DE EU, MET 5 MILJARD FRAUDE: DE GROOTSTE FRAUDEURS!

Screenshot_20

(Door: realpredictor)

EU-fraude in 2010 hoger dan geschat, ruim 5 miljard…De Europese commissie, dacht zelf dat de fraude in 2010 rond 1.3 miljard zou liggen, onderzoekers van de Universiteit van Utrecht en accountants van Price Watehouse Coopers ( PWC) hebben een steekproef gehouden in 8 landen waaronder …. Nederland. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat alleen al bij deze 8 landen er voor 2.2 miljard aan fraude werd geconstateerd, dus geld dat gewoon door Brussel werd betaald en daarna “verdween “. Even doorrekenend kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat het totale fraude percentage rond de 4 % moest liggen. Dit is dus ruim 5 miljard euro oftewel 5000 miljoen euro!!! (Ik vraag me af tot hoeveel miljard dit in 2013 inmiddels is opgelopen!)

Screenshot_21

Niet alleen de EU, maar ook de beheerders van de pensioenfondsen plegen fraude!

In één jaar tijd zijn de ‘beheerskosten’ bij de pensioenfondsen met ANDERHALF MILJARD EURO gestegen. In een tijd waarin de vereiste dekking nog steeds niet is bereikt, de premies worden verhoogd, de pensioengerechtigde leeftijd omhoog moet, de waardevastheid al jaren niets meer voorstelt en zelfs de pensioenaanspraken voor een deel in de prullenbak verdwijnen, gaan de prestatievergoedingen (de bonussen!) voor de beheerders fors omhoog wegens de behaalde hoge rendementen. Verzekerden, belastingbetalers en gepensioneerden zouden (opnieuw) flink pissig moeten zijn om deze piraterij en het feit dat zij nog steeds niet de geringste invloed hebben op de besteding van hun geld.

En hierdoor wordt dus door de mega-oplichters besloten om het grootse deel van de Nederlanders met torenhoge “bezuinigingsplannen” tot de armoedegrens te veroordelen! 

FRAUD IS A CRIME! WAAROM LOPEN DEZE MEGA CRIMINELEN DAN NOG STEEDS VRIJ ROND?

http://www.geennieuws.com/2013/10/eu-fraude-hoger-dan-geschat-2010-ruim-5-miljard/#.Uk1hTtLosWE.twitter

Screenshot_22

Bron:

http://eunmask.wordpress.com/2013/10/04/de-eu-met-5-miljard-de-grootste-fraudeurs/

Door:

realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

8 reacties op DE EU, MET 5 MILJARD FRAUDE: DE GROOTSTE FRAUDEURS!

  1. tjonge zegt:

    geen woorden voor…

    Like

  2. Tom Hendrix. zegt:

    Ziehier de gevolgen van de perfide EUSSR. Deze communisten zijn er niet voor de bevolking, maar voor de schijnhelige Drievuldigheid van Rompuy,Barosso, en Schultz, en hun opdrachtgevers, de grote banken en pensioenfondsen. Graaien is daar het parool.

    Like

  3. Martha N zegt:

    Ja, ja… ook door Nederland (NIET door de Nederlanders), wordt gefraudeerd zegt dit onderzoeksbureau… Nederland, dat wil zeggen dat door onze z.g. leiders wordt gefraudeerd, wie zullen dat wel zijn..? Wie strijkt dit geld op want ergens zal het blijven… in ieder geval komt het niet ten goede aan ons de Nederlanders, ergens onderweg verdwijnt het in “zakken” …

    Like

  4. Jan zegt:

    Als je wetgeving en rechtspraak bij dezelfde persoon legt moet je niet raar kijken dat je vervolgens een dictaat krijgt opgelegd.

    Like

  5. louis-portugal zegt:

    Ik zie dat vooral het fatsoen al zeker 20 jaar minder wordt hetgeen duidelijk wordt door het onbeschaamde gegraai van overheidsfiguren en managers in vooral de semie overheid maar ook bij grote bedrijven.
    Uiteraard doen ze dat niet allemaal maar helaas komt het veel voor.
    Het begon eigenlijk met den Uyl die het vaak had over ken je wetje weet je rechtje.
    Als ik er in discussies, in mijn studententijd, wel eens op wees dat rechten ook plichten meebrengen werd ik vooral door links uitgemaakt voor fascist.
    Het heeft me veel slapeloze nachten gekost om daar toen antwoorden op te vinden want het ging altijd over rechten waar bij ons thuis eigenlijk nooit over gesproken werd.
    Het is alsmaar erger geworden en de misbruik is ook telkens groter geworden.
    Ik vrees dat een bij de jongeren velen ziiten die de goede waarden helemaal niet meer megekrgen hebben.
    Uiteraard de goeden niet te na gesproken want daar zijn er gelukkig ook nog velen van.

    Like

  6. Maria zegt:

    EJ BRON, je bent fantastisch!!! maar wat ben je ermee als niemand opstaat of er iets aan doet, wij burgers van het Westen gaan zo de ondergang tegemoet… Het is niet te begrijpen dat een paar 10000 man Europa ruled besteelt beliegt en we met een Illuminatie pers zitten opgeschept die niets maar dan niets naar waarheid berichten… 300 miljoen burgers zijn de slaven van die paar 10000 man in de EU… Onvoorstelbaar dat dit kan in de 21é eeuw… Niet te geloven gewoon dat de elite kaste het heeft afgebracht… Je zal zien dat EU binnenkort terreur wordt ongezien… Zij willen enkel die Nieuwe Wereld Orde… Wij gepeupel lopen in de weg van deze kaste…. Ze hebben sinds oprichting EU alles en iedereen bestolen, zichzelf veilig gesteld qua geld e.d… Vraag me echt af hoelang dit nog gaat duren voor de stoppen echt springen van die burgers… Europa had maar 1 doel, en dat doel was hoe verarm ik de burger het snelst, en de installatie van islam op katholiek grondgebied… Die bankencrisis kwam van de VS georchestreerd door de Rockefeller familie…
    Zij hebben die fake off-shore aandelen uitgevonden en op de markt gegooid om alles af te pakken.
    Je moet nagaan voor de Euro was het leven overal zalig, geen moslim dreiging, geen armoede, zie ons nu zitten…. Verarmt en bijna islam hier,politiek die ons allen verraad en uitverkoopt aan islam en burgers zwegen… Is iets waar ik met mijn verstand niet bij kan, NIET DEMOCRATISCHE verkozenen gaan dicteren hoe Europeaan moet leven en dat wij islam moeten accepteren????

    Like

  7. Eu burger. zegt:

    Wilders heeft gelijk per omgaande uit de EU.
    En deze maffia mensen levenslang geven .
    Maar ja er zijn meer RATTEN MET STROPDASSEN DAN MET STAARTEN.!!!!!!!!

    Like

  8. Pingback: Shutdown dreigt voor Europees Parlement: ‘Geld is na 15 november op’ « Welke toekomst…

Plaats een reactie