.

  In een normale wereld heb je daarom verplichte testen op proefdieren en stop je de testen als de proefdieren overlijden maar die wereld is niet meer.

  Eigenlijk moeten we dus ook spreken over: “”Het nieuwe veilig””

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s