De NAVO laat het masker vallen

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwste uitlatingen van de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg (foto), laten er geen twijfel meer over bestaan welke rol het door de VS gedomineerde bondgenootschap werkelijk speelt in het Oekraïne-conflict. Wanneer Stoltenberg o.a. zegt dat een zege van Rusland in de Oekraïne een nederlaag van de NAVO zou betekenen, dan zijn daaruit alleen maar de volgende conclusies te trekken:

  • De NAVO bevindt zich in feite in staat van oorlog met de Russische Federatie
  • Het NAVO-lid Duitsland bevindt zich bijgevolg eveneens in staat van oorlog met de Russische Federatie
  • De NAVO behandelt de niet-lidstaat Oekraïne met bijna alle consequenties in feite als lidstaat. Datzelfde doet de huidige Duitse regering. Dat is openlijk illegaal en een schending van de NAVO-statuten en de verdragen van de NAVO met haar lidstaten
  • De NAVO handelt tegenover de Russische Federatie in feite als aanvaller en geeft daarmee haar eigenlijke en uitsluitende doel op, namelijk een beschermend defensief bondgenootschap zijn
  • Wanneer de NAVO tegenover de Russische Federatie in feite als aanvaller ageert, bevindt de laatste zich derhalve in een defensieve positie. Dat maakt voor de Russische Federatie volgens haar militaire doctrine ook de inzet van atomaire wapens ter verdediging van in ieder geval de voormalige territoria van de Oekraïne mogelijk, die na referenda nu tot het staatsgebied van de Russische Federatie behoren.
  • Met haar actieve ondersteuning van de feitelijke NAVO-oorlog tegen de Russische Federatie schendt de Duitse regering Artikel 26 (verbod op de aanvalsoorlog) van de Duitse grondwet en handelt zodoende anticonstitutioneel: Duitsland zit noch in een verplichtend bondgenootschap met de Oekraïne noch heeft de Russische Federatie de een of andere oorlogshandeling of oorlog bevorderende handeling tegen Duitsland ondernomen
  • Duitsland is zodoende een legitiem doelwit van de Russische militaire verdediging.

In het fundamentele belang van Duitsland en van het Duitse volk kunnen er uit de hierboven aangevoerde punten maar twee consequenties volgen: of het terugbrengen van de NAVO naar haar eigenlijke doel als defensief bondgenootschap of de uittreding van Duitsland uit de NAVO.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op De NAVO laat het masker vallen

  1. Oliedom zegt:

    De trek(spreek)pop van de yankees, deze stoltenberg. Navo/Vn/Eu idem!!!

    Geliked door 2 people

  2. Harry zegt:

    Ze zijn werkelijk op een Wereldoorlog uit !
    Die idioten in Europa lopen braaf aan de leiband van die gestoorde Amerikanen , wiens belangrijkste doel is , om Rusland zoveel mogelijk schade te berokkenen .
    Op een of andere manier snappen ze bij de EU en de Navo kennelijk niet , dat die oorlog in onze achtertuin plaats gaat vinden .
    Ze lopen als een mak schaap aan de leiband vrolijk het slachthuis binnen !

    STELLETJE MONGOLEN !

    Kennelijk was het al te lang rustig in Europa .
    Als de pleuris écht uitbreekt hoop ik dat Putin héél Washington als eerste volledig aan gort schiet , misschien gaan ze het dán snappen !
    De Amerikanen zijn bereid de héle wereld op te offeren in hun eigen belang .
    En die stomme “ Europeanen “ doen gewoon mee aan deze stommiteit der stommiteiten !

    Zitten ze daar allemaal aan de drugs ?
    Ga al die lui eerst even testen , voordat ze weer iets debiels verzinnen .

    Geliked door 3 people

  3. Harry zegt:

    Zeg Rutte , weet je nog dat we gestemd hebben tegen het lidmaatschap van die corrupte rotstaat die Oekraïne heet ?
    We wilden het niet !
    Jij hebt met je smerige gereformeerde smoelwerk , dat zo goed bij criminelen past , ons daar toch weer ingeluisd , met je achterlijke zinloze inlegvelletje .
    Is dat inmiddels weggewaaid of zo ?
    Je hebt jezelf weer in een goor pak genaaid , je komt steeds verder in het nauw , is het boek der leugens nog niet uit ?
    Hoog tijd voor de volgende crisis – een regeringscrisis !

    Enig idee waarom we geen peilingen meer onder ogen krijgen ?
    Waardering te ver onder de dertig procent gedaald ?

    Geliked door 6 people

  4. Henk der Niederländer zegt:

    Wat Dhr Hübner hier zegt klopt theoretisch als een bus.

    In het fundamentele belang van Duitsland en van het Duitse volk kunnen er uit de hierboven aangevoerde punten maar twee consequenties volgen: of het terugbrengen van de NAVO naar haar eigenlijke doel als defensief bondgenootschap of de uittreding van Duitsland uit de NAVO.
    Maar sinds de Joegoslavische crisis zitten ze feitelijk op hun handen en willen ze nu het bewijs gaan leveren samen met de USA dat ze een zeker bestaansrecht hebben, waarbij de shit in het meest corrupte land van Europa en wellicht de hele wereld hen wel echt goed uit komt.
    Vergis je niet in de NAVO waar heel erg veel ex politicie een heel vet betaalde baan gekregen hebben wegens de juiste politieke voorkeuren.
    Men mag niet vergeten dat onder de vlag van de NAVO en USA al vele 100.000 den mensen het leven gelaten hebben, waaruit blijkt dat mensenlevens er bij dat gajes totaal niet toe doet.
    Het beste was geweest om die hele NAVO shit op te heffen na de jaren 90 van de vorige eeuw, maar dat kwam de wereldwijde banencarroussel niet zo goed uit want waar blijf je dan met al die uitgerangeerde corrupte zogenaamde politicie.
    Dus de Heer Hübner heeft hier een overschot van gelijk, maar de poltieke elite zal dat niet toestaan.

    Geliked door 3 people

  5. Remco zegt:

    Laat de NATO diens masker vallen? De nieuwste uitlatingen van de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, zouden – volgens helaas zovelen, die zich door de mainstreammedia laten dwalen ool al denken zij die de dwaalleren volgens de msm ontkracht hebben – er geen twijfel meer over bestaan, welke rol het door de VS gedomineerde bondgenootschap werkelijk speelt in het Oekraïne-conflict. Nee, die NATO laat zich zeker nog niet ontmaskeren: van de werkelijke rol, een slavenrol, die de VS ten behoeve van Azyrisch Duitsland vervullen, opdat zij met hun msm de wereld in de lang geleden bijbels voorzegde, in Ezechiel geprofeteerde laatste en nucleaire wereldoorlog beogen te liegen.

    Geliked door 1 persoon

  6. Alfred Mol zegt:

    Mss beste als NL uittreedt, dan geen risico dat wij nog langer betrokken zijn bij onzinnige NAVO acties zoals mbt Bosnie en nu weer Rusland.
    De NAVO zoekt sores waar ook ter wereld. Binnen 5-10 jr dan sores met China. Daar moeten we ook niet bij betrokken zijn.

    Geliked door 2 people

  7. Henk der Niederländer zegt:

    Overigens kreeg AOC in de Bronx flink de wind van voren van mensen die het helemaal gehad hebben met de Democraten.
    AOC geconfronteerd met twee schreeuwende demonstranten in het stadhuis van Bronx omdat ze gestemd hadden om wapens naar Oekraïne te sturen.

    https://rumble.com/v1nsogm-aoc-confronted-by-two-shouting-protesters-at-bronx-town-hall-for-voting-to-.html

    Geliked door 2 people

    • koosv8 zegt:

      De jongere gaan het doorkrijgen, ook in de VS. 👊👊👊

      Geliked door 3 people

      • Henk der Niederländer zegt:

        Jah Koos Dit is weer zo’n filmpje wat je eigenlijk nooit te zien krijgt, maar Ik denk dat zulke dingen meer gebeuren als wat men wil laten weten.
        Dit soort zaken zijn de hedendaagse communisten niet zo van gedient als die in de openbaarheid komen

        Like

      • LUCIA zegt:

        @Koos V8; Ja…. en dan??? Dit legertje arrogante verwende dombo’s die er niets aan doen??? Hun enige actievorm bestaat uit het wegswipen van ongewenste zaken of gerommel op hun social media, vroeger was het zo dat de jongeren een revolte begonnen, ik zie dat nu niet gebeuren….Blijven tot hun schaamhaar grijs kleurt, comfor – tabel bij Pa en Moe wonen maken van hun kamer een paleisje en klagen over ons dat wij….. “zoveel voordelen hebben**”, die zij niet hebben. “Mondkapjes Siewert” was er ook zo een… steeds schoppen tegen de oudere generatie .
        ** Een huis waar we krom voor gelegen hebben want de hypotheken waren toen heel hoog en een huis dat zij overigens t.z.t. erven …maar o zielig… dat duurt nog zo lang ..Yak kotsneigingen krijg je van deze gasten..ze hebben het zo moeeeeiiilijk….gatverdamme lamstralen zijn het de domste, meest flegmatieke meest narcistische ,verslaafde en gestoorde generatie ever .

        Geliked door 1 persoon

  8. saddy zegt:

    Elke dag dat deze man leeft is een nederlaag voor JOU en je gezin en je eigendommen!

    Volgens het KISS-principe dan.
    KISS staat dacht ik voor: Keep It Simple Scherpschutter

    Like

  9. bobzelf zegt:

    ONDERTUSSEN , GAAT OOM VLADY GEWOON LEKKER DOOR

    Mash: Russische strijdkrachten breken door de verdedigingslinies van Oekraïense militanten in de buurt van Artemovsk
    ongeveer 17 uur geleden Avis Krane

    12.10.2022, Donetsk.

    Russische troepen in de buurt van de stad Artemivsk (omgedoopt tot Bakhmut) in de DPR braken door de verdedigingslinie van de Oekraïense gewapende eenheden, meldde de Telegram-zender Mash op 12 oktober.

    Opgemerkt wordt dat eenheden van de Russische strijdkrachten posities konden veroveren in het gebied van Ivangrad, dat aan de rand van Artemovsk ligt.

    Opgemerkt wordt dat de Oekraïense militanten zich terugtrokken naar het centrum van de stad. Ze proberen nieuwe posities in te nemen.

    Zware wapens worden gebruikt om deze posities te vernietigen.

    Lokale bewoners zeiden dat Oekraïense militanten actief plunderen. Ze breken in in de huizen en appartementen van burgers, van waaruit ze eigendommen en voedsel meenemen.

    OOM SAITCHEV

    Geliked door 1 persoon

  10. Jammer voor de oekraine maar wat mij betreft staan ze er alleen voor. Gelet op de aanloop naar de oorlog (staatsgreep in het verleden)hebben ze het er naar gemaakt. Ik begrijp nog steeds niet waarom de EU, oekraine blijft steunen. Oekraine is mij geen 3e wereldoorlog waard. Rusland is bezig het oude tsarenrijk weer te herstellen, nou laat ze. Rusland heeft in het verleden nooit een westers land aangevallen. Zij werden aangevallen door westerse landen, dat wel. Wij hebben als EU zelf alle economische banden met rusland naar de bliksem geholpen o.a. na de MH17ramp. Rusland krijgt daarvan de schuld terwijl alleen vast staat dat de buckinstallatie is geleverd. Aan wie? Onbekend. Deze redenatie volgend kun je stellen dat ieder land dat wapens levert aan de strijdende partijen mede schuldig is aan het gebruik daarvan en als zodanig verantwoordelijk voor al die duizenden slachtoffers.
    Mijn idee, stoppen met oorlog voeren, gaskranen weer open en lekker warm verder leven en middels russisch gas weer brood bakken en kunstmest maken.

    Geliked door 2 people

    • LUCIA zegt:

      @ Scherpschutter ; Oooh Yesss, helemaal met je eens, zelfde argumenten gebruikte ik ook tijdens een verjaardagsfeestje..wat waren ze pissed off, toen ik zei Nederland speelt een prominente rol in de wereld niet alleen met drugs maar ook met wapenverkoop dus zijn wij dan schuldig als degene aan wie je het verkoopt, het tegen een ander gebruikt en dan bedoel ik los van morele schuld ..is de fabrikant van een groot keukenmes schuldig aan moord als daar iemand mee vermoordt wordt maar de wetten van logica, maken hooguit dat je verbannen wordt bij toekomstige verjaardagen en de kans dat ik dat een te groot en onneembaar risico vind, is 0.0000 %

      Geliked door 1 persoon

    • bobzelf zegt:

      scherpschutter1943 zegt:
      13 oktober 2022 om 15:46

      lekker duidelijk stuk makker
      1 kleine vergissing “” WELKE BUK RAKET ??????

      DEZE MISSCHIEN . 27 JULI 2014 . WAAR IEMAND VROEG

      WELKE BUKRAKET

      https://niburu.co/binnenland/14449-belangrijk-bericht-voor-tweede-kamer-over-mh17

      STOPT HET NOU NOOIT ?? HET WAS EEN BUKRAKET

      DUS 8 JAAR UIT JE NEUS PULLEKEN /

      GEGROET OOM BOB

      DE ENIGE GETUIGE TER WERELD WAS SLECHT !!! 10 DAGEN MET ZIJN TEAM OP ONDER EN NAAST DE RESTEN INCL DE COCKPIT MET 30 MM KOGELGATEN .
      MICHAEL BOCIURKIW

      Like

  11. Ravian zegt:

    Yep, het westen stapelt de ene “casus belli” op de andere, wat gewoon een onofficiële oorlogsverklaring is, en de Russische Federatie, volgens het internationale recht, machtigt om militaire middelen tegen het westen in te zetten.
    Even voor de duidelijkheid, dit betekend dat zij, in het geval van Nederland, nu het recht hebben om, bijvoorbeeld, een Kinzhal op het binnenhof te parkeren, of de Rotterdamse haven met de grond gelijk te maken.
    Aan het feit dat dit nog niet gebeurt is kun je vervolgens afmeten wie er aan de goede kant van de streep staan in dit conflict.
    En dat zijn dus NIET degenen van wie de NOS / NPO beweren dat zij aan de goede kant van de streep staan…

    Geliked door 2 people

    • BosscheBol zegt:

      Eergisteren even opgemeten op Google earth. Volkel ligt hemelsbreed 27 km verderop. En daar liggen toch Amerikaanse atoombommen?
      Nederland is een vrij land(?) dus de Amerkanen mogen atoombommen opslaan waar ze willen(?)

      Maar goed, dan lijkt het mij voor Poetin handiger om een bom op Volkel te gooien en geldverspilling om het op het Haagse Gesticht ter Opvang voor Geestelijk Gestoorden te doen. (HGOGG)

      Gisteren iemand ontmoet die zei dat hij op Volkel gewerkt had en die bommen ook gezien had. Ze liggen er niet meer, zei hij(???)

      Like

      • Ravian zegt:

        Met de wind mee of tegen de wind in… ?

        Op Volkel liggen, als het goed is, “vrije val” nukes.
        Ouderwetse bommen, en geen raketten dus.
        Voor zover ik weet zijn de Amerikanen dat arsenaal aan het moderniseren.
        Kan dus zijn dat de oude al weg waren, en de nieuwe nog niet gearriveerd waren…

        Een luchtmachtbasis is in ieder geval geen gezonde buurman ten tijde van een nucleaire oorlog…
        Ga lekker in Spanje overwinteren…

        Geliked door 1 persoon

  12. Marc zegt:

    Als ik dat gelul van die achterlijke imbeciel telkens weer lees, krijg ik zo’n ongelooflijke zin om zijn bek op zo’n volkomen te verbouwen, dat hij niet anders meer zal willen dan hoogstpersoonlijk Poetin zelf om bescherming te vragen.

    Biden maakt exact eenzelfde gevoel bij mij los.

    Geliked door 2 people

  13. Den Huberto zegt:

    RUTTE! Een volslagen politieke debiel! Waarvan het beste deel waarschijnlijk langs het been van zijn vader naar beneden is gedruppeld!

    Geliked door 2 people

  14. Peter. zegt:

    Putin heeft al aangegeven niet zoals in de tweede wereldoorlog de vijand de kans te geven om heel Rusland te slopen ,en daarin heeft hij gelijk ,de oorloghitsers hier ,trekken zelf met hun familie maar een uniform aan en lossen het zelf op,en niet ten koste van onze kinderen .

    Like

Plaats een reactie