De leugen van de geschoolde arbeidskrachten: Afrikanen geven toe opleidingen gesimuleerd te hebben

(Vertaling: E.J. Bron)

Massa-immigratie zou nodig zijn om het tekort aan “geschoolde arbeidskrachten” op te heffen. Dit narratief wordt al lang door cijfers en feiten weerlegd. Op internet geven op dit moment tientallen Afrikanen openlijk toe over geen enkele kwalificatie voor hun baan in de zorg in het Westen te beschikken. Het bedrog is grootschalig, zoals onderzoekingen in Groot-Brittannië laten zien. De leugen van de geschoolde arbeidskrachten is een gevaar voor zieke en oude mensen.

In de herfst van vorig jaar stelden Britse autoriteiten vast dat 48 verpleegsters, verzorgers en vroedvrouwen uit Afrika hun kwalificatie alleen maar gesimuleerd hadden. Bij meer dan 500 andere geïmporteerde “geschoolde krachten” bestond dezelfde verdenking. Hun opleiding was of volledig bedacht of ze slaagden voor hun examen door middel van bedrog. De zaak uit Groot-Brittannië lijkt echter slechts het topje van de ijsberg te zijn.

Tientallen bekentenissen op internet

Een inmiddels verwijderde tweet kreeg op internet honderdduizenden lezers. De inhoud hield zich bezig met bedrieglijk optreden van Afrikanen, die voor hun familie medische opleidingen simuleren of door zwendel verkrijgen. Onder de commentatoren bevonden zich tientallen Afrikanen, die schertsend hun eigen ervaringen op dat gebied openlijk deelden. Naar eigen zeggen simuleerden ook zijn opleidingen en examens, die ze helemaal niet deden, maar bijvoorbeeld hun kinderen. Nadat tientallen van dergelijke bekentenissen veiliggesteld en verbreid werden, waren andere gebruikers verontwaardigd dat de eersten met de bekentenissen op internet migratiecritici nieuwe munitie geleverd zouden hebben.

Op zichzelf staand geval of uitgestrekte brand?

Als gevolg van het bedrog moeten mensen in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen op personeel vertrouwen, dat over geen enkele vakkennis beschikt. De gevallen beperken zich echter niet alleen tot Groot-Brittannië. In de periode van 2008 tot 2023 stelden de Ierse autoriteiten ook een onderzoek in tegen 104 verdachten, die hun opleiding in het gezondheidswezen alleen maar gesimuleerd hadden. De meerderheid van de bedriegers was afkomstig uit Azië en Afrika. Het blijft onduidelijk hoeveel andere “geschoolde arbeidskrachten” uit het buitenland zowel in Groot-Brittannië, maar ook in Duitsland en Oostenrijk met vervalste diploma´s werkzaam zijn.

Desolate toestanden in het gezondheidswezen

Deze gevallen zouden de alarmbel moeten doen rinkelen. Per slot van rekening kan iedereen een keer in nood komen of op andere wijze op hulp door het gezondheidswezen aangewezen zijn. Behalve compleet vervalste opleidingen en diploma´s is echter ook de effectiviteit van “buitenlandse geschoolde krachten” uiterst twijfelachtig. Opleidingen tot arts of verzorger zijn in Afrika en grote delen van Azië niet bij benadering zo hoogwaardig en serieus als in Europa. Het aantal analfabeten en onopgeleide personen is in Zuidwest-Azië en Afrika immens. De consequenties van een vreemde overheersing van het gezondheidswezen werden afgelopen juli eveneens bijzonder drastisch zichtbaar in Engeland. De 91-jarige Barbara Rymell overleed na een val in het verzorgingstehuis, omdat het migrantenpersoneel slechts gebroken Engels sprak en niet in staat was om hulp te roepen.

De leugen van de geschoolde arbeidskrachten

De toestanden in het gezondheidswezen zijn slechts één voorbeeld van velen dat het sprookje van de immigrerende “geschoolde arbeidskrachten” een leugen is. In werkelijkheid lost de migratie geen enkel probleem op, maar belast de welvaartsstaat en de samenleving nog meer. Dit bevestigde eveneens een regeringsonderzoek uit Denemarken, waarbij de migratie uit Afrika en Azië, tegen de links-liberale propaganda in, duidelijk als een onvoordelige, veel geld kostende zaak werd ontmaskerd.

Bron:
heimatkuriet.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op De leugen van de geschoolde arbeidskrachten: Afrikanen geven toe opleidingen gesimuleerd te hebben

  1. mooinique zegt:

    Ik ben de laatste maand bijna dagelucks in ziekenhuizen te vinden. Helaas. Afgelopen dinsdag weer in LUMC. Daar vertelde mijn specialist dat er echt geen mensen te krijgen zijn. Zelfs niet voor achter de telefoon. Dit wat nu gaande is wordt steeds erger. Totdat de robots hun intrede doen. Ik zit al drie weken te wachten op een wijkverpleegkundige. Vandaag eindeluck gebeld door diegene die mij hoort te helpen. Volgende week donderdag pas het eerste kennismakingsgesprek. Echt niet normaal. Zijn er te weinig. Niemand wil nog in de zorg werken. Veel te zwaar. En onderbetaald. Geloof dat er ook niet genoeg studeerplekken zijn.

    Geliked door 5 people

    • Marijke zegt:

      En niet te vergeten dat we allemaal in de maling worden genomen; migranten opnemen om de arbeidsgaten op te vangen…. hahaha. De arbeidsgaten worden met de komst van nieuwkomers alleen nog maar groter en groter! Net zoals tekorten aan woningen, medicijnen, huisartsen, onderwijzers, water etc. etc.

      Geliked door 2 people

      • joojootje zegt:

        De massa immigratie is in het leven geroepen door het bedrijfsleven in samenwerking met ideologische politieke partijen, 1 om de loon ontwikkeling van de Nederlandse arbeider te drukken en 2 om de succesvolle westerse samenleving te ondermijnen.
        Gelijkheid in ellende.

        Like

    • Julia zegt:

      De invasie van profiteurs zetten juist onze zorg nog meer onder druk maar dat zal nimmer worden toegegeven. Onze zorg is in verval en onbetaalbaar doordat duizenden binnengehaalde nietsnutten gratis zorg krijgen. Wij betalen ons blauw aan zorgpremie maar staan onderaan de wachtlijst daarbij is het in Nederland zover gezonken dat talloze bedriegers met een nep diploma in de zorg werken. Hoe is het mogelijk dat dit soort mensen zonder meer worden aangenomen zonder dat er een check heeft plaats gevonden en geen enkele aandacht is voor de kennis door een strenge toets af te nemen. Kortom onze zorg ligt zo goed op haar gat en daar zullen vooral de Nederlanders die trouw hun hoge premie betalen de dupe van zijn. Kom met een lap op je hoofd of speel de binnengevaren gelukzoeker en bingo u wordt gelijk geholpen en nog gratis ook. Dit is Nederland een land dat op elk gebied met de dag dieper zinkt.

      Like

    • de barbaar zegt:

      De hoofdreden dat er nergens meer genoeg personeel is …..de doodspuiten van hugo mengele en voldemort kuipers…en nu van die reptilian dijkstra.
      In de zorg waren er in het begin van die gekte teveel die braafjes zich lieten inspuiten met die teringzooi en die zijn nu of dood of op sterven na dood.
      En dat dus niet alleen in de zorg.
      En de debielen die zich hebben laten inspuiten met die gifzooi houden hun gekke bek dicht….niemand die en-public zijn of haar bek opentrekt over de grootste misdaad ooit gepleegd in o.a. nederland.

      Like

  2. karton zegt:

    Hahahahaha !!!!
    Een Afrikaan met een opleiding ???
    Nog nóóit ontmoet of gezien !
    Zodra hem/haar een baan wordt aangeboden gaan ze er als een raket vandoor ! Daarom kunnen die negers/negerinnen allemaal héél hard rennen.

    Geliked door 5 people

  3. Rini Stegeman zegt:

    Tja, en de rooie Den Uyl…………..zag dat het goed was. Smerig LINKS GAJES!

    Geliked door 4 people

  4. Ravian zegt:

    Ongetwijfeld allemaal werkzaam in de ‘gezondheidszorg’ voor het klootjesvolk, en niet in de privé klinieken van de zelfbenoemde ‘elite’.

    Het gaat echt niet vanzelf ophouden beste mensen, de rieken zullen toch echt uit het schuurtje moeten gaan komen…

    Geliked door 9 people

  5. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Ik kreeg er ook zo 1 naast me geplaatst/wonen een Eritreeër hij was lasser zei die.
    Nou die 2 jaar dat die naast me woonde .
    Is die geen 1 dag naar school gegaan , geen dag gewerkt hele dag zuipen roken en gillen door de telefoon omdat zijn hele Familie hier ook nog heen moest komen .
    Case -managers in en uit dat huis .
    Gelukkig is die opgerot naar Den Haag kunnen Ze daar zien wat voor goede Ze hebben binnen gehaald .
    Zelfs een blikkie kon die nog niet solderen , Hij wist geen eens wat Autogeen , MIG/TiG of Electrisch lassen was .
    ja dat COA arbeidsbureau haalt hier wat bijzondere klanten binnen .

    Geliked door 10 people

  6. delamontagne zegt:

    Nu moet men wel erbij bedenken dat die “broodnodige” Afrikaanse werkers die ze o.a. in de NL-“zorg” willen inzetten, vaak uit de binnenlanden komen.
    Daar gaat ’t leven iets minder snel / hectischer dan in ’t overvolle NL.
    Dus zo’n voormalig ambulance-bestuurder heeft geen idee hoe dat bijv. in NL in z’n werk gaat.
    Hij was eerder dit gewend………
    3eWereld Ambulance


    / / / /
    Maar ik hoor ook steevast over bezuinigen, bezuinigen etc in de zorg in NL.
    Is het dan geen goed idee om zo’n Afrikaan een kleine opleiding te geven in ’t besturen van de [ ongetwijfeld toekomstige….! ] 3-wieler ambulances. [ die natuurlijk op elektriek / accu’s zullen gaan rijden. ]

    3 wieler ambulance

    Geliked door 5 people

  7. Groene Leeuw zegt:

    De negers zijn daar vooral opgeleid door de linkse NGO’s om hier de uitkeringen, kwijtscheldingen en gratis voorzieningen af te stropen……

    Geliked door 2 people

  8. Sarcoff zegt:

    Als je mensen voor de zorg wil importeren, haal ze dan uit het verre oosten, die zijn zorgzaam, werken ook nog, en willen ook best nog wat leren, en dan liefst vrouwen,
    Importeer nooit lieden uit het Midden Oosten of Afrika, daar heb je normaliter niets aan

    Geliked door 3 people

  9. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Mohammedanen in Belgisch leger, politie etc. Geldt voor heel West-Europa trouwens. 1 Grote FUKzooi geworden!

    ‘Inmiddels is ook een apart onderzoek gestart naar illegale activiteiten van enkele militairen van hetzelfde bataljon. Zij zouden munitie en wapenonderdelen hebben verkocht aan de georganiseerde misdaad en betrokken zijn geweest bij drugshandel. Dit roept ernstige vragen op over interne controle binnen defensie’.

    Like

  10. koddebeier zegt:

    Ik niet anders verwacht !!! De Overheid bestaat schijnbaar uit idioten die overal intrappen 1

    Like

  11. ronjaspers zegt:

    De eerlijkheid gebied mij toch te zeggen dat die afrikanen goede chirurgen zijn.Ik heb genoeg filmpjes gezien dat afrikanen elkaar opereren met machetes zonder te verdoven.Armen en benen werden met chirurgische precisie verwijderd.Ook hebben ze alternatieve therapieen om elkaar te helpen,mensen met benzine te besprenkelen en aansteken.Dat noemen ze “vlamtherapie”,en een andere variant is met een brandstof gevulde autoband om de nek van een “patient”en deze aansteken.Dat heet de brandende michelin band therapie.

    Geliked door 1 persoon

  12. stradivotsi zegt:

    hou op, geschoolde vaklui tekorten 😅. LULkoek met slagroom. Miepke , Mieske Janneke, Joopje en Jaapie generatie kunnen tegenwoordig niet meer hoofdrekeken, goed schrijven en te stom om een nagel in de muur te kloppen, ja net iets beter dan gemiddelde rimboestaniër, die mept zich namelijk 4 keer vaker op zn tyfusvingers.

    Dat ligt namelijk aan de opvoeding en dat hele school systeem. Nee die broeders worden hier binnen gehaald om ons de nek om te draaien. Want de Echte Nederlander is te wijs te duur en ongehoorzaam voor het regerende clubje achter de schermen.

    Op de foto van links naar rechts

    Akkwaméé, Bakwaméé en Zakkwaméé

    Like

  13. boorzalf zegt:

    De boys lachen wel die linkse blanke deugschaap trapt overal in.

    Like

Plaats een reactie