Katholieke leerlingen voor het “gebed” naar de moskee gebracht

Ongelooflijk. Maar waar…

Franse kinderen van een katholieke school werden door hun leerkrachten naar een moskee gebracht om er te bidden.

Dit zwaarwegende voorval van geestelijke verwarring en duidelijke overtreding van het kerkrecht vond plaats op het katholieke Collège Saint Pierre van Les Essarts in de Franse diocese Luçon.

Leerkrachten van de school brachten eind oktober hun leerlingen van groep 7 naar de moskee van La Roche-sur-Yon. Doel van de “schoolexcursie” was het op “spelende” wijze kennismaken met de islam in het kader van intercultureel en interreligieus “begrip”. De leerlingen kregen van personeel van de moskee uitleg over de islamitische gebedspraktijken, die door de kinderen op “spelende wijze” werden nagedaan. De jonge Franse katholieken, aldus de bedoeling van de leerkrachten, zouden ertoe “aangemoedigd” moeten worden om de islam “beter te leren kennen”.

Het voorval vond plaats in de Vendée, de streek in Frankrijk, die in opstand kwam tegen de Franse revolutie ter verdediging van het katholieke geloof en in een bloeddorstige veldtocht door de revolutionairen werd verslagen.

NationsPress.info schrijft hierover:

Je zou de reactie van de Mohammedanen niet kunnen bedenken, wanneer een groep islamitische kinderen tot een kruisrondgang in een kerk zou worden gedwongen of een sappig stuk gebraden varkensvlees zou krijgen om te proeven. Daarentegen krijgen christelijke kinderen halalspijzen aangeboden! Het is waarschijnlijk nog slechts een kwestie van tijd, totdat Sarkozy de islamitische republiek uitroept!

De vraag is: Hoe reageren de desbetreffende ouders op deze islamiseringcampagne van de verantwoordelijke leerkrachten?

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2011/12/18/katholische-schuler-zum-gebet/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(Voorts ben ik van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, political correctness. Bookmark de permalink .

10 reacties op Katholieke leerlingen voor het “gebed” naar de moskee gebracht

 1. Linsky zegt:

  Hoe komt het dat die leraren niet voor onbepaalde tijd diepgaande verzorging in een gespecialiseerd ziekenhuis nodig hebben?

  Waarom zitten die ouders niet massaal vast wegens ernstige geweldpleging?

  Waarom is het überhaupt mogelijk?

  Like

 2. Linsky zegt:

  Ps;
  Ik heb ’t verdomme overgelezen!
  Dacht dat er ergens iets mankeerde aan mijn ogen,
  of dat ik leesblind aan het worden ben.
  Maar het is duidelijk wie hier BLIND zijn!

  Hebben die Fransen ooit wel eens ruggegraat gehad?
  Het volk is er al even laf als hun leiders.
  Goh, Zou het dan toch waar zijn dat elk volk de leiders heeft die het verdient! 😦

  Like

 3. gielah zegt:

  Hmmm… wat die Franse school deed, dat doet onze radio al jaren en jaren!
  Er wonen hier in Nederland al honderden jaren Joodse medeburgers…. en wie van u heeft hier ooit lange radio-uitzendingen gehoord over de achtergrond van Pésach of Soekoth of Chanoekah?
  Hebt u bij onze omroepen het Achttiengebed of het Kaddiesh al eens horen bespreken?
  Vast niet!
  Maar als het Schapenscheerdersfeest of het Suikerfeest nadert, dan hoor je daar de hele dag over.
  Er was vorig jaar zelfs een televisieuitzending, die liet zien hoe onze grote warenhuizen speciale japonnen voor het Suikerfeest inslaan…. maar over Chanoekahjurken hebben wij nog nimmer iets gehoord.

  Laten wij ons niet verwonderen over wat er daar in Frankrijk gebeurd is.
  Wat daar gebeurt, dat gebeurt in een of andere vorm door heel Europa heen…. en dat zal alleen nog maar toe gaan nemen.
  Het kerstfeest moet ineens winterfeest heten, de kerstboom wordt niet meer op hogescholen neergezet, het kruis moet van de mijter van Sinterklaas af, in Engeland zingen ze op de scholen aangepaste kerstliedjes, met lievigheden in het algemeen, zonder het Christuskind te noemen, in Italië wil men het kruis van de muren van de scholen afhebben en christenen, die hun eigen geloof allang op halfzeven hebben gezet, gaan gezellig meedoen aan een Iftarmaaltijd en docenten op middelbare scholen zijn te schijterig om de Holocaust in de klassen te behandelen.

  Zoiets heet: je eigen cultuur verkwanselen en inleveren.
  De reden?
  Ach: de Arabieren hebben érg veel geld en érg veel olie…. en het westen heeft nog maar erg WEINIG principes !

  Misschien moesten we – om te beginnen – maar eens iets aan dat allerlaatste ( die principes) gaan doen….. en zelfs daar heb ik persoonlijk een hard hoofd in.
  Die principes zijn namelijk ook al jaren in de uitverkoop.
  Waar leegstand is – daar komen de krakers vanzelf op af.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Héél goed verwoord, gielah !!!

  Like

 5. @ gielah 19 december 2011 om 20:58
  Ik sluit me bij de vorige spreker aan: héél goed verwoord!

  Like

 6. maar als je omgekeerd islamitische kinderen meeneemt naar de sjoel of naar de kerk om er te bidden dan zijn de rapen gaar en schreeuwt men moord en brand en beland je waarschijnlijk in de gevangenis,,,of erger word je vermoord,,,terwijl de overheid de andere kant op kijkt,,
  ik weet het niet,, maar het westen lijkt reddeloos verloren te zijn,,,dat wordt binnenkort weer op de vlucht zoals 70 jaar geleden,,

  Like

 7. Tiemen Veenstra zegt:

  Niet ver ervandaan ligt Poitiers, waar in 732 Karel Martel de mohammedanen versloeg. Hij zal zich in zijn graf omdraaien. 😦

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Wat is dat voor een stelletje onderwijzende landverraders die kinderen naar een islamitische HAATBUNKER brengen, zgn om dat woestijngeloof beter te “leren kennen..???”. Als mijn zoon of dochter met dergelijk nieuws thuis zouden komen, had ik de leerkrachten stijf gevloekt. En dan als klap op de vuurpijl ook nog je schoenen moeten uittrekken voor die verdomde jurkendragers… Onthou ’t maar: je schoenen uittrekken in zo’n HAATBUNKER is een KNIEVAL voor dat woestijngeloof en zijn geschifte aanhangers. Zeg moslimtuig in Nederland: al een beetje wakker? Denken jullie dat we hier allemaal een dreun van een molen gehad hebben? Terug naar de steen in de zandbak waar je destijds onder vandaan gekropen bent en neem je verzonnen instructieboekje ook maar meteen mee. Jullie zullen nooit integreren, jullie ambiëren absolute macht, als jullie over “vrede” beginnen bedoelen jullie dat het alleen vrede zal zijn als alle ongelovigen gedood zijn, toch? http://tinyurl.com/69tf4ee

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Had een stille hoop dat deze pagina helemaal vol zou lopen met reacties maar ik heb te vroeg gejuicht, zie ik. Daarom vraag ik me af hoe het komt dat dit informatieve blog niet in heel Nederland bekend is.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Het waren leerlingen van een katholieke school die moesten knielen voor allah en zijn pedofiele schoenpoetser. Dat deed me onmiddellijk denken aan de uitleg inzake het ontstaan van het katholicisme, een paar jaar geleden gezien op internet.
  http://tinyurl.com/czgw4uo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s