PvdD wil “mensvrije” gebieden waar wolf zijn gang kan gaan

(Door: Mike Muller)

Minister roept op tot “roofdierdialoog”

Er moeten speciale ’mensvrije’ gebieden komen waar wolven vrijuit kunnen foerageren. Daarvoor pleit de Partij voor de Dieren in het parlement. Kamerlid Leonie Vestering wil dat er ’consequenties gaan gelden voor mensen’ als daar regels worden overtreden. „En niet voor de dieren die daar leven. Het is hún huis.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op PvdD wil “mensvrije” gebieden waar wolf zijn gang kan gaan

  1. vangie1206j zegt:

    Hé troela Vestering als je mensvrije gebieden wil creëren moet je vooral de grenzen open laten zodat het andere ongedierte uit oa. Afrika vrije inloop heeft.
    Ongelofelijke zot.

    Geliked door 2 people

    • gebochelde zegt:

      Misschien komen die wolven wel hier naar toe, omdat hier zoveel azielige zoekers zijn en dat kunnen ruiken……je, je weet het niet….

      Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      vangie1206j Helemaal mee eens een wolf doet geen mens kwaad de mens is de vernietiger van dier en natuur. Kijk ook naar die smerige windmolens in onze zee die algehele vissen het leven onmogelijk maken. Het kwaad zit in Den Haag die zelfs geradicaliseerde moslims toelaat met als beloning een milde straf, daarna gezinshereniging en een woning en niet te vergeten een levenslange uitkering. Wie doen er de samenleving meer kwaad????? In ieder geval niet de wolf daar hebben wij helemaal niets van te vrezen.

      Like

  2. Frits zegt:

    Ook stoppen met zwemmen en zeilen en surfen dan maar?? Vliegen is ook kut. Net als windmolens.

    Like

    • karton zegt:

      @ Frits op 10-11-2022 om 09.15 u.
      U gaat wel héél erg ver in uw liefde voor de dieren, beste Frits !
      Niet zwemmen om een “mensenvrij gebied” te creëren voor de vissen ? En niet meer surfen om zo’n gebied te creëren voor de laagvliegende zwaluwen ?
      Vliegen is kut?
      Wélke vliegen bedoelt u dan : bromvliegen, strontvliegen, vuurvliegen, mensenprikvliegen ?
      Of bedoelt u in een vliegmachine ? Jáááá, das helemáál kut natuurlijk, maar onze mini-minister van “Klimaat” doet ’t ook, en die past écht wel op of iets “kut” is of niet !!

      Geliked door 1 persoon

  3. karton zegt:

    Schop zo’n kudde wolven de Kamer in en laat die beesten zich daar ff lekker uitleven. Daar zitten n.l. géén mensen maar bevindt zich slechts afval/vullis.
    (wél ff wachten met die beesten naar binnen schoppen, totdat de leden van PVV, FvD en de héle Groep Haga, zich elders bevinden)
    In een landje, zo groot als Nederland, met 18 miljoen inwoners, is écht geen “mensenvrij gebieden” meer te vinden, Juliana heeft ’t zélf gezegd, dus…….
    De leden van deze dierenpartij, zullen vast nog wel een plekje in hun tuin hebben om zo’n wolfje te huisvesten.
    Trouwens : Hoe gek moet je minimaal zijn om in de Kamer te mogen zitten ?
    Weet iemand dat ? Ik bekijk soms zo’n “debatje” op tv en zie dan van alles voorbij komen : negers, vrouwen (vermoedelijk vrouwen !) met een stofdoek op hun kop, Turken, Marokkanen, analfabeten, mensen met een spraakgebrek althans, zeer slecht Nederlands spreken, het lijkt soms wel een carnavals-optochtz.
    En dát is dan ónze volksvertegenwoordiging ?

    Geliked door 5 people

    • Mike zegt:

      Ik heb liever een wolf in mijn tuin,
      Dan een assielzoeker.

      Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      Karton Inderdaad die zogenoemde volksvertegenwoordiging hebben ons land naar de gallemiezen geholpen waardoor het voor een normaal mens een Nederlander dus niet meer leefbaar is laat staan voor de wolf. Een beetje slimme wolf kan beter uit dit overbevolkte stukje aarde wat het gave landje van Rutte wordt genoemd weg blijven het is een overvol onleefbaar land waar zelfs een mens geen ruimte meer heeft dan uitsluitend nog te worden gehuisvest in torenhoge opgestapelde duiventillen.

      Geliked door 1 persoon

  4. Jules Vismale zegt:

    Het zou juist beter voor de wolf zijn als een hele hoop asielzoekers uit Nederland weggaan omdat die hier zelfs meer worden welkom geheten dan de wolf! Gelukkig zijn velen onder hen er al lang achter gekomen dat hier geen peperkoekhuisje of Luilekkerland te wachten stond!

    Like

  5. gebochelde zegt:

    Dat kamerlid is nog gekker als het peerd van Christus, en dat was een ezel…….

    Geliked door 2 people

  6. De Sloper aller Slopers heeft leefgebieden van andere aardbewoners ingepikt, GESLOOPT, dus juich ik extra aandacht voor andere DIEREN toe!! De mens wil niet gestoord worden, waarom andere dieren wel lastig vallen!!!?? Minder TUIG, minder ROTZOOI!! Lang Leve de Wolf!!

    Geliked door 1 persoon

    • Vanmiddag;
      NIJMEGEN (ANP) –
      Natuurorganisaties: wolf Veluwe meteen aanpakken of verwijderen
      De wolf in Het Nationale Park De Hoge Veluwe die te tam is geworden moet meteen worden aangepakt. De provincie Gelderland moet verjagen van het dier niet langer uitstellen. Als dat na korte tijd geen succes blijkt te hebben, moet de wolf uit het park worden verwijderd. Dat kan betekenen dat het dier wordt doodgeschoten.

      Like

  7. Harry zegt:

    Je bent toch stapelgek als je je land vol laat stromen met roofdieren , zeker als je zo ontzettend dicht bevolkt bent .
    En hoe dacht je al die rotbeesten te vreten te geven ?
    Al die arme schapen opofferen ?
    Vervolgens de pony’s , daarna de kalveren ?
    En dán ?

    En hoe hou je die beesten bij elkaar ?
    Over enkele jaren zitten ze óveral ! Net als al die rottige “asielzoekers”.
    Dit houdt niet op ! Afschieten is de enige remedie .
    Die achterlijken van de dierenpartij willen een enorm hek om het leefgebied plaatsen , waar geen mensen mogen komen .
    Nou dacht ik al dat die Marianne Thieme gek was , maar haar opvolgster is hélemaal knetter !
    Ik woon vlak bij de Biesbosch waar ze een aantal bevers uitgezet hebben .
    Omdat een stel achterlijke omhooggevallen boswachters dat zo verzonnen hebben .
    Het is nu een plaag , ook buiten de Biesbosch .
    Ze zitten ook op de strandjes van de rivier de Merwede .
    Heeft me haast een hond gekost , die ik ternauwernood heb kunnen redden .
    Wat is het volgende ? Krokodillen in de grachten ?

    Wacht maar totdat er een paar asielzoekers opgevreten worden , dan staat het hele linkse koor recht overeind !
    En mag je die krengen morgen afschieten !

    Geliked door 2 people

    • Jules Vismale zegt:

      De enigste krengen die hier in Nederland pas een ware puinhoop aanrichten zijn EU-bestuurders, linkse politici, drugscriminelen, misdadige asielzoekers, bankpasfraudeurs, inbrekers, woningovervallers, aanranders, verkrachters en moordenaars! Vooral die lui in Brussel en Den Haag maken Nederland totaal onleefbaar en als wolven inderdaad de opgenoemde groeperingen te lijf gaan en desnoods Nederland uit jagen dan gaan ze hun gang maar! Helaas zullen wolven, mist ze hen al doden of opeten, hierdoor ontzettende maagpijn krijgen omdat dit soort uitschot de moeite van het consumeren niet eens waard is!

      Like

  8. droevige mof zegt:

    De wolf werd door de nazi’s zeer gewaardeerd als heraldisch dier omdat hij in roedels voorkomt en een leidersprincipe heeft. Hitlers hoofdkwartier in Oost-Pruisen heette “Wolfsschanze”.
    Dat zou reden genoeg moeten zijn voor de woke-mensjes om de onmiddellijke afschaffing van alle wolven door de EU-wetgeving af te dwingen.

    Geliked door 1 persoon

  9. Julia zegt:

    Nederland wordt nu zo overvol gestampt met duizenden profiteurs tegelijk dat er voor de mens überhaupt niet veel meer is om te recreëren. Maar uiteindelijk heeft een dier in de natuur ook het recht op leven en niet zonder meer te worden afgeschoten. De wolf behoort nu eenmaal in de natuur en de bossen dienen eens gevrijwaard te worden van overbevolking en vooral mountain bikers die maar luk raak crossen buiten de paden.

    Like

  10. J.v.d.Heijden zegt:

    Vestering spoort niet en ze is niet de enige binnen de Haagse
    vierkante kilometer.

    Geliked door 1 persoon

  11. Sobieski zegt:

    Totaal geschift dat mens, alsook die gestoorde partij waar ze bij hoort. De rest van de wereld lacht zich kapot over het bizarre feit dat er in NL een partij bestaat die dieren belangrijker vindt dan mensen, dwz “blanke”, hetero-sexuele, christelijke mensen (andere types mensen worden dan weer hoger in de hierarchie geplaatst bij dat sort perverse lieden).
    Zelf ben ik weliswaar ook een fervent dierenliefhebber, maar juist ook daarom vindt ik het een geschift idee om een gevaarlijk roofdier als de wolf los te laten in een overbevolkte land als NL, want niet alleen mensen dreigen slachtoffer te worden van deze predator (wat die troela niet schijnt te deren), maar ook paarden, vee en huisdieren zijn de pineut als dit beest weer ons domein gaat beheersen.
    Of denkt die troela nu echt dat haar loslopende vetgemeste Teckel of Jack Russell een overlevingkans heeft bij een confrontatie met een wolf?
    Denkt ze ook echt dat een roedel wolven zich keurig binnen de daarvoor afgezette gebieden beperkt? Als er bij de aangrenzende boerderij koeien of schapen in de wei lopen, of in het naburige park kinderen spelen, loopt het water al uit hun scherpgetande bekken, en gaat een afrastering ze echt niet tegenhouden. Dat er in NL ueberhaupt geen plaats is voor zulke totaal overbodige reservaten, komt daar dan nog bij.
    Als wandelingen in landelijke lommerrijke gebieden, die een genot zouden moeten zijn, en voor gestresste stadsmensen onontbeerlijk, tot een levensgevaarlijke onderneming dreigen te verworden als gevolg van een bewust gekozen politieke beslssing, dienen de politici die daarvoor verantwoordelijk zijn afgezet en berecht te worden!
    Het is ook niet voor niets, dat in de mythologieen van het hele noordelijke halfrond waar dat beest voorkwam, het als het archetype van gevaar werd beschreven (Homo homini lupus, lone wolf, weerwolf etc.).
    De wolf is geen met uitsterven bedreigde species. Ze hebben, samen met hun Nordamerikaanse neef de coyote, heel Siberia, Mongolie en Alaska, 90% van Canada, Europees Rusland, Centraal Azie en inland China, de helft van de USA, Scandinavie, de Baltische landen, Ukraine, Belarus, de Balkan, de Caucasus, Turkije en Iran in bezit, en zelfs in Spanje, Italie, Polen en Hongarije hebben ze nog gebieden waar ze voorkomen. En in al die landen waar men ze uit ervaring kent, is men bevrijd van de kitschige groenlinkse sentimentaliteit omtrent dit beest, die een gestoorde geestesgesteldheid is die eigenlijk alleen bij verwende stadskinderen uit gegoede milieus voorkomt, die dan ook de basis vormen voor dit soort bizarre partijen als de PvdD.
    De wolf heeft in NL geen plaats en dus ook geen bestaansrecht, anders dan in een dierentuin!

    Geliked door 3 people

  12. Htskday zegt:

    “”Er moeten speciale ’mensvrije’ gebieden komen waar wolven vrijuit kunnen foerageren””

    Hoe groot moet dat gebied dan zijn?
    Een paar vierkante kilometer?
    Moeten we daar dan weer een paar boeren voor onteigenen?
    En gaan we daar dan een groot hek omheen zetten zodat ze niet kunnen ontsnappen?

    Lijkt me nogal een gedoe voor een paar wolven..

    Is het nou zo moeilijk om die dieren gewoon te vangen en naar de dierentuin te brengen?

    Ik zeg maar wat hoor..

    Like

  13. boorzalf zegt:

    Volgens mij heeft die Leoni van de PvdD paddo,’s gegeten. Als we hier een wolf zien wordt die gewoon afgeschoten. Die beesten kunnen hier niet meer leven. Er is gewoon geen ruimte en leefgebied voor. In dit overbevolkte land.

    Geliked door 1 persoon

    • Julia zegt:

      boorzalf Ik heb liever duizenden wolven dan duizenden geïmporteerde profiteurs. De bouw van woningen voor al die profiteurs maakt het voor onze dieren en natuur onleefbaar omdat dat vol gestampt moet worden met woningen. We schieten toch ook geen mensen af omdat er geen ruimte meer is in dit overbevolkte land. Ik heb meer respect voor de wolf dan de gevaarlijke wolven in Den Haag.

      Geliked door 1 persoon

      • boorzalf zegt:

        Wolven en gelukzoekers zijn twee verschillende problemen. Een voorbeeld de bever die werd ingevoerd is nu een probleem. En wordt afgeschoten. De Wolf zelf is een prachtig beest niks mis mee. En nog even gaan en ze krokodillen importeren voor de rijn en maas, want ja, vele duizenden jaren geleden kwamen ze hier ook voor.

        Like

  14. johannes zegt:

    ja men heeft tegenwoordig een zwak voor met name roofdieren idd, mijn grote vraag is echter nog steeds hoe de wolf hier terecht gekomen is want de wolf kennende is er geen reden te vinden om uit zichzelf hierheen te komen, vooropgesteld dat het inderdaad om “echte” wolven gaat, en om politieke redenen komt het wel heel erg goed uit dat ie hier is, ze worden niet voor niets beschermd zodat de rest schijnbaar uitgemoord kan worden………
    dan hoor je ze niet over de zielige eekhoorntjes , konijntjes , reeen , fazanten enz enz enz, maar schijnbaar liever over buizerds, vossen, marters en nu weer de wolf en dergelijke bloedzuiperts

    Like

  15. ‘Het is ook niet voor niets, dat in de mythologieen van het hele noordelijke halfrond waar dat beest voorkwam, het als het archetype van gevaar werd beschreven (Homo homini lupus, lone wolf, weerwolf etc.)’.

    Het geluid van een wolf klinkt mij als muziek in de oren!!!!

    Like

  16. jantjeuitnl zegt:

    Natuurlij. Plek zat in Nederland.

    Ik heb het eens uitgezocht. Een wolvenroedel heeft minimaal 120 vierkante km nodig. Laat Den Haag incl. wat nu 98 vierkante km zijn.
    Ik zeg omploegen en Scheveningen erbij.
    De wolven roedel hebben ze al in Den Haag.

    Like

  17. koosv8 zegt:

    Dat doen ze maar in Siberië, niet hier.

    Like

  18. Ravian zegt:

    PvdD = Partij van de Debielen, en iets van 6% van de Nederlanders stemt daar op.
    Het is een graadmeter voor decadentie, waar je aan kunt aflezen of we de Romeinen al achterna gaan.
    Wolven zijn roofdieren, menseneters zelfs, en die horen niet thuis in dichtbevolkte gebieden waar de mensen volgens de bestaande wapenwetten nog geen zakmes op zak mogen hebben.
    Wolven zijn daarbij ook nog eens geen bedreigde soort, verre van dat, je kunt en moet ze dus gewoon afschieten.

    Like

  19. R Thomasson zegt:

    Een “mensvrije gebied is in de eerste instantie een PvdA-vrij gebied of een “D66, CU, GL-en VVD-vrij gebied. Van de wolven hoeven wij niet bang te zijn. Die zijn bij lange na niet zo gevaarlijk voor de normale mens als de LINKSMENS: de bovengenoemde Gutmenschen.

    Like

Plaats een reactie