HELP!!!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op HELP!!!

 1. Frits zegt:

  Zeikregen🤣🤣😃

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Da’s minimaal code oranje 🙂

  Like

 3. Boike zegt:

  We worden al een paar dagen geteisterd door hele zware heftige regenbuien. Het zijn duidelijk geen normale zomerbuien.

  Deze heftige buien hebben wel heel erg veel weg van “cloud seeding”, zoals door Martin Vrijland in onderstaand artikel wordt beschreven.

  De zogenaamde linkse deskundigen zullen wel beweren, dat dat komt door klimaatsverandering, CO-2, opwarming van de aarde enzo.

  Over weermanipulatie wordt natuurlijk geen woord gerept. Maar het gebeurt al wel. Dat heet “geoengineering”.

  Merk op, dat telkens HAARP in beeld komt. HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) is zogenaamd een onderzoeksprogramma. Maar in feite wordt er het klimaat op aarde mee beïnvloed, inclusief tornado’s, aardbevingen en het weer.

  Dat HAARP zou zijn opgeheven is natuurlijk een pure leugen, om pottenkijkers op een dwaalspoor te zetten.

  Dus niks geen CO-2, zure regen smeltend poolijs enzo, maar gewoon HAARP.

  Let in onderstaande artikelen op de foto’s met gepulseerde wolkenpartijen. De beginnen we in Nederland ook steeds meer te zien.

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/zijn-chemtrails-of-grafeenoxide-in-vliegtuigbrandstof-de-veroorzaker-van-streepvormige-wolkvorming-en-wat-is-de-relatie-met-covid-19/

  https://www.niburu.co/het-complot/16508-ze-manipuleren-het-weer-al-jaren

  https://commonsensetv.nl/watersnoodramp-in-limburg-wat-is-hier-werkelijk-aan-de-hand/

  https://www.documentarytube.com/articles/haarp–weapon-or-a-weather-research-program

  https://climateviewer.com/2014/03/24/geoengineering-weather-modification-patents/

  https://stralingsleed.nl/blog/haarp-de-geheime-weermakers/

  Geliked door 1 persoon

 4. BosscheBol zegt:

  Net stormde mijn kat naar binnen met een verontwaardigd mauwtje. Hij was NAT geworden want het regende heel effe. Maar goed dat hij nu binnen is want hij is een ‘uitheemse invasieve soort’. De dieren zouden door menselijk toedoen buiten hun natuurlijke leefgebied zijn gekomen en bijdragen aan een verminderde biodiversiteit.
  Ik heb hem streng toegesproken!!!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1707207210/oproep-laat-u-uw-kat-uit

  Geliked door 2 people

 5. Dewaere zegt:

  De komende dagen gaat de temperatuur langzaamaan wat omlaag, komen er meer wolken en zal het zo nu en dan wat regenen. Volgende week zal wel op het nieuws / weerberichten komen dat er in grote delen van Europa extréme regenval is en dat door de intens verharde bodem tijdens de in 450 jaar niet meer voorgekomen droogte (EU laatst) het water niet meer in de bodem kan doordringen en er het gevaar bestaat voor extréém overstromingsgevaar, misschien wel niet zo erg als vorige zomer in zuid-limburg, wallonië en duitsland. En weer een week later komt dan een EU-figuur op TV die dan zegt dat al in 450 jaar er niet zoveel regen is gevallen en dat na de droogte ook dit komt door de klimaatverwarming. En dan de voorspellingen dat we voor de winter extréém veel sneeuw krijgen door de klimaatverwarming en een elfstedentocht omdat door de klimaatverwarming alléén in Friesland het hard gaat friezen, jaaaaaaaaaaaaa, écht waar!

  Like

 6. karton zegt:

  Wélk weertje ´t ook is en welke code er ook wordt bekend gemaakt :
  ik vind ’t een héérlijk weertje !!!! Houden zo !

  Like

 7. Skarsgärd zegt:

  Die EU figuur zei deze week dat het in 450 jaar niet zo droog was geweest, dus sinds 1572… Dat zal ook wel weer zo’n ‘model’ zijn. Er zijn pas weermetingen bewaard die tussen 19 december 1667 en 7 januari 1668 in Amsterdam zijn verricht, een heel korte periode dus en maar in één plaats. Dit is de eerste meetreeks in ons land maar was nog allesbehalve een systematisch bijhouden van het weer. Dat is er pas sinds zo’n 120 jaar, in sommige landen misschien ietsje langer.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Dat gezever rond het klimaat is als die marktkoopman die een middeltje had tegen alle kwalen. Want het klimaat zou op alles inwerken; is het te warm ? dat ligt aan het klimaat. Hebben we een te frisse zomer ? Maar dat ligt ook aan het klimaat. Is het te droog of te nat ? Ook al het klimaat ! Dan voeg ik ook maar iets toe; dat vunzige kabinet waar we mee opgezadeld zitten met hun gestolen verkiezingen ? Dat ligt dan ook aan het klimaat !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s