Dresden: Linksextremen toegerust voor de oorlog

“De 13e februari wijst als een koortsthermometer de graad van de maatschappelijke waanzin aan”. Aldus besluit Thorsten Hinz zijn hoofdartikel in de actuele “Junge Freiheit”, waarin hij zich bezighoudt met het onvermogen van de Duitsers om hun doden te herdenken. Een altijd overzichtelijke kring van rechtse en rechts-extreme deelnemers aan de treurmars was voor het politieke establishment een welkome aanleiding om de herdenking van de vermoedelijk meeste vreselijke oorlogsmisdaad van de Geallieerden te annuleren en te vervangen door een steeds gewelddadiger straatgevecht tegen “rechts”, waarmee alles en iedereen, van de staat tot aan de kerk, zich solidair verklaart, dat nog niet zelf in de nazi-hoek werd geschoven.

Zelfs in DDR-tijden was het nog beter, zoals Hinz schrijft. Idiote zaken zoals “Bomber Harris, do it again!” ontzegde men zich destijds alleen al uit verachting van de imperialistisch-kapitalistische vijand, die deze bombardementmisdaad moest verantwoorden. Nu scanderen linksextremen ieder jaar deze leuze. Over de toestand van de staat Duitsland hoef je, gezien zulke uitwassen van zelfhaat, niet verbaasd te zijn. Ook Hinz verbaast dit niets als hij schrijft:

Deze samenleving speelt het al klaar om de herdenkingsdag van de aanvallen als “feesten van de democratie” te vieren en daarmee het moment van de massamoord en de verwoesting tot het geboorte-uur van een nieuw, beter zelf te verklaren. Wie zich beroept op zulke geboortehelpers, is ertoe voorbestemd om als zombie door de wereld te dwalen – en zich uiteindelijk een van de meest harde valuta ter wereld te laten afnemen door Monopoly-geld.

De linksextremisten echter, die ook dit jaar in groten getale worden verwacht, hebben weldra geen “Bomber Harris” meer nodig om Dresden in puin te leggen. In het online-warenhuis “Sportfrei Dresden 2012” (oorspronkelijke site niet bereikbaar!) wordt alles voor de grote slag aangeboden, naast talrijke brandbommen en vuurwerk ook potentieel dodelijke wapens: messen, bijlen, voorhamers, knuppels, katapulten of een kruisboog. Er bevindt zich zelfs een pepperball-geweer in het assortiment voor de sportieve demonstranten, voorzien van de aanwijzing: “Highlight: doorboort van dichtbij ook vizieren van helmen.” In de rubriek kleding zijn verschillende vermommingen te vinden, waaronder mannelijke en vrouwelijke gezichtsmaskers, voor bijna € 40,00:

Uitstekend geschikt om niet geïdentificeerd te worden, zonder door vermomming de aandacht op je te vestigen. De realistische tweede latexhuid is aangenaam om te dragen, is gemakkelijk aan te brengen en is gegarandeerd geen goedkoop pvc/rubbermateriaal!

Partijen en kerken in Duitsland vinden het geen probleem om zij aan zij met deze bewapende, democratievijandige Antifa-legers tegen een paar rechtsextremen. De gezamenlijke overwinning van deze “burgermaatschappij” is een nederlaag voor het gebombardeerde Dresden. Na honderdduizenden mensen in het jaar 1945 sterft nu ook de herdenking aan deze onschuldige oorlogsslachtoffers.

Bron:

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display-mit-Komm.154+M541ddee6132.0.html?PHPSESSID=e238ac89179b5f910ca1b11e283b8267

Auteur: Thorsten Hinz

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Dresden: Linksextremen toegerust voor de oorlog

 1. G.Deckzeijl zegt:

  M’n halve boekenkast bestaat uit materiaal over 33-45, maar foto 2 bij het nieuwste vertaalwerk van ons aller EJ had ik nog niet gezien. Tien jaar geleden had ik eens een heftige politieke discussie met Duitsers uit de voormalige DDR over dat beruchte bombardement van Dresden.
  Zelf vond ik het een zinloos bombardement, omdat het Duitse leger toch al op z’n laatste benen liep. Maar ja, da’s nakaarten hè.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Wat veel mensen niet (meer) weten is dat Dresden, in drie aanvalsgolven gebombardeerd werd, door zo’n 1400-1500 vliegtuigen!
  Die werden ook opzettelijk steeds ’s nachts uitgevoerd. De bewust veroorzaakte branden hadden naast de verwoestende werking als bijkomende functie om een signaal af te geven waardoor er heel veel bommenwerpers naar hun doel konden worden geleid.

  De eerste golf kwam op 13 februari van 22.00 uur tot 22.15 uur,
  De tweede en hevigste golf volgde kort daarop, van 01.22 tot 01.54 uur,
  Hierna volgde nog een derde golf op 14 februari, van 12.15 tot 12.25 uur,

  De opzet was juist om een veilig sein te laten geven, de mensen naar buiten te lokken en dan plotseling terug te keren en zoveel mogelijk slachtoffers onder de bevolking te veroorzaken!

  Die laatste bommen troffen per definitie vooral de al bestaande puinhopen en richtten niet veel nieuwe schade aan, maar maakten wel heel erg veel slachtoffers, vooral onder hulpverleners en al gewonde burgers. ..Wat ook precies de bedoeling was!

  In een oorlog bestaat geen fair play! 😦

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Idd. vraag ik me ook af of de vernietiging van Dresden nodig geweest is.

  Like

 4. Columnist zegt:

  Dat soort types zijn de zogeheten Anti-Duitsers. Anti-Duitsers zijn voor Israël, en vaak tegen de Islam.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Het was een waarschuwing, precies zoals ook de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki het waren voor de rest van de wereld. De Japanners hadden namelijk al maanden van te voren getracht langs diplomatieke weg, een overgave aan te bieden. Men wilde ook heel graag het experiment op de steden uitvoeren en tegelijk de Russen imponeren.

  Zoals altijd is de bevolking de dupe. Die wil ook geen oorlog, ook in Griekenland wil men dat niet.
  Het zijn onze leiders cq. overheden en de ‘hoge machten’, die problemen veroorzaken, en dan als enige optie, anarchie en oorlog bieden!

  Het rare is dat elke oorlog en revolutie weer een nieuwe verschuiving in de machtsverhoudingen brengen. En heel vreemd, die blijken altijd weer in het voordeel van de ‘ware’ machthebbers te zijn!
  Je zou toch haast de indruk kunnen krijgen dat het ook de bedoeling is…………

  Eén ding staat in ieder geval vast, ‘zij’ zijn er altijd alleen maar rijker en machtiger door geworden! 😦

  Like

 6. Daniël Deblaere zegt:

  Bedankt voor de onthutsende info en de gruwelijke foto! Een dergelijk beeld vertelt meer dan 1000 woorden (hoe nietsontziend en waanzinnig een oorlog kan zijn).

  Like

 7. E.J. Bron zegt:

  @columnist

  FOUT!

  Het zijn anti-Duitsers, maar tevens anti-Zionisten en pro-islamieten!

  Like

 8. Rijk Daalder zegt:

  De anti-Duitsers zijn juist radikaal pro-Israël en anti-islam.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Germans_(political_current)

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @Rijk Daalder

  Juist ergens gelezen, dat een onderzoek heeft uitgewezen, dat Wikipedia(de Engelstalige!) zeer politiek gekleurd is!!
  De praktijk in Duitsland wijst anders uit. Tot nu toe hebt u het voordeel van de twijfel…

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 13:2, 17:39…
  Kun je mij uitleggen waar je de wijsheid vandaan hebt dat de Jappen langs diplomatieke weg bezig waren een overgave aan te bieden, terwijl algemeen bekend is dat de hele legerleiding
  door wou gaan tot de laatste kogel?
  Waarom peinsden de Jappen er niet over zich over te geven, zelfs niet nadat eerst Little Boy zijn werk had gedaan..???

  Like

 11. jay jay zegt:

  het is te erg gewoon

  Like

 12. Linsky zegt:

  Decky, heel goed dat je het vraagt.
  Hiermee wordt meteen een manco blootgelegd, wat bij verschillende discussie steeds weer opduikt.

  Wij zijn uit een tijd waarin onze informatie kwam van boeken, en de mensen die de ervaring zelf hadden gehad. Ik heb (echt waar!), meer dan 10.000 boeken gelezen!
  Toen internet ontstond en een vlucht nam, was dat een nieuwe bron. Toch loopt het www. Natuurlijk ontzettend achter bij de miljarden boeken die er al waren, en dus is nog steeds heel veel informatie niet digitaal.

  Omdat ik geen boeken meer heb, door bijzondere omstandigheden, is het niet eenvoudig is dat terug te vinden.

  Ik heb dus ook even gezocht op het www. En vond vrijwel niks. Toch wel iets wat duidelijk maakt dat er achter de schermen veel meer speelde. Deze persoon weet in ieder geval waar hij het over heeft, hoewel zijn informatie niet compleet is. Dat neemt niet weg, dat hij uitstekend verwoord wat ik in grote lijnen bedoelde te memoreren.

  De meeste Japanse codes waren gebroken en ze wisten dat Japanse ambassades gevraagd was om bemiddeling te zoeken bijv. bij Rusland en zelfs het Vaticaan.

  Er was natuurlijk geen totale Japanse overeenstemming tot overgave.
  ================================================

  Er waren twee groepen in Japan als het ging om overgave. De groep die vredes besprekingen wilde doen via de Sowjet-Unie (op Japanse voorwaarden) en een groep hardliners die wilde vechten tot het einde en zoveel geallieerde slachtoffers wilde maken dat er eventueel een staakt het vuren kon worden besproken. Einde Juli 1945 men aan de Sowjet-Unie gevraagd te bemiddelen voor een overgave op Japanse voorwaarden.
  (Een groep officieren die wilde doorvechten heeft nog een poging tot staatsgreep gedaan om de mededeling van onvoorwaardelijke overgave tegen te houden (14-15 Augustus). )

  Kortom Amerika wist dat er wel gepraat werd maar hoe serieus men dat kon nemen was niet duidelijk. Het stellen van voorwaarden door de Jappanners werd ook niet geaccepteerd. En intussen gingen de militaire acties gewoon door met de daarbij behorende verliezen.
  ===========================
  Uit de informatie die ik dus zelf had, blijkt dat er wel degelijk op hoog niveau wist wat de bedoeling was, maar men wilde absoluut die bommen gooien!
  De eerste (Hiroshima) was een atoom-splitsing- de tweede (Nagasaki) een atoom-fusie-bom!

  Jij kunt zelf toch ook wel begrijpen hoe belangrijk het was om ze te gebruiken en te zien waarin ze in de praktijk zouden resulteren…..!

  En vergeet niet,…ze hebben alleen al met de proeven al duizenden Amerikanen en buitenlanders besmet, en gedood. Zoals bijv. op Eniwetok (Marshalleilanden) en Amchitka (Alaska) waar ze er zelf drie hebben laten ontploffen!

  Lees de rest hier als je wilt..:
  http://wo2forum.nl/viewtopic.php?f=11&t=25779

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s