Sergej Lavrov: Zelensky´s oproep tot atoomaanval bevestigt de noodzakelijkheid van de militaire operatie

(Vertaling: E.J. Bron)

De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov (foto) heeft de verklaring van de Oekraïense president over de noodzakelijkheid van een preventieve aanval tegen Rusland becommentarieerd. Dit zou bewijzen dat de Russische speciale operatie in de Oekraïne echt noodzakelijk zou zijn, aldus de diplomaat.

De oproep van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky tot een preventieve aanval tegen Rusland zou een bevestiging voor de van Kiev uitgaande gevaren en de noodzakelijkheid van de Russische speciale militaire operatie in de Oekraïne zijn. Dit verklaarde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov op een vergadering van de commissie van de partij “Verenigd Rusland” in het kader van het internationale partijen overstijgende forum “Milieupolitiek en duurzame ontwikkeling”:

Gisteren riep Zelensky zijn westelijke meesters op om een nucleaire preventieve aanval tegen Rusland uit te voeren. Daarmee heeft dit figuur de wereld nog een bewijs voor de bedreiging door het regime in Kiev geleverd,tot wiens uit de weg ruimen een speciale militaire operatie werd gestart.”

Lavrov noemde de pogingen van de perswoordvoerder van Zelensky om te beweren dat de Oekraïense president iets anders bedoeld zou hebben, belachelijk. De minister van Buitenlandse Zaken herinnerde aan eerdere uitspraken van de Oekraïense staatschef:

We weten allemaal nog hoe hij in januari verklaarde dat de Oekraïne in het bezit van atoomwapens zou willen komen. Dat is dus een idee dat hem zeer na aan het hart ligt.”

In het verloop van de speciale Russische militaire operatie in de Oekraïne zouden er “zeer verontrustende feiten” zijn blootgelegd, waaronder illegale militair-biologische programma´s in door het Pentagon ingerichte laboratoria in de Oekraïne, inclusief experimenten ter ontwikkeling van verboden chemische strijdstoffen, zei hij verder. Lavrov vestigde eveneens de aandacht op de “levensgevaarlijke aanvallen op de kerncentrale Zaporozje”. Desbetreffend benadrukte de diplomaat:

Als we het over milieuveiligheid hebben, dan kunnen we natuurlijk niet over de in de afgelopen tijd toegenomen discussie over de mogelijke inzet van atoomwapens zwijgen, in het bijzonder niet over de meedogenloze acties van het regime in Kiev, die erop gericht zijn risico´s voor de inzet van verschillende soorten massavernietigingswapens te creëren.”

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Sergej Lavrov: Zelensky´s oproep tot atoomaanval bevestigt de noodzakelijkheid van de militaire operatie

 1. Richard zegt:

  Tuurlijk gebruikt Lavrow wat Zelensky gezegd heeft. Ik moet toegeven dat hij gelijk heeft. Zelensky is een schurk.

  Geliked door 2 people

 2. saddy zegt:

  Als een preventieve aanval bespreekbaar is in het westen en het is ook jouw oorlog, dan kun jij toch ook iets preventiefs gaan doen?

  Het is maar een vraag hoor, maar het lijkt me dat je nu wel de kans hebt om de man van de eeuw te worden.

  Like

 3. Harry zegt:

  Mensen zijn meestal niet in staat om héél langdurig onder enorme druk te leven .
  Blijkbaar is bij de kabouter Zelensky de emmer nu ook aan het overlopen .
  Het is inmiddels een levensgevaarlijke gek geworden .
  Zo’n idioot hebben we toch nog nooit gehad ?
  Elimineren is de beste optie .

  Als ze dat met Marc Dutroux en Taghi nou ook eens gedaan zouden hebben , dan zou dat toch een wereld aan ellende gescheeld hebben ?
  Dan komen ze in ieder geval nooit meer terug .
  En zo zijn er nog wel een aantal te bedenken ………..

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  https://ripostelaique.com/wp-content/uploads/2022/10/final_633f1310b8d242004add8ce7_17410.mp4?_=1

  In deze video roept Zelensky heel duidelijk op tot een nucléaire aanval door de NATO op Rusland.
  Zijn redenering is er een van eenvoud:”
  een nucleaire aanval op Rusland zal Moskou ervan weerhouden er zelf een te lanceren!
  Men ziet hier het niveau, niet alleen de débiligheid ( zo’n aanval door de NATO zal Rusland er echt niet van weerhouden terug-te-slaan ) maar hij laat hier heel duidelijk zijn ware gez\icht zien, dat van een criminele gek.
  Ik zal verder niet ingaan op zijn bijna-hysterie, zichtbaar, tijdens zijn toespraak, maar de inhoud laat er geen twijfel over bestaan: hij is helemaal gestoord.
  Na deze toespraak verklaarde het ministerie van Buitenlandse Zaken van Rusland: “Die marionet en het onevenwichtige personage, Zelensky, wel voorzien met wapens, is veranderd in een monster wiens handen de planeet kunnen vernietigen”
  Ik wil hierbij gelijk vertellen dat Polen vandaag hweeft aangej=kondigd om op z’n grondgebied nucleaire wapens toe te laten.
  President Loekasjenko van Wit-Rusland zei vandaag “we worden mogelijk geconfronteerd met een aanval met tactische kernwapens en er moet nu actie worden ondernomen”. Bovendien zei het ministerie van Defensie van Wit-Rusland vandaag dat het de stationering van verschillende NAVO-gevechtsgroepen aan zijn grenzen had opgemerkt.

  Het is heel duidelijk dat deze Poolse, meelopers, met de goedkeuring van hun Amerikaanse sponsors en de andereEuropese meeheulers ( Frankrijk in de hoofdrol ! ) er alles aan doen om de Titel van \”Beste Clown” te winnen.
  Zo riep President Macron vandaag op tot de vorming van een “anti-Poetin-club”!

  We moeten ook niet vergeten dat de situatie door Vladimir Poetin vaker heel duidelijk is omschreven: “we zijn niet in oorlog met Ukraïne, maar met de westerse wereld en het systeem dat ze ons naar eigen zeggen willen opleggen. We hebben geen andere keuze dan te winnen.
  En winnen zullen we.
  En ik herhaal mezelf nog maar eens: “gooi jullie Regeringen omver op welke manier dan ook, want ze slepen jullie mee in een onpeilbare afgrond!
  Men kan ze stoppen en hierdoor een wereldwijde catastrofe voorkomen!
  BRON:
  Boris Guennadevitch Karpov ( Russisch correspondant in Fr. )
  https://boriskarpov.tvs24.ru

  Geliked door 2 people

 5. Ravian zegt:

  Zelensky is een gevaarlijke criminele gek.
  Maar laten we het eens over dat domme wijf in Londen hebben, met de emotionele stabiliteit van een vers gescheiden haatwijf, die ook al dit soort dreigementen heeft geuit, en in tegenstelling tot Zelenski WEL over een heel nucleair arsenaal beschikt…

  Geliked door 2 people

 6. Niek zegt:

  Zelenski bewijst hiermee niet op vrede uit te zijn maar volslagen gestoord te zijn en rijp voor een psychiatrische kliniek, die moet per direct vertrekken. De EU leiders willen kosten wat het kost hun gelijk doordrijven maar ze zijn failliet en ze weten het, het zal nog een paar maanden duren en in de winter periode zal blijken dat iedereen is voorgelogen en er zullen koppen rollen als schuldigen. Geloof echter niet in de nieuw opgestane leiders dat is onderdeel van de zogenaamde redding en onderdeel van het plan om een sociaal credit systeem in te voeren, los je hypotheek af en je schulden, zoniet wordt je meegezogen in dit financiële spel. Haal massaal je geld van de bank en betaal als het even kan contant, de Euro zal spoedig ophouden te bestaan want de crisis in 2008 is niet opgelost maar voortgezet. Luister aandachtig naar de toespraak van Putin en als ze gaan gooien met bommen is dit pure afleiding van het echte probleem maar zal het zelfde effect hebben maar dan met een grote klap ipv langzaam.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Die zelensky is een marionetpop van de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.De KM hebben hun roots in het gebied ukraine/kazachstan,dat land heette lang geleden khazaria.De KM was toen een gruwelijk barbaars,bloeddorstig volk en is toen rusland uitgeschopt.Ze willen hun geboortegrond terug en weer wraak op de russen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s