Moslims vechten onderling conflict uit in Vlaamse steden: “Importrellen”

(Door: “NieuwRechts”)

De afgelopen dagen zijn er meerdere gewonden gevallen bij rellen tussen Syrische Koerden en de Turkse gemeenschap in Vlaamse steden. Ook is er één zwaargewonde. Molotovcocktails, stokken en stenen vliegen in het rond. Dit leidt tot woedende reacties op sociale media. ‘Ze vluchten van oorlog en beginnen dan hier een oorlog.’

Zondag vierden Koerden met een Syrische achtergrond het Perzische feest Norroez in de Vlaamse stad Leuven. Later op de avond reden ze naar Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder, wapperend met vlaggen van de Koerdische terreurorganisatie PKK. Dit beschouwde de lokale Turkse gemeenschap als een provocatie, en dus ontstonden er rellen tussen de beide groepen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Moslims vechten onderling conflict uit in Vlaamse steden: “Importrellen”

  1. bobzelf zegt:

    GOHHH. DID DIE VRESELIJKE PUTIN IT WEER ???

    NA DAT ISIS GRAPJE IN MOSCOU  . WHAHAHAHAHAHA

    DE DEKSELSE PUTIN DID IT …. ALWEER … 


    Niet onze oorlog/stop de propaganda – Not our war/stop the propaganda
       · 

    BINGO De Russische luchtmacht heeft het hoofdkwartier van de Oekraïense inlichtingendienst SBU “afgestoft”, waar zijn agenten tientallen Amerikaanse CIA-agenten ontmoetten!

    Het gebouw is “verdwenen” en uit berichten uit Kiev blijkt dat tientallen Amerikaanse agenten, adviseurs en functionarissen zijn vermoord.

    Het exacte aantal slachtoffers is niet bekend, maar men denkt dat het extreem hoog is.

    MOET EEN ENGE MAN ZIJN . HIJ HEEFT ZELFS VOLGENS ONZE HUIS SS er dolf .zelfs 6 jaar voor de kgb gewerkt in de DDR

    vreselijk toch ?? whahahahahahhahahahahahahah

    Geliked door 2 people

  2. addievanburen zegt:

    Teroeg toisland! En advocaat geven geld, zai blai, wai blij. Anders wij in toekomst geld kwait, en niet blai! Ieke rechten, ieke niet begraip…..

    Like

  3. bobzelf zegt:

    REDDING IS NABIJ  . DACHT IK ??

    HELAAS . VOOR U ..

    HEEFT U EEN MAN WEG LATEN GLIPPEN DIE RIEP …

    ”HET IS OOK ONZE OORLOG 

    EN 

    HOEVEEL F. 16 s WILT U HEBBEN . DAN STUREN WIJ ZE WEL .

    IS U DE NEDERLANDER OOIT IETS GEVRAAGD ?

    NA UW NEE. BIJ HET UKRAINE REFERENDUM ??

    DACHT HET NIET HE ??

    WEET U DAT 1 KOGEL RECHT DOOR ZIJN BOLUS 

    UW REDDIING NU KAN ZIJN . MET EEN WELGEMEEND  SORRY .

    MOGEN WE NU WEL BIJ THE BRICS ?

    IK DENK IK ROEP HET MAAR EVEN HOOR . WILLEM !!

    IK WEET NIET VEEL . MAAR WEL VEEL MEER DAN JIJ .

    OOIT ZULT WETEN KLOOTZAK

    GOH DIE GOSERT WEER .DIE VAN DIE GROTE LETTERS WHAHAHAHA

    Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      bobzelf.Die rotschilds (nepjoden) zijn 1 van de rijkste en machtigste families op aarde.Ze bezitten ongeveer 85% van alle banken op aarde,de rotschilds/rockefellers (nepjoden) Zijn samen verantwoordelijk voor alle oorlogen,aanslagen,armoede en ellende van de laatste eeuwen.

      Like

    • 007lucia zegt:

      De nieuwe wereldorde mag nooit winnen

      weg met dat Khazarische nep-Joodse tuig

      en de enigen die goed met hen kunnen afrekenen,

      zijn de echte Joden, want die krijgen

      al al eeuwen de schuld, van wat de khazarians,

      in hun naam(De Joden) uitspoken

      Like

  4. karton zegt:

    Je verwacht ‘t niet hè ?
    Oorlog tussen aanhangers van de “ideologie van vrede én liefde”.

    Trap dood dat ongedierte maar als iemand dat tè rigoureus vindt, een geopend blikje Zyklon B mag óók.

    Geliked door 3 people

  5. Jean zegt:

    De oplossing voor die problemen is:

    De troep verzamelen en dadelijk ons land uitgooien.

    Geliked door 2 people

  6. gmvandersluis zegt:

    waar gaat het naar toe in deze wereld naar de vierde wereld oorlog die met stenen en stokken begind ja terug bij af.

    Geliked door 1 persoon

  7. Elst zegt:

    Zolang ze elkaar maar afmaken is het voor mij: gezien, gelezen en gelachen

    Geliked door 2 people

  8. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Is 50 jaar terug al voorspeld! Meer meer meerrrrrr….

    Geliked door 2 people

  9. #heelNLisnaardekloten zegt:

    We weten hier op Bron allemaal WIE Jodenhaat, FEMICIDE, homo-, vrouwenHAAT hebben geïmporteerd in ons landje. We kennen de namen, van nu en in het verleden!!

    Haal die hypocriete zooi als Femke Halsema, Mark Rutte cs. uit de 4 mei herdenking op De Dam. Hebben bloed aan hun klauwen en nog veel meer ellende op hun geweten!!

    Geliked door 4 people

  10. fredje zegt:

    Dank zij hun dubbele nationaliteit mogen ze heulen met Erdogan die vrolijk de Koerden mag uitmoorden on Turkije en Syrië

    Geliked door 3 people

  11. Henk der Niederländer zegt:

    Huh nieuwtje zeg.

    Oosterse problemen worden geimporteerd in Europa.

    Was daar niet eerder hier en andere websites voor gewaarschuwd.

    Geliked door 3 people

  12. Ton Ruygrok zegt:

    Ja maar meneer De Winter heeft met de Chinezen Bami en Nasi zitten eten.
    Kijk… da’s pas kwalijk ….phoooeeeee
    En wij ons hier druk maken om een vecht partijtje tussen moslim broeders onderling.
    Niet doen …..pffffff.
    Ton

    Geliked door 1 persoon

  13. Angélica zegt:

    https://image.volkskrant.nl/200685737/feature-crop/1200/675/premier-abu-rutte-al-hollandi

    En, zijn we al iets opgeschoten…?

    22 maart 2016: DEN HAAG – Ga vandaag niet naar Brussel. Dat dringende advies geeft premier Rutte aan Nederlanders die vandaag van plan waren naar de Belgische hoofdstad af te reizen. „Wij zijn met meer”, herhaalde Rutte zijn woorden die hij ook sprak na de aanslagen in Parijs van vorig jaar november.

    „We blijven wie we zijn en wat we zijn, een open en democratische samenleving”, aldus Rutte. Hij stelde dat er inmiddels extra maatregelen zijn genomen, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Onder meer de grenscontroles in het zuiden zijn opgevoerd. Ook het treinverkeer wordt in de gaten gehouden. „We blijven alert. Als het nodig is zullen we extra maatregelen afkondigen.” Aanwijzingen voor een ophanden zijnde aanslag in Nederland zijn er niet.

    Rutte noemde het „ongelooflijk triest dat zoveel mensen in één klap het leven hebben verloren. Ons hart is bij deze mensen en bij hun nabestaanden. Nederland is één met onze zuiderburen. In rouw en verdriet, maar ook in vastberadenheid.”

    Mooie praatjes maar praatjes vullen geen gaatjes… Een open en democratische samenleving…, behalve voor joden, homo’s en vrouwen!

    De jodenhaat zoals die nu overal losbarst is sinds 1940-1945 niet meer voorgekomen. Daarbij wordt de olifant in de kamer niet genoemd want het zijn zogenaamd ‘demonstranten’. In elk debat wordt vermeden wie de daders zijn. Dat is in en intriest want zo blijf je om de hete brij heendraaien en zal er nooit iets veranderen, integendeel; het is een capitulatie voor intimidatie, provocatie en haat door moslims!

    Wij zijn met meer, aldus Rutte. Maar het gaat om lammeren en wolven, en dan loopt deze vergelijking mank. Met zijn uitspraak heeft hij destijds de angst niet weggenomen en ook nu werken zulke ‘goedbedoelde, wel aardig klinkende’ clichés van geen kant. Een riedeltje opgeschreven door een partijgenoot toen Rutte vroeg: “Wat zal ik zeggen? Ik mag man en paard niet noemen, moet angst wegnemen en mijn afschuw uitspreken…”

    Alleen het sluiten van de grenzen, het terugsturen van illegalen en het afpakken van de Nederlandse nationaliteit bij ordeverstoringen kan het tij nog keren. Maar U en ik weten dat zoiets nooit zal gebeuren, ook niet in een kabinet gesteund door Wilders.

    De angst onder joden is echt, heel terecht èn heel groot en zij zijn de lammeren. Nederland is gepolariseerd. Uit angst voor represailles mogen jodenhaters ongestoord stations en andere publieke terreinen bezetten en hun haat uitschreeuwen. Dat zijn de wolven. Ze weten dat de politie geen duizenden agressieve onrustzaaiers kan, durf of zal oppakken en dat het OM en de rechters de capaciteit niet hebben ze te veroordelen. Ze weten ook dat als de politie of de ME optreedt, er rellen uitbreken en er vernielingen en brandstichtingen volgen… Dat betekent dat de jodenhaters enorm veel macht toebedeeld krijgen van de overheid, die iftars organiseert ‘om te verbinden’ en haatverspreiders zelfs escorteert als ze door Amsterdam marcheren! Het pamperen van de wolven werkt averechts want ze worden met de dag brutaler. De enkeling gaat bij het overtreden van de wetsregels op in de groep en iedereen gaat vrijuit, net als een groep kopschoppers. De rechtsstaat lijkt failliet: eerst zien we het Kwaad door de vingers, daarna legaliseren we het Kwaad, vervolgens promoten we het Kwaad en uiteindelijk vervolgen we allen die zich tegen het Kwaad willen verzetten.

    Uit angst voor aanslagen krijgt iemand een gebiedsverbod opgelegd voor een half jaar, terwijl deze persoon geen strafbare feiten pleegt. De Moslimbroeder Marcouch misbruikt zijn macht en is hiervoor verantwoordelijk. En passant vraagt hij om een verbod om korans te verbranden en bescherming van religieuze minderheden. Hij heeft duidelijk andere plannen met Nederland, o.a. het geloof laten uitdragen door ordehandhavers en de scheiding van kerk en staat afschaffen. Dat vindt hij belangrijker dan zich uitspreken over 7 oktober. Ook over de schandalige vertoning bij de opening van het Holocaustmuseum zal hij zich niet uitlaten. Onder ‘religieuze minderheden’ vallen wat hem betreft zeker niet de joden; bij moslims draait sowieso alles enkel en alleen om de islam, moslims, de koran en het intimideren of bekeren van ongelovigen, zoals het ook wordt verlangd in de hadiths.

    Het oude Nederlandse spreekwoord ‘misdaad loont niet’ klopte al lang niet meer. Kijk maar naar de drugsbaronnen die over grote rijkdommen beschikken en zelfs over leven en dood beschikken als er iemand uit de school klapt of in de weg staat. Maar naast misdaad lonen tegenwoordig angst- en haatzaaien ook. De Tweede Kamer sputtert -voor de Bühne- nog een beetje tegen maar kent de uitkomst al: Nederland zal spoedig ‘Judenfrei’ zijn en de moslims zullen steeds meer ruimte opeisen. Ook voor veel anderen zal Nederland te eng en te krap worden en ik ben trots op Israël, vooral om hoe het land probeert Hamas uit te schakelen met zo min mogelijk burgerslachtoffers en ik schaam me kapot voor mijn Nederlandse paspoort,

    want ’n volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

    Like

  14. karton zegt:

    Ik zag en hoorde net een filmpje waarin Mona Keijzer aan v.d. Burg om uitleg vraagt betr. het onderbrengen van “vluchtelingen” in hotels.

    Deze omhooggevallen mesthoop, v.d.Burg, staat zich daar ff “kwaad te maken” over de vraag van Mona K. en beweert doorlopend dat er een verdrag bestaat waarin is bepaald dat “vluchtelingen” NIET op straat hoeven te overnachten.

    Wát een toevalligheid : gisteravond zag en hoorde ik dat in Nederland, het zg, “rijke” Nederland, meer als 30.000 mensen ronddolen als “dak- en thuislozen”. Daar schijnt géén verdrag voor te bestaan.

    Daar hoor je dat soort als v.d.Burg nooit over, misselijk makend mannetje, die v.d. Burg.

    Like

Plaats een reactie