WEF-globalisten willen “vertrouwen weer opbouwen” – en kondigen nieuwe plandemie aan

(Door: Heinz Steiner en Vanessa Renner – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer u denkt aan het globalistische World Economic Forum (WEF), welke woorden schieten u daarbij te binnen? Waarschijnlijk niet het woord “vertrouwen”. Desondanks beweert met bij het WEF naar aanleiding van de komende bijeenkomst in Davos dat men “weer vertrouwen zou willen opbouwen”. Dat men daar tegelijkertijd samen met de de chef van de WHO voorbereidingen voor de volgende “pandemie” aankondigt, die 20 keer dodelijker dan de corona-plandemie zou worden, komt tegen deze achtergrond over als een slechte grap.

Van 15 tot 19 januari ontmoeten de globalisten van het World Economic Forum elkaar weer in het Zwitserse Davos. Daar willen vertegenwoordigers uit politiek, economie, onderwijs, media enzovoort weer eens over hun dystopische plannen voor wereldheerschappij (waartegen het globale verzet langzaam toeneemt) debatteren. Natuurlijk zeggen de vertegenwoordigers van de elites dat niet zo, maar het resultaat is hetzelfde. Interessant is het motto van de ontmoeting van dit jaar: de “wederopbouw” van vertrouwen. Leest u zelf wat het WEF daar over schrijft:

Mensen, samenlevingen en ondernemingen zien zichzelf met de realiteit van een veranderende wereld geconfronteerd. Behalve de schijnbaar eindeloze serie shocks, waarbij het tragische geweld in het Midden-Oosten de laatste is, zijn er duidelijke veranderingen van de geopolitiek via de klimaatverandering tot aan de kunstmatige intelligentie herkenbaar. Met het oog op deze mate aan onzekerheid en de hoge inzetten bestaat er een duidelijke behoefte om, behalve de diagnose van uitdagingen, consequent oplossingen te vinden.

Met afnemend vertrouwen kunnen lange termijn visie te abstract zijn om het erover eens te worden, terwijl men zich alleen op de reacties op actuele shocks zonder bescherming bloot zou stellen aan elke van de komende transformaties. Noodzakelijk zijn veelmeer nieuwe en verbeterde platformen voor de dialoog, sterkere partnerschappen, flexibele politieke randvoorwaarden en het effectieve gebruik van technologieën, die tot praktische en uit te voeren vooruitgang voor samenlevingen zowel op de korte termijn als ook in de strategische horizon kunnen leiden.

Tegen deze achtergrond en om een mate aan collectief handelingsvermogen door te geven, is het noodzakelijk om het vertrouwen op drie fundamentele niveaus weer te herstellen: in de toekomst, binnen samenlevingen en tussen naties. Daarom zal de 54e bijeenkomst van het World Economic Forum onder het motto “Vertrouwen weer opbouwen” bijeengeroepen worden om de beslissende ruimte te bieden, om even te onderbreken en zich op de fundamentele principes te concentreren die vertrouwen bevorderen, waaronder transparantie, consistentie en verantwoordelijkheid.

Deze globalistische elites, die zich aanmatigen over het leven van miljarden mensen te beslissen, willen dus een vertrouwen “weer opbouwen”, dat ze sowieso nooit genoten hebben. Want om te denken dat mensen gelukkig zouden zijn wanneer ze niets zouden bezitten, maar alles zouden moeten leasen, is gewoon onrealistisch. Maar aan wereldvreemdheid ontbreekt het de globalisten niet: nog in december vorig jaar verbaasden de WEF-kaders (samen met die van de WHO) zich er over waarom de mensen hen niet meer vertrouwen. Wanneer je in een bubbel leeft en steeds opnieuw je eigen propaganda voordraagt, begrijp je de wensen van de gewone mensen blijkbaar simpelweg niet meer.

Terwijl de behoeftes van de mensen heel simpel zijn: ze willen niet dat de een of andere niet democratisch gelegitimeerde globalisten de eigen gekozen regeringen dingen voorschrijven. In een artikel over de agenda van de “Great Reset” schreven de WEF-globalisten bijvoorbeeld: “Bovendien zouden regeringen al lang noodzakelijke hervormingen moeten omzetten, die rechtvaardiger resultaten bevorderen. Daartoe zouden veranderingen aan vermogensbelastingen, de afschaffing van subsidies voor fossiele brandstoffen en nieuwe regelingen voor geestelijk eigendom, handel en concurrentie kunnen behoren.” Allemaal ingrepen, waarover de mensen in de verschillend elanden bij verkiezingen zelf zouden moeten kunnen beslissen. Maar dat interesseert deze interventionisten niet.

Voorbereiding op Disease X”: het knutselen aan de volgende plandemie

Meer nog: nadat de zogenaamde corona-pandemie er pas toe had geleid dat mensen in de hele wereld zich bewust werden van de ideeën en plannen van de globalisten, lijkt men in Davos ook nog olie op dit vuur te willen gooien. Want een panel van de bijeenkomst behandelt de voorbereidingen op de volgende “pandemie” door Disease X. Deze onbekende ziekte zou volgens de WHO tot 20 keer meer sterfgevallen kunnen leiden dan Covid-19. Met het oog op dit ultimatieve gevaar wil men er in Davos graag over discussiëren welke “nieuwe inspanningen” er nodig zouden zijn om gezondheidssystemen op “komende uitdagingen” voor te bereiden.

Als spreker wordt bij dit panel WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus hoogstpersoonlijk aangekondigd. Diens vingers lijken steeds boven de toets ter uitroeping van internationale gezondheidsnoodtoestanden te zweven: men kan zich nauwelijks meer aan de indruk onttrekken dat elke nieuwe verkoudheidsgolf met een beetje pech voor nieuwe beperkingen van de grondrechten en afgedwongen massavaccinaties zou kunnen zorgen.

Er moet sterk van uitgegaan worden dat er reclame gemaakt dient te worden voor het WHO-pandemieverdrag en de veranderingen van de internationale gezondheidsvoorschriften, want door de uitholling van de nationale soevereiniteit in het kader van nieuwe “noodgevallen” worden de natte dromen van een wereldregering van elke globalist waar. Ondersteuning krijgt “Dr. Tedros” bij het panel op 17 januari overigens o.a. van Michel Demaré van AstraZeneca (net alsof de nauwe verstrengelingen van d eWHO met de farmaceutische industrie sowieso al lang voldoende bekend zijn).

De WEF-globalisten willen dus volgens hun motto dit jaar het “vertrouwen weer herstellen”. Daarbij vergeten ze echter dat de meerderheid van de mensen in deze wereld waarschijnlijk nog nooit ook maar in beginsel vertrouwen in deze organisatie had. Met debatten over voorbereidingen op een Plandemie 2.0 in samenwerking met de WHO en Big Pharma wakkert men het wantrouwen van de bevolking nog aan. De vraag dringt zich op: in welke realiteit leven de aanhangers van deze zelfbenoemde “elite” eigenlijk?

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner en Vanessa Renner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op WEF-globalisten willen “vertrouwen weer opbouwen” – en kondigen nieuwe plandemie aan

  1. L. Sevier zegt:

    Laat ER (ext. reb…) daar maar naartoe gaan….
    Ach nee natuurlijk niet, ER wordt gesubsidieerd door WEF……

    Like

  2. bobzelf zegt:

    SCHITTEREND SCHITTEREND

    HET VOLGENDE LUL VERHAAL . KOMT ER DUS AAN ..

    IK HEB MIJN PLASTIC MONDKAPJES AL KLAARLIGGEN

    KIJK LIEVE MENSEN IN EEN NORMALE WERELD WERKT HET ZO

    VERTROUWEN KOMT TE VOET EN VERDWIJNT TE PAARD

    DANWEL IN EEN LOTUS OF PORSCHE WHAHAHAHA

    MET ” EEN TERING GANG “””

    MAAR ALS ZELFS HET VERTROUWEN IN DE WEF

    NOOIT EN TE NIMMER ZELFS MAAR KRUIPEND IS GEKOMEN .

    ZAL IK ZE IN ?? DAVOS WEER TELEUR MOETEN STELLEN ..

    HOEWEL ??? ZULLEN WE EEN GOKKIE DOEN HOE LANG DE RIJEN

    BIJ DE VOLGENDE DODELIJKE 20 X MEER DODELIJK BOOSTERTJES ZULLEN ZIJN

    Geliked door 4 people

  3. Hovawart zegt:

    Op uw knieën en bukken voor de machthebbers, gehoorzamen aan koning(in) en vaderland, of anders worden uw financiële knieschijven kapot geschoten………
    Een echte wereld(wijde) meltdown is de nieuwe pandemie.
    (bestaan er in de Pays-Bah nog Nederlanders die willen/kunnen vechten?)

    Geliked door 1 persoon

  4. BosscheBol zegt:

    Met “vertrouwen” opbouwen, bedoelt dit soort machtswellustelingen dat het volk weer moet gehoorzamen.
    Wie dit soort taal uitslaat: “… Tegen deze achtergrond en om een mate aan collectief handelingsvermogen door te geven…” is ofwel straalbezopen ofwel van plan om HEEL flink te gaan graaien.

    Geliked door 1 persoon

  5. Hovawart zegt:

    De nieuwe kerk uit Davos schijnt met haar ideologie nóg extremistischer re zijn als de islam, ……….het begon met de Kindermoord van Bethlehem, en binnenkort zijn alle pasgeborenen staatseigendom van het nazistische WEF…die gaan met hun vaccinatieprogramma en dna-databank bepalen wie er mogen opgroeien en wie niet.
    Één ras zonder etniciteit…….of vrije wil.

    Like

  6. Ravian zegt:

    Gevaarlijke gekken met veel geld en veel macht moet je nooit lichtvaardig mee om gaan…

    Geliked door 4 people

  7. stradivotsi zegt:

    Op kla-tv was er een interview met een die kundig was in de
    medische wereld. Ik weet zijn naam niet meer.
    Die legde dat hele corona verhaal goed uit, en voorspelde dat
    men weer iets nieuws gingen verzinnen, dat volgens hem ditmaal
    met een bacterie kan gaan komen. Wat op de darmen ging werken.
    Dat zou dan eind dit jaar en 2025 worden zo zei hij.

    Op dit moment ( GGD ) heerst de ………… schurft toename blijkbaar

    schurfterikken bij het WEF ook.

    Like

    • karton zegt:

      @ stradivotsi. op 13-1-2024 om 12.37 u.
      Toen ik las “een bacterie die op de darmen gaat werken ”; kreeg ik ogenblikkelijk kramp in m’n darm, bleek m’n slokdarm te zijn, waarna ik moest kotsen , dat WEF-zootje maakt mij helemaal ziek.

      Geliked door 1 persoon

  8. koddebeier zegt:

    Wanneer jagen ze dat WEF/WHO tuig is eindelijk over de kling ??

    Geliked door 1 persoon

  9. ronjaspers zegt:

    Dit satanische globalistische tuig zijn bezig om 90% van de wereldbevolking uit te moorden.Ze doen dit d.m.v. die dodelijke corona vaccinazi,s,eventueel met uithongeren (boeren weg) of oorlog.Ze zijn bang omdat veel mensen wakker worden en hun smerige plannen door hebben.Nu starten ze een zogenaamd “charme” offensief over vertrouwen,die psychopaten zouden hun eigen moeder nog verraden.Ze horen thuis in de diepste krochten van de hel.

    Geliked door 4 people

  10. olieklippie zegt:

    Lees ik het verkeerd, staat daar nou anaal meeting of animal meeting .🤮😝

    Like

  11. fredje zegt:

    Wie in deze val trapt, verdient niet beter

    Geliked door 1 persoon

  12. koosv8 zegt:

    De vraag dringt bij mij op, in welke realiteit gaan deze idioten eens beschoten worden. Hoeft geen bloedbad te worden. Maar, daar eentje weg, en dan daar weer één. Dan beginnen ze allemaal achter hun oortjes te krabben. Moet ik hier nog wel mee doorgaan. Eerder zullen ze NIET veranderen. HOREN WILLEN ZE NIET, DUS DAN VOELEN MAAR.

    Geliked door 1 persoon

  13. BigLJohn zegt:

    Volgens een gezegde moet je een gek altijd gelijk geven. Maar nooit zijn uitspraken opvolgen. Dat is DE manier om geen ellende op je dak te krijgen.

    Geliked door 1 persoon

  14. Steven zegt:

    Pandemie van de DOOD zeker!
    Die gasten hebben een glazen bol neem ik maar aan..want iedere keer als ze iets aankondigen gebeurt het ook…
    Maar voor het gebeurt hebben ze het beoogde medicijn of spuitje ertegen al ver van tevoren geproduceerd…
    Nee slimme mensen hoor die WEFFERS!

    Geliked door 2 people

    • Henri zegt:

      Ze hebben veel geld en dus macht, dus als ze iets bedenken, kunnen ze het doorgaans uitvoeren zonder zich aan anderen (democratiën) te behoeven storen. Kijk naar de manier waarop de Rutte-Kaag kongsi te werk ging. Beiden zijn niet toevallig weffers (net als onze suffige koning en zijn veel slimmere paradijsvogel.

      Geliked door 1 persoon

  15. Henk der Niederländer zegt:

    Ach je hoeft alleen de punten maar met elkaar te verbinden.
    Dat maakt bijna altijd een en ander duidelijk.
    Een van die punten is het feit dat Albert Bourla al jarenlang een vaste bezoeker is van de WEF meetings.
    Dezelfde Albert Bourla die CEO van ’s werelds grootste vergifbrouwer is.
    Dit jaar is hij er ook weer bij want er schijnt een misterieuze ziekte aan te komen genaamd X en Schwab wist al te vertellen dat de pharma industrie op voorhand een “vaccin” in elkaar kan brouwen.
    Dat bij het laatste brouwsel 17 miljoen doden zijn gevallen mag niet over gepraat worden.
    Dan zit ook Ursula von der Leyen in Davos en zal er zeer zeker overlegt gaan worden tussen Bourla en von der Leyen hoe het geregeld gaat worden dat Brussel weer enkele miljarden doses gaat bestellen.
    Daarbij zit ook Ernst Kuypers mee aan de vergadertafel die nou toevallig net bij het CEPI binnen gewandeld is.
    Vul de rest zelf maar in!!!!

    Dan is er nog zo’n frappant nieuws te melden
    Er zouden duizenden doden zijn gevallen door het toedienen van Hydroxychloroquine door behandelingen in de verschillende IC’s
    Nu komt het LAREB met het verhaal dat dat helemaal niet klopt en er niemand of bijna niemand gestorven is aan het middel.
    Wel is in ieder geval duidelijk geworden dat de patienten op de IC ’s een twintigvoudige dosis kregen toegediend wat wil zeggen daar krijg je een paard nog wel mee tegen de wereld.
    En dat allemaal nadat bewezen is dat kleine dosis Hydroxychloroquine samen met zink in kleine doses werkt in de eerste lijn, wat wil zeggen in het eerste stadium van de besmetting

    Dus ben Ik ervan overtuigd dat het LAREB bezig is met de doofpot open te trekken en met geweld de deksel er weer op te rammen als de slapers ook deze leugens weer geslikt hebben.

    Dus punten met elkaar verbinden heeft wel degelijk nut.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie