Ursula von der Leyen dreigt Rusland met nieuwe sancties

(Vertaling: E.J. Bron)

Europese Commissie op missie in Kiev

De halve Europese Commissie bevindt zich op ondersteuningsmissie in de Oekraïne. De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, kondigde meer sancties tegen Moskou aan.

Brussel wil druk op Moskou blijven uitoefenen. Ursula von der Leyen is met 15 leden van de Europese Commissie naar Kiev in de Oekraïne gereisd (zie hier). In haar bagage heeft ze heel veel ondersteuning voor de Zelensky-regering.

Tegen Rusland moet er nu een tiende sanctiepakket komen. Daartoe zullen meer inreis-verboden en vermogensblokkades behoren. Aardolieproducten uit Rusland moeten voorzien worden van een prijsplafond. Bovendien wil de EU de militaire opleidingsmissie voor het Oekraïense leger uitbreiden.

Voor vandaag staat er een grote EU-Oekraïne-topontmoeting gepland. Maar een inmenging in de oorlog zou dat allemaal niet zijn, wordt beweerd.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Ursula von der Leyen dreigt Rusland met nieuwe sancties

 1. Joost Visser zegt:

  Idioten!

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Zou zo’n aangeklede veldmuis als Ursula v.d.L. nou nóg niet begrijpen dat Putin zit te schaterlachen in ‘t Kremlin, na weer een “ernstig dreigement” van Ursulaatje ?

  Geliked door 2 people

 3. Olie bol zegt:

  Spoort dat mens wel

  Geliked door 2 people

 4. BosscheBol zegt:

  O mijn god. Het krankzinnige wijf wil nóg meer sancties tegen het Europese volk. Nu mogen we ook al geen olie meer.
  Het is trouwens niet zo dat ze krankzinnig is, of dom. Het is pure kwaadaardigheid. Wat met die gifspuiten niet gelukt is, wordt nu met die oorlog weer een stap verder gebracht: het totale uitroeien van het Europese blanke ras.

  Geliked door 5 people

 5. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Op de brandstapel deze heks die ons allen in oorlog , kou en honger drijft.

  Geliked door 6 people

 6. Fran zegt:

  Namens wie doet die EU-lichtgewicht-heks dat eigenlijk?

  Geliked door 1 persoon

 7. Olie bol zegt:

  NAVO: Rusland houdt zich niet aan nucleair ontwapeningsverdrag
  De NAVO roept Rusland op zich weer te houden aan de laatste resterende afspraken over nucleaire ontwapening. “We merken met bezorgdheid op dat Rusland heeft nagelaten aan zijn verplichtingen onder het Nieuwe START-verdrag te voldoen”, zegt de westerse militaire alliantie. De NAVO maant Moskou om weer inspecties toe te laten en weer aan te schuiven bij het overleg over de uitvoering van het verdrag.

  Het verdrag uit 2010 is de opvolger van de afspraken die de Verenigde Staten en Rusland na de Koude Oorlog hebben gemaakt over het verminderen van hun kernwapenarsenaal. “Het draagt bij aan de internationale stabiliteit” en is “een essentiële bijdrage” aan ieders veiligheid, brengen de VS, de andere 29 NAVO-lidstaten en de twee kandidaat-landen Zweden en Finland in herinnering. Maar de verstandhouding tussen het Kremlin en het Westen is de afgelopen jaren zo verzuurd dat er nauwelijks meer wordt overlegd, laat staan samengewerkt.

  Sinds Rusland Oekraïne is binnengevallen en, geconfronteerd met westerse tegenstand, weer geregeld schermt met zijn atoomwapens is de vrees voor ‘de bom’ weer gegroeid.

  Rusland beweert dat juist de VS zich niet aan het verdrag houden en het daarom zijn medewerking heeft opgeschort. Maar dat spreekt de NAVO tegen.

  Like

 8. Peter zegt:

  Dat wijf hoort aan de ketting in de keuken .

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  De corrupte collaborerende oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia horror dokter Ursula von der L. hoort maar op één plaats thuis en dat is de gevangenis!!! Deze collaborerende chaos veroorzakende corrupte COVID-19 pharma maffia horror dokter Ursula von der L.heeft al haar burgerrechten verspeeld!!Deze gewetenloze oorlogsmisdadigster is niet de juiste persoon om Vladimir Poetin de les te lezen!!

  Stop deze gewetenloze onbetrouwbare vaccinazi dokter!!

  Een minimaal levenslange gevangenisstraf zou passend zijn voor deze gewetenloze moeder Ursula von der L.

  https://www.blckbx.tv/corona/covid-commissie-wil-von-der-leyen-aan-de-tand-voelen-over-vaccindeal-pfizer

  Moedige internationale justitieambtenaren van Interpol zouden deze klus moeten klaren aan de hand van de feiten!!Gewoon arresteren deze gewetenloze psychopate!!

  Zonder deze Europese boevenbende kan de uitgelokte verschrikkelijke Oekraïne oorlog onmiddellijk gestopt worden!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers te kunnen berechten!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Om mensen met beperkingen aan een baan te helpen vind ik een goede zaak. Maar om een vollidiot als voorzitster van de Europese Commissie aan te stellen gaat me dan weer een brug te ver.

  Bovendien wil de EU de militaire opleidingsmissie voor het Oekraïense leger uitbreiden.
  Hoe wil ze dat doen? Voor de oorlog was er al een enorm vrouwenoverschot omdat de mannen zich daar massaal kapot zopen. Na de oorlog zal het aantal mannen zelfs tot desastreuze aantallen geslonken zijn.

  Like

 11. bobzelf zegt:

  NOG EFFE EEN FIJN STUKKIE OVER UW VRIENDEN …DAT DOOIE PAARD. DIE DE BELGISCHE FRIEKOTTEN HEBBEN BEVRIJD EN BERLIJN NOOIT GEZIEN HEBBEN

  nazi
  Hoe diep de nazi’s de Amerikaanse regering binnendrongen

  In 1992, vrijwel onmiddellijk NADAT de Sovjet-Unie en haar communisme en haar militaire alliantie van het Warschaupact allemaal waren geëindigd en het woord van “van bovenaf” in de VS en geallieerde sfeer nog niet tot het management van de BBC was doorgedrongen dat de Koude Oorlog nu zou doorgaan om Rusland zelf te verslaan, produceerde de BBC een historische documentaire het onthullen van zijn interviews met topdeelnemers aan de CIA’s “Operatie Gladio” (gerund door de CIA en MI6 via de Amerikaanse NAVO) die vertelden hoe zij terroristische acties hadden georganiseerd in en tegen aan de VS geallieerde Europese landen.
  Deze terroristische incidenten zijn opgezet om de communisten in die landen de schuld te geven, om het publiek daar de Sovjet-Unie te laten vrezen en haten; en de geïnterviewden spraken hierover met onbetwistbare autoriteit omdat ze er duidelijk trots op waren dat ze het hadden gedaan – ze haatten zelf het communisme en haatten de Sovjet-Unie. Veel van de geïnterviewden waren adellijke aristocraten die Hitler en Mussolini hadden gesteund in aan de VS gelieerde Europese landen, en ze beschreven incidenten waarover in de ‘geschiedenisboeken’ van het Westen over de Koude Oorlog was geschreven als incidenten die waren georganiseerd door de Sovjet-Unie en haar aanhangers in West-Europese landen.

  En hier werden ze nu gefilmd in interviews waarin ze trots vertelden hoe ze hadden samengewerkt met de CIA en MI6 om de Sovjet-Unie in West-Europa te verslaan op basis van leugens en terrorisme waarbij opzettelijk onschuldigen werden gedood in huneigen land.

  Hoewel het management van de BBC nog niet wist dat de Amerikaanse president GHW Bush op 24 februari 1990 was begonnen om de aan de VS geallieerde staatshoofden privé, één voor één, in afzonderlijke vergaderingen en in het geheim te informeren om de Koude Oorlog nu tegen Rusland totdat Rusland zelf wordt verslagen door de VS en zijn alles, en dat de NAVO daarom moet (ondanks de louter mondelinge beloften die ze allemaal aan Gorbatsjov hadden gedaan om precies het tegendeel te zeggen) tot aan de grenzen van Rusland zou worden uitgebreid, werd deze informatie uiteindelijk kort na de uitzending van de documentaire bekend bij het management van de BBC; en dus is de documentaire niet online te vinden in de online archieven van de BBC, maar iemand filmde de documentaire toevallig vanaf de tv van die persoon en deze korrelige versie ervan is degene die vervolgens naar YouTube werd geüpload en beroemd werd onder eerlijke en serieuze schrijvers over de Koude Oorlog – een cruciaal belangrijk bewaard gebleven primair brondocument over de diepten waarin de regering van de VS en het VK was gezonken om niet alleen de Sovjet-Unie tot 1991 te verslaan, maar vooral om uiteindelijk de controle over te nemen over de hele wereld – op basis van leugens die zelfs tot op de dag van vandaag een meerderheid van alle publieken binnen de VS/VK en aanverwante landen misleiden (dwzanti -nazi zoals het was geweest tijdens WO II toen de Amerikaanse president de hartstochtelijk anti-nazi en anti-imperialistische Franklin Delano Roosevelt (FDR) was. ( Op 25 juli 1945 besloot zijn onmiddellijke opvolger, Harry S. Truman uiteindelijk het advies van zijn held generaal Dwight Eisenhower en van Winston Churchill op te volgen dat de Amerikaanse regering de controle over de hele wereld zou moeten krijgen, en dat is wanneer de Koude De oorlog is eigenlijk begonnen. )

  “Operatie Gladio – Volledige BBC-documentaire uit 1992”

  Tientallen jaren later komt de waarheid aan het licht dat al het ‘nieuws’ en zelfs de ‘geschiedenisboeken’ gebaseerd waren op leugens en bedrog door psychopaten (eigenlijk aristocraten of miljardairs en hun miljoenen agenten van hun bedrijven en lobbyisten, en ‘nieuws’-media en de academische wereld) – uiteindelijk van de opdrachtgevers, niet de loutere agenten – die in het geheim de echte macht hebben achter wat die leugenaars en hun agenten en de bedrogen dwazen ‘democratieën’ hebben genoemd, maar die in plaats daarvan erfgenamen zijn NIET van FDR, maar in plaats van zijn vijand , het fascistische imperialisme (zoals van Hitler, Mussolini en Hirohito) – dat wil zeggen, fascistisch-imperialisten, de dictatoriale vorm van kapitalisme. (FDR was in het geheim bedoeld om Churchills fascistisch-imperialisme te verslaan nadat de Tweede Wereldoorlog zou eindigen. Maar Truman keerde FDR terug; privé verachtte hij FDR en binnen slechts twee jaar verving hij zijn hele kabinet .) (Wat president Eisenhower betreft, hij was medeoprichter van Truman America’s MIC, en pas aan het einde van zijn presidentschap waarschuwde hij er publiekelijk voor, zodat alleen zijn opvolgers zouden krijgen gaf de schuld van het monster dat hij en Truman samen hadden gecreëerd. Hij was vergelijkbaar met de Nobelprijswinnaar Obama: de twee uiterst gelikte presidenten. Truman was gewoon een onverdraagzame dwaas.)

  Operatie Gladio is nooit geëindigd en was en maakt deel uit van een veel bredere operatie van de regering van de VS en het VK.

  Op 25 januari 2023 kopte Reuters “Spaanse politie arresteert man verdacht in zaak bombrief 2022” , en meldde dat “de arrestatie kwam drie dagen nadat de New York Times meldde dat onderzoekers zich de afgelopen weken hebben gericht op de Russian Imperial Movement, een radicale groep die banden heeft met extreemrechtse Spaanse organisaties met betrekking tot de bombrieven. Aangenomen wordt dat de groep banden heeft met Russische inlichtingendiensten.” Dat lijkt in feite een kopie van het soort ‘nieuws’-rapporten dat in de jaren vijftig in de VS en de geallieerde sfeer tegen de Sovjet-Unie werd geproduceerd en verspreid. In feite zijn alle sancties die de VS/VK en hun bondgenoten tegen Rusland hebben opgelegd gebaseerd op leugens .

  Dit soort optreden van een regering is niet verenigbaar met het feit dat het een democratie is; en in feite zijn noch de VS noch het VK authentiek democratisch . Het is allemaal gebaseerd op leugens. Nazisme en alle andere vormen van fascisme zijn dat wel. Terwijl Hitler en Mussolini openhartig waren over hun minachting voor democratie, liegt de VS/VK-versie om ‘democratisch’ te zijn in plaats van dictatoriaal, en is daarom nog meer op leugens gebaseerd dan de WO II-versie .

  EN U BENT NOG STEESS FAN BEGRIJP IK WHAHAHAHAHAHAH

  OOM OBAMA

  Geliked door 2 people

 12. Hans van Straaten zegt:

  We zouden veel, veel beter af zijn zonder EU. Ze hebben ons samen, met ons politieke kartel, een oorlog ingerommeld.

  Like

 13. Olie bol zegt:

  Von der Leyen: geen strakke tijdlijn voor EU-toetreding Oekraïne
  Er bestaat geen “strakke tijdlijn” voor de beoogde toetreding van Oekraïne tot de Europese Unie. “Maar er zijn wel doelen die moeten worden gehaald, zoals hervormingen”, zei Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen in Kiev na afloop van een top met president Volodimir Zelenski en de voorzitter van de Europese Raad van regeringsleiders Charles Michel in Kiev.

  De bijzondere EU-top werd met opzet in het vorig jaar februari door Rusland binnengevallen land gehouden om ter plaatse de EU-steun aan Oekraïne te tonen. Michel zei dat de EU “vanaf de eerste minuut” zij-aan-zij met Oekraïne staat en dat zal blijven doen.

  De commissie had een zware delegatie uit Brussel meegenomen met vijftien commissarissen en hun topambtenaren om gesprekken te voeren over onder meer de voortgang van het toetredingsproces. Von der Leyen uitte haar bewondering voor “jullie vastberadenheid om toe te treden tot de Europese Unie”. Ook complimenteerde ze de regering van Zelenski met de voortgang die het land maakt, onder meer door de corruptie aan te pakken. Maar ze maakte ook duidelijk dat Oekraïne, net als andere lidstaten in spe, aan alle eisen van de EU moet voldoen om lid te kunnen worden.

  Zelenski vindt dat de omstandigheden vragen om een versnelde procedure. Een aantal EU-lidstaten, waaronder Nederland, heeft zorgen over de haast die wordt gemaakt en de mogelijk te hoge verwachtingen die worden gewekt door de EU-kopstukken

  Het volk van Nederland heeft nee gezegd waarom moet dat een ja worden dus de democratie bestaat niet meer maar het zijn nu dictator die regeren.

  Like

 14. Het wordt tijd dat de hele eu.commissie wordt ontslagen en vervangen door vredelievende mkensen in plaats van oorlogsophitsters. DFe eu.burger kan maar 1x zijn/haar kop verliezen en dat is de hele EU inclusief nederland in het geheel niet waard. Zonder oorlog wordt/is het leven voor de modale nederlander al erg genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 15. Drs.E.N.Schilder zegt:

  NIET NAMENS ONS!

  Like

 16. Frits zegt:

  Rijp voor de galg of Siberië.

  Like

 17. Julia zegt:

  Der Untergang van de EU wordt keiharde werkelijkheid. De dwaas de Duitse Ursula von der Leyen tekent hier voor. Wederom een Duitse die Europa kapot maakt en naar de algehele economische ondergang breng. Nog niets geleerd van de geschiedenis.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Juist Julia, Duitsland verklaart voor de tweede keer de oorlog aan Rusland. Maar nu lopen ze het risico totaal vernietigd te worden door de Rus (A-bom). Hopenlijk blijven wij gespaard.

   Geliked door 1 persoon

 18. J.M. Breeman zegt:

  Medeplichtigheid is ook strafbaar zegt Joost !

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Weer een afleiding gevonden voor haar eigen corruptie !!!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s