Alice Weidel (AfD): “In Duitsland wordt politiek tegen het volk gemaakt!”

(Vertaling: E.J. Bron)

DEM DEUTSCHEN VOLKE” luidt de 16 meter brede inscriptie boven de westelijke ingang van het Rijksdaggebouw (Duitse parlement) in Berlijn. De 60 centimeter hoge, van gesmolten kanonnen vervaardigde letters doen nu als een farce aan: “In Duitsland wordt politiek tegen het Duitse volk gemaakt!”, zegt de AfD-fractievoorzitter Alice Weidel in het grote exclusieve kerst-interview met de hoofdredacteur van “AUF1”, Stefan Magnet.

Weidel bekent dat ze zelfs “fysieke pijn” gehad zou hebben toen de afbraakregering nu meer dan twee jaar geleden in de Duitse Bondsdag werd beëdigd. Duitsland zou systematisch kapot gemaakt worden – men zou de indruk hebben dat het de “stoplicht”-regering “helemaal niet snel genoeg kan gaan om dit land te gronde te richten”. Al decennia lang zouden de welvaart, de industrie en de middenklasse gesloopt worden. De mensen zouden zich zorgen maken om hun baan, hun pensioen. Door de verbodspolitiek van de “stoplicht”-regering zouden burger- en eigendomsrechten uitgehold worden.

Daar zou de illegale massa-immigratie nog bij komen. “De poorten staan wagenwijd open voor iedereen uit de hele wereld die in ons sociale stelsel immigreert en volledig wordt verzorgd, terwijl onze eigen gepensioneerden, die dit land hebben opgebouwd, kinderen en kleinkinderen hebben grootgebracht, lege flessen moeten verzamelen!”, beklaagde de cheffin van de AfD.

Fluwelen handschoenen van justitie voor migranten

In dit verband komt Weidel ook te spreken op de mildheid van justitie, namelijk altijd dan wanneer het om brute door migranten gepleegde delicten zou gaan. “We hebben ongeveer 800 groepsverkrachtingen per jaar. Een 15-jarige werd door negen mannen uit zes verschillend elanden verkracht. Acht van hen kregen een voorwaardelijke straf en eentje twee jaar. HOE KAN DAT?”, vraagt niet alleen Alice Weidel zich af.

Totaal falen van de systeemmedia

De woordvoerster van de AfD heeft ook felle kritiek op het falen van de systeemmedia, spreekt letterlijk van de “totale uitval” van de publiekrechtelijke zenders. Er zou geen transparanten, uitgewogen berichtgeving meer zijn; en al helemaal geen verstandige economische berichtgeving. Vooral tijdens de corona-hysterie zou er een beschamend hoofdstuk in de Duitse mediageschiedenis zijn geschreven. “Hier zijn veel dingen gebeurd, hoog corrupt gedrag.” Tot op de dag van vandaag zou dat nog niet uitgezocht zijn.

De diepe staat

De “Deep State” (diepe staat), aldus Alice Weidel verder, zou elk middel recht zijn om de macht te behouden. De binnenlandse veiligheidsdienst zou daarbij als instrument ingezet worden om de oppositie in diskrediet te brengen en in de politieke wedstrijd te benadelen. Weidel: “Veel van de methodes herinneren aan de DDR van toen.” En ook de mensen zouden door propaganda geïnstrumentaliseerd worden, tot aan geweld tegen andersdenkenden toe. “Als ze actief zijn voor de AfD, dan zijn ze immers eigenlijk al loslopend wild”, zei Weidel met het oog op stukgesneden banden, aangestoken auto´s en beschadigde woningen.

Vooruitzicht op 2024

Het nieuwe jaar zou een beslissend jaar voor de AfD worden, zette Weidel afsluitend uiteen en benadrukte: “De mensen voelen wat er achter de verbodspolitiek van de ´stoplicht´-regering zit. En de onteigeningspolitiek zal ertoe leiden dat de pendel terugslaat en de burgers een patriottisch alternatief kiezen.” Daarom zou de “verklikker- en spionnenstaat alles proberen” om de AfD in 2024 te verbieden – “omdat ze bang zijn dat we te groot worden!”

(Bekijk HIER het volledige kerst-interview met Alice Weidel)

Bron:
deutschlandkurier.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Alice Weidel (AfD): “In Duitsland wordt politiek tegen het volk gemaakt!”

  1. koosv8 zegt:

    Ze kunnen zeiken wat ze willen, maar voor mij heeft ze GROOT gelijk. En dat is tegenwoordig juist wat niet deugd, klip en klaar de WAARHEID UITDRAGEN!!

    Geliked door 3 people

  2. stradivotsi zegt:

    Alice Weidel een vrouw met “cohones” Die stampt Rutte de kliko in
    wat dat betreft. Ik hoop dat ze daar in Deutschland ook een wending
    kunnen krijgen, maar die doorsnee generatie Duitsers is ook zowat
    ” Hirnweichgespült”

    Also, lass jucken und wähle die AfD ihr schnarchsäcke

    Gruss,

    Stradi von Weidel

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie