Kerstgroet . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Duider)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Kerstgroet . . .

  1. Rini Stegeman zegt:

    Heeft W. A toch al gedaan, U weet wel onze Koning…..

    Geliked door 2 people

    • olieklippie zegt:

      Yep, dat voorgedrukte vodje lukt deze duurste uitkeringtrekker(s) van Nederstan aardig, maar op een boodschap van die Fucking Pinokkio Prutte/Kaag/Timmerfranz en co., zit ik al helemaal niet op te wachten,
      May Their Rot in Hell !!!!

      Geliked door 3 people

    • de barbaar zegt:

      foutje stegeman niet MIJN koning…ben geen slaaf,horige,onderdaan of wat dan ook…zodra jij zoiets vuil als jouw koning ziet……schrijf ik jou af als mede-mens.

      Geliked door 2 people

      • Henk der Niederländer zegt:

        Ik denk dat je de reactie van Rini niet goed begrepen hebt @Barbaar.
        Je moet zien wat hij bedoeld met “U weet wel onze koning”

        Like

  2. Edwin Vissers zegt:

    ‘Verpletter senator Fistus. Moge Fistus verslappen, vergaan en zinken, en mogen al zijn botten opgelost worden

    Rutte is een Romijn dus deze begrijpt hij wel !

    Geliked door 2 people

    • de barbaar zegt:

      Foutje edwin…rat rutte zal en is nooit een romein geweest, dat was alleen voor mannen en echte vrouwen van toepassing en nooit voor ratten.
      begrijpen doet een rat als rutte namelijk niks….rat rutte…voor de zoveelste x …waar zijn de kinderen gebleven die weggeroofd zijn bij hun ouders….en ergo rat rutte….waaraan zijn die ruim 400 kinderen onder de 8 jaar aan overleden rat rutte…en wie heeft hun overlijdensacten ondertekend en waar en waaraan …rat rutte.
      Weet een ding rat rutte ,jij en jouw smerige companen zullen ooit het VOLK tegenoverstaan en ik weet al hoe dat zal aflopen…de 3 -eenheid
      BOOM-TAK-TOUW.

      Geliked door 1 persoon

  3. Republikein zegt:

    Dooie boel.
    [audio src="https://bronsheimmusic.nl/media/uploads/geluidsfragment/The%20Cross%20of%20Honour%20-%2014%20-%20Do%20They%20Know%20Its%20Christmas.mp3" /]

    Like

  4. bobzelf zegt:

    deze is voor DE LUL MET VINGERS PERSOONLIJK .

    UW EU FAN . UW LANDVERRADER HIMSELF UW WEF VRIEND

    EN DE ”ONGEBLUSTE KALK LIEFHEBBER ..

    LAAT HEM NIET ONTSNAPPEN VRIENDEN

    BOBZELF

    Geliked door 8 people

    • Olie bol zegt:

      Kaag wordt speciale gezant voor wederopbouw Gaza

      DEN HAAG – Demissionair minister Sigrid Kaag (Financiën) wordt de speciale gezant namens de Verenigde Naties (VN) die moet gaan bijdragen aan de wederopbouw van Gaza. Ook gaat ze de humanitaire hulp aan het gebi

      Like

    • Olie bol zegt:

      Kaag wordt speciale gezant voor wederopbouw Gaza

      DEN HAAG – Demissionair minister Sigrid Kaag (Financiën) wordt de speciale gezant namens de Verenigde Naties (VN) die moet gaan bijdragen aan de wederopbouw van Gaza. Ook gaat ze de humanitaire hulp aan het gebied.

      Like

  5. Julia zegt:

    Dat doet die klootzak via X twitter Rutte wenst iedereen in Nederland die te maken heeft “met de nare gevolgen van de hevige regenval veel sterkte”. Ook bedankt hij onder meer Rijkswaterstaat, de waterschappen en de dijkwachten voor hun werk, ook tijdens de feestdagen. Waar hangt die klootzak uit is hij op bezoek bij Zelensky of zo. Als hij betrokken is trekt hij zijn laarzen aan zijn verradelijke voeten en gaat ter plekke eens een kijkje nemen en de mensen die zich inzetten bij de waterschappen en vrijwilligers bij de dijken bezoeken. Waar blijft overigens onze grote uitkeringtrekker Willem of zit hij ook al op familiebezoek in Argentinië. Ik herinner mij nog zijn bliksem bezoek in Limburg met zijn Maxima met uitgestreken smoelen om vervolgens gelijk door te vliegen naar zijn optrekje in Griekenland.

    Geliked door 6 people

    • stradivotsi zegt:

      Wild Willem Beertender is niet voor commentaar aanwezig.
      “Moge U het verder bekijken……..ik moet nu weg…”

      Like

    • Harry zegt:

      Inderdaad , die gast verdient de Nobelprijs voor domheid , onnozelheid en gebrek aan benul !
      Opdoeken maar dat koningshuis ?

      Geliked door 1 persoon

    • Peter . zegt:

      Denk eerder dat hij uitgenodigd is bij holmaat Schwab,en daar bespreken hoe ze het beste de miljarden af kunnen pakken van de Nederlanders .

      Geliked door 2 people

    • de barbaar zegt:

      Huig Plug heeft een onderzoekje gedaan in de duinen/dijken bij kijkduin.
      Grote gaten zijn er gegraven in de duinen waardoor de zee bij (te)hoog water het binnenland zal instromen, precies bij het waterwingebied van dunea…drinkwaterbassins van o.a. zuid holland.
      De rivieren in duitsland en belgie lozen een gigantische hoeveelheid regen en dooiwater naar ons land.
      Onze rivieren en watergangen staan extreem hoog op dit moment.
      Komende donderdag/vrijdag is het springtij…..met een beetje storm erbij een kleine springvloed?
      Hoog zeewaterpeil wat de duinen instroomt, ons afvoerwater kan de zee niet in dus overstromingen in het binnenland….
      Kortom …wie heeft opdracht gegeven om die gaten in onze dijken/duinen te maken?
      Wat is hier gaande?

      Geliked door 4 people

  6. stradivotsi zegt:

    Roette ies sein inlegkroisje…ehhm velletje vergheten. De perzonificatti
    van een lamloel. Spontane broekhoest op tweede kerstdag.

    Geliked door 2 people

  7. Julia zegt:

    Rutte sorry hoor hij brengt zijn kerstgroet maar aan zijn tot heilig verklaarde corrupte vriend Zelensky. Je kunt wel horen aan de preek van onze zogenoemde koning dat die hele preek door de rat en volksverrader Rutte is georkestreerd.
    De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is een jaarlijks terugkerend fenomeen dat, ondanks de miljoenen kijkers, inhoudelijk als irrelevant wordt bestempeld door de meerderheid van de Nederlanders. Dit onthult de diepe kloof tussen de koning en zijn volk, en tussen traditionele Nederlandse waarden en de Woke, linkse idealen die de koning lijkt te omarmen. Zijn toespraken, verzadigd met klimaatobsessies en progressieve standpunten, staan in schril contrast met de conservatieve, realistische waarden van veel Nederlanders.
    De koning, die een symbool zou moeten zijn van nationale eenheid en trots, lijkt meer op een spreekbuis van Woke waanzin. Het is een ironische wending voor een instituut dat traditioneel gezien wordt als de hoeksteen van nationale stabiliteit en continuïteit. De realiteit is echter dat Willem-Alexander met zijn toespraken ver afstaat van de dagelijkse realiteit en zorgen van de gemiddelde Nederlander. Zijn focus op linkse thema’s en klimaatbeleid heeft hem vervreemd van een aanzienlijk deel van zijn volk, die zich niet langer vertegenwoordigd voelt door hun monarch.
    Dan ook nog de vele zwarte bladzijden over die Oranjes ik zou zeggen dag Willem vertrek dat spaart de Nederlandse belastingbetalers miljoenen per jaar.
    Dan ook nog podium voor de golddigger de tot koningin gebombardeerde het meisje van niet al te beste komaf uit Argentinië dan zakt mijn broek helemaal af. Zorgwekkend genoeg kampt meer dan 700.000 huishoudens in Nederland met ernstige schuldenproblematiek. Een alarmerend cijfer dat de aandacht verdient. Koningin Máxima, erevoorzitter van Stichting SchuldenlabNL, toonde het afgelopen jaar haar betrokkenheid bij dit cruciale maatschappelijke thema. Shownieuws volgde gedurende een jaar de inspanningen van koningin Máxima ten behoeve van SchuldenlabNL.
    Schulden bespreek maken n een boeiend gesprek met presentatrice Tooske Ragas deelde koningin Máxima haar persoonlijke beweegredenen om zich in te zetten voor dit onderwerp. Ze benadrukte de impact van schulden en het belang van openheid en durf om hulp te vragen. Het gesprek belichtte tevens de noodzaak om deze zorgen bespreekbaar te maken en de rol van Máxima.
    Wat onze koningin vooral raakte was de schaamte en het taboe over schulden. Ze vertelde dat ze in Argentinië van dichtbij meegemaakt heeft wat financiële problemen met een gezin kan doen. Dat was ook de belangrijkste reden waarom ze voor het financiële vak heeft gekozen. 5 jaar SchuldenlabNL Terugkijkend op 5 jaar SchuldenlabNL blijkt een vruchtbare samenwerking tussen overheid, gemeenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Gezamenlijk streven zij naar duurzame oplossingen voor een toekomst zonder schuldenzorgen en financiële gezondheidsproblemen. Dat is de koningin die graag een bezoek brengt aan Klaus Schwab ze hield een pleidooi voor de komst van digitaal geld. Zo stelde ze dat een goed ontwerp mensen “meer controle” kan geven over hun transactiegegevens. Zum kotzen te triest dat wij belastingbetalers moeten betalen voor de uitkering van miljoenen per jaar voor de WEF schurken.

    Geliked door 4 people

  8. karton zegt:

    Ik kan die vent, Rutte, missen als kiespijn, óók hoef ik geen berichten van ‘m te lezen want dat zijn alléén maar leugens.
    Één oplossing voor die vent : gooi ‘m in een vat met zoutzuur ……. binnen korte tijd is álles opgelost.

    Geliked door 4 people

  9. Svalbard zegt:

    Ik zit helemaal niet op Kerstgroeten van een leugenaar te wachten!

    Geliked door 3 people

  10. leeuw7 zegt:

    De PSYCHOPAAT!

    Geliked door 1 persoon

  11. Julia zegt:

    Weer zo een leugen dat hij er maar in mag stikken. Ik kan die verrader niet meer zien of aanhoren. Wat mij betreft een vaarwel groet maar dan wel voor goed.

    Geliked door 1 persoon

  12. koosv8 zegt:

    Ik zit er niet op te wachten, hij liegt toch alles.

    Like

Plaats een reactie