Alarmstemming: Vliegverbod in juni en opmars van NAVO-gevechtsvliegtuigen

(Vertaling: E.J. Bron)

Van 12 tot 23 juni komt het tot grootschalige vliegverboden in de hemel boven Europa. Achtergrond is een NAVO-oefening. Er heerst alarmstemming.

Veel mensen zijn op dit moment “van corona verlost” en in vakantiestemming. “Nu is alles weer goed en de wereld in orde”. Maar de stilte bedreigt. De terreuraanslag op de Nord Stream pijpleidingen is nog lang niet opgehelderd en enkele kilometers hier vandaan woedt een oorlog in de Oekraïne.

NAVO-oefening “Air Defender”

Maar wie per se alleen maar in vakantiestemming wil zijn, die moet bepaalde feiten niet uitschakelen. In ieder geval bij de planning van een vakantievlucht zou men 12 tot 23 juni in de gaten moeten houden. Want in die periode vindt de tot nu toe grootste luchtoefening van de NAVO plaats: “Air Defender”. Deze manoeuvre met honderden vliegtuigen en gevechtsvliegtuigen zorgt bij vliegtuigmaatschappijen nu al voor onrust. Want het zal tot grootschalige vliegverboden komen. Volgens insiders heerst er bij de vliegtuigmaatschappijen regelrechte alarmstemming.

Het logo van de oefening (boven) en de grafiek van het “oefengebied” (onder) zijn screenshots van de internetsite van de Duitse Bundeswehr.

Vazallendaad en onderwerping onder de VS

“Een optreden van trans-Atlantische verbondenheid” noemt de Duitse Bundeswehr de oefening. Ik denk bij mezelf: ”een daad van volledige onderwerping onder de Amerikaanse oorlogsindustrie. Ook veel mensen die vrede in Europa willen, zullen dat zo beoordelen. Een enorme opmars van vliegtuigen en uitgerekend de richting van het doel naar het oosten en Rusland. Da tis natuurlijk geen toeval.

Europa wordt op dit moment afgebroken. Met de economische verwoesting, de klimaatpaniek en de “Great Reset”. En we worden voorbereid dat we ook de facto ten strijde zouden kunnen trekken. “Stronger together”, schrijft de Bundeswehr op zijn website en de pijlen richting Rusland. De VS zouden het draaiboek niet mooier kunnen ontwerpen.

De systeemmedia zijn, wat een wonder, uitermate terughoudend met de berichtgeving. “AUF1” zal verder vragen en alert blijven. Want voor een “onschuldige en onbeduidende” oefening, die niet de moeite van het berichten waar dis, is het geheel veel te groot.

Bron:
auf1.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Alarmstemming: Vliegverbod in juni en opmars van NAVO-gevechtsvliegtuigen

  1. saddy zegt:

    Goed om dit te weten maar sodeju wat een slecht nieuws.

    ik dacht dat die dienstplicht alleen was om jou en mij straks af te knallen als we met een rood vinkje uit die 15-minuten gevangenis willen.
    Maar blijkbaar ….?

    Raar embleem trouwens: De taktische kernbom valt precies op schiermonnikoog en oostduitsland wordt 1 groot kerkhof?
    En tering nog aan toe, het oefenruim precies boven Finsterwolde?

    Valt ook nogal op: Alleen oefenruim boven nederland en duitsland!!

    Blij dat ik hier gelezen heb dat Vladdy ook wel doorheeft dat de nederlandse en duitse bevolking voor het grootste deel niet zijn vijand is en dat zijn echte vijanden vaak vrij gecentreerd zitten.

    Kan iemand even uitrekenen of dit alles stikstof-technisch wel mag?

    Geliked door 8 people

  2. Boike zegt:

    Hè watte ??? Een grootschalige oefening met USA en NATO gevechtsvliegtuigen boven Europa richting Rusland en daarom een vliegverbod. Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Zelfs tijdens de koude oorlog hebben we dit niet meegemaakt. Zelfs niet bij de kwestie Berlijn (1961), noch bij de Cuba crisis (1962). Dit is niet niks. Ik voel aan mijn water, dat er iets niet klopt.

    Welke idioot bedenkt dit ??? Dit is een regelrechte bedreiging naar Rusland toe. Rusland zal hier niet blij mee zijn. Poetin kon wel eens met een gepaste reactie richting Amerika komen.

    Deze oefening kon wel eens gruwelijk uit de hand gaan lopen. Is het wel een oefening, of is het een aanval, een oorlogsverklaing ???

    Geliked door 7 people

  3. waalkade4bd8489a57 zegt:

    Als ze ons deze oorlog in rommelen dan zal ik er alles aan doen om tegen te werken. Zal NOOIT de oorlogsindustrie helpen. Ik ben een pacifist in hart en nieren.

    Ik meen het iedere soldaat die dood of verminkt terug komt zal ik verachten.
    ZONDER SOLDATEN GEEN OORLOG. DE BANKEN EN ELITE GEEFT GEEN ENE MOER OM U LEVEN … KIJK MAAR NAAR OEKRAÏNE !!

    Het gaat niet om Oekraïne het gaat om de Amerikaanse wereldmacht. Amerika is gesticht in 1775 sinds die tijd is Amerika maar 16 jaar niet in oorlog geweest…. gaan wij dat oorlogszuchtige k*tland steunen…. ik niet.

    Geliked door 4 people

  4. Andre zegt:

    Wat moet die Bundeswehr dan wel verdedigen aan het failliete Duitsland? Ik zie m weer komen hoor de muur. En voor shithole Berlijn ik heb nog een echte oude Russiche vlag voor op de Bundestag net als 1 mei 1945 maar ik wil m liever bewaren voor het torentje.

    Geliked door 3 people

  5. Htskday zegt:

    De deep state is in paniek, en een kat in het nauw maakt rare sprongen..
    En ik geloof er hélémáál níets van dat het “zomaar” een “oefening” is.

    De oorlog in de Oekraïne is verloren, en nu gaan ze ineens een enorme “oefening” met honderden vliegtuigen en gevechtsvliegtuigen boven heel Europa houden met grootschalige no-fly zones???
    Waarom niet boven de Sahara, de Stille Oceaan of Antarctica?

    Ik vertrouw het voor geen cent.

    Als ze even rechtsaf slaan, vliegen ze boven Moskou, en dan zijn de rapen gaar..
    Laat de Russen ze maar allemaal uit de lucht knallen als ze de rode lijn passeren..

    De “deep state” of hoe je ze wil noemen, geeft nóóit op!!!

    Fasten your seatbelts…

    Geliked door 6 people

  6. Boike zegt:

    Als de piloten van die gevechtsvliegtuigen tijdens de oefening opeens buk-raketten in hun nabijheid zien vliegen, hebben ze, net als die uit Australië, vast en zeker ook wel psychologische ondersteuning nodig.

    Geliked door 2 people

  7. Boike zegt:

    Het zou mij niets verwonderen, als er, tijdens die grote vliegoefening in Europa, opeens een flink aantal Russische duikboten gaan oefenen voor de Amerikaanse kust.

    Geliked door 5 people

  8. apollonia652014 zegt:

    De burgers hierin zijn altijd de sigaar als de grote jongens de macht willen hebben.

    Like

Plaats een reactie