Kritiek op FBI-overval tegen Trump moet nu als antisemitisme gebrandmerkt worden

(Vertaling: E.J. Bron)

Amerikaanse minister van Justitie Merrick Garland gaf toestemming voor de FBI-actie

De kritiek op de FBI-overval op het huis van Donald Trump verstomt niet. Nu grijpt de Biden-regering heel diep in de trukendoos: elke kritiek op de actie is antisemitisme, zegt de regering. De Amerikaanse minister van Justitie Merrick Garland heeft toestemming voor de overval gegeven en is Jood. Wie dus kritiek heeft op de overval is antisemiet – zegt men bij Biden en consorten.

De overval op het huis van Donald Trump in Florida verhit nog steeds de gemoederen van de Amerikanen. Nu wil de FBI kennelijk enkele strikt geheime documenten gevonden hebben. Of dat werkelijk zo was of dat deze documenten daar politiek gewild gevonden moesten worden, zal waarschijnlijk pas achteraf blijken. In ieder geval is scepsis over deze succesmelding op z´n plaats, want de Biden-regering grijpt nu heel diep in de kist met vuile trucs als het erom gaat een deksel op het verhaal te krijgen.

Geheel nieuw en bijzonder doortrapt is de draai bij Biden en zijn kompanen om elke kritiek op de overval tegen Trump antisemitisch te noemen. Om deze beschuldiging te kunnen bewijzen, construeren de politieke kunstenaars in de gelederen van Biden een compleet absurde keten van toevalligheden.

Trump zou geheime documenten mee naar huis genomen en verkocht hebben. Daarom vond de overval op zijn huis plaats. Voor de actie heeft de Amerikaanse minister van Justitie, Merrick Garland, toestemming gegeven. Merrick Garland is Jood. En daarom is elke kritiek op de actie tegen het huis van Trump antisemitisme – dat is de opgebouwde logica van de Biden-regering.

Bij een zwarte minister van justitie zou de kritiek – als je de logica van Biden volgt – dan vermoedelijk racisme zijn. Bij een vrouwelijke minister van Justitie zou de kritiek dan waarschijnlijk als vrouwenvijandigheid in diskrediet gebracht zijn. Dan zou het toch het eenvoudigst zijn dat de Biden-regering alle ministeries met mensen uit minderheden bezet; dan kan ze immers elke kritiek op de beslissingen als een of ander “-isme” afdoen.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kritiek op FBI-overval tegen Trump moet nu als antisemitisme gebrandmerkt worden

 1. Boike zegt:

  De regering Biden is wel erg traag met zijn 1 april grappen.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Er zijn zelfs Joden geweest die in de Wehrmacht hebben gevochten. Daarom wil ik niet meer dat er kwaad gesproken wordt over de Duitsers en WO2. Anders noem ik je een rechtse antisemiet.

  Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ droevige mof 16 augustus 2022 om 08:54

   Er is nooit een Tweede Wereldoorlog geweest. Duitsland had geen concentratiekampen. Er was geen holocaust. De Joden werden niet vergast. De Moffen zeggen het immers zelf. En wie wat anders beweert, is geen goede Mof.

   Like

 3. Frits zegt:

  3de wereldland?? Tuurlijk niet. Meer een 13de shitcountry. Helemaal de weg kwijt. Logisch met een geestelijk gestoorde als president.

  Geliked door 1 persoon

 4. Niek zegt:

  Dat is natuurlijk klinkklare onzin waarom hebben de joden het voorrecht op antisemitisme? En is jood zijn belangrijker dan bij de rechtbank werken of werken daar alleen maar joden? Zijn joden dan niet links of rechts? Het betekent niets en is inhoudsloos om deze truc te gebruiken en al helemaal voor de man gevaarlijk omdat iedereen nu weet dat hij jood is en dus moet vrezen voor zijn leven want er lopen nog een boel Nazi’s rond daar na operatie paperclip.

  Like

 5. BosscheBol zegt:

  Dat antisemitisme wordt er aan de haren bij gesleept wanneer het zo uitkomt.

  De mohammedanen zijn de nieuwe joden want ze worden gestigmatiseerd en gedicrimineerd door de populisten (die dus antisemieten zijn)

  De wappies krijgen een rode Qr-pas en vinden zichzelf dus de nieuwe joden. Dit echter is (volgens links-liberaal) misbruik maken van de joden die zich hierbij “ongemakkelijk voelen”. De wappies zijn dus antisemieten volgens links-liberaal.

  Kmoet effe spugen ..!

  Like

 6. ikke zegt:

  het verval van de USA is al ver gevorderd, komt niet meer goed.

  Like

 7. Ravian zegt:

  Het vorige partijtje “geheime documenten” dat bij Trump in beslag is genomen bleek al lang en breed gedeclassificeerd te zijn, enkel het gebruikelijke stempeltje ontbrak.
  En denk je nu werkelijk dat Trump zo achterlijk is om dit soort bewijsmateriaal rond te laten slingeren?
  Dacht het niet hè.
  Dit is gewoon machtsmisbruik door de Democrats, om te pogen hun oppositie uit te schakelen, en inderdaad iets wat in een bananen republiek thuis hoort.
  Maar dat zijn de US of A sinds de verkiezingsfraude en de daarop volgende illegale troonsbestijging van demente Joe toch al…
  Kon eerstdaags wel eens flink vuurwerk gaan geven daar aan de overzijde van de grote plas, want het geduld van de conservatieve Amerikanen begint op te geraken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s