Oekraïne-oorlog

(Door: “Bezige Bij”)

De westelijke mainstream media berichten dat de oorlog in Oekraïne voor Rusland op een ramp lijkt uit te draaien. Dat leek bij de Duitse inval in 1941 ook zo, maar de veerkracht van de Russen is ontzettend groot. Hun vaderlandsliefde is vele malen groter dan bij menigeen in het Westen. Daarom zijn hun vijanden stuk voor stuk voor de poorten van Moskou en Stalingrad verslagen ten koste van miljoenen mensen. Verkijk je niet op de Russen. Zelfs een bijna dode Siberische tijger kan nog een dodelijke klap uitdelen.

De stortvloed aan wapensteun aan Oekraïne en NAVO-troepen, die inmiddels geland zijn in Oekraïne en op drie kilometer aan de Russische grens staan, wat is bevestigd door Duitse journalisten Bachmeyer, is ongetwijfeld de reden dat de Russen zich hebben teruggetrokken en zich voorbereiden op een atoomaanval op Oekraïne en het Westen. Het Russische militaire opperbevel wil zijnmanschappen niet blootstellen aan straling. Het Russische parlement heeft er blijk van gegeven dat bij een aanval op Rusland ook de Rotterdamse haven doel is en dat de olie- en gasinstallaties meteen vernietigd kunnen worden, waardoor meer dan 40% van Europa zonder energie kan komen te zitten, omdat die haven een doorvoerhaven is. Londen, Washington, Parijs, Kiev en New York zullen dan met Satan- 2 kernwapens worden vernietigd, afgevuurd door Russische kernonderzeeërs die nauwelijks zijn te traceren nog voor het Westen hun eerste kunnen afvuren. De Russen zijn in de Tweede Wereldoorlog ook uit de dood opgestaan. Dat doen ze ook nu.

Door:
“Bezige Bij”
(voor www.ejbron.wordprdpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oekraïne-oorlog

 1. droevige mof zegt:

  Intussen zijn wij in Duitsland op het punt gekomen dat ik hier geen tegeninformatie kan plaatsen zonder het risico te lopen te worden vervolgd op grond van artikel 140 van het wetboek van strafrecht. De reden hiervoor is dat de gekoppelde informatie direct of indirect de goedkeuring van een aanvalsoorlog zou kunnen inhouden. En we zouden niet in Duitsland zijn als het artikel niet werd toegepast, en hard werd toegepast.
  Want het artikel 140 van het Wetboek van Strafrecht is een van de kapstokartikelen (Gummiparagraphen) die kunnen worden gebruikt om ongewenste personen het zwijgen op te leggen.
  https://dejure.org/gesetze/StGB/140.html

  Like

  • karton zegt:

   @ droevige mof op 13-9-2022 om 13.04 u.
   Wat een rare toestand daar bij u.
   Bent u zélfs strafbaar als u zich uit op een, in dit geval, Nederlandse site ?

   Like

   • kruisridder zegt:

    Er is in Duitsland na de oorlog zo goed als niks veranderd. Veel wetten uit de Nazi-tijd zijn daar gewoon van kracht gebleven.

    Like

   • droevige mof zegt:

    Dat is niet zeker, want ik schrijf momenteel vanuit Duitsland. Voor mij is het belangrijker om dit blog niet in de problemen te brengen waar ik virtueel in Nederland ben. Met andere woorden, Duitsers moeten hun problemen in eigen land oplossen en niet naar het buitenland brengen.

    Geliked door 1 persoon

  • Boike zegt:

   @ droevige mof 13 september 2022 om 13:04

   Ik heb in mijn werkzame leven heel veel van doen gehad met onze oosterburen. Ik heb helaas moeten vaststellen, dat er Duitsers zijn en Moffen. Van die laatste soort zijn er meer dan wordt gedacht. De adder verschuilt zich in het gras, maar het venijn steekt telkens onverwacht de kop op. Het succes van de naoorlogse zuiveringsakties voor NAZI’s in West Duitsland was maar betrekkelijk. Bij de Ossies is het nog vele malen erger. Kort na de Duitse hereniging hielden de Moffen zich korte tijd koest, maar grepen even later heel gewiekst hun kans.
   Moffen zijn als vossen. Ze verliezen wel hun haren, maar niet hun streken.

   Like

   • droevige mof zegt:

    Mijn persoonlijke ervaring is dat de scepsis tegenover Duitsers aanzienlijk is toegenomen. Het feit dat ik Nederlands spreek maakt het niet beter, het wordt soms opgevat als toe-eigening van eigendom. En het is een teken dat men misschien meer is dan een betalende toerist. Duitsers die na 1933 naar Nederland vluchtten, hadden soortgelijke ervaringen, dat zij zich bewogen in een milieu van voortdurend wantrouwen. Toen en nu is dat begrijpelijk.

    Like

 2. Frits zegt:

  Ja. Zo denk ik er ook over. Helaas. Carpe diem want iedere dag kan uw laatste zijn.

  Like

 3. Julia zegt:

  Ik zou de dag maar niet prijzen voordat het avond is. De aanval van de Russen zal onverwacht en meedogenloos zijn inderdaad de Duitsers hadden dit tijdens WOII ook niet zien aankomen. Ook al kost het miljoenen mensenlevens dat zal de Russen niet weerhouden om de algehele EU de kop in te drukken.

  Geliked door 2 people

  • kruisridder zegt:

   De Russen trokken zich ook terug in 1941 om de steden Moskou, Stalingrad, Koersk, de Wolga bij de industriegebieden te verdedigen en om manschappen te sparen om totale instorting van het leger te voorkomen. Dezelfde tactiek passen ze nu ook toe om zich net als in 1941-1942 te hergroeperen en in het offensief te gaan richting Duitsland. Dat gaat ook nu weer gebeuren en ik denk dat ze nu niet voor de poorten van Berlijn zullen stoppen maar in de VS die de economische instorting nabij is, samen met de Chinezen met wie ze bondgenoten zijn en het lijkt erop dat de Turken de NAVO ook verlaten doordat ze steeds meer in de armen van de Russen gedreven worden door de VS. Tel dus maar uit waar het strijdtoneel komt te liggen.

   Like

 4. Scevian zegt:

  De Russen krijgen gewoon klop, niet meer of minder.
  ze zijn in de westerse val gelopen,en het westen heeft geen probleem om Okraine op te offeren. Hoe langer het duurt hoe minder Russische soldaten er over blijven. Het westen (lees elite ) heeft er ook geen probleem mee om hun eigen burgers in armoede te storten.
  Aan armoede van het volk verdien deze zelfde elite hun geld en macht.
  Iedereen mag bedelen om kruimels.
  Hoe meer schulden, hoe meer onderdanig.
  Maar te veel monden voeden is ook niet goed.
  Dus booster 6 ligt ook al klaar.
  En anders doe je te veel stikstof uitstoten.
  Dus maken ze van jouw eigen kleine stukje grond een klimaat neutraal paradijsje.

  Dus zorg voor jezelf en je familie en een ieder die je lief is.
  met vr gr Scevian

  Like

  • kruisridder zegt:

   De Russen komen als een dief in de nacht terug als het Westen ff liggen te slapen….

   Like

  • Ravian zegt:

   De Russen hebben zich in een licht verdedigd gebied tactisch teruggetrokken, de Oekraïners hebben enorme verliezen geleden, en nu zijn die laatsten aan de Oskol, waarachter de Donbass begint, tegen een Russische muur opgelopen.
   Je kunt dat “De Russen krijgen gewoon klop noemen”, maar volgens mij heb je dan teveel naar westerse propaganda gekeken…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s