Harm Beertema (PVV) fileert hypocriet mediakartel: “Een journalist vertelde hoe mensen bij m´n huis konden komen – auto gesaboteerd”

(Door: Michael van der Galien)

PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema (foto) is er niet van onder de indruk dat het mediakartel én het partijkartel heel “boos” zijn dat Gideon van Meijeren de hypocriete leugenachtige propaganda van nepjournalist Merel Ek heeft ontmaskerd. Want, zegt hij, als het andersom gebeurt vinden ze dat helemaal prima bij het kartel.

We weten ondertussen allemaal dat het mediakartel én het partijkartel het zogenaamd vreselijk vinden dat FVD’er Gideon van Meijeren een nieuwe YouTube-serie heeft waarin hij de hypocrisie en leugens van het mediakartel ontmaskert. Dat zou een “aanval op de democratie” zijn, een “bewijs van fascisme” en ga zo maar door. Terwijl niemand Ek iets aandoet, er geen bedreigingen worden geuit of wat dan ook. Het is gewoon Van Meijeren die een liegende journalist confronteert met… leugens.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Harm Beertema (PVV) fileert hypocriet mediakartel: “Een journalist vertelde hoe mensen bij m´n huis konden komen – auto gesaboteerd”

 1. Blaffertje zegt:

  Gisteravond zat bij Jinek de kickboxer Rico Verhoeven en hij merkte terecht op naar aanleiding van de actie van Gideon v. Meijeren dat het journaille het de normaalste zaak v.d. wereld vind om iedereen, of het nu gewenst is of niet, een plopkap en camera onder de neus te drukken en lastig te vallen met hun vragen en als het ze zelf overkomt zijn ze er niet van gediend.
  Hij vond het terecht dat v.Meijeren v. Ek confronteerde met de zeer foute opmerking van Derksen om Baudet te elimineren en dat zij dat vertaalde maar verwijderen i.p.v doden, wat er echt mee bedoeld wordt.

  Geliked door 2 people

 2. Groene Leeuw zegt:

  Gewoon ff de naam twitteren van die journalist…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s