De Groot wil na halveren veestapel ook af van honden en katten: “D66 is knettergek geworden”

(Door: Bart Reijmerink)

D66-prominent Tjeerd de Groot (foto) heeft zich de laatste maanden ontpopt tot de hardliner wat betreft een radicaal en strikt stikstofbeleid in Nederland. In een debat vlak voor de Provinciale Statenverkiezingen deed De Groot opnieuw enkele bijzondere uitspraken. Zo stelde de D66’er dat naast vee ook katten en honden enorme vervuilers zijn en stelt dat Den Haag ook moet kijken of er nog een toekomst is voor deze dieren. De opmerking kon rekenen op flink wat hoon van PVV’er Alexander Kops.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op De Groot wil na halveren veestapel ook af van honden en katten: “D66 is knettergek geworden”

 1. Hovawart zegt:

  Wie spreken er nog over een zogenaamde ‘kiesdrempel’,……..?
  Stem ze Weg.. alstublieft.

  Geliked door 5 people

 2. Hovawart zegt:

  De laatste stuiptrekkingen van een zieltogende club eurofielen……Nexit NU!
  (voordat de Pays-Bah garant moet staan voor alle schulden die Brussel heeft veroorzaakt……..en onze kleinkinderen daarvoor moeten bloeden)

  Geliked door 3 people

  • mooinique zegt:

   Eh bedoelt u niet pedofielen en NL is allang failliet. Niet voor niets vandaag de andere pedo die zegt dat er niets aan de hand is met de banken in NL. Ja amehoela! Je zou nu toch genoeg moeten weten als dat geschreven wordt dat je dag kunt zeggen tegen je geld. Helaas.

   Like

 3. BosscheBol zegt:

  Mijn kater Fritz (zie avatar hiernaast) houdt niet van Fascisten66. Met hun debiele windmolens die nooit de energievoorziening van Nederland kunnen overnemen en met hun totalitaire dwang alsof ze een grote partij zijn.

  Geliked door 5 people

 4. Alice zegt:

  Kom maar op oetlul. Zal ik jouw reptielenkop eens even inzepen met een heerlijke vette versgedraaide drol van mijn hondenkind? Misschien gaat er dan nog iets op je kop groeien. Of heb je de voorkeur voor kattenpoep? Ook geen probleem hoor. Aan jou de keuze.
  En hou onderhand een op met je giftige uitspraken. Stuk onbenul. Zeker de nageboorte in de wieg gelegd? Of ben je van de duivel bezeten??

  Geliked door 8 people

 5. Kees zegt:

  Zelfs een CDA-er twijfelt aan de verstandelijke vermogens van Tjeerd. Laat die kerel zo snel mogelijk wat anders gaan doen!

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Dat ze wolven en dassen al uit Nederland willen weg hebben is daar al aan toe maar die Tjeerd de Groot wil dus hier alle katten en honden uit Nederland weg hebben maar NIET de immigratie van asielzoekers gaan beperken!?
   Ooit was er al eens in Den Haag een bepaalde allochtone bestuurder geweest, blijkbaar een moslim en een hondenhater omdat hij een moslim was, die vond dat honden in de vrije natuur thuishoren en niet als huisdier mogen worden gehouden!
   Die vent was alleen wel vergeten dat veel hondenrassen zichzelf nooit kunnen redden in de natuur en verwilderde honden zijn in bepaalde landen een grotere plaag geworden dan de oprukkende wolf!
   Zullen we anders gewoon alle wolven en dassen, of veel beter nog duizenden asielzoekers, bij die DEeGroot loslaten in zijn huis? Dan wil ik hierna nog van hem vernemen wie hij dan het liefste wil gaan wegjagen uit Nederland!

   Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  Als we alle D66-ers eens zouden ruimen , dan zou dat toch een opluchting geven !
  Minder debiele plannen .
  Minder woningtekorten .
  Minder instroom van tuig .
  Minder ergernis .
  Minder stikstof .
  Minder geld verbrast .

  Geliked door 7 people

 7. Yoshidepossi zegt:

  Misschien moeten we wel van de heer de Groot c.s. af. Scheelt een hoop overbodige stikstof….

  Geliked door 2 people

 8. Kans zegt:

  Het wordt gewoon tijd dat wij deze idioot en zijn aanhang gewoon even opruimen hoor, het wordt met de dag gekker in dit achterlijke nederigland, en dat ook nog eens zonder dat hier de media hun bek over open doen, het moet nu gewoon afgelopen zijn hoor, zijn ze helemaal van de pot gerukt !😂🤣🤣🤣🤣🤣😇

  Geliked door 2 people

 9. mooinique zegt:

  Ik durf te weden dat mijn man en ik samen met onze 3 katten. Schoner zijn dan deze praatpop. We zetten gemiddeld in een jaar maar 4x de vuilcointainer aan de weg. Het meeste wat daar in zit is het gritt van de katten. Onze katten hebben buiten een grote kattenren die ze niet bevuilen. Alles gaat op de kattenbak. Dan rijden wij niet veel auto. Gebruiken weinig water. Wij zijn zuinig. Houden niet van verspilling. Onze pootafdruk of hoe de fuck dat heet is niet groot. We kunnen beter ervoor zorgen dat braalappen die niets normaals te zeggen hebben. En er alleen maar zijn om mensen bang te maken gezellig in een isoleercel te zetelen met de andere braalappen. Zonder verwarming natuurlijk. Weten ze gelijk hoe het voelt als je gedwongen wordt met anderen te leven waar je niet voor gekozen hebt. Afvoeren graag al die braalapen!

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ mooinique op 23-3-2023 om 12.35 u.
   U gaat uzelf toch zeker niet zitten verdedigen omdat u een paar katten heeft én omdat Tjeerd de Groot bewijst, dat hij géén hersenen bezit ?
   Deze vent is totaal v.d. pot gepleurd en weet momenteel van ellende niet meer wat hij moet zeggen om de burgers te pesten, deze vent is nog veel viezer als alle honden en katten bij elkaar……gatverdegatver, wát een minne vent !
   Ik vind katten heel bijzondere beesten, vandaar onderstaand rijmelarijtje :
   Oh…..er is een wonder geschied,
   de poes is nat
   en ’t regent niet !

   Geliked door 5 people

 10. aquarius4422 zegt:

  Wij willen van D66 af.

  Geliked door 4 people

 11. Htskday zegt:

  Ménsen zijn de grote vervuilers, kan dáár niet eens wat aan gedaan worden..
  Ooh wacht….

  Geliked door 3 people

 12. LUCIA zegt:

  ***AANRADER; Ik doe dit niet makkelijk maar dit is echt één die je zou moeten lezen, want belangrijk, zowel Bart’s artikel als mijn comment….mijn dank ook aan Bart R , de schijver van het stuk

  D66 is een gevaarlijke mensonvriendelijke organisatie en eigenlijk TEGEN alles wat LEEFT gericht, het is een doodscultus en als er ooit( dan zijn mijn gebeden verhoord) een ondergrondse komt tegen het globalistische gespuis zou de Nederlandse tak hiervan zich hierop moeten richten..het hoe laat ik in het midden ..het waarom is duidelijk ..
  Want niet tevreden met de veestapel op heffen..worden nu ook onze huisdieren aangevallen .
  (Typisch dat je die achterbakse kut van PvD met die achterbakse glimlach en “ik steek lachend een mes in je rug” oogopslag, hierover niet hoort..die is veel te druk met zich, glimlachend en hand en span diensten verrichtend, een veganistische machtsbouillon te veroveren… desnoods met een beetje bloed er aan van mens of dier maakt niet uit).

  Dit hebben ze(D(ood) 66) al geregeld:
  -Uiteraard de doodsteek van de boeren en opheffen veestapel
  -Denk erom pal voor COvid werd de orgaan wet erdoor gedrukt slechts beveiligd door je DigiD nummer die meer op straat ligt dan een super-dronkaard en meer verkocht wordt dan een hotte-hoer..het is het equivalent van een condoom met scheuren en helpt net zo goed qua protectie..
  -Aanscherping Euthanasiewet ook uit de koker van deze mensonvriendelijk lopende lijken .
  -Regelgeving (en deze weet ik niet 100% zeker maar is een volgens mij factor dus hou het mij ten goede) omtrent de hoogte en conditie van de ouderen, in connectie met al dan niet behandelen van… lees ..z.g. dure kwalen.Overigens diezelfde ouderen die Nederland opgebouwd hebben nadat een ander fascistisch apparaat ons in een 2e WO gestort had

  Ik ben misschien wat vergeten hoor want zo’n partij als deze, zou eigenlijk verboden moeten worden…. ware het niet dat het hardnekkig gerucht wil, dat dit serpentennest eerst aardig wat boaconstrictors om de rechterlijke macht heeft geslingerd..in een jarenlange wurggreep. Want… en dat blijkt ook uit andere landen… de beste controlled opposition, is een verdekt gearrangeerde gecontroleerde rechterlijke en wetgevende macht.

  Wat komt er na de huisdieren????
  Ik doe even een voorspelling…. en dan moet ik een heftige mensonvriendelijk gedachten spoor in topversnelling opbouwen…. let wel pretenderen..dit gaat wat moeilijk gezien het feit dat ik andere hoektanden heb, van het non-bedreigende knoflook en kruis soort.

  .U-U-U-U staat daarna op het menu, gaan we terug naar andere fascisten, sec ter illustratie;
  – Zij die chronisch ziek zijn
  -Zij die zwakzinnig zijn of anderszins intensieve zorg behoeven en /of in instellingen verblijven hierdoor
  – Zij die arbeidsongeschikt zijn, hetzij door lichamelijke, geestelijke of ouderdoms/leeftijdsgebonden factoren
  – Politieke vijanden
  -Zij die qua afkomst niet bevallen(vraag het maar aan de Joden en de Roma’s)
  – Zij die qua bloedlijnen niet bevallen

  Reken maar dat deze voorbeelden, heftig “trend-gevolgd” zullen worden door alle aanhang van de doodscultus groep(en)..reden Obama gaf het startsein met de slogan ..Yes we can en toen werd in rap tempo de hele wereld genaaid en shall we say…. in het verderf gestort!!!!Terwijl alle domme sneeuwvlokjes als slakken weggleden onder eigen slijm en zuchten van bewondering..oftewel diezelfde groep sneeuwvlokjes- FvD haters

  Geliked door 3 people

  • mooinique zegt:

   Het gaat allemaal gebeuren wat u zegt. Zolang met het toe laat. We zijn nog steeds met velen. Alleen de A bloedlijn mag overblijven als ik het mij goed herinner. De rest is onrein. Ha en die Engerd van een Obama gaat in de arena optreden. Betalen maar als je naar deze engerd wilt luisteren en op de foto dat kost 3 nullen. Echt bestaan er mensen die hier heen gaan?!🤮🤮🤮

   Geliked door 1 persoon

 13. delamontagne zegt:

  Wanneer gaat deze onkundige, gestoorde idioot die veuls-te-veel salaris [ sorry schadeloosstelling.? ? ] ontvangt voor dit soort NONSENSE,de mensen-stapel eens aanpakken, inplaats van de veestapel.
  Nu zijn de huisdieren blijkbaar aan de beurt, dieren die zoveel [ vooral ouderen ] plezier & liefde bezorgen.
  [ en werk ]

  Ik mag het natuurlijk niet zeggen, maar wat mij betreft mogen ze hem afmaken…….

  Geliked door 3 people

 14. saddy zegt:

  Dit wilde de EU een tijdje geleden toch al? Vanwege electorale redenen is dat toen even in de la gelegd.

  Staat ook in het boekje van klaus.

  In de 15 minuten stad mag je alleen nog virtuele dieren, tenzij het insecten zijn die je moet eten denk ik.

  Even wakker blijven hoor!

  Maar op zich is het wel goed nieuws want nu kun je keihard terugslaan met het berekenen van de uitstoot door de miljoenen ganzen in nederland. Afknallen die dingen en opeten! Paardenvlees is ook veel beter voor je dan koe of varken trouwens. Afknallen die dingen en opeten! Meeuwen? Ree? Damhert? Wild zwijn? Fazant?

  Geliked door 1 persoon

 15. karton zegt:

  Ik wil van mestkever Tjeerd af, en wel z.s.m.

  Geliked door 5 people

 16. droevige mof zegt:

  De man lijkt een totale ideoloog, die zichzelf vernietigd. Hoe kun je iets fundamenteel slechts zeggen over katten en honden zonder de welvarende westerse samenleving, d.w.z. je eigen links-liberale kringen, tegen je in het harnas te jagen? Hij rent zijn carrièredood tegemoet. Of is hij de undercoveragent van Thierry, het geheime lid van de Gideonsbende?

  Geliked door 1 persoon

 17. Julia zegt:

  Ik wil voor goed van de satanisten en tirannen van D66 af en de rest van het WEF kartel. De honden brengen geen schade toe maar dat rattengif in Den Haag ziet kans om heel Nederland naar de gallemiezen te helpen.

  Geliked door 4 people

 18. Dr. Heinz zegt:

  De Heinrich Himmler der lage landen!!!!
  Zo een koekje van eigen deeg, die linkse klootzakken DDR66!!!

  Geliked door 2 people

 19. Henk der Niederländer zegt:

  Er zijn trouwens mensen die een moord begaan voor hun huisdier omdat ze een huisdier zien als lid van de familie.
  In deze gevallen zie Ik gebeuren dat er slachtoffers gaan vallen onder diegenen die zo’n soort wet uit komen voeren.
  Heb Ik medelijden met hen??
  Nee nog niet voor een cent!!

  Geliked door 4 people

  • mooinique zegt:

   Ik hou niet van geweld. Ik heb golfstokken. En ik hoef mijn deur niet open te doen. Er zit een smal raam in. Kom maar op! Ook al mag het niet van God dan ben ik maar een zondaar. Ben God niet!🥰

   Like

 20. Ravian zegt:

  “D66 is knettergek geworden”

  Nee hoor, dat waren ze al lang…

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederländer zegt:

   Ze zijn niet gek geworden bij D66 Ravian.
   Wat ze hier doen is niks abnormaals binnen een criminele organisatie.
   Alles van de tegenstander kapot maken en als nodig ook een gezin.

   Like

   • Ravian zegt:

    Yep, het zijn allemaal criminele psychopaten daar bij D66, en binnen het geesteszieke linkse wereldje is dat heel normaal, maar ik blijf het gewoon aan de normen van de normale wereld afmeten…

    Like

 21. Boike zegt:

  Ik denk, dat wij heel snel afwillen van de idiote hardliner Tjeerd de Groot (D666). Hij weet absoluut niet, waar hij het over heeft en lult maar een eind uit zijn nek.

  Als honden en katten weg moeten, dan zeer zeker ook de paarden van Beabitch.

  En als we Tjeerd de Groot, Rob Jetten en nog wat van dat soort tuig een enkele reis naar hun duivel geven, lossen we een groot CO2 probleem op.

  Geliked door 3 people

 22. memaxq zegt:

  Compleet D666 ruimen a.u.b.

  Like

 23. J.v.d.Heijden zegt:

  Honden zijn de betere mensen.!!

  (en ik hou ook van katten)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s